• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti adayının saçmalıklari!

Yasemin9099

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
25
6
1
27
Nerden başlasam nasıl başlasam inanin bilmiyorum
Sevgilimle 3 yıldır sorunsuz çok şükür, güzel giden bir ilişkimiz var ilerisi içinde elbette ciddi düşünüyoruz.
Sorun ne sevgilim nede ilişkimiz.
Sorun sevgilimin ailesi. Annesiyle tanıştırmak istedi beni bende kabul ettim evet bende öyle sanıyordum sadece annesiyle.
Annesi çok ama çok tatlı çok iyi kalpli bir kadın çok sevdim ve ara ara da ya o arar hal hatır yada ben(asla gerekmedikce zırt pırt aramam)
Neyse konumuz sevgilimin abilerinin eşleri 2 tane yengesi var biri öz ve öz teyzesinin kızı olur. Bu iki eleman ben annesiyle tanışınca onlarda bundan geri kalmamak ve benimle tanışmak görüşmek istiyorlar evet buraya kadar herşey güzel iyi hoş numaramı alıyorlar kadından bitanesi (teyzesinin kızı olan) bana birgün bir msj yazdı işte ben..... yengesiyim numaranı annemden aldım..... yenge al numarasını arada konuşursunuz sohbet edersiniz demiş güya sevgilim. (Sordum asla böle birşey demediğini söyledi)
Her neyse benim için bi sorun olup olmadığını sordu ama nasıl bi sorma hemen size mesajların ayrıntısını hatırladığım kadarıyla yazacağım
Ben normalde kimsenin numarasını almam almayidi sevmem.
Ne kadar zamandır konuşuyosunuz
Evlenecekmisiniz
Herhangi bir sorun olursa ayrilirmisiniz?
VE DAHA NİCESİ aradan zaman geçtiği için unuttuğum ve asla unutamadığım şeylerde var onlardan bitanesi mesela "abileri istemiyor evlenmesini. Belki seni istemezler. Abileri biraz sana karşı isteksiz. Işte kendi bulduğumuz biri olsun istiyorlar. Bunları ben bu şekilde anlatıyorum ama diyebilirsiniz ki ne ara bu kadar samimi oldun daha ortada birsey yok İNAN KI BEN SAMIMI DEGILIM HIC BIR ZAMANDA OLMADIM. bu samimiyeti nerden aldılar bu yüzü kimden buldular şuan sizin okuduğunuz gibi bende şaşkınım ki ben yapı itibariyle çok mesafeli ve soğuk bir insanim çevremdeki insanlar bile bunu söyler.
VE bu insanlar benden yaşca büyük evet onlar evli, ben bekar sürekli bunu bana hissettirmeye çabalıyorlar. Sevgilim birşey olduğunda aramızda konuştuğumuzda çocukları kapı dinliyorlarmis daha doğrusu onlar gidin dinleyin ne konuşuyorlar bize söyleyin diye çocukları gönderilermiş sevgilim bana öptüm seni seviyorum vs. Gibi şeyler söylediğinde gidip söylerlermiş bir süre evde bu konuşulurmus falan. Inanın hic birşey anlayamadim.. numaralarını sildim asla onları arayan msj yazan biri değilim kendileri benimle konuşmak tanışmak istediler. Tanıyınca da kendi kendilerine havaya girdiler. Şuan burda söylemeyeceğim birkaç daha birşey var bunlarida sevgilimden duydum ve bunun yüzünden kavga ettik sırf o insanlar yüzünden en çokta buna üzülüyorum saçma sapan daha tanımadigim etmediigim insanlar yüzünden ve hayatıma burunlarını sokmaya asla hakkı olmayan insanlar yüzünden ilişkimiz zarar görecek. Onu çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum. 3 yıllık bir emek var. Asla emeğimin sevgimin harcanmasına göz yumamam. Resmen boşver ayrıl sana aileden birini buluruz diyorlarmış o kadar zoruma gitti ki ben bu insanları tanımıyorum ki onlara bi kötülüğüm bile dokunmadı
Numaralarını siliyorum birkaç gün geçiyor kizzzz niye numaramı sildin diye msj geliyor kaydetsene lazım olur birsey olur diyor ikiside resmen sözleşmiş gibi uyuz oldum. Hiçbirşey yapmamış gibi davranmıyolarmı bide.
Hakkınızı helal edin çok uzun yazdım tek istediğim bana sevdigime geleceğimize zarar gelmeden bu insanlarla nasıl bas edebilirim.
Şuan evli değilim ama ilerisini de düşünüyorum sonuçta onlarda aileden lütfen şuan için ve ilerisi için ne yapabilirim yardımcı olacak birileri çıkar mi ?

