• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti adayının saçmalıklari!

Cnm bak konuda da söylüyorum ne ben nede sevgilim bütün bunlara izin vermiyor. Onlar onun ağızından bana konuşuyorlar.
Oda buna sinirleniyor, kendi de onları pek seven biri değil zamanında babası vefat edip annesi ile bunlara kalınca yapmadıklarını bırakmamışlar anlayacağın. Olabildigince uzak duralım diyor evlenincede. Kendisi onlara asla ne beni nede kendini ezdiren biri değil laflarını verir ama arada abileri de var kötü birşey de demek istemiyor. Bu işler hep çirkeflikle olmuyor. Oda bana ben onları da biliyorum senide biliyorum görmemezlikten gel duymamazlıktan gel diyor.
Çok yanlış yoldasın , ilerde sevgilin o iki yengesinden icazet alabilirde evlenirsen ne demek istediğimi anlayacaksın, benim babamda aynı senin sevgilin gibiydi. Annemle bizim neler yaşadığımızı anlatsam roman olur, sülalenin şamar oğlanıydık babamın sayesine, tek dediğü laftı babamında görmezden gel , büyüğüm ne yapayım, biz kendimizi savununcada onlar eşlerini, çocuklarını savunurdu hemen, babam gene restini çekemezdi. O yengelerinin haddini bildiremiyor abilerinin korkusuna ama onlar daha şimdiden sizin hayatınız hakkında atıp tutabiliyorlar, sevgilin adam gibi rest bile çekemiyor, seninde aşktan gözün gör olmuş, senin abin, enişten sevgiline bu kızın peşini bırak, biz ona başkasını düşünüyoruz dese, sevgilin sana neler yapar, ailene neler söyler, ya da madem yengeleri o kadar gözünü karartmış, onu sevdiğimden ayırmaya çalışıyor, adam olan yengelerine haddini bildirir, abilerine de yengelerinin ağzını kapatmasını tembihler, senden de onların numaralarını engellerdi. Hadsizliği yapan onlar, alttan alan görmezden gelen siz. İki gün sonra erkek arkadaşının o yengeleri, istedikleri kızlarla aynı ortamada sokarlar sevgilini, senin sevgilinde kuzu oturur onlarla abilerinin yengelerinin korkusuna, sende sesini çıkartamazsın. Bak söyledim yine söylüyorum. Yengeler o haddi nişanlından buluyorlar sen kabul etmek istemesende çünkü onun sevgilisine o hakaretleri yapan insanlara adam gibi had bildiremediği için yaşıyorsun bunları.

