• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti adayının saçmalıklari!

Yaşınız mı küçük acaba? Sanki sizin ilişkinizi ciddiye almıyorlar havası sezdim yaptıklarından.
Hayır yaşlarımız küçük değil zaten çok az bi zaman sonra işi ciddiyete dökeceğiz. Bu Yüzden bu kadar huzursuz oldum sanki herşeyime burunlarını sokacaklarmis gibi.

Mesajlarina cevap verme. Kimki onlar cevap veriyosun. bak benim esimin aileside boyleydi ama ben onlari mum ettim ama laf atarak yada laf sokarak degil tam tersi cevap vermeyerek gormemezlikten gelerek baktilarki bende cirkeflik yok kaliteliyim bunlarin basit oyunlarina gelmiyorm yakamdan dustuler. Taviz vermiceksin. Eglen ya takma kafana rahat ol . Ben oyle yapardim esimin ablasi watsap durumuna esimle resimler paylasirdi et tirnaktan ayrilmaz yakisikli prensim yazardi ben guler gecirdim mahsus bana gonderme yapiyodu aklinca. Sen onlari bosver evlencegin kisnin karakterini analiz et seni onlara karsi koruyormu? hicmi yengelerini arayip sizin amaciniz ne nedn kiz arkadasimi ariyosunuz demiyor. Bunlar onemli.
Sevgilim karışma naparsa yapsınlar takma duymamazlıktan gel diyor. Ne abilerini nede yengelerini pek seven biri değil zamanında babası vefat edip annesiyle bunlara kalınca yapmadıklarını bırakmamışlar anlayacağınız o bile çok mesafeli. Ama onlar nedense benimle yüzlü gözlü sevgilim tamamen benim mutlu olmami istemediklerinden diyor .

İlişkide emek nedir bilmiyorum, 6 yıl sevgiliydik hiç şu kadar yıllık emeğim demedim, sorun olsa ayrılırdık.
İnsanlar boşanıyorlar.

Neden kavga ettiniz merak ettim, yengesini koruduğu içinse sizin emek yalan olmuş.

Ben emek diyorum çünkü az uz şeyler değildi yaşadıklarımız ve çok seviyorum.
Kavganın nedenine gelecek olursamda sevgilime sürekli çocuk muamelesi yapmaları o bizim bitanemiz canımız canım kaynım bir insan kaynini (çocuklarıyla) neden whatsap profili yapar? Eşini yap kendini yap vs .
Görünce bende kavga çıkardım oda haberinin olmadığını niye böyle sacmaladiklarini ve onlarada sert çıkıştigini söylemiş sonra kaldırdı zaten. Yengesini tutma gibi birşey yok ne abilerini nede yengelerini pek seven biri değil zamanında babası vefat edip annesi ile bunlara kalınca yapmadıklarını bırakmamışlar anlayacağınız.

Böyle insanlarla asla ve kata muhattap olmazdım.. merhaba merhaba bu kadar.. Allah böyle eltilerin şerrinden korusun. İnşallah nişanlınız evlenince ara sor gidelim gelelim aslında iyiler sen kötü niyetlisin vs vs demez de boşamaya kalkmazsınız. Aşırı derecede anormal geldi bana. Sakın yüz verme bu insanlara astarını da kaptırır çıplak kalırsın ruhun duymaz.. iki gönül bir olunca abilerine b.k yemek düşer.
Sevgilim sadece karışma naparsa yapsınlar takma duymamazlıktan gel diyor. Zaten evlenince herkes kendi yoluna muhatap bile olmayacaksın diyor. Kendiside pek sevmiyor onlari öyle soyleyim.

Allah sabır versin size. Sevgiliniz her konuda arkanızda duruyorsa sorun çıkacağını sanmıyorum ama size ordan laf yetiştirdiğine göre çok arkanızda da durduğunu zannetmiyorum.

Eğer evlendikten sonra böyle devam ederse sevgiliniz de sıkılacak artık bir süre sonra. Ya kendinizden uzaklaştıracaksınız, bir şey demeye yüzleri olmayacak yada çekeceksiniz

Arkamda her zaman kendi de onları pek sevmiyor zamanında onada yaptiklarindan.
Laf yetistirmek değil. Sadece biliyim diye çünkü ağız arama gibi huyları varmış kendi söylediklerini sanki ben söylemişim gibi göstertirirlermis.

Bu kadar izin vermenize şaşırdım. Kim ki onlar engelleyip geçmiyorsunuz. Görüşmek konuşmak zorunda değilsiniz.
Konunun basında da söyledim ben izin vermedim izin versem kendimde uzaklaştirmasini bilirim. Numarasını sildiğimde bile niye numaramı sildin kaydetsene diyolar. Aklı olan bu numaramızı sildi demekki bizden rahatsız oldu en iyisi karışmayalım der. Ama bunlar yüzsüz. Yapışdıkça yapışmaya çalışıyorlar. Benimde hıc haz etmedigim şey.

