Elti belası

Valla akkımdan bu tür seylergecmiyo degıl ama kocamla aramız bozulur oyusdrn bişeu yapamıyorum bi ara ciddi bi kavga ettık ben tam uzerıne yurudum esım tuttu beni en fazla ayakkabı fırlatabilmekmi yetındim oyusdrn
esinide cok kiskirtma bence aralar polisi cikardirlar sizi bide benim aklima gelen size ne veriyorlarsa alin cekin gidin

Ev sahibimi olduk dert sahıbımı olduk bellli degıl agrımayan basımı agrıttım bidaha asla kımseyle ortak işe gırmem herkese yorumları için tsk ederım biraz fıkır edınebildım en azından

Diyemiyo bende aynı seyi soyledımsen kendi dogurdugun cocuga ıkı laf edemiyosan senın annelıgınden suphelıyım dıye bişey dıyemedı ben ole deyınce sonrada muhattap olmadım zaten
ohh iyi demissin aferin beraber ev alin demeyi biliyomus ama hanimefendi

esinide cok kiskirtma bence aralar polisi cikardirlar sizi bide benim aklima gelen size ne veriyorlarsa alin cekin gidin
Esimi kıskırtıcı davranıslarda bulunmak ıstemiyorum zaten oyusden sesım cıkmıyo zaten yoksa alllah muhafaza adam katıl olur kardes katılı ben mumkun oldukca sabretmeye calısıyorum

Olede onuda verebılceklerıni pek sanmıyorum eltımı işten cıkardılar 10senelık calıstıgı yerden işyerıne dava actı ona guveniyo ama bizim odedıgımız para kadar tazmınat alabılecıgını sanmıyorım ben 1kacgun içinde mahkemesı sonuclanacakmış bakalım okadar tazmınat alabilecekmi onu merak edıyorum

4 Yillik odediginizi enflasyon farkiyla hesaplayip talep edin. Atiyorum ayda 500 odedin 4 yilda 24000 ediyorya 30_35 bin alip cekilin bir daha muhatap olmayin.

Kardesiyle oturacakmisya tazminat yetmese bile ondan alabilir. Fiyati dusurmeyn siz

Kalbi kotuya isten ondan atilmis. Allah in sopasi yok.

Kendi katinizi bas belasi bir aileye kiraya verin
Ugrassin dursun

Hicbir sey anlamadim ya
Iki katli ev icten mi merdivenli bu soruyu da niye sordum bilmiyorum ama konuyla alakali bunu merak ettim
Dublekslerde 1 banyo olmuyor mu ?
Bir mutfak falan
Cok uzun
Biri ustume ozet atabilir mi

tamamda ılerde ya hıc vermezse bu ıhtımalıde düşün. kiraya cıkın
Selin kardeşim haklı ya ilerde şimdiki teklif ettikleri parayıda vermezlelerse hadi verdi diyelim paranında değeri düşer vs bencede uzlaşın

Ev borcu için birbiriyle aynı evde olup iyi geçineni de duydum.Aynı apartmanda olup ufak bir şeyle taşıp dolan sonrada hapishanelik olanları da.

Sakin olun .Gaza gelipte fevri davranmayın.Oluyorsa satın ya da kiraya çıkın.Orada kim kalacaksa yarı parasını diğerine versin.Aslında bunu iki erkek konuşup halletmeli

ayy kımse uyarmadı mı sızı eltıyle ev alıp komsu olmak konusunda...

ben olsam evı satar baska yerden ev alırdım sanırım

Hicbir sey anlamadim ya
Iki katli ev icten mi merdivenli bu soruyu da niye sordum bilmiyorum ama konuyla alakali bunu merak ettim
Bir mutfak falan
Cok uzun
Bizim evi aldıgımızds ıkı daıre seklındeydi kapıları ayrı arada merdıven yoktu elektrık suyu herseyı ayrı ıkısıde 2+1seklınde daıreler ıkısındede mutfak var ıkısındede 1er vc banyo var zaten bizden once oturan kışi ole yaptırmış bi katında kendi oturuyomuş bi katını kıraya vermiş

Yani ev normal daıre gıbı sadece tapuda ters dublex gorunuyo yoksa ıkısınınde daıreden bi farkı yok

Kredi parasını elden veriyormuşsunuz, haliyle elinizde makbuz-belge falan yok.

İlerde davalık olursanız para ödediğinize dair hiç bir kanıt olmayacak.

Parayı elden vermek yerine banka hesabına yatırsanız daha iyi olur sanki.

Hicbir sey anlamadim ya
Bir mutfak falan
Cok uzun

arkadaşımın da vardı

müteahhit iki ayrı daire gibi yapıyor

sonra istenirse araya merdiven açıyor

arkadaş hamile idi aldığında

bebek olur aradaki merdivenden düşer dedi arayı o zaman açtırmadı

alt evin ayrı kapısı üst evin ayrı kapısı var o ikisine de aşya koymuştu ama evine apartman içinden gidiyordu vs vs

çocuk büyüyünce merdiven yaptırdı

muhtemelen konu sahiplerinin de öyle

tapu tek fiiliyat ayrı ama kombi nasıl onu bilemedim şimdi

Ayy sagol :)

Aynen sizinde dedıgınız gıbı ev kombi ıkı daırede var aldıgımda oleydi zaten bizden once kıracı oldugu için içinde kombiliydi ıkısıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…