Elti belası

Parayı elden verdiğinizi bılmıyordum .acil çıkın oradan bir kuruş daha yedirmeyin.eltin sana asla tapu vermez barı git kendine bir ev al onların verdiği yarı değer dedıgun parayla. Giden gıtmış olmuş bitmiş barı geleceği yarını kurtar.
Kocayın başını yakmaz inşallah kefil diyerek.

Bende ole dusunuyorum verse gıdıcem aslındada bizim odedıdıgımız kısım eldende borc almıştık ev için onlar dahıl hepsı 68000 tl el borclarımızı bitirdık cokşukur bende calısırken ama ben bu parayı verebileceklerınıde sanmıyorum bana ole bi maddıyatları yokbence eltımde calışmıyo cunku ama mahkemesi var tazmınat davası actı işyerıne ordan alabilirmi okadar bilmiyorum 10senelık calıstıgı yerdi cıkardılar onu 10seneye bana odedıgım kısım kadar tazmınat alabilecekmi bilmiyorum

Bide kefıllık geri cekılebilirmi bu durumda bize paramızı verseler biz kefıllıgımızi geri cekebilirmiyiz bi bilgınız varmı bu konuda

Ust katta oturan, avantajli olan sensin.
Normalde asla boyle bir oneride bulunmam ama senin elti tam koylu kurnaziymis. Istersen pekala onu altinda oturduguna pisman edebilirsin. Senin gürültünü de pisligini de cekecek olan o.
Sen bikma, onu biktir.
Birak da o senin suyuna gitmek zorunda kalsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…