- 8 Temmuz 2014
- 783
- 336
- 123
Merhaba arkadaşlar. Günün birinde benim de bu konuları dert edeceğim aklıma gelmezdi. Ama dayanamıyorum artık. Ben evlendiğimde kaynımla sevgili olan ve o zamandan beri beni kiskanan bir eltim var. Henüz o zamanlar bile giydiğim kıyafete,sacima,yaptığım makyaja dikkat eder sürekli soru sorar kıskanırdı. Bakışlarından bile belli ederdi. En cok meslegimi kiskanirdi.Kaynanam la ilişkimi kiskanirdi.Dugunumu,balayı mi vs. Her şeyde aynısını yapmaya çalıştı ama Allah büyük nasip etmedi bazı şeyleri. Ailem görgülü bir aile ve dünürleriyle iyi diye kudurdu. Ve bunları bana da söyledi. Senin ailene bir şey diyemiyorlar. Sen benim her özel günüme geldin ben senin hiç birseyinde olamadım vb. Gibi cümleleri söylüyor. Nisanda ve düğünde sorun çıkardı. Kendisi benim düğünüme universitede okuduğu için gelmemişti. Beni kuaföre ve gezmeye götürmedi. Üstelik küs de değildik. Yanlış anlamayın Allaha şükür param var muhtaç değilim. Ama gelmemi istememesi ayrı. Ben hamileyken bile sorun çıkardı. Eşimle tartıştık bebeği düşürüyordum onun yüzünden. Düğünde kaynanam la arasında sorun çıktı. Suçlu beni buldular.oysa ki hiç günahım yoktu eşim şahit. Eşim de boşver kıskanıyor seni diyor. Ama bıktım artık sürekli benimle yarışmasından. Kaynanam alıngan bir insan.Onjnla hafif bir kırgınlığımiz olsa onunla çekilmiş mutlu poz paylaşıyor nispet yapar gibi. Whatsap aile grubunda kocasıyla nispet yapıyor. Şimdi eşim görevde. Ailemle kalıyorum. O da eşimin yanında olmamasını kullanıyor. Beni arayan soran yok. Ama ona kendilerini iyi gösteriyorlar arayıp. Benim eşim olaylara karışmayıp salağa yatmaktan yana. Ben anlattığımda da artık yorum bile yapmıyor. Ama o kaynımla beraber organize çalışıyor. Ömür boyu onunla akraba olmak ve mecburen konuşmak can sıkıcı..