Elti belası

E
evet gercekten cok can sıkıcı bi durum ama arabuluculuk kimse yapmıyo kayınpederım kendı halındd bi insan evde onun sozu gecmez kayınvalıdem zamanında alın ortak dedı simdi cekıldi ben karısamam birinden birine sen haksızsın dersem evlatlarım bana gonul koyar benımle konusmazlar dıyo ve karısmıyo

Dava acıp kazanacagımı bilsem inanın acarım kayınvalıdem ve dıger kardesleri sahıt ama sahıtlık yaparlarmı bilmiyorum

kocan kayinin ve ana babalari ne diyolar bu duruma?
Kocamla kaynım küs konusmuyolar sadece odeme gununde parayı verıyoruz kaynım eltımden yana oldugu için abisiyle konusmuyor esım kayınpederım cok pasıf bir ınsan kendı halınde kımseyr sozu gecmez kayınvalıdemde ben karısmam dıyor ıkı oglundan biri gonul koyarmış onla konusmazlarmış birinden birine sen haksızlık yapıyorsun derse ogullarına

kredi eltinin ustune.siz odemediginiz zaman ödeyecek gücü varmı?yada. eşiniz kefillikten çekilebiliyor mu?

kredi eltinin ustune.siz odemediginiz zaman ödeyecek gücü varmı?yada. eşiniz kefillikten çekilebiliyor mu?

E
eşim abisiyle konusmuyor haksızlık yaptıkları için bende konus dıyorum ama malesef bu yuzdende kavgalarımız oluyo zaten gıdıp adam akıllı konusmadıgı için sorun cozulmedıgı için bizim aramızdada huzursuzluk cıkıyo

A
Abisini oturtmayı dusunuyo ole oluncada muhtemelen ortak oderler biz gıbı yani kendısının gucu olmasa bile abisiylr oder

Elti eltiyi istemez.Kiskanir,hep kendi iyi olsun ister.Eltiden dost olmaz.Rakip görür seni.Bol bol günaha sokar dedikodu gıybet offf .
Aynen ole oluyomuş trcrube edındım malesef bundan sonra zaten kımseyle ortak bir kaşık dahı almam

eltiyle ortak ev mi alınır yaa mutluluğun anahtarı kesinlikle yakınlarından uzak bi yerde yaşamak. gidilip gelinir yani sıkıntı değil.

Ben zaten biz burdan cıksak bile gule gule oturabilecıgıni sanmıyorum benim ahım var uzerlerınde rabbimde tez zamanda bu evden ayrılmayı nasıp etsın bana ondanda cıkarsın bunların acısını insallah

Insanın basireti baglaniyo bazen gözüne perde iniyo resmen sizede öyle olmuş
Hersey tamam da niye eltinin üstüne yaptınız evi
Ne diyim Allah yardımcınız olsun

Tapu işlerınde ben bulunamadım malesef calıstıgım için esımle eltım ilgılendi kredı eltımın uzerıne cıktı esımındd kefılolmasıyla yoksa benim tercıh ettıgım bişey degıldi tapuda ole onun ustune oldu sonra hısseye bolerız dedık bolmek içindd ayrı bir ucret vermemız gerekıyodu ozamanda anca tapu parasını cıkarabildıkole oldu

Bırak eltiyi, birinci derece yakınımla bile ortak ev almam. Baştan hata etmişsiniz. Baş edemiyorsanız eşinizle konuşun, ya eltiniz ya siz kredi çekip evin tamamını biriniz alın.

Kayniniz karisinin tarafini hangi mantikla tutuyor ki anlamadim?
Ortaklasa ev aliyorsunuz her iki tarafta ayni parayi oduyor ama elti sizi parasini odediginiz evden cikartmak istiyor ve kayniniz da karisina hak veriyor.
Bu nedir yaa. Bu nasil abi. Kayinvalide de ben karisamam diyor. Bu nasil bir anne.

Mahkemeye başvurup tapu tashihi davası açacaksınız.Açtığınız dava sonunda kazanırsanız, tapusa 1/2 hisseli olarak malik gözükeceksiniz.bence hiç zaman kaybetmeden bir avukata vekalet verin açın davayı,kendi başınıza bu davayı zor yürütürsünüz.Açacağınız dava ile evin 1/2 hissesinin size ait olduğunu dekont,ödeme belgeleri,tanık vs gibi delillerle ispat etmelisiniz.Tek başına tanıkla olmaz varsa elinizde ödediğinize dair belgeler rahatlıkla kazanırsınız davayı .

Hukuki islemlere basla. Laftan anlicak bi tipe benzemiyo kaynini da takmiyo bence. Yoksa yapamaz bu kadar.

Sagolun drdıgınızgibi dava acıcam zaten tek basıma basemedıgım için fıkır almak ıstedım sızlerden

Bu konuyu bende anlamadım zaten hangi akla hizmet karısını tutuyo kaynanamda zamanında ortak alın deyıp gırdı kanımıza şimdi geri cekıldi esımde annesine kızıyo zaten ben gorusmek bile istemiyorum kayınvalıdemle bu yuzden ki cokta gıdıp grldıgım solenemez bu konu yuxunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…