Nerden başlasam nasıl başlasam inanin bilmiyorum
Sevgilimle 3 yıldır sorunsuz çok şükür, güzel giden bir ilişkimiz var ilerisi içinde elbette ciddi düşünüyoruz.
Sorun ne sevgilim nede ilişkimiz.
Sorun sevgilimin ailesi. Annesiyle tanıştırmak istedi beni bende kabul ettim evet bende öyle sanıyordum sadece annesiyle.
Annesi çok ama çok tatlı çok iyi kalpli bir kadın çok sevdim ve ara ara da ya o arar hal hatır yada ben(asla gerekmedikce zırt pırt aramam)
Neyse konumuz sevgilimin abilerinin eşleri 2 tane yengesi var biri öz ve öz teyzesinin kızı olur. Bu iki eleman ben annesiyle tanışınca onlarda bundan geri kalmamak ve benimle tanışmak görüşmek istiyorlar evet buraya kadar herşey güzel iyi hoş numaramı alıyorlar kadından bitanesi (teyzesinin kızı olan) bana birgün bir msj yazdı işte ben..... yengesiyim numaranı annemden aldım..... yenge al numarasını arada konuşursunuz sohbet edersiniz demiş güya sevgilim. (Sordum asla böle birşey demediğini söyledi)
Her neyse benim için bi sorun olup olmadığını sordu ama nasıl bi sorma hemen size mesajların ayrıntısını hatırladığım kadarıyla yazacağım
Ben normalde kimsenin numarasını almam almayidi sevmem.
Ne kadar zamandır konuşuyosunuz
Evlenecekmisiniz
Herhangi bir sorun olursa ayrilirmisiniz?
VE DAHA NİCESİ aradan zaman geçtiği için unuttuğum ve asla unutamadığım şeylerde var onlardan bitanesi mesela "abileri istemiyor evlenmesini. Belki seni istemezler. Abileri biraz sana karşı isteksiz. Işte kendi bulduğumuz biri olsun istiyorlar. Bunları ben bu şekilde anlatıyorum ama diyebilirsiniz ki ne ara bu kadar samimi oldun daha ortada birsey yok İNAN KI BEN SAMIMI DEGILIM HIC BIR ZAMANDA OLMADIM. bu samimiyeti nerden aldılar bu yüzü kimden buldular şuan sizin okuduğunuz gibi bende şaşkınım ki ben yapı itibariyle çok mesafeli ve soğuk bir insanim çevremdeki insanlar bile bunu söyler.
VE bu insanlar benden yaşca büyük evet onlar evli, ben bekar sürekli bunu bana hissettirmeye çabalıyorlar. Sevgilim birşey olduğunda aramızda konuştuğumuzda çocukları kapı dinliyorlarmis daha doğrusu onlar gidin dinleyin ne konuşuyorlar bize söyleyin diye çocukları gönderilermiş sevgilim bana öptüm seni seviyorum vs. Gibi şeyler söylediğinde gidip söylerlermiş bir süre evde bu konuşulurmus falan. Inanın hic birşey anlayamadim.. numaralarını sildim asla onları arayan msj yazan biri değilim kendileri benimle konuşmak tanışmak istediler. Tanıyınca da kendi kendilerine havaya girdiler. Şuan burda söylemeyeceğim birkaç daha birşey var bunlarida sevgilimden duydum ve bunun yüzünden kavga ettik sırf o insanlar yüzünden en çokta buna üzülüyorum saçma sapan daha tanımadigim etmediigim insanlar yüzünden ve hayatıma burunlarını sokmaya asla hakkı olmayan insanlar yüzünden ilişkimiz zarar görecek. Onu çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum. 3 yıllık bir emek var. Asla emeğimin sevgimin harcanmasına göz yumamam. Resmen boşver ayrıl sana aileden birini buluruz diyorlarmış o kadar zoruma gitti ki ben bu insanları tanımıyorum ki onlara bi kötülüğüm bile dokunmadı
Numaralarını siliyorum birkaç gün geçiyor kizzzz niye numaramı sildin diye msj geliyor kaydetsene lazım olur birsey olur diyor ikiside resmen sözleşmiş gibi uyuz oldum. Hiçbirşey yapmamış gibi davranmıyolarmı bide.
Hakkınızı helal edin çok uzun yazdım tek istediğim bana sevdigime geleceğimize zarar gelmeden bu insanlarla nasıl bas edebilirim.
Şuan evli değilim ama ilerisini de düşünüyorum sonuçta onlarda aileden lütfen şuan için ve ilerisi için ne yapabilirim yardımcı olacak birileri çıkar mi ?
Civcivler, gitmeyin şu tanışmalara, evde veya dışarıda olsun bırakın . Ne kadar ileri görüşlü olurlarsa olsunlar ileride bu size hoş bir şekilde dönmüyor, tanışmak isteyen gelir görür tanışır .

Civcivler, gitmeyin şu tanışmalara, evde veya dışarıda olsun bırakın . Ne kadar ileri görüşlü olurlarsa olsunlar ileride bu size hoş bir şekilde dönmüyor, tanışmak isteyen gelir görür tanışır .
Ben gitmedim canım isimlerini bile bilmiyordum. Kendileri numaramı alıp tanışmak istemişler 😌

Sevgilime gelecek olursam da karışma naparsa yapsınlar takma duymamazlıktan görmemezlikten gel diyor. Tamamen onuda asla sevmediklerinden mutlu olmasını istemediklerinden
[/QUOTE]

Sevgilinizi siz daha iyi tanırsınız tabi ki ama tecrübeyle sabit ki sevgilinizin bu tutumu fragman. sizi rahatsız eden bu kadar konuşmaya rağmen daha şimdiden onlara tepki göstermeyerek, ya da pasifliğinden gösteremeyerek size karşı bu akrabaların çenesini kapatamayıp; sizin takılmamanızı söylüyorsa siz daha beterleriyle muhatap olacaksınız gibi. Ve o zaman eşiniz olursa vah vah.

