Ozamanlar imkanımız olsaydı zaten bu durumda oomazdık ama imkansızlıklar el vermedı zaten el borcumuzda vardı kimseden ıstıyemedım oyusdeno ayri ucretide verseydiniz keske neyse olan olmus uzulme kimsenin ahi kimsede kalmaz
esinide cok kiskirtma bence aralar polisi cikardirlar sizi bide benim aklima gelen size ne veriyorlarsa alin cekin gidinValla akkımdan bu tür seylergecmiyo degıl ama kocamla aramız bozulur oyusdrn bişeu yapamıyorum bi ara ciddi bi kavga ettık ben tam uzerıne yurudum esım tuttu beni en fazla ayakkabı fırlatabilmekmi yetındim oyusdrn
ohh iyi demissin aferinDiyemiyo bende aynı seyi soyledımsen kendi dogurdugun cocuga ıkı laf edemiyosan senın annelıgınden suphelıyım dıye bişey dıyemedı ben ole deyınce sonrada muhattap olmadım zaten
Esimi kıskırtıcı davranıslarda bulunmak ıstemiyorum zaten oyusden sesım cıkmıyo zaten yoksa alllah muhafaza adam katıl olur kardes katılı ben mumkun oldukca sabretmeye calısıyorumesinide cok kiskirtma bence aralar polisi cikardirlar sizi bide benim aklima gelen size ne veriyorlarsa alin cekin gidin
Aynen ole biraz ondan cıkardım sınırımı ama hakettiohh iyi demissin aferinberaber ev alin demeyi biliyomus ama hanimefendi
Olede onuda verebılceklerıni pek sanmıyorum eltımı işten cıkardılar 10senelık calıstıgı yerden işyerıne dava actı ona guveniyo ama bizim odedıgımız para kadar tazmınat alabılecıgını sanmıyorım ben 1kacgun içinde mahkemesı sonuclanacakmış bakalım okadar tazmınat alabilecekmi onu merak edıyorumesinide cok kiskirtma bence aralar polisi cikardirlar sizi bide benim aklima gelen size ne veriyorlarsa alin cekin gidin
Abov siz ne yaptiniz??? Aklinizi peynir ekmekle mi yediniz ya??Evi satabilsem keske ters dublex oldugu için tapu tek oda eltımın ustune oda bizi yıldırıp evden cıkmamızı bekliyo zaten
Selin kardeşim haklı ya ilerde şimdiki teklif ettikleri parayıda vermezlelerse hadi verdi diyelim paranında değeri düşer vs bencede uzlaşıntamamda ılerde ya hıc vermezse bu ıhtımalıde düşün. kiraya cıkın
Eltimle ortak bir ev aldık almaz olsaydık 4 senedır bana etmedıgıni bırakmadı sürekli huzurumu bozuyo ters dublex aldık ıkımızınde kapısı bacası ayrı aldıgımızdada arada merdıven yoktu evde normal daire seklındeydi ıkı evde başta alt katı istedi bahçesi var cocuklarım oynar bahcede diye tamam dedık benim cocugum yok bu arada ust katta sız oturun dedi tamam dedık sonra bunun abileri yengeleri bunu gazlıyo benden habersız benim daireye gelıp evi temizliyolar anahtar ondaydı daha tasınmadan once sonra mutfakesyalarını yerlestırıyolar bana haber vermeden olay bole başlıyo tabi ben bunu duyunca cok sınırlendım gıttım esyalarınıındırdım alt kata ve tasındık sonra ogun bugundur konusmuyoruz surekli bi bahaneyle huzurumuzu bozuyo misafırım gelse terbiyesızlık yapıyo alttan duvara vuruyo hemen cok kavga ettık bu yuzdenn nefret derevesıne geldık ıkımızde evi almadan once gayetıyı anlasıyorduk ev alınca aramız bozuldu cok sinirleniyorum sureklı huzurumun bozulmasına olur olmaz iftıralar atıyo birisi yukardan bişey sırkrlese asagıya birisi bişey atsa bahcesıne benden biliyo kavga cıkarıyo esım için katlanıyorum ama delirmek uzereyım yada cok fena kapısıcaz birimiz mezara birimiz hapise odereceye getırıyo artık benii
Bizim evi aldıgımızds ıkı daıre seklındeydi kapıları ayrı arada merdıven yoktu elektrık suyu herseyı ayrı ıkısıde 2+1seklınde daıreler ıkısındede mutfak var ıkısındede 1er vc banyo var zaten bizden once oturan kışi ole yaptırmış bi katında kendi oturuyomuş bi katını kıraya vermişHicbir sey anlamadim ya
Iki katli ev icten mi merdivenli bu soruyu da niye sordum bilmiyorum ama konuyla alakali bunu merak ettim
Dublekslerde 1 banyo olmuyor mu ?
Bir mutfak falan
Cok uzun
Biri ustume ozet atabilir mi
Yani ev normal daıre gıbı sadece tapuda ters dublex gorunuyo yoksa ıkısınınde daıreden bi farkı yokBizim evi aldıgımızds ıkı daıre seklındeydi kapıları ayrı arada merdıven yoktu elektrık suyu herseyı ayrı ıkısıde 2+1seklınde daıreler ıkısındede mutfak var ıkısındede 1er vc banyo var zaten bizden once oturan kışi ole yaptırmış bi katında kendi oturuyomuş bi katını kıraya vermiş
Hicbir sey anlamadim ya
Iki katli ev icten mi merdivenli bu soruyu da niye sordum bilmiyorum ama konuyla alakali bunu merak ettim
Dublekslerde 1 banyo olmuyor mu ?
Bir mutfak falan
Cok uzun
Biri ustume ozet atabilir mi
arkadaşımın da vardı
müteahhit iki ayrı daire gibi yapıyor
sonra istenirse araya merdiven açıyor
arkadaş hamile idi aldığında
bebek olur aradaki merdivenden düşer dedi arayı o zaman açtırmadı
alt evin ayrı kapısı üst evin ayrı kapısı var o ikisine de aşya koymuştu ama evine apartman içinden gidiyordu vs vs
çocuk büyüyünce merdiven yaptırdı
muhtemelen konu sahiplerinin de öyle
tapu tek fiiliyat ayrı ama kombi nasıl onu bilemedim şimdi
Aynen sizinde dedıgınız gıbı ev kombi ıkı daırede var aldıgımda oleydi zaten bizden once kıracı oldugu için içinde kombiliydi ıkısıdearkadaşımın da vardı
müteahhit iki ayrı daire gibi yapıyor
sonra istenirse araya merdiven açıyor
arkadaş hamile idi aldığında
bebek olur aradaki merdivenden düşer dedi arayı o zaman açtırmadı
alt evin ayrı kapısı üst evin ayrı kapısı var o ikisine de aşya koymuştu ama evine apartman içinden gidiyordu vs vs
çocuk büyüyünce merdiven yaptırdı
muhtemelen konu sahiplerinin de öyle
tapu tek fiiliyat ayrı ama kombi nasıl onu bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?