Aynen ole oyusden odemelerın bitmrsıni beklemek ıstemiyorum daha 6sene var biran once kurtulmak istıyorum bu evden esımle cocuk dusunuyoruz huzurlu bir ortamda cocugum buyusun istıyorum ki bu stres yuxunden bu evde cocugumunda olacagını sanmıyorum kafam rahatlamadıkcaödemelein sonuna gelince elinize 3 5 kuruş verip postalamaya çalışma ihtimalide yüksek
Parayı elden mi veriyorsunuz Bankayamı yatırıyorsunuz?Sagolun drdıgınızgibi dava acıcam zaten tek basıma basemedıgım için fıkır almak ıstedım sızlerden
Bırak eltiyi, birinci derece yakınımla bile ortak ev almam. Baştan hata etmişsiniz. Baş edemiyorsanız eşinizle konuşun, ya eltiniz ya siz kredi çekip evin tamamını biriniz alın.
Evi bizim alma ımkanımız yok malesef esım tek calısıyor suan ve bende cocuk ıstedıgım içşn artık calısmayı dusunmuyorum tek basına odeme imkanı olmadıgı için biz alamayız onlar evin sadecr odedıgımız kısmını vermek ıstıyorlar evin degerınk vermek ıstemiyorlar napıcambole bilmiyorum gercekten psıkoljim bozuldu bide ustune yapmadıgım şeylerle suclanıyorım herseyı benden biliyolar olur olmaz ıftıralar atıyolarBırak eltiyi, birinci derece yakınımla bile ortak ev almam. Baştan hata etmişsiniz. Baş edemiyorsanız eşinizle konuşun, ya eltiniz ya siz kredi çekip evin tamamını biriniz alın.
Parayı elden veriyoruz eltımın adına kredı o yatırıyo biz sadrce bize dusen parayı onlara verıyoruz dekont falan olmuyo malesef elimizde inşallah cnm bende burdan ckıp kurtulmayı okadar ıstıyorumki hakkımı versınler ıstıyorum sadeceParayı elden mi veriyorsunuz Bankayamı yatırıyorsunuz?
Bi an kendimi senin yerine koydumda düşüncesi bile kötü
Keşke olmasaydı ama olan olmuş inş en kısa sürede hakkını alıp kurtulursun cnm o evden
Ayrıca Kv gönül koyarlar diye bulaşmak istemiyorsa eşin şimdiden gönül koysun bakalım napacak, konuşsun sitem etsin araya girin diyip görüşmesin bi iki hafta bakalım kv tavrı ne olacak
Bence ödediğiniz kısmı faiziyle alın. Evleri ayırın. Siz de çalışmaya devam edin.Evi bizim alma ımkanımız yok malesef esım tek calısıyor suan ve bende cocuk ıstedıgım içşn artık calısmayı dusunmuyorum tek basına odeme imkanı olmadıgı için biz alamayız onlar evin sadecr odedıgımız kısmını vermek ıstıyorlar evin degerınk vermek ıstemiyorlar napıcambole bilmiyorum gercekten psıkoljim bozuldu bide ustune yapmadıgım şeylerle suclanıyorım herseyı benden biliyolar olur olmaz ıftıralar atıyolar
Kaynanam lafın gelişi ole soluyo bence yoksa gamsız zaten hiçte sanmıyorum konusmasak bile uzulecegınıParayı elden mi veriyorsunuz Bankayamı yatırıyorsunuz?