Bak canım sevgilinin bu konuda onlara laf söyleme hakkı dahi vermemiş olmasi gerekir siz bunları hangi hakla söylersiniz diye sorması gerekir arayi belirlicek olan o . Erkek bu dengeyi kuramiyorsa üzgünüm ilerde annesiyle de aynı durumda olursun. Eltilerin de boş insanlar anladığım kadariyla ben meşgulüm size ayak uyduramam falan de

Sevgilimle 3 yıldır sorunsuz çok şükür, güzel giden bir ilişkimiz var ilerisi içinde elbette ciddi düşünüyoruz.
Sorun sevgilimin ailesi. Annesiyle tanıştırmak istedi beni bende kabul ettim evet bende öyle sanıyordum sadece annesiyle.
Annesi çok ama çok tatlı çok iyi kalpli bir kadın çok sevdim ve ara ara da ya o arar hal hatır yada ben(asla gerekmedikce zırt pırt aramam)
Neyse konumuz sevgilimin abilerinin eşleri 2 tane yengesi var biri öz ve öz teyzesinin kızı olur. Bu iki eleman ben annesiyle tanışınca onlarda bundan geri kalmamak ve benimle tanışmak görüşmek istiyorlar evet buraya kadar herşey güzel iyi hoş numaramı alıyorlar kadından bitanesi (teyzesinin kızı olan) bana birgün bir msj yazdı işte ben..... yengesiyim numaranı annemden aldım..... yenge al numarasını arada konuşursunuz sohbet edersiniz demiş güya sevgilim. (Sordum asla böle birşey demediğini söyledi)
Her neyse benim için bi sorun olup olmadığını sordu ama nasıl bi sorma hemen size mesajların ayrıntısını hatırladığım kadarıyla yazacağım
Evlenecekmisiniz
VE DAHA NİCESİ aradan zaman geçtiği için unuttuğum ve asla unutamadığım şeylerde var onlardan bitanesi mesela "abileri istemiyor evlenmesini. Belki seni istemezler. Abileri biraz sana karşı isteksiz. Işte kendi bulduğumuz biri olsun istiyorlar. Bunları ben bu şekilde anlatıyorum ama diyebilirsiniz ki ne ara bu kadar samimi oldun daha ortada birsey yok İNAN KI BEN SAMIMI DEGILIM HIC BIR ZAMANDA OLMADIM. bu samimiyeti nerden aldılar bu yüzü kimden buldular şuan sizin okuduğunuz gibi bende şaşkınım ki ben yapı itibariyle çok mesafeli ve soğuk bir insanim çevremdeki insanlar bile bunu söyler.
VE bu insanlar benden yaşca büyük evet onlar evli, ben bekar sürekli bunu bana hissettirmeye çabalıyorlar. Sevgilim birşey olduğunda aramızda konuştuğumuzda çocukları kapı dinliyorlarmis daha doğrusu onlar gidin dinleyin ne konuşuyorlar bize söyleyin diye çocukları gönderilermiş sevgilim bana öptüm seni seviyorum vs. Gibi şeyler söylediğinde gidip söylerlermiş bir süre evde bu konuşulurmus falan. Inanın hic birşey anlayamadim.. numaralarını sildim asla onları arayan msj yazan biri değilim kendileri benimle konuşmak tanışmak istediler. Tanıyınca da kendi kendilerine havaya girdiler. Şuan burda söylemeyeceğim birkaç daha birşey var bunlarida sevgilimden duydum ve bunun yüzünden kavga ettik sırf o insanlar yüzünden en çokta buna üzülüyorum saçma sapan daha tanımadigim etmediigim insanlar yüzünden ve hayatıma burunlarını sokmaya asla hakkı olmayan insanlar yüzünden ilişkimiz zarar görecek. Onu çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum. 3 yıllık bir emek var. Asla emeğimin sevgimin harcanmasına göz yumamam. Resmen boşver ayrıl sana aileden birini buluruz diyorlarmış o kadar zoruma gitti ki ben bu insanları tanımıyorum ki onlara bi kötülüğüm bile dokunmadı
Numaralarını siliyorum birkaç gün geçiyor kizzzz niye numaramı sildin diye msj geliyor kaydetsene lazım olur birsey olur diyor ikiside resmen sözleşmiş gibi uyuz oldum. Hiçbirşey yapmamış gibi davranmıyolarmı bide.
Hakkınızı helal edin çok uzun yazdım tek istediğim bana sevdigime geleceğimize zarar gelmeden bu insanlarla nasıl bas edebilirim.
Şuan evli değilim ama ilerisini de düşünüyorum sonuçta onlarda aileden lütfen şuan için ve ilerisi için ne yapabilirim yardımcı olacak birileri çıkar mi ?

