Elti değil! Eltinin ailesi huzur bırakmadı evimde:(

müdahale ederken çoğu kişi haklı yada haksız olduğunu düşünmez zaten öyle olsa evlilikler güllük gülistanlık olurdu..

Ben savınızı anlayamadım açıkçası. "Eşler bu durumda müdahale eder" derken bir bilgi verdiğiniz düşünmemiştim "eşler bu durumda müdahale edebilir" olarak aldım ben o cümleyi yoksa benden alıntı yapma zahmetine girip genel geçer bir bilgi verdiğinizi düşünmemiştim. İlk alıntınızda ne demek istediğinizi söylerseniz belki daha açık olur benim için. Evet eşler müdahale eder, erkekler ev işi yapmaya yanaşmaz,kayınvalideler sık sık aranmak ister,.... Bu bilgi ile ne yapmalıyım. Bunlar olan şeyler diye eleştirilmez mi? Cidden benden neden alıntı yaptığınızı anlamadım.

müdahale etmniz doğru değil gibi bir şey yazdınız değilmi..bende eder etmeyen çok az vardır yazdım .

kızcagız hiç birşey demıyor ailesinin bazı hareketlerınden utanıyor bellı zaten onu suçlayıp ona tavır almıyorum ama o ailesiyle görüşmeyi kesince bana tavır alırmı bilmıyorum ozaman bana nasıl davranırsa öyle davranırım onada

müdahale etmniz doğru değil gibi bir şey yazdınız değilmi..bende eder etmeyen çok az vardır yazdım .

Bir döngü içerisinde tartışıyoruz. Etmeyenin çok az olması bir şeyin doğru olduğu anlamına gelmiyor. Ev işlerine yardım eden erkek de az var derler ama olması gereken de odur. Ben eğer sizi maddi manevi sarsmıyorsa kardeşine yapacağı yardımlara müdahale etmeniz doğru değil dedim (ki konu sahibi senin durumun bu değil) Ve hala düşüncemin arkasındayım. Maddi manevi diğer eşi etkilemiyorsa onunla ortak hayatlarını etkilemiyorsa kardeşten bahsediyoruz. Onun için yapılan koşuşturmaya müdahaleden çok destek bile olunmalı. Ama burada mevzu bu değilmiş zaten şu anda sizinle konudan bağımsız bir mevzuyu tartışıyoruz ki bence konu dağılıyor. Sizin fikriniz yapmayan az benim fikrim çoğunluğun yaptığı her şey doğrudur diye bir şey yok. Eleştirilebilir.

canım erekek kardeşinin alacağı kızın ailesi isteseydi eyüpsultana götürürmüydün onu düşün..yok aynı şekilde dvranırdım diyorsan aynı şekilde davran doğru olan bu bence

eger bunlar gibi ikide bir kapıma gelmiyorlarsa ve bu şekılde cümbür cemaat gitmek istemiyorlarsa götürürdüm ama en fazla 3 4 kişi onlarda annesi babasi gelin başka götürmem kendi kardesımdde olsa

eger bunlar gibi ikide bir kapıma gelmiyorlarsa ve bu şekılde cümbür cemaat gitmek istemiyorlarsa götürürdüm ama en fazla 3 4 kişi onlarda annesi babasi gelin başka götürmem kendi kardesımdde olsa

canım o zaman aynı şekilde davran doğru olanda bu 21 yaşında yazmışsın kaynın için sorumluluk altına girmek için erken değilmi..

Maşallah eltinizin ailesi ne kadar rahat öyle daha nişanlılar hemde onu geç asıl damat nerede o hiç bir şeye karışmıyor sanırım :26:

karıştırmıyorlarki damadı hiç bir şeye inanin ilk geldıklerın kvye yemege damat masaya oturmaz diye onu ayrı oturttular hemde bizim evimizde

konu farklı bir yere gitmiyor vede alakalı bakın ,sizden bir şey isterlerse kendi cevabınızı verirsiniz yazmışsınız,bende eşindende bir şey isteseler konu sahibi arkadaş müdahale edebilir etme hakkıda var olumlu yada olumsuz çünki onlar karıkoca demek istedim..

canım o zaman aynı şekilde davran doğru olanda bu 21 yaşında yazmışsın kaynın için sorumluluk altına girmek için erken değilmi..

aslında bizde evlendigimizde eşim aynı yaştaydı ama ben daha farklıydım bir kere biz eşimle severek evlendık ve ben ailemi hiç birseye karıstırmadım yasım küçük olmasına ragmen biraz aile aile olcak birazda kız dur demesini bilcek bunlarda ikiside yok malesef sorumluluk diyince olgundur aslında kaynım normal olsa karsısındaki insanlar evlılıgı tasıyabılcek birisi

Ben de buna cevaben eğer diğerini etkilemiyorsa etmemelidir dedim. ikimiz de görüşümüzü belirttik sanırım. Farklı düşündüğümüz konusunda anlaşabiliriz diye düşünüyorum. Aynı düşünmek durumunda değiliz çünkü.

Son düzenleme:

kesinlikle ............

21 yaşlında bir çocuk evlendiriyorsunuz..
Kız kaç yaşında acaba?
Nedir bu acele peki?
Evlilik yaşının kadınlarda bile 30 a yaklaştığı şu devirde 21 yaş bana 15 gibi geldi.

sen yazdıkça haklılık payı olduğunu düşündüm..kaynım saolsun buzdolabı taksitlerimizi ödedi evlilik hediyesi olarak ama onunda arabası vardı eşimin ozaman yoktu..ailem yada eşimle bende gezmek için vs talepte bulunmadık bulunmamak doğal olanı..dediğiniz gibi aile pek bilmiyor öyle şeyleri bence allahın izni ile güzel bir evlilikleri olurda ailede inşallah biraz soyutlanır..:44::44::44:

Kız kaç yaşında acaba?
Nedir bu acele peki?
Evlilik yaşının kadınlarda bile 30 a yaklaştığı şu devirde 21 yaş bana 15 gibi geldi.

bende genç buldum damat adayını ama arkadaş taşıyabilir diyor:26:

karıştırmıyorlarki damadı hiç bir şeye inanin ilk geldıklerın kvye yemege damat masaya oturmaz diye onu ayrı oturttular hemde bizim evimizde

Yok artık çok ilginç Allah kolaylık versin canım :26:

Neye göre taşıyor ki? Nerede taşıyormuş?
Kızla aralarında sorun olunca kpeder konu sahibinin eşini kenara çekiyormuş “kardeşin neden böyle yaptı” diye?
Taşıması için biraz çalışıp, kendi ayakları üstünde durup, burunun bir iki sürtülmesi lazım.
Hayat bu, şaka değil.

Kız kaç yaşında acaba?
Nedir bu acele peki?

kv kızı duymuş iyi aile! diye olsun istedi kvm daha önceden hep diyodu şehir kızının tadına baktık(bana diyor) diger gelinimde köy kızı olsa diyordu bunda istedigi oldu (beni başta istemiyordu çünkü) kaynımda annesi gibi düşünüyodu teklıfı havada kaptı

kaynım okumamamıs çalısıyor maası falan iyi meslegı var sorunu ailelere tasıyan kız kaynım degil kız en ufak olarak nişanda başım açık olsun diye bile babasına söyluyor ki kaynımla önceden konustukları halde bizde aralarındaki sorunları babasından duyuyoruz

taşıma potansiyeli var en azından abisine azcık çektıyse bile yapar diye düsünüyorum çünkü benım eşim genç evlendegı halde hala okuyor hemde kendı işini ilerletıyor hemde evlılıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…