Önünde iki seçenek var; ya sevgilimi seviyorum ben bunlarla politik olup baş ederim diyeceksin.

Yada ilerde de bunlar aileden olacak,uğraşamam hiç deyip sevgilinden ayrılacaksın.

Önemli olan sevgilin nasıl bir kişiliktir? Yani arkanda duruyor mu? Kavgalarınız ne gibi oldu mesela. Onları mı tutuyor ortayı mı bulmaya çalışıyor,bunlar önemli. Şimdi seni tutsa bile buna tamamen güvenme. Çoğu erkek evlenince değişiyor.

Muhtemelen ilk dediğim seçeneği seçip mücadele etmek isteyeceksin . O zaman da evlenene kadar görme, duyma , bilmezden gel her şeyi. Ama bunu yaparken de kendini ezdirme. Mesaj mı atıyorlar cevap verme, yazıp dursunlar. Aradıklarında ya açma yada açınca müsait değilim de uzatmadan kapat. Baktın ısrarla saçma sapan mesaj yazıyorlar cevap olarak bu konuları şuan konuşmayı doğru bulmuyorum,ilginiz için teşekkür ederim de sonlandır konuşmayı.
Belki de seni istemiyorlarsa sevgilinle aranı bozmak için seni rahatsız ediyorlar kaçırmak için , insanlardan her şey beklenir.
Sevgilim karışma onların derdi benim mutlu olmamam istemediklerinden diyor. Sevgilimin babası yok. Abilerine kalmış herşey düğün nisan vs. Herşey abilerinden bekleniyor tahminimce bundan kaçınmaya ve evlenmesini istemediklerinden oluyor.
Kavgamız ise sevgilime sürekli çocuk muamelesi yapmaları canım ciğerim canım kaynım bir insan kaynini (çocuklarıyla) niye whatsap profili yapar? Sevgilimin de dediğine göre seni dişli buldular ve her istediğini yaptırirsın diye düşünüyorlar dedi. Köylü yada aileden biri olursa (köylü dedigimi lütfen yanlış anlamayın tamamen iki eltinin düşüncesi)
Daha az şey bilir, daha saf olur kendini bize ezdirir bizde her dedigimizi yaptırırız diyorlarmış çok önceden sevgilim hala akıllarında bunu kurduklarını söyledi. (Sevgilimin bana soylemesininde laf yetiştirmek gibi yorumlamayan arkadaşlar olmuş. İlgisi yok sadece haberim olsun biliyim diye,çünkü ağız arama gibi huyları varmış. )

Küçük mü yaşlarınız? Sizinle, ilişkinizle dalga geçer bir tavırları var onada yaşınız küçük diye cesaret ediyorlardır diye düşündüm.

3 yıllık emeği heba etmem diye sonunda mutsuz olacağınız bir evliliği yapmanız da doğru olmaz.

Daha sevgilisiniz, erkek arkadaşınızın sizi onlarla muhattap etmemesi lazım, görüldüğü üzere bu konuda başarılı değil.
Hayır yaşlarımız küçük değil zaten çok az bi zaman sonra işi ciddiyete dökeceğiz. O sadece karışma görmemezlikten gel diyor.
Oda benimle tanısmalarina vesile olan kişi degilki onun adıyla konuşuyorlar bana o dedi numarasını al yenge konuşursunuz tanışırsınız dedi) dediler bana ona sorduğumda hıc böle birşey demediğini söyledi. Numaram birtek annesinde vardı ondan almışlar.

eğer sevgilin dirayetsiz işe çoooook çekersin. tamamen sevgiline bağlı. sana da bağlı ama o yanında olmazsa uğaşır durursun bu tiplerle.

Belli ki birinin kardeşi akrabası veya bir tanıdığı var sevgilinle tanıştırmak istiyorlar ve bu yüzden böyle bir ekip işine girismisler. Kvalide adayin bundan haberli de olabilir habersiz de. Burda kilit nokta sevgilin. Hadlerini bildirsin gerekirse ahileriyle konuşsun.

