Elti değil! Eltinin ailesi huzur bırakmadı evimde:(

Nedense bu bana son derece masum geldi. Yani art niyet göremedim. Arada bir samimiyet olduğunu düşünmüş adam. Fazla ince eleyip sık dokuyan siz misiniz acaba?

aradaki samımıyetı yapanda onlar ben okadar samımı olmaktan yana degilim onlar benim hiç birseyim degilki sonucta benim babam eşime öyle bir şey asla söylemez 4 senelık damadı oldugu halde

kız hiç birşey demıyor ailesine karşi nişanlısıyla bulusmak için bile izin istiyemıyor

bence tavizle ilgisi yok eşinizin ve kaynınızın hatırı için bir defaya mahsus götürün..daha sonra mesafeyi koyarsınız..

para mevzusu olsa sırf gene birşey demem biraz sıkısırız geçer bidahaki ay ama isteklerin sonu gelmiyor

Sanki senin eşini biraz hatırı sayılır görüyorlar.
Enayi yerine koymaktan daha farklı gibi geldi bana..
Olayları yaşayan sensin, gerçekten enayi yerine koyuyorlarsa tamam ama ben şahsen benden yardım isteyene yardım etmeyi çok severim. Uzanan el boş çevrilmez.

Eşiniz kardeşi için bu kadar uğraşmaktan şikayetçi mi? Bu işleri yaparken sizin zamanınızdan çalıyor mu sizi ihmal ediyor mu? Cevap hayır ise kardeşi için içinden ne geliyorsa bırakın yapsın. Neden bu kadar tepkilisiniz anlamadım. Direk sizden bir şey isterlerse o zaman kendiniz cevabınızı verirsiniz.

Son düzenleme:
para mevzusu olsa sırf gene birşey demem biraz sıkısırız geçer bidahaki ay ama isteklerin sonu gelmiyor

bence götürmelisiniz şimdiden böyle kendini çekmek samimiyetsiz görünebilir öylede olur telaş etmeyin su akar yolunu bulur,rahat olun biraz gelin alma arifesindesiniz sanırım..kızkardeşimin görümcesi evlenecekti kızkardeşimde yemeye aldı aileyi mesela..

Bence onlar samimiyetten öyle götür demişlerdir, hani rica etmek akıllarına gelmemiştir..
ama ben şeye takıldım, kayınvalideniz her gittiğinde seni götürüyormuş ya, sen laflarını verirsin diyerek. Hah işte orda takıldım... Dişlisiniz galiba biraz, bu konularda kavgacı gibisiniz gibi geldi. (sadece o lafa dayanarak söylüyorum, yanılabilirim.)

kesinlikle bende boş çevirmem asla benden istenen şeyi yapmamazlık yapmam ama şöyle söyliyim paraları olmaya bilir anlarım gerçekten gidemıycek durumda olanıda anlarım ama sizce bu şekılde 10 kişiden fazla kişiylede birşey istemem ben istiyenede garip bakıyorum çünkü okadarda kötü degil durumları gidemiycek gibi

eşler bu durumlarda birbirlerine müdahale edebilirler normal bir davranış

Samimiyet dediğim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin değil.
Bazı insanlar vardır ki toplumda öne çıkar, konuştuğu laf dinlenir, fikir adamıdır yani..hatırı sayılır.
Ondan büyükler bile hürmet eder ona. Eşini öyle görmüşler gibi geldi bana. Kpeder de pasif olunca eşini muhatap almışlar.
Kullanma tarzında bir şey yoksa bana tehlikeli gelmedi.

kaynım için bende tüm imkanlarımı zorlarım eşimde şikayetçi degil ama eşim çok yogun çalışıyor inanin kız isteme olayı çıktıgından beri dışarı çıkıp gezmeyı gecin bi yemek bile yiyemıyoruz onlar süreklı meşkul edıyorlar bir sekılde ki biz onceden her hafta olmasada 10 15 günde bir dısarı cıkardık

canım yapman gereken biraz empati kendi erkek kardeşinin alacağı hanımın ailesi beklentide olsaydı sende eşne karşı zor durumda kalırdın..aslında insanlar bunu düşünmeli ama düşünemeyebiliyorlar işte bir defaya mahsus katlanıver bir şey olmaz...

Yani götür demekle hemen hazırlanıp kapıya mı çıktılar Allah aşkına.
Öylesine lafın gelimi denmiş bir şeydir belki konuşma arasında.
Bence sen fazla tez canlısın.
Bu şekilde hayatına negatiflik katarsın.

kullanma var bence ama diger dedikleriniz dogru eşim o tarz biridir

Bak burası önemli.
Neden meşgul ediyorlar?
Gündem konuları neler?
Yani senin yapabileceklerin vardır yapamayacakların vardır.
Yardımın dokunursa bir konuda bunu esirgeme ama her Allah’ın günü de bir şey çıkıyorsa asıl sebebe in o zaman.

inanın biz 3.5 senedir ilk defa bukadar huzurumuz kaçtı biz tartısmazdık cunku hep aynı fıkırlere sahıbızdır esımle ama bu konuda ters düsdük

Doğa hiçbir zaman iki pozitifi kabul etmez. Hep zıtlıklarla yürür.
Kadın-erkek
Derin-sığ
Güzel-çirkin
Vs vs
Sizin de her konuda aynı fikirde olmanız imkansız. Sadece fikirleriniz paralel olup birbirinize saygı duyuyorsunuzdur. Ama ben hala şu insanlarla olan sorunu tam anlamadım. Kullanma var diyorsun net örnekler veremiyorsun.

en basıtı gencler kendi aralarında tartısır x gel senın kardesın ne yapmaya çalısıyor yada onlar iyi olurlar gene emrivakiyle pazar pazar çıkar bize gelirler çünkü evimiz bahceli kendi evlerınde daralıyolarmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…