Önünde iki seçenek var; ya sevgilimi seviyorum ben bunlarla politik olup baş ederim diyeceksin.

Yada ilerde de bunlar aileden olacak,uğraşamam hiç deyip sevgilinden ayrılacaksın.

Önemli olan sevgilin nasıl bir kişiliktir? Yani arkanda duruyor mu? Kavgalarınız ne gibi oldu mesela. Onları mı tutuyor ortayı mı bulmaya çalışıyor,bunlar önemli. Şimdi seni tutsa bile buna tamamen güvenme. Çoğu erkek evlenince değişiyor.

Muhtemelen ilk dediğim seçeneği seçip mücadele etmek isteyeceksin . O zaman da evlenene kadar görme, duyma , bilmezden gel her şeyi. Ama bunu yaparken de kendini ezdirme. Mesaj mı atıyorlar cevap verme, yazıp dursunlar. Aradıklarında ya açma yada açınca müsait değilim de uzatmadan kapat. Baktın ısrarla saçma sapan mesaj yazıyorlar cevap olarak bu konuları şuan konuşmayı doğru bulmuyorum,ilginiz için teşekkür ederim de sonlandır konuşmayı.
Belki de seni istemiyorlarsa sevgilinle aranı bozmak için seni rahatsız ediyorlar kaçırmak için , insanlardan her şey beklenir.

Küçük mü yaşlarınız? Sizinle, ilişkinizle dalga geçer bir tavırları var onada yaşınız küçük diye cesaret ediyorlardır diye düşündüm.

3 yıllık emeği heba etmem diye sonunda mutsuz olacağınız bir evliliği yapmanız da doğru olmaz.

Daha sevgilisiniz, erkek arkadaşınızın sizi onlarla muhattap etmemesi lazım, görüldüğü üzere bu konuda başarılı değil.

Sizi ilgilendirmez diyemedigin icin tum bunlar. Anladigim kadariyla bu cocukla evlensen de diyemeyeceksin. Sevgilin de bunlari bile bile onlara birsey diyememisse o da pasif. Bu durumda evlenirsen cok ezilirsin gibi gorunuyor. Sizin ne haddinize diyememissiniz, onlarin bu kadar rahat davranip hadlerini asmasina biraz da siz musade etmissiniz.

Okurken içim şişti. Evlenecekseniz mümkünse baya uzak bir yerde oturun. İkisi bir olup sizi uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Okurken aklıma ilk gelen kendi ailelerinden beğendikleri kız var onunla evlendirecekler (gelinler) yani abilerinin haberi bile yok gibi geldi. Iki gelin kendi kendilerine iş çeviriyor

Valla onlar hakkında yorum yapıp kendini yormak istemiyorun😂 ama size şunu söyleyebilirim seviyenizi asla laf yarısıyla dusurneyin çizginiz in koyun siz li biz li olun cüret dahi edemesinler. Nasıl karakter de oldukları ilk intiba ile az çok belli zten.
Siz cizginm koyduğunuz sürece zaten çok muhatap olmak zorunda da kalmazsınız.
Ha gelir patavatsız ca yine birşey sorup derlerse bu özel konular onunla ikimizin arasında oraların biz düşünürüz size iyi günler de gitsin kudursunlar 😂😂

