Tapu eltimin üstüne malesef biz bi hak ıddıa edemiyoruz beledıyelik bi sorun oldugunu dusunmuyorum aldıgımızda boleydi mutlaka beledıyebiliyodur ayrı daıreler oldugunu cunku bizden oncr kıracı varmış ama ben tapu onun ustuneyken ne kıraya cıkabiliyorum ne evi satabiliyorum evi satmayada yanasmıyo bizi cıkarıp abisiyle altlı ustlu otutma fıkrındr kendisi evin yarı fıyatını teklıf edıyo onuda ben kabbul etmek ıstemiyorum evimin degerini versın ıstıyorum aranızda avukat olan arkadasla varsa fıjır almakıstıyorum nasıl hak sahıbı oldugumu ispat edebilirim yarın oburgun beni polıs zoruyla evden cıkartmasından korkuyorum cunku o kapasıteye geldi kendisial topu kimin üstüne , evi ayırdığınızı belediye biliyor mu ? biliyorsa satmak sorun olmayacaksa sat gitsin . yok satamıyorsan kiraya ver sende kiraya çık rahat et o damı olmuyor gerçekten sen sorun çıkar bari iftira atmamış olsun
Parayı esıt oduyıruz evlerın hiç bir farkı yok cunku aynı planda yapılmış ıkısıde 2+1 seklınde onun benden fazla bir bahcesı var ust dublex degıl ters dublex evparayı eşit mi,ödüyorsunuz?üst kat,alt kata göre daha değerlidir.
Sinirlenıp bazen yapmak istıyorum esım musade etmiyo misafırim geldıgınde sureklı duvara vuruyosende onu yıldır. bahçeye bişey attığını söylüyorsa gerçekten at ki bi anlamı olsun.
gürültü yaptığını söylüyorsa gerçekten yap ki iftira atmamış olsun.
senin misafirlerin geldiğinde ne yapıyor mesela?
Evet hata yaptım ama iş işten gecti ben artık ne yapabilirim derdındeyım zaten yeterınce pişman oldum tecrube edındım ortak bişey alınmayacagınaÇok çetrefilli bu konu... Kiminle olursa olsun ortaklık hiç iyi değil üstelik böyle bir konuda çok hata etmişsiniz. Elti çok akıılı tapu da üstüne. istese satar bile hiç bir hak iddia edemezsiniz. bence satılsın herkes payını alsın .bunu yapamıyorsanız şu an ev alamıyorsanız bile başka bir eve taşının eltiniz ve kayınınızla da eşiniz muhatap olsun ve paranızı alın.yoksa bu iş çok büyür daha.
Evet esımlle kardesler ama oda karısının tarafını tutuyo esımlede konusmuyolar esımde cok bunaldı bu konudan yani abisiyle küs karısının tarafını tuttugu için haksuzlık yaptıgı içinya kocasıyla kocan kardeş değiller mi? elti iki erkek kardeşin eşlerine denmiyor muydu?
eşler ne diyor bu duruma?
bu kadın tek başına mı yönetiyo milleti anlamadım.
Hepimiz hata yapıyoruz tabi ki sizi yermek için söylemedim yanlış anlamayın. Bence şartları zorlayıp uzaklaşın önce huzur... Kalan konularla da eşiniz ilgilensin. Kardeşiyle eltinizle konuşsun ödediğiniz parayı alın siz muhatap olmayın.E
Evet hata yaptım ama iş işten gecti ben artık ne yapabilirim derdındeyım zaten yeterınce pişman oldum tecrube edındım ortak bişey alınmayacagına
bende suan odurumdayım zaten ama hakkımı versınler ıstıyorum kac sene bende odedım tek odemedıEvim eltimin uzerine olsa gozume uyku girmez
Yoo sizi yanlış anlamadım estagfurullah evet huzur cok onemli gercekten bende kurtulmak istiyorum burdan odedıgımizi alıp gıtmek en ıyısı galıba dedıgınız gıbı sagolun gercekten cok bunaldımHepimiz hata yapıyoruz tabi ki sizi yermek için söylemedim yanlış anlamayın. Bence şartları zorlayıp uzaklaşın önce huzur... Kalan konularla da eşiniz ilgilensin. Kardeşiyle eltinizle konuşsun ödediğiniz parayı alın siz muhatap olmayın.
