- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
müdahale ederken çoğu kişi haklı yada haksız olduğunu düşünmez zaten öyle olsa evlilikler güllük gülistanlık olurdu..
Ben savınızı anlayamadım açıkçası. "Eşler bu durumda müdahale eder" derken bir bilgi verdiğiniz düşünmemiştim "eşler bu durumda müdahale edebilir" olarak aldım ben o cümleyi yoksa benden alıntı yapma zahmetine girip genel geçer bir bilgi verdiğinizi düşünmemiştim. İlk alıntınızda ne demek istediğinizi söylerseniz belki daha açık olur benim için. Evet eşler müdahale eder, erkekler ev işi yapmaya yanaşmaz,kayınvalideler sık sık aranmak ister,.... Bu bilgi ile ne yapmalıyım. Bunlar olan şeyler diye eleştirilmez mi? Cidden benden neden alıntı yaptığınızı anlamadım.
Eltinin ailesiyle fazla samimi olmaya gerek yok.Ben olsam geçmiş olsuna da gitmezdim,sadece telefon ederdim.
Hastanelik,ameliyatlık birşey değilse tabii...
Eltinle yakın olmak istemen normal ama ailesiyle mesafeli olabilirsin.
Bu konularda eltinin suçu olmayabilir,ailesine söz geçiremiyordur belki.
Bence kıza karşı önyargılı olma,eşin de babalık görevine fazla kaptırmasın :)
müdahale etmniz doğru değil gibi bir şey yazdınız değilmi..bende eder etmeyen çok az vardır yazdım .
canım erekek kardeşinin alacağı kızın ailesi isteseydi eyüpsultana götürürmüydün onu düşün..yok aynı şekilde dvranırdım diyorsan aynı şekilde davran doğru olan bu bence
eger bunlar gibi ikide bir kapıma gelmiyorlarsa ve bu şekılde cümbür cemaat gitmek istemiyorlarsa götürürdüm ama en fazla 3 4 kişi onlarda annesi babasi gelin başka götürmem kendi kardesımdde olsa
Maşallah eltinizin ailesi ne kadar rahat öyle daha nişanlılar hemde onu geç asıl damat nerede o hiç bir şeye karışmıyor sanırım :26:
Eşiniz kardeşi için bu kadar uğraşmaktan şikayetçi mi? Bu işleri yaparken sizin zamanınızdan çalıyor mu sizi ihmal ediyor mu? Cevap hayır ise kardeşi için içinden ne geliyorsa bırakın yapsın. Neden bu kadar tepkilisiniz anlamadım. Direk sizden bir şey isterlerse o zaman kendiniz cevabınızı verirsiniz.
canım o zaman aynı şekilde davran doğru olanda bu 21 yaşında yazmışsın kaynın için sorumluluk altına girmek için erken değilmi..
konu farklı bir yere gitmiyor vede alakalı bakın ,sizden bir şey isterlerse kendi cevabınızı verirsiniz yazmışsınız,bende eşindende bir şey isteseler konu sahibi arkadaş müdahale edebilir etme hakkıda var olumlu yada olumsuz çünki onlar karıkoca demek istedim..
Ben de buna cevaben eğer diğerini etkilemiyorsa etmemelidir dedim. ikimiz de görüşümüzü belirttik sanırım. Farklı düşündüğümüz konusunda anlaşabiliriz diye düşünüyorum. Aynı düşünmek durumunda değiliz çünkü.
aslında bizde evlendigimizde eşim aynı yaştaydı ama ben daha farklıydım bir kere biz eşimle severek evlendık ve ben ailemi hiç birseye karıstırmadım yasım küçük olmasına ragmen biraz aile aile olcak birazda kız dur demesini bilcek bunlarda ikiside yok malesef sorumluluk diyince olgundur aslında kaynım normal olsa karsısındaki insanlar evlılıgı tasıyabılcek birisi
21 yaşlında bir çocuk evlendiriyorsunuz..
Kız kaç yaşında acaba?
Nedir bu acele peki?
Evlilik yaşının kadınlarda bile 30 a yaklaştığı şu devirde 21 yaş bana 15 gibi geldi.
karıştırmıyorlarki damadı hiç bir şeye inanin ilk geldıklerın kvye yemege damat masaya oturmaz diye onu ayrı oturttular hemde bizim evimizde
bende genç buldum damat adayını ama arkadaş taşıyabilir diyor:26:
21 yaşlında bir çocuk evlendiriyorsunuz..
Kız kaç yaşında acaba?
Nedir bu acele peki?
Evlilik yaşının kadınlarda bile 30 a yaklaştığı şu devirde 21 yaş bana 15 gibi geldi.
Neye göre taşıyor ki? Nerede taşıyormuş?
Kızla aralarında sorun olunca kpeder konu sahibinin eşini kenara çekiyormuş kardeşin neden böyle yaptı diye?
Taşıması için biraz çalışıp, kendi ayakları üstünde durup, burunun bir iki sürtülmesi lazım.
Hayat bu, şaka değil.
bende genç buldum damat adayını ama arkadaş taşıyabilir diyor:26:
Yok artık çok ilginç Allah kolaylık versin canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?