Sizi ilgilendirmez diyemedigin icin tum bunlar. Anladigim kadariyla bu cocukla evlensen de diyemeyeceksin. Sevgilin de bunlari bile bile onlara birsey diyememisse o da pasif. Bu durumda evlenirsen cok ezilirsin gibi gorunuyor. Sizin ne haddinize diyememissiniz, onlarin bu kadar rahat davranip hadlerini asmasina biraz da siz musade etmissiniz.
Konuda da söylüyorum cnm ben normalde de yapı itibariyle çok mesafeli ve soğuk bir insanım ben izin vermiyorum kendileri sülük gibi yapıştılar numarasını silen bir insana niye tekrar kaydetsene yaaa denir ki sildiyse demekki senden rahatsız olmuş demekki telefon rehberinde dahii senin bi yerin yok. Işte bunu sadece aklı olan düşünür. Şimdi ben izin verdim diye mi suçluyum (ki vermedim)
Yoksa onlar yüzsüzlerde ondan mi ?

Sevgilime gelecek olursam da karışma naparsa yapsınlar takma duymamazlıktan görmemezlikten gel diyor. Tamamen onuda asla sevmediklerinden mutlu olmasını istemediklerinden

Okurken içim şişti. Evlenecekseniz mümkünse baya uzak bir yerde oturun. İkisi bir olup sizi uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Okurken aklıma ilk gelen kendi ailelerinden beğendikleri kız var onunla evlendirecekler (gelinler) yani abilerinin haberi bile yok gibi geldi. Iki gelin kendi kendilerine iş çeviriyor

Konu aslında biraz da sevgilimle ilgili mutlu olmasını istemediklerini düşünüyorum. Ve tamamen kendi saltanatlarinin ortadan kalkacağını düşünüyorlar zannimca. Yeni biri gelecek yeni gelen gelecek yaş onlardan daha küçük bu devrin imkanlarına isteklerine göre evlenmiş vs vs. Aileden biri yada köyümüzden biri olsun diyorlarmış . Sanırım aileye gelecek gelinlere bu ikisi karar veriyor 🤣

Hayır yaşlarımız küçük değil zaten çok az bi zaman sonra işi ciddiyete dökeceğiz. O sadece karışma görmemezlikten gel diyor.
Oda benimle tanısmalarina vesile olan kişi degilki onun adıyla konuşuyorlar bana o dedi numarasını al yenge konuşursunuz tanışırsınız dedi) dediler bana ona sorduğumda hıc böle birşey demediğini söyledi. Numaram birtek annesinde vardı ondan almışlar.
Karışma görmemezlikten gel demek bir çözüm değil yalnız. Bunu zaman içerisinde anlarsınız sizde.

Evlilik aşamasında abilerine bağlı olacaksınız anladığım kadarıyla maddi olarak o yüzden de tepki gösteremiyordur sevgiliniz. Eğer böyleyse nişan, düğün zamanınsa da birçok şeyinize karışacaklardır yengeler.

Kolaylıklar diliyorum.

Ben sizin ilişkinizde sorun olarak ne görüyorum biliyormusunuz? Pasif sevdiğine sahip çıkamayan ve şimdiden yengelerinin ağzına sakız eden bir eş adayı, evlenince ilk kavganızda söyleyeceği şeyde belli, abilerim yengelerimi dinleseydim keşke olacak emin olun. Bakın ilişkiler iki kişiliktir, üçüncü kişiler ancak taraflardan biri o haddi verdiğinde bu ilişkiye müdahil olabilir. Demekki eş adayınızın size sahip çıkacak, abilerine, yengelerine sözünü geçirecek basireti yok, siz milletle uğraşmaktan gözünüzün önündeki asıl sorunu göremiyorsunuz. Sizin aileniz yapsın sevgilinize aynısını bakalım, sizin gibi canım sevgilim, üç yıllık emeğim, sevgilim bir tane yengeleri fena mı diyecek?

Cnm bak konuda da söylüyorum ne ben nede sevgilim bütün bunlara izin vermiyor. Onlar onun ağızından bana konuşuyorlar.
Oda buna sinirleniyor, kendi de onları pek seven biri değil zamanında babası vefat edip annesi ile bunlara kalınca yapmadıklarını bırakmamışlar anlayacağın. Olabildigince uzak duralım diyor evlenincede. Kendisi onlara asla ne beni nede kendini ezdiren biri değil laflarını verir ama arada abileri de var kötü birşey de demek istemiyor. Bu işler hep çirkeflikle olmuyor. Oda bana ben onları da biliyorum senide biliyorum görmemezlikten gel duymamazlıktan gel diyor.

Ülkenin hali içler acısı, öz teyze kızıyla evlenmeler, aile içi çekememe ve fesatlıklar. Ahlak, edep namus kavramları desen felaket, hep cahil bi millet olarak mı kalıcaz insanlar hep birbirinin üstünden mi tatmin etcek kendini birilerini ezerek. İşi gücü yok mu kimsenin. Elti enişte yenge kelimelerinden nefret ediyorum. Evleneceğin kişiyi seviyorum emek veriyorum heba etmem olarak görme, ailesini tanımya kültrlerinizin uygun olup olmadgına bak.

Back
X