Malesef ole oldu aramız iyiydi abla gibi gorurdum onu surekli bana derdi beraber ev alalım biyerde bi malımız olsun diye tekbasımıza alcak parsmız yoktu malesef esimde ısteyınce bende kıramadım bole olcagını bilssm zaten almazdımEltiyle ortak ev almak mı? Nasıl bir çaresizlikti ki eltiyle ortak oldun? Mantıklı açıklaması yok çünkü aksi türlü
nasıl ya ev dubleks ama kapılar ayrıMalesef ole oldu aramız iyiydi abla gibi gorurdum onu surekli bana derdi beraber ev alalım biyerde bi malımız olsun diye tekbasımıza alcak parsmız yoktu malesef esimde ısteyınce bende kıramadım bole olcagını bilssm zaten almazdım
Evet kimse uyarmadı kayınvalıdem de kardesler olarak bi malınız olsun tekalamıyosunuz madem beraber odrrsınız herkes bole biyerlere geliyo derdi bizde inandık gırdık bole bi işeYatirim amaciyla olsa kismen anlasilabilir de
Oturmak icin..
Kimse de uyarmadi sanirim
Napiyosunuz hic mumkun mu diye.
Gercekten hic olmayacak birsey yapmissiniz.
Evi satip yollarinizi ayirin
Baska turlu cozum zor.
Aldıgımızda ıkınci eldi ev bizden once oturan kişi merdıveni ıptal etmiş bi katında kendi oturuyomuş bi katını kıraya vermişnasıl ya ev dubleks ama kapılar ayrı
Evi satabilsem keske ters dublex oldugu için tapu tek oda eltımın ustune oda bizi yıldırıp evden cıkmamızı bekliyo zatenEvet kimse uyarmadı kayınvalıdem de kardesler olarak bi malınız olsun tekalamıyosunuz madem beraber odrrsınız herkes bole biyerlere geliyo derdi bizde inandık gırdık bole bi işe
Tapu onun uzerıne oldugu için guveni hat safada bizi evden cıkarmak ıstıyo ama evin yarı fıyatına kabul etmemizi bekliyo sureklıhuxurumuzu bozuyo bu yuzden evden cıkalım dıye bende hakkımolanı almadan cıkmak ıstemiyorum 4senedır ortak neticede trk basına odemedıUst kat sizin ama elini kolunu sallaya sallaya evinize girip yerlesme hamlelerinde bulunuyor?!!
Babasinin hayrina mi para odediniz siz o eve de kendi eviymis gibi hareket edip bir de sonra kavga cikartiyor?!!
Pardon hangi gerekceyle sizinle kavga ediyor parasini odediginiz evde onu oturmadiniz diye mi?
Ne piskin insanmis be yuhh.
Tapu işlerınde ben yoktum malesef calısıyodum esımle eltım kredı işlerını tapu işlerını hallettıler kredı eltımın uzerıne cıkmış esımıde kefıl gostererek tapu oyusdrn onun uzerınr olmuş biraz zaman gecınce tapuyu bolmeyi dusunuyoduk ortak hısseye tabi bastan bole olunca onuda yapamadık malesefElti değil kuma gibi olmuş sunuz. Ortak ev almak nedir yahu hemde eltiyle... Hemde tapu elti adına PESS afedersinizde hiç mi akil etmediniz
Valla kusura bakmayin arkadasim aptalliginiza doymayin.Tapu onun uzerıne oldugu için guveni hat safada bizi evden cıkarmak ıstıyo ama evin yarı fıyatına kabul etmemizi bekliyo sureklıhuxurumuzu bozuyo bu yuzden evden cıkalım dıye bende hakkımolanı almadan cıkmak ıstemiyorum 4senedır ortak neticede trk basına odemedı
akıl var mantık var. yarın öbürgün birşey olsa evi size vermeme ıhtımalı oldugunu düşündümüz mü hic?????Evi satabilsem keske ters dublex oldugu için tapu tek oda eltımın ustune oda bizi yıldırıp evden cıkmamızı bekliyo zaten
al bendende okadar. ıstese veremz evi oldu bittiValla kusura bakmayin arkadasim aptalliginiza doymayin.
Eltiye tapu mu verilir. Sastim kaldim.
Evlerin odemeleri nasil oldu kredi mi cektiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?