Nedense bu bana son derece masum geldi. Yani art niyet göremedim. Arada bir samimiyet olduğunu düşünmüş adam. Fazla ince eleyip sık dokuyan siz misiniz acaba?
Taviz, tavizi dogurur. Bence siz gayet haklisiniz bu konuda. Simdi gezdirilmek istiyorlar, ya sonra? Her istegine evet diyecekseniz o zaman bu isin sonu olmaz.
Ki ayrica siz niye ograsmak zorunda kaliyorsunuz? Kayinvalideniz ve kayininiz ograssin. Sanki esin eltin ile evlenecekmis gibi.
Ha bide eltiye yine temkinli davran. Hemen herkesin iyi niyetli oldugunu düsünme. Sonuçta eltinde babasini biraz frenleyebilir degilmi?
bence tavizle ilgisi yok eşinizin ve kaynınızın hatırı için bir defaya mahsus götürün..daha sonra mesafeyi koyarsınız..
cami meselesinden başka her problemde eşimi arıyorlar kendi aile işlerine bile eşimi sokmaya çalışıyorlar ve ben buna karsıyım mesela sözün oldugu gün x nolursun git kardesimin eşiyle konuş söze gelsin diye eşime yalvarmış telefonda niyeymiş efendim biz oraya yakınız diye ben eşim giderken görmedim sonra duydum eşime kızdım sen nıye karısıyosun diye bunun gibi herseyi bize yansıtıyolar
cami meselesinden başka her problemde eşimi arıyorlar kendi aile işlerine bile eşimi sokmaya çalışıyorlar ve ben buna karsıyım mesela sözün oldugu gün x nolursun git kardesimin eşiyle konuş söze gelsin diye eşime yalvarmış telefonda niyeymiş efendim biz oraya yakınız diye ben eşim giderken görmedim sonra duydum eşime kızdım sen nıye karısıyosun diye bunun gibi herseyi bize yansıtıyolar
para mevzusu olsa sırf gene birşey demem biraz sıkısırız geçer bidahaki ay ama isteklerin sonu gelmiyor
Sanki senin eşini biraz hatırı sayılır görüyorlar.
Enayi yerine koymaktan daha farklı gibi geldi bana..
Olayları yaşayan sensin, gerçekten enayi yerine koyuyorlarsa tamam ama ben şahsen benden yardım isteyene yardım etmeyi çok severim. Uzanan el boş çevrilmez.
Eşiniz kardeşi için bu kadar uğraşmaktan şikayetçi mi? Bu işleri yaparken sizin zamanınızdan çalıyor mu sizi ihmal ediyor mu? Cevap hayır ise kardeşi için içinden ne geliyorsa bırakın yapsın. Neden bu kadar tepkilisiniz anlamadım. Direk sizden bir şey isterlerse o zaman kendiniz cevabınızı verirsiniz.
para mevzusu olsa sırf gene birşey demem biraz sıkısırız geçer bidahaki ay ama isteklerin sonu gelmiyor
Eşiniz kardeşi için bu kadar uğraşmaktan şikayetçi mi? Bu işleri yaparken sizin zamanınızdan çalıyor mu sizi ihmal ediyor mu? Cevap hayır ise kardeşi için içinden ne geliyorsa bırakın yapsın. Neden bu kadar tepkilisiniz anlamadım. Direk sizden bir şey isterlerse o zaman kendiniz cevabınızı verirsiniz.
kesinlikle bende boş çevirmem asla benden istenen şeyi yapmamazlık yapmam ama şöyle söyliyim paraları olmaya bilir anlarım gerçekten gidemıycek durumda olanıda anlarım ama sizce bu şekılde 10 kişiden fazla kişiylede birşey istemem ben istiyenede garip bakıyorum çünkü okadarda kötü degil durumları gidemiycek gibi
kesinlikle bende boş çevirmem asla benden istenen şeyi yapmamazlık yapmam ama şöyle söyliyim paraları olmaya bilir anlarım gerçekten gidemıycek durumda olanıda anlarım ama sizce bu şekılde 10 kişiden fazla kişiylede birşey istemem ben istiyenede garip bakıyorum çünkü okadarda kötü degil durumları gidemiycek gibi
Samimiyet dediğim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin değil.
Bazı insanlar vardır ki toplumda öne çıkar, konuştuğu laf dinlenir, fikir adamıdır yani..hatırı sayılır.
Ondan büyükler bile hürmet eder ona. Eşini öyle görmüşler gibi geldi bana. Kpeder de pasif olunca eşini muhatap almışlar.
Kullanma tarzında bir şey yoksa bana tehlikeli gelmedi.
kaynım için bende tüm imkanlarımı zorlarım eşimde şikayetçi degil ama eşim çok yogun çalışıyor inanin kız isteme olayı çıktıgından beri dışarı çıkıp gezmeyı gecin bi yemek bile yiyemıyoruz onlar süreklı meşkul edıyorlar bir sekılde ki biz onceden her hafta olmasada 10 15 günde bir dısarı cıkardık
Evinizin huzuru ne kadar cabuk bozuluyor..
kullanma var bence ama diger dedikleriniz dogru eşim o tarz biridir
inanın biz 3.5 senedir ilk defa bukadar huzurumuz kaçtı biz tartısmazdık cunku hep aynı fıkırlere sahıbızdır esımle ama bu konuda ters düsdük
Bak burası önemli.
Neden meşgul ediyorlar?
Gündem konuları neler?
Yani senin yapabileceklerin vardır yapamayacakların vardır.
Yardımın dokunursa bir konuda bunu esirgeme ama her Allahın günü de bir şey çıkıyorsa asıl sebebe in o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?