Kim kimi kıskanıyor :)
Doğru cevap :)ben canım ben ...hasbinallah ya
Birbirlerine mübarek olsunlar der keyfime bakarımarkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
eltimin çocuğu olduğunda ben daha nişanlıydım..kayınvalidem de şakasına senin çocugun olduğunda 15 gün gelirim de kalırım yanında tarzı şeyler söylemişti...(bu arada ben onlara 15-20 dk araba mesafesindeyim...kendi anneme yakınım..)eltimde hemen hayır 1 hafta onun annesi yakın dedii..tabi ben şok..daha nişanlıyım ama cvp veremedim..ve ben hala kendi kendimi yerim nie cvp vermedim diye..
daha sonra daha olmayan çocuğumla kendini kıyaslaması: ahmtmne nin boyu kısa onun çocuğu zayıf olur boyu kısa olur...kızdım ama orda yine bşy demedim...,,
ve daha neler neler...kendisinden nefret değil iğreniyorum...hea bu arada kaynanamla karşılıklı aşk yaşıyorlar..kayınvalidem bana onun düğün fotosunu çekip telefonuna koydurdu..
kız bana durduk yerde laf atıyor..ama artık bsy söylesede şuna cvp versem diye bekliyorum..sabrım taştı..
sizinde eltinizle varmıdır böyle kıskançlıklar anlaşmazlıklar???
Doğru cevap :)
15 gün kalma mevzusunu anlamadım.
çocuğunun kısa zayıf vs olacağı ile ilgili yorumu gereksiz ve yersiz bulunabilir ama kıskançlık görmedim.
kayınvalidenizin onun fotoğrafını telefonuna koymasında kıskançlık gördüm bir tek. siz eltinizi kıskanıyorsunuz.
size soralım madem; elti eltiyi neden kıskanır?
kayınçolar arası neden hiç böyle kıskançlık olmuyor acaba
'Kaynanam çocuğa bakcam dedi, kayınçom benimkine bak dedi. Onların fotosu var benim yok. Kayınçomdan tiksiniyorummmmm inşallah hemencecik ölür. Beni çok kıskanıyor kayınçom, çünkü ben 7 kilo zayıfım.'
kayınçolar arası neden hiç böyle kıskançlık olmuyor acaba
'Kaynanam çocuğa bakcam dedi, kayınçom benimkine bak dedi. Onların fotosu var benim yok. Kayınçomdan tiksiniyorummmmm inşallah hemencecik ölür. Beni çok kıskanıyor kayınçom, çünkü ben 7 kilo zayıfım.'
Bence bu soruyu kendine bir sor eltini neden kiskaniyorsun mesela?
Onların başka hesabı oluyor kayınçon senden çok kazanıyor de bak ne oluyorkayınçolar arası neden hiç böyle kıskançlık olmuyor acaba
Burdaki çoğunluk nedense benim gibi düşünüyor:) yav he he çok kıskanılıyorsun. Duymak istediğini söyleyeyim iyi hisset kendini:)''anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az''..demiş atalarımız..hatta bunun daha değişik versiyonuda varda kk forumu uygun bi yer değil..ama eminim sonuna kadar hakediyorsunuz..
hani ben hamile kalırımda kayınvalidem 15 gün gelirim yanında kalırım demişti....oda saçma şekilde hayır 15 gün değil 1 hafta dedi..kayınvalidem de bende ikimizde bakakaldık ne diyeceğimizii bilememiştik..şimdi Allah asşkına bunda kıskançlık yok bende mi var..siz ne düşünüyorsanız düşünün ama Allahım görüyor kimin kıskandığını..
ve ayrıca o lafta kıskançlık göremiyorsunuz görmek istemediğiniz içindir..yahu kadın olmamış çocuğumla ilgili hesaplar peşinde...o kadar kıskanç...
komikmisin ??
çok sordum cnm içimdeki dedi ki ne kadar anlatsanda bunlar seni anlamayacak iyisimi boşver...nasıl mantıklımı ??
Burdaki çoğunluk nedense benim gibi düşünüyor:) yav he he çok kıskanılıyorsun. Duymak istediğini söyleyeyim iyi hisset kendini:)
yok içindeki ses bence şöyle demiştir,
'sen buraya eltini gömmeye kendini yüceltmeye geldin ama konuda eltini kıskandığın on kadar belli oldu ki bunu kendine bile itiraf edemezken bir çok hemcinsin yüzüne söyledi.bunu kaldırabilmek kolay değil zaman gerekli,ilk tepki tabi doğru söyleyenlere saldırmak olur.normal,geçer.'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?