Parayı esıt oduyıruz evlerın hiç bir farkı yok cunku aynı planda yapılmış ıkısıde 2+1 seklınde onun benden fazla bir bahcesı var ust dublex degıl ters dublex ev
Bende onu dusunuyorum zaten ama insallah ole bişeye basvurmaz4 yildir odediginisi kira verdik sayin parayida alin çikin diycem o evden
polisle çikarirsa o parayida alamiycan
Demek ıstedıgınızi anlıyorum ama inanın gervekten m2si ıkı evınde aynı 160m2toplamda ıkısı 80m2ler evler evin planı projesi aynı zaten bizde ıkı evdede hiçbir farklılık olmadıgu için bi sorun olmaz alt kat ust kat davası olmaz dıye dusunduk ama oldu malesefters dublexlerde,üst kat her zaman daha değerlidir.alt katlarda,bahçe olsa bile,kolonlar ve girintilerden,evin m2 si düşer .ayrıca ,o katlar bodrum kat,ya da bahçe katı olarak geçer ve normal katlara göre,daha ucuzdur.
bütün bunlar,sizi haksız çıkarmıyor ama hatayı,ortak ev alarak yapmışsınız.tapu eltinin üstüne,kötü niyetli olsa,sizi kapıya koyabilir.
haklısınız can sıkıcı bir durum.. ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz.biraz vicdanları varsa zaten paranızı verirler , yok vermezlerse de bi yerden çıkar mutlaka. ben eşimin ailesiyle ilgili konulrda artık hiç muhatap olmuyorum. eşime devrederim ilgilen konuş ne yaparsan yap aranızda çözün derim çekilirim. kendi ailesi kendisi çözsün. ben huzursuz olacağıma onlar düşünsün. o kardeşiyle yada abisi mi bilmiyorum çözemiyorsa bir büyüğünü araya koysun hakkı olanı alsın.olay biraz da eşte bitiyor.Yoo sizi yanlış anlamadım estagfurullah evet huzur cok onemli gercekten bende kurtulmak istiyorum burdan odedıgımizi alıp gıtmek en ıyısı galıba dedıgınız gıbı sagolun gercekten cok bunaldım
Eltim zaten elinden gelen kotulugu yapmaya calısıyor bende ondan korkıyorum zaten evden cıkarır diyeDemek ıstedıgınızi anlıyorum ama inanın gervekten m2si ıkı evınde aynı 160m2toplamda ıkısı 80m2ler evler evin planı projesi aynı zaten bizde ıkı evdede hiçbir farklılık olmadıgu için bi sorun olmaz alt kat ust kat davası olmaz dıye dusunduk ama oldu malesef
hani kayınının üstüne olsa olsa anlarımda elti ne bizim kilerde bir laf var ''onun *mı altından mı '' diye ? o geldi aklımaTapu eltimin üstüne malesef biz bi hak ıddıa edemiyoruz beledıyelik bi sorun oldugunu dusunmuyorum aldıgımızda boleydi mutlaka beledıyebiliyodur ayrı daıreler oldugunu cunku bizden oncr kıracı varmış ama ben tapu onun ustuneyken ne kıraya cıkabiliyorum ne evi satabiliyorum evi satmayada yanasmıyo bizi cıkarıp abisiyle altlı ustlu otutma fıkrındr kendisi evin yarı fıyatını teklıf edıyo onuda ben kabbul etmek ıstemiyorum evimin degerini versın ıstıyorum aranızda avukat olan arkadasla varsa fıjır almakıstıyorum nasıl hak sahıbı oldugumu ispat edebilirim yarın oburgun beni polıs zoruyla evden cıkartmasından korkuyorum cunku o kapasıteye geldi kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?