Sana yazilan bu mesajlardan sevgilinin haberi var mı? Bariz ruh hastalarıymışlar. Hem saygısız hem de seviyesizler. Şimdiden bunkar boýleyse ilerisini düşünemiyorum bile :eek:

Cnm bak konuda da söylüyorum ne ben nede sevgilim bütün bunlara izin vermiyor. Onlar onun ağızından bana konuşuyorlar.
Oda buna sinirleniyor, kendi de onları pek seven biri değil zamanında babası vefat edip annesi ile bunlara kalınca yapmadıklarını bırakmamışlar anlayacağın. Olabildigince uzak duralım diyor evlenincede. Kendisi onlara asla ne beni nede kendini ezdiren biri değil laflarını verir ama arada abileri de var kötü birşey de demek istemiyor. Bu işler hep çirkeflikle olmuyor. Oda bana ben onları da biliyorum senide biliyorum görmemezlikten gel duymamazlıktan gel diyor.

Sorun da o zaten ne cüret ne cesaret. Nereden buluyorlar bu yüzü. Ben sevgilinizin sizi savunduğunu düşünmüyorum sizi geçiştirdiği gibi onları da geçiştiriyor sanırım. Gerekli olanı onlara bir kez ciddi ciddi dese siz yanında değilken ama; kimsenin size bir daha bir şey diyebileceğini düşünmüyorum.

Sevgilim sadece karışma naparsa yapsınlar takma duymamazlıktan gel diyor. Zaten evlenince herkes kendi yoluna muhatap bile olmayacaksın diyor. Kendiside pek sevmiyor onlari öyle soyleyim.
Tam tersi evlendikten sonra başlıyor muhatap olma.. o zaman görüşmeyeyim engelleyeyim o kadar kolay olmayacak.

kimse değişmez o yüzden bu insanlara tahammül etmeyi ve arana mesafe koymayı öğrenmen gerekiyor.
ilerleyen dönemlerde yeniden mesaj atarlarsa bunları konuşmaktan hoşlanmıyorum bana yazmazsanız sevinirim deyin. yine benzer mesajlar gelirse cevap yazmayın hatta okumayın bile. neden cevap vermediğinizi sorarlarsa konuşmak istemediğimi söylemiştim dersiniz.

Burada canla başla sevgilinizi savunmuşsunuz ama zaten asıl sorun size "karışma, duymazdan gel" demesi.

Bugün "ayy canım sevgilim bana 'duyma, karışma' dedi. Beni düşünüyor" diye düşünüyorsunuz ama yarın evlenince, onlar size her lafı söyleyip her şeyi yaparken "duyma" cevabını aldıkça cinnet geçireceksiniz.
Onlar konuşacak, siz susturulacaksınız.
Susmayıp cevap verdiğinizde de "onlar abim, yengem, ne söyleyeyim? Böyle olduklarını biliyordun. Hem sen abartıyorsun o anlamda söylememişlerdir" diyecek.
O anlamda söylediklerini bile bile diyecek bunu. Çünkü susturulması kolay olan sizsiniz.

Çok karanlık bir tablo gibi görünebilir ama buradaki bin kadın aynı şeyleri, aynı şekilde yaşadı. Hepsi "duyma" kelimesiyle başlıyor.
O yüzden bu kadar çabuk aklamayın sevgilinizi.

Aynısını sizin aileniz yapsa ona "duyma, görme" demek yerine ailenizi susturmaya çalışırdınız.
Onlar sevgilinizden cesaret almasa olay bu duruma bile gelmezdi. Görecekleri tepkiyi en başta bilip ona göre davranırlardı. Üzgünüm ama sevgilinizin pasif olduğu buradan belli zaten.