Sevgilimle 3 yıldır sorunsuz çok şükür, güzel giden bir ilişkimiz var ilerisi içinde elbette ciddi düşünüyoruz.
Sorun sevgilimin ailesi. Annesiyle tanıştırmak istedi beni bende kabul ettim evet bende öyle sanıyordum sadece annesiyle.
Annesi çok ama çok tatlı çok iyi kalpli bir kadın çok sevdim ve ara ara da ya o arar hal hatır yada ben(asla gerekmedikce zırt pırt aramam)
Neyse konumuz sevgilimin abilerinin eşleri 2 tane yengesi var biri öz ve öz teyzesinin kızı olur. Bu iki eleman ben annesiyle tanışınca onlarda bundan geri kalmamak ve benimle tanışmak görüşmek istiyorlar evet buraya kadar herşey güzel iyi hoş numaramı alıyorlar kadından bitanesi (teyzesinin kızı olan) bana birgün bir msj yazdı işte ben..... yengesiyim numaranı annemden aldım..... yenge al numarasını arada konuşursunuz sohbet edersiniz demiş güya sevgilim. (Sordum asla böle birşey demediğini söyledi)
Her neyse benim için bi sorun olup olmadığını sordu ama nasıl bi sorma hemen size mesajların ayrıntısını hatırladığım kadarıyla yazacağım
Evlenecekmisiniz
VE DAHA NİCESİ aradan zaman geçtiği için unuttuğum ve asla unutamadığım şeylerde var onlardan bitanesi mesela "abileri istemiyor evlenmesini. Belki seni istemezler. Abileri biraz sana karşı isteksiz. Işte kendi bulduğumuz biri olsun istiyorlar. Bunları ben bu şekilde anlatıyorum ama diyebilirsiniz ki ne ara bu kadar samimi oldun daha ortada birsey yok İNAN KI BEN SAMIMI DEGILIM HIC BIR ZAMANDA OLMADIM. bu samimiyeti nerden aldılar bu yüzü kimden buldular şuan sizin okuduğunuz gibi bende şaşkınım ki ben yapı itibariyle çok mesafeli ve soğuk bir insanim çevremdeki insanlar bile bunu söyler.
VE bu insanlar benden yaşca büyük evet onlar evli, ben bekar sürekli bunu bana hissettirmeye çabalıyorlar. Sevgilim birşey olduğunda aramızda konuştuğumuzda çocukları kapı dinliyorlarmis daha doğrusu onlar gidin dinleyin ne konuşuyorlar bize söyleyin diye çocukları gönderilermiş sevgilim bana öptüm seni seviyorum vs. Gibi şeyler söylediğinde gidip söylerlermiş bir süre evde bu konuşulurmus falan. Inanın hic birşey anlayamadim.. numaralarını sildim asla onları arayan msj yazan biri değilim kendileri benimle konuşmak tanışmak istediler. Tanıyınca da kendi kendilerine havaya girdiler. Şuan burda söylemeyeceğim birkaç daha birşey var bunlarida sevgilimden duydum ve bunun yüzünden kavga ettik sırf o insanlar yüzünden en çokta buna üzülüyorum saçma sapan daha tanımadigim etmediigim insanlar yüzünden ve hayatıma burunlarını sokmaya asla hakkı olmayan insanlar yüzünden ilişkimiz zarar görecek. Onu çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum. 3 yıllık bir emek var. Asla emeğimin sevgimin harcanmasına göz yumamam. Resmen boşver ayrıl sana aileden birini buluruz diyorlarmış o kadar zoruma gitti ki ben bu insanları tanımıyorum ki onlara bi kötülüğüm bile dokunmadı
Numaralarını siliyorum birkaç gün geçiyor kizzzz niye numaramı sildin diye msj geliyor kaydetsene lazım olur birsey olur diyor ikiside resmen sözleşmiş gibi uyuz oldum. Hiçbirşey yapmamış gibi davranmıyolarmı bide.
Hakkınızı helal edin çok uzun yazdım tek istediğim bana sevdigime geleceğimize zarar gelmeden bu insanlarla nasıl bas edebilirim.
Şuan evli değilim ama ilerisini de düşünüyorum sonuçta onlarda aileden lütfen şuan için ve ilerisi için ne yapabilirim yardımcı olacak birileri çıkar mi ?
bence ilerde degismezler unutma ailesi hep hayatının icinde olucak bende aile sorunu yasıyorum malesefkii

Ben sizin ilişkinizde sorun olarak ne görüyorum biliyormusunuz? Pasif sevdiğine sahip çıkamayan ve şimdiden yengelerinin ağzına sakız eden bir eş adayı, evlenince ilk kavganızda söyleyeceği şeyde belli, abilerim yengelerimi dinleseydim keşke olacak emin olun. Bakın ilişkiler iki kişiliktir, üçüncü kişiler ancak taraflardan biri o haddi verdiğinde bu ilişkiye müdahil olabilir. Demekki eş adayınızın size sahip çıkacak, abilerine, yengelerine sözünü geçirecek basireti yok, siz milletle uğraşmaktan gözünüzün önündeki asıl sorunu göremiyorsunuz. Sizin aileniz yapsın sevgilinize aynısını bakalım, sizin gibi canım sevgilim, üç yıllık emeğim, sevgilim bir tane yengeleri fena mı diyecek?

Allah sabır versin size. Sevgiliniz her konuda arkanızda duruyorsa sorun çıkacağını sanmıyorum ama size ordan laf yetiştirdiğine göre çok arkanızda da durduğunu zannetmiyorum.

