- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Merhaba bayanlar akıl almaya ihtiyacım var sizden..
Eltim daha nişanlı ve tanışalı 3 ay oldu görücü usulu olarak tanıştılar nişanlandılar ama sanki bizde ailesiyle nişanlandık... Okadar dengesiz insanlar ki huzur bırakmadılar evimde onlar yüzünden eşimle tartışıyoruz sürekli her oraya gittiğimizde yada konuları geçince inanin bunaldım çok daha şimdiden.
Geçen hafta gelin hanım hasta olmuş onu ziyarete gittik ( kv bensiz gitmiyor dengesiz bi laf ederlerde sen laflarını veriyosun diye tek gitmiyo haliyle eşimle bizde gittik) orda eşime kızın babası demişki ramazanda bizi eyüp sultana götür demiş emrivaki yapmış götürürmüsün falan yok direk GÖTÜR!! çünkü biz milyoneriz, koca minibüsümüzde var parayıda agaçtan topluyoruz hatta kendileri agaçtan düşüyo paraların götürürüz nolcak dimi.. az kişide degiller sırf kendileri 6 kişi bide nerde beleş bişe bulsa damlayan dayıları var bide her yere getirdikleri komşuları nolcak okadarcık insandan dimi enayıler var çünkü..
Eşime olmaz dedim o sana oyle dedıyse sende sallarsın önce sonrada ramazan biter çünkü zaten çok yogun çalısıyo vakıt bulamıyo hiç birseye bide onlar için bi hafta sonu harcayamam dedim eşimde düğüne kadar evvallah demek zorundayız diyor sonra birdaha zaten görüşmıycez diyor ama ben sabredemiyorum dün akşam gene tartıştık onlar yüzünden gene bi mevzu oldu dedim ki bundan sonra ben kesinlikle onların evıne gitmiycem sende benim olmadıgım yere kendını yakıstırıyorsan istedigin kadar gidersin dedim eşimde eger öyle birsey yaparsan sen benim gözümde küçülürsün dedi bende sinir oldum kalktım yataktan duş falan aldım geldıgımde uyumustu sabah hiç birsey olmamış gibi ayrıldık sarılıp öpüşüp..
Onlar yüzünden gene tartısmak istemıyorum ama konuyuda öyle bırakmakda istemıyorum ayrıca kızın bır kötülüğüde görmedım bana karsı bide eşimde bende 2 kardesiz benim kız kardesim yok eltım degılde kardesım gıbı olsun kızında ama ailesinide çekememde..
Tecrubeli bayanlar tavsiyelerınızı beklıyorum..
en basıtı gencler kendi aralarında tartısır x gel senın kardesın ne yapmaya çalısıyor yada onlar iyi olurlar gene emrivakiyle pazar pazar çıkar bize gelirler çünkü evimiz bahceli kendi evlerınde daralıyolarmış..
Doğa hiçbir zaman iki pozitifi kabul etmez. Hep zıtlıklarla yürür.
Kadın-erkek
Derin-sığ
Güzel-çirkin
Vs vs
Sizin de her konuda aynı fikirde olmanız imkansız. Sadece fikirleriniz paralel olup birbirinize saygı duyuyorsunuzdur. Ama ben hala şu insanlarla olan sorunu tam anlamadım. Kullanma var diyorsun net örnekler veremiyorsun.
eşler bu durumlarda birbirlerine müdahale edebilirler normal bir davranış
Gençlerin arasında sorun olup da kendileri çözemiyorsa evlendirmeyin zaten onları daha büyümemişler.
Kendi evlerinde daraldıkları için de size geliyorlarsa astar boyutu kalmamış ilişkinizde. her zaman yapıyorlarsa tabi. ama adamlar bir kere gelmiş bu nedenden dolayı geldik dedilerse de sen bunu iyi belleydiysen olmaz tabi.
