elti eltiyi neden kıskanır ??

kayınçolar arası neden hiç böyle kıskançlık olmuyor acaba
'Kaynanam çocuğa bakcam dedi, kayınçom benimkine bak dedi. Onların fotosu var benim yok. Kayınçomdan tiksiniyorummmmm inşallah hemencecik ölür. Beni çok kıskanıyor kayınçom, çünkü ben 7 kilo zayıfım.'

Bence bu soruyu kendine bir sor eltini neden kiskaniyorsun mesela?

Birbirlerine mübarek olsunlar der keyfime bakarım

15 gün kalma mevzusunu anlamadım.

çocuğunun kısa zayıf vs olacağı ile ilgili yorumu gereksiz ve yersiz bulunabilir ama kıskançlık görmedim.

kayınvalidenizin onun fotoğrafını telefonuna koymasında kıskançlık gördüm bir tek. siz eltinizi kıskanıyorsunuz.

size soralım madem; elti eltiyi neden kıskanır?

''anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az''..demiş atalarımız..hatta bunun daha değişik versiyonuda varda kk forumu uygun bi yer değil..ama eminim sonuna kadar hakediyorsunuz..

hani ben hamile kalırımda kayınvalidem 15 gün gelirim yanında kalırım demişti....oda saçma şekilde hayır 15 gün değil 1 hafta dedi..kayınvalidem de bende ikimizde bakakaldık ne diyeceğimizii bilememiştik..şimdi Allah asşkına bunda kıskançlık yok bende mi var..siz ne düşünüyorsanız düşünün ama Allahım görüyor kimin kıskandığını..

ve ayrıca o lafta kıskançlık göremiyorsunuz görmek istemediğiniz içindir..yahu kadın olmamış çocuğumla ilgili hesaplar peşinde...o kadar kıskanç...

komikmisin ??

Bence bu soruyu kendine bir sor eltini neden kiskaniyorsun mesela?

çok sordum cnm içimdeki dedi ki ne kadar anlatsanda bunlar seni anlamayacak iyisimi boşver...nasıl mantıklımı ??

Onların başka hesabı oluyor kayınçon senden çok kazanıyor de bak ne oluyor

Bir söz vardır;
Kuma kumayı çekerde
Elti eltiyi çekemez.
Demişler. Ama ben gayet iyi çekiyooom. Niye kiskanayim. Bence bu söz bilinç altı mesajı vermek amaçlı uydurulmuş.

Burdaki çoğunluk nedense benim gibi düşünüyor:) yav he he çok kıskanılıyorsun. Duymak istediğini söyleyeyim iyi hisset kendini:)

komikmisin ??

çok sordum cnm içimdeki dedi ki ne kadar anlatsanda bunlar seni anlamayacak iyisimi boşver...nasıl mantıklımı ??

yok içindeki ses bence şöyle demiştir,

'sen buraya eltini gömmeye kendini yüceltmeye geldin ama konuda eltini kıskandığın on kadar belli oldu ki bunu kendine bile itiraf edemezken bir çok hemcinsin yüzüne söyledi.bunu kaldırabilmek kolay değil zaman gerekli,ilk tepki tabi doğru söyleyenlere saldırmak olur.normal,geçer.'

ortada pek bişey yok gibi. biri birini sevmezse böyle ters olabilir soğuk olabilir ya da karakteriz paravatsız olabilir. eltilik vasfına yüklemeyin herşeyi.

benim eltim yok. ama iki eltim olacak. iki kaynımıda çok severim ama eltiler gelince nasıl olur hiç bilmiyorum . çok ta merak ediyorum :) kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez lafını çok duydum. inşallah kötü olmasın da iyi olmasa da olur aralarımız ...

Burdaki çoğunluk nedense benim gibi düşünüyor:) yav he he çok kıskanılıyorsun. Duymak istediğini söyleyeyim iyi hisset kendini:)

Bazen o cogunlugun soyledigi dogru degildir..herkes yanlis da dusunebilir..bu arada ewt sonunda en dogrusunu soyledin..sonunda..

Canim benim tepkim sizin anlamamaniza..gercekten keske size tanitabilsen..kanitlasam..altin set imi bile yuksek alma dusuk al diye dedigini..saldirmiyirum sadece hemcinslerimi daha durum anlar sanmistim..yanilmisim..bu arada kendimi yuceltmek en becerenedigim seydir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…