Bi an kendimi senin yerine koydumda düşüncesi bile kötü
Keşke olmasaydı ama olan olmuş inş en kısa sürede hakkını alıp kurtulursun cnm o evden
Ayrıca Kv gönül koyarlar diye bulaşmak istemiyorsa eşin şimdiden gönül koysun bakalım napacak, konuşsun sitem etsin araya girin diyip görüşmesin bi iki hafta bakalım kv tavrı ne olacak
Ben zaten cok muhattap olmuyorum bole yaptıgı içşn gıdıp gelmeleri minumuma indirdim dıyebilirim bi saglık sorunu oomadıkca gıtmiyorum esımde kızıyo annesıne ama nafıle kadın karısmam dıyor sadeceKayn
Kaynanam lafın gelişi ole soluyo bence yoksa gamsız zaten hiçte sanmıyorum konusmasak bile uzulecegını
tamamda ılerde ya hıc vermezse bu ıhtımalıde düşün. kiraya cıkınEvi bizim alma ımkanımız yok malesef esım tek calısıyor suan ve bende cocuk ıstedıgım içşn artık calısmayı dusunmuyorum tek basına odeme imkanı olmadıgı için biz alamayız onlar evin sadecr odedıgımız kısmını vermek ıstıyorlar evin degerınk vermek ıstemiyorlar napıcambole bilmiyorum gercekten psıkoljim bozuldu bide ustune yapmadıgım şeylerle suclanıyorım herseyı benden biliyolar olur olmaz ıftıralar atıyolar
şuan cıksam hiç vermezler oyusden paramı almadan cıkmak istemiyorumtamamda ılerde ya hıc vermezse bu ıhtımalıde düşün. kiraya cıkın
insallah o evin ustune ilerde soguk bir su icmezsiniz esin anne babasiyla gorussun ne yapim edim tabu ordak olsun artik eltine baskimi yaparlar ne yaparlar bilmem artik BIR DE AKLIMA TAKILDI NIYE KAYNININ USTUNE DEGIL ELTININ USTUNETapu işlerınde ben yoktum malesef calısıyodum esımle eltım kredı işlerını tapu işlerını hallettıler kredı eltımın uzerıne cıkmış esımıde kefıl gostererek tapu oyusdrn onun uzerınr olmuş biraz zaman gecınce tapuyu bolmeyi dusunuyoduk ortak hısseye tabi bastan bole olunca onuda yapamadık malesef
esinin ailesini devreye soksaniz belki onlar bir seyler yapabilirler ne bileyim kaynini ikna edebilirler hak ettiniz parayi almaniza yardimci olabilirlerEvet esımlle kardesler ama oda karısının tarafını tutuyo esımlede konusmuyolar esımde cok bunaldı bu konudan yani abisiyle küs karısının tarafını tuttugu için haksuzlık yaptıgı için
insallah o evin ustune ilerde soguk bir su icmezsiniz esin anne babasiyla gorussun ne yapim edim tabu ordak olsun artik eltine baskimi yaparlar ne yaparlar bilmem artik BIR DE AKLIMA TAKILDI NIYE KAYNININ USTUNE DEGIL ELTININ USTUNE
oldu canim bir anne olarak evladina soz geciremiyomu kaynina diyemiyomu ne yapiyorsun senE
evet gercekten cok can sıkıcı bi durum ama arabuluculuk kimse yapmıyo kayınpederım kendı halındd bi insan evde onun sozu gecmez kayınvalıdem zamanında alın ortak dedı simdi cekıldi ben karısamam birinden birine sen haksızsın dersem evlatlarım bana gonul koyar benımle konusmazlar dıyo ve karısmıyo
Valla akkımdan bu tür seylergecmiyo degıl ama kocamla aramız bozulur oyusdrn bişeu yapamıyorum bi ara ciddi bi kavga ettık ben tam uzerıne yurudum esım tuttu beni en fazla ayakkabı fırlatabilmekmi yetındim oyusdrnEvi yak ciddiyim ! Once pilini pirtini topla sonrada evi yakkk .... yada in asagiya aonce eline bi sopa al eltini iyi bir dov sonrada evini dagit yada hirsiz tut huzurunu kacir .... bu kadina anca bu ...
o ayri ucretide verseydiniz keske neyse olan olmus uzulme kimsenin ahi kimsede kalmazTapu işlerınde ben bulunamadım malesef calıstıgım için esımle eltım ilgılendi kredı eltımın uzerıne cıktı esımındd kefılolmasıyla yoksa benim tercıh ettıgım bişey degıldi tapuda ole onun ustune oldu sonra hısseye bolerız dedık bolmek içindd ayrı bir ucret vermemız gerekıyodu ozamanda anca tapu parasını cıkarabildıkole oldu
Diyemiyo bende aynı seyi soyledımsen kendi dogurdugun cocuga ıkı laf edemiyosan senın annelıgınden suphelıyım dıye bişey dıyemedı ben ole deyınce sonrada muhattap olmadım zatenoldu canim bir anne olarak evladina soz geciremiyomu kaynina diyemiyomu ne yapiyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?