Elti belası

Sadnaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
119
70
13
35
Eltimle ortak bir ev aldık almaz olsaydık 4 senedır bana etmedıgıni bırakmadı sürekli huzurumu bozuyo ters dublex aldık ıkımızınde kapısı bacası ayrı aldıgımızdada arada merdıven yoktu evde normal daire seklındeydi ıkı evde başta alt katı istedi bahçesi var cocuklarım oynar bahcede diye tamam dedık benim cocugum yok bu arada ust katta sız oturun dedi tamam dedık sonra bunun abileri yengeleri bunu gazlıyo benden habersız benim daireye gelıp evi temizliyolar anahtar ondaydı daha tasınmadan once sonra mutfakesyalarını yerlestırıyolar bana haber vermeden olay bole başlıyo tabi ben bunu duyunca cok sınırlendım gıttım esyalarınıındırdım alt kata ve tasındık sonra ogun bugundur konusmuyoruz surekli bi bahaneyle huzurumuzu bozuyo misafırım gelse terbiyesızlık yapıyo alttan duvara vuruyo hemen cok kavga ettık bu yuzdenn nefret derevesıne geldık ıkımızde evi almadan once gayetıyı anlasıyorduk ev alınca aramız bozuldu cok sinirleniyorum sureklı huzurumun bozulmasına olur olmaz iftıralar atıyo birisi yukardan bişey sırkrlese asagıya birisi bişey atsa bahcesıne benden biliyo kavga cıkarıyo esım için katlanıyorum ama delirmek uzereyım yada cok fena kapısıcaz birimiz mezara birimiz hapise odereceye getırıyo artık benii

Yatirim amaciyla olsa kismen anlasilabilir de
Oturmak icin..
Kimse de uyarmadi sanirim
Napiyosunuz hic mumkun mu diye.
Gercekten hic olmayacak birsey yapmissiniz.
Evi satip yollarinizi ayirin
Baska turlu cozum zor.

Eltiyle ortak ev almak mı? Nasıl bir çaresizlikti ki eltiyle ortak oldun? Mantıklı açıklaması yok çünkü aksi türlü
Malesef ole oldu aramız iyiydi abla gibi gorurdum onu surekli bana derdi beraber ev alalım biyerde bi malımız olsun diye tekbasımıza alcak parsmız yoktu malesef esimde ısteyınce bende kıramadım bole olcagını bilssm zaten almazdım

nasıl ya ev dubleks ama kapılar ayrı

Yatirim amaciyla olsa kismen anlasilabilir de
Oturmak icin..
Kimse de uyarmadi sanirim
Napiyosunuz hic mumkun mu diye.
Gercekten hic olmayacak birsey yapmissiniz.
Evi satip yollarinizi ayirin
Baska turlu cozum zor.
Evet kimse uyarmadı kayınvalıdem de kardesler olarak bi malınız olsun tekalamıyosunuz madem beraber odrrsınız herkes bole biyerlere geliyo derdi bizde inandık gırdık bole bi işe

al topu kimin üstüne , evi ayırdığınızı belediye biliyor mu ? biliyorsa satmak sorun olmayacaksa sat gitsin . yok satamıyorsan kiraya ver sende kiraya çık rahat et o damı olmuyor gerçekten sen sorun çıkar bari iftira atmamış olsun

Ust kat sizin ama elini kolunu sallaya sallaya evinize girip yerlesme hamlelerinde bulunuyor?!!
Babasinin hayrina mi para odediniz siz o eve de kendi eviymis gibi hareket edip bir de sonra kavga cikartiyor?!!
Pardon hangi gerekceyle sizinle kavga ediyor parasini odediginiz evde onu oturmadiniz diye mi?
Ne piskin insanmis be yuhh.

Evet kimse uyarmadı kayınvalıdem de kardesler olarak bi malınız olsun tekalamıyosunuz madem beraber odrrsınız herkes bole biyerlere geliyo derdi bizde inandık gırdık bole bi işe
Evi satabilsem keske ters dublex oldugu için tapu tek oda eltımın ustune oda bizi yıldırıp evden cıkmamızı bekliyo zaten

Tapu onun uzerıne oldugu için guveni hat safada bizi evden cıkarmak ıstıyo ama evin yarı fıyatına kabul etmemizi bekliyo sureklıhuxurumuzu bozuyo bu yuzden evden cıkalım dıye bende hakkımolanı almadan cıkmak ıstemiyorum 4senedır ortak neticede trk basına odemedı

Elti değil kuma gibi olmuş sunuz. Ortak ev almak nedir yahu hemde eltiyle... Hemde tapu elti adına PESS afedersinizde hiç mi akil etmediniz
Tapu işlerınde ben yoktum malesef calısıyodum esımle eltım kredı işlerını tapu işlerını hallettıler kredı eltımın uzerıne cıkmış esımıde kefıl gostererek tapu oyusdrn onun uzerınr olmuş biraz zaman gecınce tapuyu bolmeyi dusunuyoduk ortak hısseye tabi bastan bole olunca onuda yapamadık malesef

Valla kusura bakmayin arkadasim aptalliginiza doymayin.
Eltiye tapu mu verilir. Sastim kaldim.
Evlerin odemeleri nasil oldu kredi mi cektiniz?

parayı eşit mi,ödüyorsunuz?üst kat,alt kata göre daha değerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…