Konu sahibi ile olan ortak zamanından çalıyoyrmuş ama bu konudan bağımsız burda bir kadın konu açsa kızkardeşim için düğün telaşında eşim her yaptığıma engel olmak istiyor diye o zaman yeri göğü inletirdik. Bence eşler diğerine olan ilgisini azaltmayacak şekilde kendi ailesinin büyük günlerinde istedikleri gibi koşturabilirler. Ama dediğim gibi maddi manevi diğerine etkilemeden. Ki ben en baştaki sorularımda bunu sordum, şikayetçi mi ya da sizin ortak zamanınızdan çalıyor mu? Cevap hayır ise dedim. Cevap hayır ise müdahale anlamsız geliyor çünkü bana.
kaynım için bende tüm imkanlarımı zorlarım eşimde şikayetçi degil ama eşim çok yogun çalışıyor inanin kız isteme olayı çıktıgından beri dışarı çıkıp gezmeyı gecin bi yemek bile yiyemıyoruz onlar süreklı meşkul edıyorlar bir sekılde ki biz onceden her hafta olmasada 10 15 günde bir dısarı cıkardık
biraz öncede yazdım emrıvakıyle evime gelıyorlar çay içmeye geldik diye sonra gece 11 12 de gidiyorlar ama eşime kendilerini bıraktırıyorlar mesela 2 hafta önce geldiler gene kalabalık şekılde sonra yarısı gitti biz oturcaz diye ki gidenlerde 9 da gitti o saatten sonra 2 saat daha oturdular hadı biz gidiyoruz diyolar evlerı uzak otobusle 1 saat sürüyor halıyle erkek tarafı kız tarafını evıne bıkakıyor
har karıkoca müdahale eder böyle durumlarda kadınlar biraz daha müdahaleci olabiliyor,artık omüdahale edenin insafına kalmış,sonuç olumlu olur olumsuz olur..
Daha adam gibi tanımadan zırt pırt gelen misafirden hiç hoşlanmam. Ayrıca onların muhatabı sizin kv ve kp. Ben anlamadım ki Allah gecinden versin öksüz yetim mi kaynınız da sürekli siz ilgileniyorsunuz. Bu artık sizin sosyal yaşantınızdan da çalıyorsa çok saçma bir hal almaya başlamış. Ama burada o aile kadar eşinizde de suç var. Onlar yüz bulmasa bu kadar yapamazlar. Siz bu konuyu eşinizle halledeceksiniz de o nasıl olacka bilemedim.
Konudan sapmak istemiyorum ama herkes her şeye müdahale edebilir. Karısının evden çıkmasına bile müdahale eden insanlar var. Esas olan o müdahalenin anlamlı olup olmadığı. Bu konuda konu düğün telaşı koşuşturmasının çok ötesine geçmiş ve konu sahibi müdahalesinde haklı ama başka bir konuda maddi manevi etkilenilmediği durumda bence müdahale haksız.
sosyal hayat diye bir seyım kalmadı ki.. kv başta öndeydi ama sonra altın mevzusu falan oldu tartıstılar sonra oglanda sizin gelinde sizin dedi ben karısmıyorum ben sadece maddi olarak destek verırım dedi kp ise gerçekten cok pasıf yok gıbı.
Eşin kardeşine mecbur bulaşacak
el gibi olamaz bence o doğru yapıyor gibi geldi sürekli ona karşı olman yanlış soğuk durmasıda adı kılıbığa çıkar , mantık olanı onaylarsın parasal konulara dayananı onaylamazsın bence
Konudan sapmak istemiyorum ama herkes her şeye müdahale edebilir. Karısının evden çıkmasına bile müdahale eden insanlar var. Esas olan o müdahalenin anlamlı olup olmadığı. Bu konuda konu düğün telaşı koşuşturmasının çok ötesine geçmiş ve konu sahibi müdahalesinde haklı ama başka bir konuda maddi manevi etkilenilmediği durumda bence müdahale haksız.
Ben hiç böyle bir şey görmedim nasıl davranılır bilmiyorum. Biz de çok samimi değilse öyle çat kapı gelinmez, haber verilir, durum sorulur. O zamanlarda hani başka plan yapıldıysa bahaneler söylenir olur biter. Bu hikayedeki en pasif insan kaynınız bence. Kaç yaşında kendisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?