Elti değil! Eltinin ailesi huzur bırakmadı evimde:(

ay ne utanmaz insanlar insan kendini zorla davet mi ettirir hayret bişey tabiki götürmesin. kızları bulunmaz hint kumaşıda herşeyi isteyebileceklerini sanıyolar erkek tarafından

Gençlerin arasında sorun olup da kendileri çözemiyorsa evlendirmeyin zaten onları daha büyümemişler.
Kendi evlerinde daraldıkları için de size geliyorlarsa astar boyutu kalmamış ilişkinizde. her zaman yapıyorlarsa tabi. ama adamlar bir kere gelmiş bu nedenden dolayı geldik dedilerse de sen bunu iyi belleydiysen olmaz tabi.

biraz öncede yazdım emrıvakıyle evime gelıyorlar çay içmeye geldik diye sonra gece 11 12 de gidiyorlar ama eşime kendilerini bıraktırıyorlar mesela 2 hafta önce geldiler gene kalabalık şekılde sonra yarısı gitti biz oturcaz diye ki gidenlerde 9 da gitti o saatten sonra 2 saat daha oturdular hadı biz gidiyoruz diyolar evlerı uzak otobusle 1 saat sürüyor halıyle erkek tarafı kız tarafını evıne bıkakıyor

eşler bu durumlarda birbirlerine müdahale edebilirler normal bir davranış

Konu sahibi ile olan ortak zamanından çalıyoyrmuş ama bu konudan bağımsız burda bir kadın konu açsa kızkardeşim için düğün telaşında eşim her yaptığıma engel olmak istiyor diye o zaman yeri göğü inletirdik. Bence eşler diğerine olan ilgisini azaltmayacak şekilde kendi ailesinin büyük günlerinde istedikleri gibi koşturabilirler. Ama dediğim gibi maddi manevi diğerine etkilemeden. Ki ben en baştaki sorularımda bunu sordum, şikayetçi mi ya da sizin ortak zamanınızdan çalıyor mu? Cevap hayır ise dedim. Cevap hayır ise müdahale anlamsız geliyor çünkü bana.

yok yaa ne biri ne ikisi 3 ayda 5 defa geldiler benım evıme babam bukadar gelmıyor hele hafta sonu hiç gelmıyor ki gencsınız bı hafta sonunuz var diye ama bunlarda anlayıs görgu falan 0

Eşin kardeşine mecbur bulaşacak
el gibi olamaz bence o doğru yapıyor gibi geldi sürekli ona karşı olman yanlış soğuk durmasıda adı kılıbığa çıkar , mantık olanı onaylarsın parasal konulara dayananı onaylamazsın bence

har karıkoca müdahale eder böyle durumlarda kadınlar biraz daha müdahaleci olabiliyor,artık omüdahale edenin insafına kalmış,sonuç olumlu olur olumsuz olur..

Daha adam gibi tanımadan zırt pırt gelen misafirden hiç hoşlanmam. Ayrıca onların muhatabı sizin kv ve kp. Ben anlamadım ki Allah gecinden versin öksüz yetim mi kaynınız da sürekli siz ilgileniyorsunuz. Bu artık sizin sosyal yaşantınızdan da çalıyorsa çok saçma bir hal almaya başlamış. Ama burada o aile kadar eşinizde de suç var. Onlar yüz bulmasa bu kadar yapamazlar. Siz bu konuyu eşinizle halledeceksiniz de o nasıl olacak bilemedim.

Son düzenleme:

Valla o zaman sen çaktırmadan lafları sokacaksın.
Benim babaannemin bir hikayesi vardır.
Kadının biri komşusuna çok sık gidermiş.
Kadın sıkılmış bu durumdan “ komşum tatlı tatlı gel “ demiş.
Öbür gün komşusu 1 kg baklava almış gitmiş.
Kadın yine “komşum tatlı tatlı gel ama böyle değil aralıklı gel ki özleyeyim seni” demiş.
Ben olsam pat diye anlatırım buna benzer bir şey.

Allah sabir versin olay esinizde bitiyor koyacak mesafeyi evlilik cagina gelmis nisanlanmis bir cift icin abin izin alsin demeleri sacma kayniniz ve nisanlisi tepki vermeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

har karıkoca müdahale eder böyle durumlarda kadınlar biraz daha müdahaleci olabiliyor,artık omüdahale edenin insafına kalmış,sonuç olumlu olur olumsuz olur..

Konudan sapmak istemiyorum ama herkes her şeye müdahale edebilir. Karısının evden çıkmasına bile müdahale eden insanlar var. Esas olan o müdahalenin anlamlı olup olmadığı. Bu konuda konu düğün telaşı koşuşturmasının çok ötesine geçmiş ve konu sahibi müdahalesinde haklı ama başka bir konuda maddi manevi etkilenilmediği durumda bence müdahale haksız.

sosyal hayat diye bir seyım kalmadı ki.. kv başta öndeydi ama sonra altın mevzusu falan oldu tartıstılar sonra oglanda sizin gelinde sizin dedi ben karısmıyorum ben sadece maddi olarak destek verırım dedi kp ise gerçekten cok pasıf yok gıbı.

maddiyi geçtim ben artık biz bir yedirsek 2 3 olup geri girer evimize ama bukadar fazla oluncada nıye paramı yedırıyım diye düsünmeden edemıyorsunuz.

Ben hiç böyle bir şey görmedim nasıl davranılır bilmiyorum. Biz de çok samimi değilse öyle çat kapı gelinmez, haber verilir, durum sorulur. O zamanlarda hani başka plan yapıldıysa bahaneler söylenir olur biter. Bu hikayedeki en pasif insan kaynınız bence. Kaç yaşında kendisi?

Son düzenleme:

eşim kardeşine yapmaya zaten mecbur ama onlara yapması zoruma gidiyo nişanlısıyla alıp götürelim hep götürelim tek kurus harcamasın onlar ama tüm aileyede mecbur degilim ki

müdahale ederken çoğu kişi haklı yada haksız olduğunu düşünmez zaten öyle olsa evlilikler güllük gülistanlık olurdu..

evet öyle olaylar onun dışında gelışıyor ki zaten zavallım 21 yasında cocugun basını yaktık

Eltinin ailesiyle fazla samimi olmaya gerek yok.Ben olsam geçmiş olsuna da gitmezdim,sadece telefon ederdim.
Hastanelik,ameliyatlık birşey değilse tabii...
Eltinle yakın olmak istemen normal ama ailesiyle mesafeli olabilirsin.
Bu konularda eltinin suçu olmayabilir,ailesine söz geçiremiyordur belki.
Bence kıza karşı önyargılı olma,eşin de babalık görevine fazla kaptırmasın :)

canım erekek kardeşinin alacağı kızın ailesi isteseydi eyüpsultana götürürmüydün onu düşün..yok aynı şekilde dvranırdım diyorsan aynı şekilde davran doğru olan bu bence

Maşallah eltinizin ailesi ne kadar rahat öyle daha nişanlılar hemde onu geç asıl damat nerede o hiç bir şeye karışmıyor sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…