Elti değil! Eltinin ailesi huzur bırakmadı evimde:(

alsında görsün tövbe tövbe nedir bu gelinlerin kayınvalidelerden çektiği..kızkardeşimin eltisini köyden aldılar kayınvalide her gün mantı börek açacak sandı ama onlar geldiğinde kız başım ağrıyo deyip yatmaya gidiyormuş

aynen öyle gelmeden daha pişman oldu ama iş işten geçti ama olsun o kısımlar beni ilgilendirmiyor kvm şimdi beni çok seviyor kızı olmadıgı için kızı gibi seviyor hakıkaten beni tanımadan önce istemıyordu tanıyınca sevdi inş yenı gelınını sever

en baştan mesafenizi koyun derim..
şimdiden başınız ağrımış.

en baştan mesafenizi koyun derim..
şimdiden başınız ağrımış.

ben zaten kişilik olarak çok fazla yakınlık kurmam herkezle.. onlarlada muhabbetlerım hep sınırlıdır ve mesafelıdır ama eşim benim yerımede sınırlarını açıyor

Normalde kapalı öyle mi?
Nişanda bir günlüğüne günah işlemeyi göze alıyor yani??
Neden kapandığını bilmeden kapanırsan böyle oluyor işte.

Tamam artık, evlensinler ondan sonra da kayınpeder sizin eşiniz yani velisini çeker kuytu köşeye hesap sorar..

Ne ilginç insanlar var ya mantı börek için kız mı alınır..
Valla bu kafalar değişmedikçe bu eski kafa kvlerin gelinlerden çektikleri mubahtır diyorum.

daha evlenmeden sıkı fııkıı oluyorsunuz ki ..
biraz mesafe , saygıı her ilişkiye şarttttt ..

Valla bu kafalar değişmedikçe bu eski kafa kvlerin gelinlerden çektikleri mubahtır diyorum.

aynen canım......

Normalde kapalı öyle mi?
Nişanda bir günlüğüne günah işlemeyi göze alıyor yani??
Neden kapandığını bilmeden kapanırsan böyle oluyor işte.

normalde kapalı bende sizin gibi düşünüyorum ilk bana sordugunda kapalıysan bir gün için hiç açma açık olsan istedigin gibi yapsaydın falan dedim ama sonra hiç karışmadım elti her şeye olmasın diye..

İşte bunlar baba zoruyla kapatılıyor neden olduğunu bilmeden. Okumadan, etmeden..
Çok kızıyorum çok…

mantı börek yapanlar çünkü onlar hastalanıp yaşlanınca onlara bakcak ya ondan öyle istiyorlar ama ummadıkları taşlarda hep başlarını yarıyor

İşte bunlar baba zoruyla kapatılıyor neden olduğunu bilmeden. Okumadan, etmeden..
Çok kızıyorum çok…

teyzesıne özenmışde kapanmış 15 yaşında daha genç kız bile olmadan sonrda içinde ukte kalmış bilinçsiz anne baba onunca böyle oluyor..

mantı börek yapanlar çünkü onlar hastalanıp yaşlanınca onlara bakcak ya ondan öyle istiyorlar ama ummadıkları taşlarda hep başlarını yarıyor

yok arkadaşım artık onlarında gözü kapalı değil..oradada tv var sonuçta..dediğim gelin apartmanın en üst katında oturuyor istanbulda kira vermiyor..çatı arasında kaldım diyomuş bu devirde millet kredi borcu öderken..:26:

şimdi çatı katı degil tek göz oda olsunda kendımın olsun kira vermıyım diye çırpınıyor halbukı mıllet çok degıl 2 ay kirada otursa o çatı ona saray gözükür aslında.. gözleri kapalı degil hatta burdakılerden daha beterler ama adları köylü kızı hanım hanımdır diye düşünüyorlar işte eski insanlar

teyzesıne özenmışde kapanmış 15 yaşında daha genç kız bile olmadan sonrda içinde ukte kalmış bilinçsiz anne baba onunca böyle oluyor..

Diyecek bir şey bulamadım. Çocuk bunlar daha.

dört senedir bir kez merdiven silmemiş kız bizim binada kimse para vermeye yanaşmadı sildirmek için on yıldır siliyorum merdiven..kendi bastığı yeri silmeye gocunuyor kız evet hanım olmaya gelmiş orası kesin..

paraylamı siliyorsunuz anlamadım ama çalişmak gocunulcak birşey değil ki bence ne iş olursa olsun helalınden kazanmak gurur verici bir şey ama kendi öyle kendi bastıgı yeri bile silmiyorsa hani derler ya g.. kalktı diye öyle olmuş o kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…