kv kızı duymuş iyi aile! diye olsun istedi kvm daha önceden hep diyodu şehir kızının tadına baktık(bana diyor) diger gelinimde köy kızı olsa diyordu bunda istedigi oldu (beni başta istemiyordu çünkü) kaynımda annesi gibi düşünüyodu teklıfı havada kaptı
alsında görsün tövbe tövbe nedir bu gelinlerin kayınvalidelerden çektiği..kızkardeşimin eltisini köyden aldılar kayınvalide her gün mantı börek açacak sandı ama onlar geldiğinde kız başım ağrıyo deyip yatmaya gidiyormuş
en baştan mesafenizi koyun derim..
şimdiden başınız ağrımış.
kaynım okumamamıs çalısıyor maası falan iyi meslegı var sorunu ailelere tasıyan kız kaynım degil kız en ufak olarak nişanda başım açık olsun diye bile babasına söyluyor ki kaynımla önceden konustukları halde bizde aralarındaki sorunları babasından duyuyoruz
alsında görsün tövbe tövbe nedir bu gelinlerin kayınvalidelerden çektiği..kızkardeşimin eltisini köyden aldılar kayınvalide her gün mantı börek açacak sandı ama onlar geldiğinde kız başım ağrıyo deyip yatmaya gidiyormuş
Ne ilginç insanlar var ya mantı börek için kız mı alınır..
Valla bu kafalar değişmedikçe bu eski kafa kvlerin gelinlerden çektikleri mubahtır diyorum.
Normalde kapalı öyle mi?
Nişanda bir günlüğüne günah işlemeyi göze alıyor yani??
Neden kapandığını bilmeden kapanırsan böyle oluyor işte.
normalde kapalı bende sizin gibi düşünüyorum ilk bana sordugunda kapalıysan bir gün için hiç açma açık olsan istedigin gibi yapsaydın falan dedim ama sonra hiç karışmadım elti her şeye olmasın diye..
Ne ilginç insanlar var ya mantı börek için kız mı alınır..
Valla bu kafalar değişmedikçe bu eski kafa kvlerin gelinlerden çektikleri mubahtır diyorum.
İşte bunlar baba zoruyla kapatılıyor neden olduğunu bilmeden. Okumadan, etmeden..
Çok kızıyorum çok
mantı börek yapanlar çünkü onlar hastalanıp yaşlanınca onlara bakcak ya ondan öyle istiyorlar ama ummadıkları taşlarda hep başlarını yarıyor
yok arkadaşım artık onlarında gözü kapalı değil..oradada tv var sonuçta..dediğim gelin apartmanın en üst katında oturuyor istanbulda kira vermiyor..çatı arasında kaldım diyomuş bu devirde millet kredi borcu öderken..:26:
teyzesıne özenmışde kapanmış 15 yaşında daha genç kız bile olmadan sonrda içinde ukte kalmış bilinçsiz anne baba onunca böyle oluyor..
Diyecek bir şey bulamadım. Çocuk bunlar daha.
şimdi çatı katı degil tek göz oda olsunda kendımın olsun kira vermıyım diye çırpınıyor halbukı mıllet çok degıl 2 ay kirada otursa o çatı ona saray gözükür aslında.. gözleri kapalı degil hatta burdakılerden daha beterler ama adları köylü kızı hanım hanımdır diye düşünüyorlar işte eski insanlar
dört senedir bir kez merdiven silmemiş kız bizim binada kimse para vermeye yanaşmadı sildirmek için on yıldır siliyorum merdiven..kendi bastığı yeri silmeye gocunuyor kız evet hanım olmaya gelmiş orası kesin..
çocuklar tabi nereye çekersen oraya gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?