Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet ben durusumu hic bozmuyorum. Kendi kaybediyor kayinvalidemin gozunden daha da dusuyor kadin resmen nefret etti. Sen de durusunu hic bozma. Sadece uzuluyorum sen boyle yaptiginda de kirici olmadan konus. Belki duzelir. Belki daha sonra yaptiklarindan utanir. Tartisma bile hic esinin ailesinin gozunde farkli gorunme canm baksana doldurusa getiryomus zaten. Baktin yine de devam ediyor bi sorun cikardigi anda seni uyarmistim artik gorusmeyelim de.
Evet canım. Tartışmaya girmeden halletmem lazım. Bu aralar uzaklaşmayı tercih ediyorum. Arayıp mesaj atmıyorum. Nasıl olsa yüz yüze geldiğimizde konuşmak zorunda kalırız. O zaman da mecburen konuşurum artık
ben eltimin annesinin adını bile bilmem en son ne zaman gordum hatırlamıyorum da o yada ailesi arayıp sormasın bosverin demesinler bişi siz esinizle ve cocugunuzla iyi olun
Ben Nişanlımla ayrıldım.
Kadın hala bizi konuşuyor.
Ve laflar sürekli geliyor.
Ister iyi desin ister kötü umrumda bile değil.
Aldırmayın.
O kim oluyor ki ?
Kıskanıyormus patlasın kıskançlıktan.
Bana da çirkin demişti arkamdan.
Allah'a şükür değilim.
Olsam da ona ne .
Giyin suslen gez canım.
Ben Nişanlımla ayrıldım.
Kadın hala bizi konuşuyor.
Ve laflar sürekli geliyor.
Ister iyi desin ister kötü umrumda bile değil.
Aldırmayın.
O kim oluyor ki ?
Kıskanıyormus patlasın kıskançlıktan.
Bana da çirkin demişti arkamdan.
Allah'a şükür değilim.
Olsam da ona ne .
Giyin suslen gez canım.
ben eltimin annesinin adını bile bilmem en son ne zaman gordum hatırlamıyorum da o yada ailesi arayıp sormasın bosverin demesinler bişi siz esinizle ve cocugunuzla iyi olun
ben evlendim 3 ay sonra benim dugunumde ne giyceksin diye sordu ki evlenmesine daha 5 yil vardi en az. evimi esyalarimi surekli elestirdi. ilk hamile kaldim kedi aldi ikinci hamile kaldim kopek aldi. dugunumu degil ama dugun sonrasi soyledigi sozlerle burnumdan getirdi. umrumda degil artik. evlendi rahatladim. bir insan 5 sene yemek takimi bakar mi ya? sirf benden daha iyi olsun diye ki yemek takimimi ben secmedim is yogunlugum nedeniyke annemlere biraktim o isleri.
sen dogru ol birak o kendi camurunda debelensin...