Eğer evlendikten sonra böyle devam ederse sevgiliniz de sıkılacak artık bir süre sonra. Ya kendinizden uzaklaştıracaksınız, bir şey demeye yüzleri olmayacak yada çekeceksiniz

Zaten su direkt numara alan akrabalara vs gıcık oluyorum
Meraklı gibi sanki ne maydonoz oluyorlarsa

Konuyla alakalı bir şey diyemiyorum açıkçası zor

Eger evlenirseniz cook uzakta oturmayacaksaniz (bu bile bazen ise yaramaz) yada esiniz sizi gercekten savunup korumayacak birisi ise üzgünüm ama o evlilik bosanma ile sonlanir yada en iyi ihtimalle iki gunde bir kavga edersiniz. Yol yakinken sevgilinizden onlari susturmasini isteyin yapamiyorsa ayrilin.

Bu kadar izin vermenize şaşırdım. Kim ki onlar engelleyip geçmiyorsunuz. Görüşmek konuşmak zorunda değilsiniz.

Evlenecekmisiniz
Böyle insanlarla asla ve kata muhattap olmazdım.. merhaba merhaba bu kadar.. Allah böyle eltilerin şerrinden korusun. İnşallah nişanlınız evlenince ara sor gidelim gelelim aslında iyiler sen kötü niyetlisin vs vs demez de boşamaya kalkmazsınız. Aşırı derecede anormal geldi bana. Sakın yüz verme bu insanlara astarını da kaptırır çıplak kalırsın ruhun duymaz.. iki gönül bir olunca abilerine b.k yemek düşer.

Zaten su direkt numara alan akrabalara vs gıcık oluyorum
Meraklı gibi sanki ne maydonoz oluyorlarsa

Konuyla alakalı bir şey diyemiyorum açıkçası zor
Her kim olursa olsun birinin numarasını benden istediklerinde bir dk diyorum ondan müsade isteyeyim. o da sizinle iletişime geçmek isterse veririm numarayı. Bence olması gereken bu. Pat diye tel. çalıp hiç ummadığım biri alo deyince sinir olurum. Bakalım ben seni muhatap alıyor muyum. Bide sosyal medyadan ekleme var gelin adayını..

Ne aceleniz var iki büyük eltisiniz. Bir ağır durun. Yeni gelin size kaynaşmaya çalışsın. Sevsin sevdirsin.

İlişkide emek nedir bilmiyorum, 6 yıl sevgiliydik hiç şu kadar yıllık emeğim demedim, sorun olsa ayrılırdık.
İnsanlar boşanıyorlar.

Neden kavga ettiniz merak ettim, yengesini koruduğu içinse sizin emek yalan olmuş.

Bizde eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Ailesi daha doğrusu babası beni istemiyordu çünkü arkadasının kızına göz koymuş gelinim yapacağım diye. Ama eşim benden vazgeçmedi bende ondan. Kp bana en ufak bişey yapmadı herşeyimizi çalışıyorduk beraber yaptık. Beni istemiyordu çünkü tanımıyordu tanıma fırsatı yaratmamıştı. Evlendik farklı şehirde yaşadık onlarla sırf uzak olsunlar daha rahat oluruz demişti eşim. Öylede oldu şimdi tanıdılar beni kv zaten melek gibiydi baştan beri hala öyle. Kp de şuan çok seviyor beni yavrum evladım diye seslenir hep tanıdı çünkü . Tanıyınca severler belki ama uzaklıkta iyi bence. Sık görüşmeyince görüşüldüğünde verimli oluyor.

Mesajlarina cevap verme. Kimki onlar cevap veriyosun. bak benim esimin aileside boyleydi ama ben onlari mum ettim ama laf atarak yada laf sokarak degil tam tersi cevap vermeyerek gormemezlikten gelerek baktilarki bende cirkeflik yok kaliteliyim bunlarin basit oyunlarina gelmiyorm yakamdan dustuler. Taviz vermiceksin. Eglen ya takma kafana rahat ol . Ben oyle yapardim esimin ablasi watsap durumuna esimle resimler paylasirdi et tirnaktan ayrilmaz yakisikli prensim yazardi ben guler gecirdim mahsus bana gonderme yapiyodu aklinca. Sen onlari bosver evlencegin kisnin karakterini analiz et seni onlara karsi koruyormu? hicmi yengelerini arayip sizin amaciniz ne nedn kiz arkadasimi ariyosunuz demiyor. Bunlar onemli.

Back
X