Benim arkadaşımın başına geldi buna benzer bi durum hatta arkadaşımın eltisi çocuğun şarjdaki telefonunu alıp onun adına arkadaşımla bile belli etmeden mesajlaşmış arkadaşım anlamamış ama nişanlısı fark edip yengesine kızmış sonrada sen arayıp söyleyeceksin demiş kız duyunca şok olmuş. Elti bunu istemiyodu çünkü nişanlısının evinde oturuyodu bu elti ve arkadaşım gelin olunca o geniş evden daha küçük bi eve çıkmak zorunda kalacaktı bide çok el şakaları falan oluyomuş nişanlısı ile eltisinin arasında daha başka şeylerde var yaptığı. Biz eltisinin yaptıklarına göre biz şüphelendik arkadaşımın nişanlısından mı hoşlanıyı vs falan diye. Bu elti kaynanayıda dolduruşa getiriyomuş arada ki kaynanası melek gibi bi kadındır tanıyoruz. Ama arkadaşım evlendi eş çok önemli böyle durumlarda eşi sahip çıktı kızı ezdirmedi hiç. Onlarlada samimi olmadı ama benim arkadaşım sakin kendi halinde sessiz bir kızken birden çok dişli biri oldu. Sessiz kalmadı, ezdirmedi oda kendini, bide elti ne derse desin lafını verdi, ben böyle olmasam beni çok ezerlerdi dedi. Şimdi çok mutlu ama elti malesef rahat durmuyo sürekli bi kıskançlık var arkadaşım evine ne alsa oda alıyo, evinde nereyi yenilese oda yeniliyo üstelik yakın zamanda da eşini aldattı bu kadın ama eşi çocukları için affetti vs. Ama iki çocuğu var şimdi mutluyum diyo. Ama bu iş nişanlında bitiyo dediklerini yaparmı gerçekten. Arkadaşımın eşi hiç sus, boşver vs demedi. Gereken cevabı ver dedi ezdirme kendini onlara dedi ki nişanlısıda babasını çocukken kaybetmiş. Abileri, ablaları var onunda evlenene kadar abisiyle, yengesiyle aynı evde yaşıyodu oda.