elti derdi

Ay bu ne saçmalık gecen yıl kaynım evlendi ben 33 eltim 27 yaşında. Bir kere bile rahatsız etmedim kendi evimden uzagm bir süreliğine.Tatillerde evime gdyrm bir kere ble rahatsız etmedim beni davet etmesi gerekirken evine. 15 gun boyunca etmedi geri döndüm agzımı ble açmadım. Nadir msj atarım o da öyle. Birlikteyken de aşırı sevyelym. Sizin eltiniz bildiğnz kızılcık şerbeti Nilay her seferinde affederek kapıları açmıssınız. Muhatab olmayınkabul etmeyin bunların devamı dha kötü olur

iliskimi tamamen kesemiyorum zaten muhakkak gorusuyoruz sonucta ben anlasamiyorum diye abi kardesin iliskisini bozamam. dediginiz gibi cok defa konustum ama laftan anlamiyor gercekten, yumusak karnima oynuyor hep ama bu son yasanilan durumdan sonra kv ile konustum telefonda tekrar. su an sehir disinda yasadigi icin yanina gittigimde tekrar konusunu acagim cunku ben kontrol edemiyorum, en azindan onun boyle ince oyunlarina gelmemesi beni rahatlatir cunku onu kiramiyorum

munecim ben nerden bilebilirdim boyle olacagini bu son yasanilandan sonra durusum daha net olucak zaten aksi halde ben yine kendimi bi bilinmezin icinde bulucam. ben her seye ragmen kotu niyetli olduguna insnmak istemiyorum ama arkadaslarimda kk’da ayni dusuncede maalesef

Benim eltimin birkaç basamak altı. Benim eltim zır deli kontenjanından, ayıp olmasını falan geçtim ben artık, aska yazmam aramam eşim direkt engelledi hatta ama asla anlamaz. Her ay bu ay size kalmaya geleceğiz diye tutturur kimseyle uğraşamam ben yoğun çalışıyorum dedim geçen ay bunay yine bize gelecekmiş eşimin abisiyle haber yolluyor. Assla laftan anlamıyor.

bazi insanlar gercekten cok arsiz. su dediginizi hayatta yapamam asla yani

neden bu kadini hayatinin merkezi yaptin ki?
sen ona gereksiz bir şekilde cok onem veriyorsun ondan oluyor bence
bu kadin seni sinirlendirecek kadar onemli biri mi?
"ben onem vermiyorum ama.." deme biri seni bu kadar kızdırıp sinirlendiriyorsa davranislariyla ona verdigin degerdendir söyle düşün is yerindeki en az samimi oldugun, belki merhaba merhaba oldugun deskteki kadin senle yakin olmaya calissa sorular sorsan vs.hic delirir miydin?
o kiside seni tetikleyen birsey var. sen bu konuyu kendi icinde bulup cozmezsen daha coook kizdirir seni hem de yapip yapip en masum görünecek şekilde

Haklısınız bilemezdiniz lakin mesajlarından rahatsız olduğunuz anda ona cevap vermek yerine aranıza duvarı örecektiniz, kadınların eş ailesiyle alakalı genel hatası herkesle iyi geçinmeye çalışmaları, sınırlarını aşmalarına izin vermeleri, rahatsız oldukları konularda bile fazla tolerans göstermeleri.

Konu içeriğinde kendiniz yazmışsınız “ben kirmamak icin yanitliyodum ama gecistirme seklindeydi tabi cevaplarim” “ilk zamanlar bu kadar gozume gelmiyordu samimiyet kurmak istiyor diye dusunuyordum”

Siz de böyle düşünüyorsunuz demiyorum fakat kadınların büyük çoğunluğu evlilik arefesindeyken eş ailesinin her yaptığını her söylediğini alttan alıyor, aileye girme çabası mı kendini ispat yolu mu olarak görüyorlar bilmiyorum ama ister eş ailesiyle olsun ister kendi ailelerimizle olsun ister arkadaş çevresiyle olsun fazla samimiyetin suyu çıkar, kırmamak için diye diye kendinizi kırar geçirirsiniz ve her kırmama birikir böyle sonuçlar doğurur.

Oysa daha nişanlıyken samimiyet kurmak istiyor diye düşünürken 5 yazıyorsa 1 cevap verecektiniz, meraklı sorularına asla cevap vermeyecektiniz.

