elti derdi

Ay bu ne saçmalık gecen yıl kaynım evlendi ben 33 eltim 27 yaşında. Bir kere bile rahatsız etmedim kendi evimden uzagm bir süreliğine.Tatillerde evime gdyrm bir kere ble rahatsız etmedim beni davet etmesi gerekirken evine. 15 gun boyunca etmedi geri döndüm agzımı ble açmadım. Nadir msj atarım o da öyle. Birlikteyken de aşırı sevyelym. Sizin eltiniz bildiğnz kızılcık şerbeti Nilay her seferinde affederek kapıları açmıssınız. Muhatab olmayınkabul etmeyin bunların devamı dha kötü olur

iliskimi tamamen kesemiyorum zaten muhakkak gorusuyoruz sonucta ben anlasamiyorum diye abi kardesin iliskisini bozamam. dediginiz gibi cok defa konustum ama laftan anlamiyor gercekten, yumusak karnima oynuyor hep ama bu son yasanilan durumdan sonra kv ile konustum telefonda tekrar. su an sehir disinda yasadigi icin yanina gittigimde tekrar konusunu acagim cunku ben kontrol edemiyorum, en azindan onun boyle ince oyunlarina gelmemesi beni rahatlatir cunku onu kiramiyorum

munecim ben nerden bilebilirdim boyle olacagini bu son yasanilandan sonra durusum daha net olucak zaten aksi halde ben yine kendimi bi bilinmezin icinde bulucam. ben her seye ragmen kotu niyetli olduguna insnmak istemiyorum ama arkadaslarimda kk’da ayni dusuncede maalesef

Benim eltimin birkaç basamak altı. Benim eltim zır deli kontenjanından, ayıp olmasını falan geçtim ben artık, aska yazmam aramam eşim direkt engelledi hatta ama asla anlamaz. Her ay bu ay size kalmaya geleceğiz diye tutturur kimseyle uğraşamam ben yoğun çalışıyorum dedim geçen ay bunay yine bize gelecekmiş eşimin abisiyle haber yolluyor. Assla laftan anlamıyor.

bazi insanlar gercekten cok arsiz. su dediginizi hayatta yapamam asla yani

neden bu kadini hayatinin merkezi yaptin ki?
sen ona gereksiz bir şekilde cok onem veriyorsun ondan oluyor bence
bu kadin seni sinirlendirecek kadar onemli biri mi?
"ben onem vermiyorum ama.." deme biri seni bu kadar kızdırıp sinirlendiriyorsa davranislariyla ona verdigin degerdendir söyle düşün is yerindeki en az samimi oldugun, belki merhaba merhaba oldugun deskteki kadin senle yakin olmaya calissa sorular sorsan vs.hic delirir miydin?
o kiside seni tetikleyen birsey var. sen bu konuyu kendi icinde bulup cozmezsen daha coook kizdirir seni hem de yapip yapip en masum görünecek şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…