evet gercekten cok can sıkıcı bi durum ama arabuluculuk kimse yapmıyo kayınpederım kendı halındd bi insan evde onun sozu gecmez kayınvalıdem zamanında alın ortak dedı simdi cekıldi ben karısamam birinden birine sen haksızsın dersem evlatlarım bana gonul koyar benımle konusmazlar dıyo ve karısmıyohaklısınız can sıkıcı bir durum.. ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz.biraz vicdanları varsa zaten paranızı verirler , yok vermezlerse de bi yerden çıkar mutlaka. ben eşimin ailesiyle ilgili konulrda artık hiç muhatap olmuyorum. eşime devrederim ilgilen konuş ne yaparsan yap aranızda çözün derim çekilirim. kendi ailesi kendisi çözsün. ben huzursuz olacağıma onlar düşünsün. o kardeşiyle yada abisi mi bilmiyorum çözemiyorsa bir büyüğünü araya koysun hakkı olanı alsın.olay biraz da eşte bitiyor.
Dava acıp kazanacagımı bilsem inanın acarım kayınvalıdem ve dıger kardesleri sahıt ama sahıtlık yaparlarmı bilmiyorumhani kayınının üstüne olsa olsa anlarımda elti ne bizim kilerde bir laf var ''onun *mı altından mı '' diye ? o geldi aklıma
şahidiniz yok mu sizin eşinizin kardeşi üstünde hakkı yok mu neden ortak tapu yaptırmadınız siz o kadar para ödeyeceksiniz o gelecek abisini oturtacak yok öyle yağma vur elini masaya dola saçını eline görsün yaptığını pislik ya aç davayı evlerin tapusunu ayır al tapuyu üstüne !
Kocamla kaynım küs konusmuyolar sadece odeme gununde parayı verıyoruz kaynım eltımden yana oldugu için abisiyle konusmuyor esım kayınpederım cok pasıf bir ınsan kendı halınde kımseyr sozu gecmez kayınvalıdemde ben karısmam dıyor ıkı oglundan biri gonul koyarmış onla konusmazlarmış birinden birine sen haksızlık yapıyorsun derse ogullarınakocan kayinin ve ana babalari ne diyolar bu duruma?
eşim abisiyle konusmuyor haksızlık yaptıkları için bende konus dıyorum ama malesef bu yuzdende kavgalarımız oluyo zaten gıdıp adam akıllı konusmadıgı için sorun cozulmedıgı için bizim aramızdada huzursuzluk cıkıyohaklısınız can sıkıcı bir durum.. ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz.biraz vicdanları varsa zaten paranızı verirler , yok vermezlerse de bi yerden çıkar mutlaka. ben eşimin ailesiyle ilgili konulrda artık hiç muhatap olmuyorum. eşime devrederim ilgilen konuş ne yaparsan yap aranızda çözün derim çekilirim. kendi ailesi kendisi çözsün. ben huzursuz olacağıma onlar düşünsün. o kardeşiyle yada abisi mi bilmiyorum çözemiyorsa bir büyüğünü araya koysun hakkı olanı alsın.olay biraz da eşte bitiyor.
Abisini oturtmayı dusunuyo ole oluncada muhtemelen ortak oderler biz gıbı yani kendısının gucu olmasa bile abisiylr oderkredi eltinin ustune.siz odemediginiz zaman ödeyecek gücü varmı?yada. eşiniz kefillikten çekilebiliyor mu?
Aynen ole oluyomuş trcrube edındım malesef bundan sonra zaten kımseyle ortak bir kaşık dahı almamElti eltiyi istemez.Kiskanir,hep kendi iyi olsun ister.Eltiden dost olmaz.Rakip görür seni.Bol bol günaha sokar dedikodu gıybet offf .
Ben zaten biz burdan cıksak bile gule gule oturabilecıgıni sanmıyorum benim ahım var uzerlerınde rabbimde tez zamanda bu evden ayrılmayı nasıp etsın bana ondanda cıkarsın bunların acısını insallahhaklısınız can sıkıcı bir durum.. ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz.biraz vicdanları varsa zaten paranızı verirler , yok vermezlerse de bi yerden çıkar mutlaka. ben eşimin ailesiyle ilgili konulrda artık hiç muhatap olmuyorum. eşime devrederim ilgilen konuş ne yaparsan yap aranızda çözün derim çekilirim. kendi ailesi kendisi çözsün. ben huzursuz olacağıma onlar düşünsün. o kardeşiyle yada abisi mi bilmiyorum çözemiyorsa bir büyüğünü araya koysun hakkı olanı alsın.olay biraz da eşte bitiyor.
Sagolun drdıgınızgibi dava acıcam zaten tek basıma basemedıgım için fıkır almak ıstedım sızlerdenMahkemeye başvurup tapu tashihi davası açacaksınız.Açtığınız dava sonunda kazanırsanız, tapusa 1/2 hisseli olarak malik gözükeceksiniz.bence hiç zaman kaybetmeden bir avukata vekalet verin açın davayı,kendi başınıza bu davayı zor yürütürsünüz.Açacağınız dava ile evin 1/2 hissesinin size ait olduğunu dekont,ödeme belgeleri,tanık vs gibi delillerle ispat etmelisiniz.Tek başına tanıkla olmaz varsa elinizde ödediğinize dair belgeler rahatlıkla kazanırsınız davayı .
Kayniniz karisinin tarafini hangi mantikla tutuyor ki anlamadim?
Ortaklasa ev aliyorsunuz her iki tarafta ayni parayi oduyor ama elti sizi parasini odediginiz evden cikartmak istiyor ve kayniniz da karisina hak veriyor.
Bu nedir yaa. Bu nasil abi. Kayinvalide de ben karisamam diyor. Bu nasil bir anne.
Bu konuyu bende anlamadım zaten hangi akla hizmet karısını tutuyo kaynanamda zamanında ortak alın deyıp gırdı kanımıza şimdi geri cekıldi esımde annesine kızıyo zaten ben gorusmek bile istemiyorum kayınvalıdemle bu yuzden ki cokta gıdıp grldıgım solenemez bu konu yuxundenKayniniz karisinin tarafini hangi mantikla tutuyor ki anlamadim?
Ortaklasa ev aliyorsunuz her iki tarafta ayni parayi oduyor ama elti sizi parasini odediginiz evden cikartmak istiyor ve kayniniz da karisina hak veriyor.
Bu nedir yaa. Bu nasil abi. Kayinvalide de ben karisamam diyor. Bu nasil bir anne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?