Olan olmuş bundan sonra sınırınızı koruyun, yanılan ben olayım ama dediğim gibi ben eltinizi iyi niyetli görmüyorum, ne yaptığının gayet farkında o yüzden kayınvalidenize her şeyi çarpıtarak anlatıyor, saf mazlum gelin yazııııkkkk çekiniyor cadı eltisinin şerrinden korktuğu için kayınvalidesinin arkasına saklanıyor

evet cok dogru yazdiklarin munecim ama gercekten hayatimin hic bir aninda boyle bir insanla karsilasmadigim icin daha ne olabilir dusuncesiyle dedigin gibi cok fazla tolerans gosterim su an olsa ayni seyleri asla yapmazdim. aslinda hic o acindan dusunmedim yani tek amacim esimle abisinin arasinda sorun olmasin diyeydi ama bu sefer kendimi ihmal ettim sanirim ben bencil olmayi unuttum bu son olaydan sonra sinirimi korumam gerektigini fazlasiyla anladim ve gercekten kv’yi kullaniyor dediklerine sonuna kadar katiliyorum tesekkur ederim

Bunu can sıkıcı bir tecrübe olarak görün, hiç karşılaşmadığınız insanlarla karşılaşma olasılığı var artık, eş ailesi diye genellemeyeyim sınırlamayayım da ama insanların bir kısmı tuhaf veya sonradan tuhaflaştılar, kendi hayatlarıyla ilgilenmek yerine çevrelerindekilerin hayatına burnunu sokar oldular, o yüzden muhatap olmak zorunda kaldıklarınıza sınırları çizin, rahatsız olduğunuz olacağınız davranışlarda müsamaha göstermeyin direkt söyleyin.

Hahaha bu konuda ki elti bana kk da bazılarını hatırlattı istemediğimiz halde burnumuzun dibimde bitiyor yazıpta yazıyorlar ve söylediğimiz halde o yüzden seni çok iyi anlıyorum bazısında anlama kapasitesi yok ne desen boş

o kadar haklisin ki, belki safligimdandir ama insanlarin gercek niyetini goremeyebiliyorum boyle olunca zaten sinir koyamiyorum aslinda kendi kendime dert yaratiyorum ancak artik musamaha gostermeyecegim.

Cok yapisik vicik vicik biri gibi böylesi birak eltiyi kardes olsa sevilmez

Cevap verme telefona cikma Hatta engelle ki arayan mesgüle düssün

o kadar haklisin ki, belki safligimdandir ama insanlarin gercek niyetini goremeyebiliyorum boyle olunca zaten sinir koyamiyorum aslinda kendi kendime dert yaratiyorum ancak artik musamaha gostermeyecegim.
Yaşınızın verdiği tecrübesizlik ve iyi niyetten oluyor, hayatı ve insanları tanıdıkça anlıyorsunuz ki iyi niyet herkese gösterilmeyecek kadar kıymetli.

Yaşını başını almış birçok insanla pek çok olay yaşamış hemcinsinizim biraz bir şey biliyorsam hak edildiği zaman kırmazsanız kırılırsınız, fazla hassas olmak sadece sizi yaralar, karşınızdakine dur demeyi bilmezseniz devam eder, öyle bir kendini bilmezlik oluyor bazılarında.

ah bibi ah keske..

Yaşınızın verdiği tecrübesizlik ve iyi niyetten oluyor, hayatı ve insanları tanıdıkça anlıyorsunuz ki iyi niyet herkese gösterilmeyecek kadar kıymetli.
muhakkak oyle ve bunu aslinda iyi veya kotu deneyimlerle daha iyi anliyorum.
yorumlarin cok dogru, sanki gozumun onunden gecti yasadiklarim ama gercekten insan bazen icindeyken anlayamiyor

ah bibi ah keske..
Bide kötü niyetli iyi niyetli olmasına gerek yok ki istemiyorsan istemiyorsundur sürekli naptım ettim didik didik soran birinden neden hoşlanayım en garibi bu kadar söylüyorsun sadece sende değil gene devam ediyor bak gene biri geldi aklima burdan

istemiyorsan istemiyorsundur sürekli naptım ettim didik didik soran birinden neden hoşlanayım
Katılıyorum, yerine göre meraklı olmak iyidir insanı geliştirir ama insanların hayatını merak edip didiklemek
Balayında ne yapıldığını sormak nasıl bir meraktır, çat diye yapıştırılacak çok güzel sözler var da, böylesi meraklılara nazik insanlar denk geliyor maalesef.
Sınır koymak kadar güzel bir şey yok, çatır çatır lafını söyleyip ana bacı kayın elti hiiiç fark etmez hattın diğer tarafından bu tarafa geçemezsin diyeceksin, kafa rahat sen rahat

Çok yüz göz olmuşsun , numaranı değiştir kimseye de verme. Ben hepsini engelledim kaynımı da eltimi de. Bunlar hepsi aynı meraklı ve kıskanç. Yaşıyla da alakası yok. Katır kadar kadın nerde nezaman nasıl davranacağını bilmiyor

Bu elti değil, bluetooth cihazı gibi sürekli bağlantı kurmaya çalışıyor Kesmeyince de tekrar bağlanıyor.

`