Valla sevgilin şimdiye kadar ağızlarını kapatsaydı bu kadar carcar edemezlerdi senin sevgilinde iş yok. Ailesi belli ki yoz yobaz insanlar teyzesinin kızıyla evlenmesinden belli ki tanıdık gelin aşkları da var. Böyle giderse evlenir misin bilmem ama mutlu olamayacağın kesin. 3 senelik emek deyip de bi ömrü heba etme derim 😏

Evlenecekmisiniz
Senın eltıler tam çingeneymıs yalnız o şekılde asla muhattap olmam suan evlı olmama ragmen eşımın akrabalarından bırıne gıcık olursam eşıme bunu solerım ve ona gore resmı davranırım bence sen olması gerektıgı gıbı davranıyorsun ama ıste cahıl ınsanlar bellıki tavrını bozma erkek arkadasınla guzelce konus sevıyorsa zaten senı onlara gerekenı soler

Sevgilim karışma onların derdi benim mutlu olmamam istemediklerinden diyor. Sevgilimin babası yok. Abilerine kalmış herşey düğün nisan vs. Herşey abilerinden bekleniyor tahminimce bundan kaçınmaya ve evlenmesini istemediklerinden oluyor.
Kavgamız ise sevgilime sürekli çocuk muamelesi yapmaları canım ciğerim canım kaynım bir insan kaynini (çocuklarıyla) niye whatsap profili yapar? Sevgilimin de dediğine göre seni dişli buldular ve her istediğini yaptırirsın diye düşünüyorlar dedi. Köylü yada aileden biri olursa (köylü dedigimi lütfen yanlış anlamayın tamamen iki eltinin düşüncesi)
Daha az şey bilir, daha saf olur kendini bize ezdirir bizde her dedigimizi yaptırırız diyorlarmış çok önceden sevgilim hala akıllarında bunu kurduklarını söyledi. (Sevgilimin bana soylemesininde laf yetiştirmek gibi yorumlamayan arkadaşlar olmuş. İlgisi yok sadece haberim olsun biliyim diye,çünkü ağız arama gibi huyları varmış. )
Sevgilinin mesleği ne? Eğer abileri yengeleri düğün dernek işlerini yapmaktan kaçtıkları için evlenmesini istemiyorlarsa sevgilinizin onlarla konuşsun sevgilin. Onlardan bir beklentisi olmadığını, seni de eşlerinin rahat bırakmasını istediğini söylesin. Gerçekten de kimseden tek bir iğne bile almayın, ilerde hep başınıza kakarak lafını ederler yaptıkları yardımın. Birlikte yapın her şeyinizi, gerekirse en ucuzundan al eşyalarını ama kimseden yardım almayın. O tarz insanlar iki lira bile harcasa her şeyinize karışma hakkı görürler kendilerinde.

Okudukça ben ifrit oldum. Ne sinir bozucu insanlar. Kayınvalide adayınız nasıl biri onu iyi anlayın derim. Anne ile aranız iyi oldukça, siz anlasabildikce gerisi bir şey yapamaz. Bu süreçlerde herkes cok etkin gibi davranır. Bilmem yengesi bilmem halası bilmem teyzesi karışır. Ama sonra kimse o kadar ortalarda olmaz normal hayatta. Çok takmayın onlari. Eş adayı çok önemli. Eş adayının tutumu da anneye bağlı çoğunlukla. O yüzden derim ki erkeğin kalbine giden yok annesinden geçer. Özellikle annesini soruyorum çünkü annenin de bu soruların altında parmağı olabilir. Günahını almak istemem ama aklıma öyle geldi. Başka da kısmeti önemsemeyin. Kirkmaniza da gerek yok bence, eş ve kayınvalide sizi sever ve tutarsa

Ve şunu da tavsiye etmek isterim müsaadenizle. Her şeyi eşe veya nisanliya şikayet etmek doğru değil ama bu yengelerin söylediklerinden haberi olsun. Siz nötr bir şekilde yani yorumsuz söylediklerini aktarın. Haberi olsun

Senın eltıler tam çingeneymıs yalnız o şekılde asla muhattap olmam suan evlı olmama ragmen eşımın akrabalarından bırıne gıcık olursam eşıme bunu solerım ve ona gore resmı davranırım bence sen olması gerektıgı gıbı davranıyorsun ama ıste cahıl ınsanlar bellıki tavrını bozma erkek arkadasınla guzelce konus sevıyorsa zaten senı onlara gerekenı soler
Çingenelerin ne günahı var aşk olsun. Cingene değilim ama olsam da fark etmez.benim için böyle şeyler göz rengi gibi Allah vergisi ve hepsinin ayrı güzelliği var. Belki siz kötü niyetle söylemediniz ama lütfen böyle şeyler söylemeyin. Bir kişnin bile gönlü kırılsa şu sözden, ne kötü değil mi. Bu devirde böyle şeyleri silmemiz gerekir lugatimizdan

Back
X