Elti geliyor bizimkilerin adaletsizliği

Ben erkek ailelerinin ev almasina karsiyim
Hem evi babasi yapacak hem de ben erkegim diye gecinecek
Kusura bakmayın da ben birey olup kendi sorumluluğunu alamamis insanlarin evlenme olgunluguna eristigine inanmıyorum
Şu an ben evlenecek olsam ailemden kuruş istemem, kendi maddi durumum neye yetiyorsa o kadar masraf yaparım eşim.de aynı kafada olsun isterim
Ailelerin yaptığı ekstra olur, hora geçer ama beklentisiz olarak davranmak gerek

Ay evet herkeste bir tek tas pirlanta hevesi/modası
Ben de aksine hic sevmem :)) bu devirde istememe hakkin da yok gibi bisey

Siz artik bi ailesiniz. Dünürlerle denklik saglamaya calismalari cok dogal siz bile destek olmalisiniz. Sizin dugununuz zamani ailenizin durumu ortayken onlar abartip fazla sey yapsalardi e yine ayip olurdu. Bu sefer de kesin bizim durumumuz belliyken niye bu kdr abartip bizi ezdiler derdiniz Denklik önemli sey.

Benim yanimda deseler. Ben dayanamaz derdim. Luks daireye ne gerek var sizin alt kat var ya diye...
Muhakkak cevap verecekler ve cevaba gore tekrar cevap verirdim.

Canim bu karakter meselesi malesef bazi insanlarda bundan yoksun oluyorlar .hic takma rabbim daha iyilerini nasip etsin sana

Bana da hic bisey yapmadi aileler,ama ben istemedim.. borclu evlenmeyin ne gerek var dediler,hersey istedigim gibi olsn,dugun arifesinde mal mulk esya icin huzursuzluk cok oluyor,gerek yok. Odeyebilecegim sekilde kendimiz alirz dedim. Eslerin ikisi de calisiyorsa,bence ailelerden bisey beklememek lazim.

Kaynim evlendi ve onun herseyini yaptilar,hiiic de canim sikilmadi,bosverin akliniza bile getirmeyin. Aman bizden bisey beklemesinler de(kaynima araba almamizi istiyorlar ) bu arada anne baba cocuklari arasinda bilerek ayrim yapmaz. Herkesi oldugu gibi kabullenin,sifir beklenti sonsuz mutluluk

Evinizde huzurunuz olsun yeter.
Boşverin kime ne yaparlarsa yapsınlar,size sataşmasınlar yeter.

Kimsenin mali mulku ya da mutlulugu sizi ilgilendirmesin. Siz kendi hayatiniza kendi evliliginize bakin.
O evde yasamak zorunda kalmamissiniz sukredin. Birakin onlarda napiyosa yapsin...

allah kardesı kardes yaratmıs ama rızkını da ayrı yaratmıs
ona sunulan sana sunulmak ya da ıkınızde esıt yasamak zorunda degılsınız
ıyı dusunun ıyılık dusunun sıze gerı döner

Sonuçta insanların kendi parası. Size her şeyin aynısını yapmak zorunda değiller. İsterlerse size iğne bile vermezler, ötekine apartman alırlar. Sizin onların alın terinde katkınız yoksa paralarında hakkınız da olmaz. Bunu kızın zenginliğine bağlamak sığ bir bakış açısı. Belki o kızı çok sevdiler, içlerinden bunlar geldi. Olabilir. Kendi hayatınıza bakın, kendinizi eltiyle kıyaslamayı bırakın, sorun kalmaz.

Vicdanlarına kalmış birşey. .
Keşke herkes her konuda adaletli olsa. .

Ben hakli buldum konu sahibini. Ama para ev bakımından degil. Nolursa olsun ayrımcılık yapıldığı belli sonuçta. Insan üzülür normal.

Hayır yani alta taşınmadin diye soguk davranmak da en sevmediğim insan tiplerinden. Görümce de neyin havasını yapıyorsa.

Sana ev aldılar mı normal bir daire bile olsa? Almadılarsa haklısın ama bir şey demeye değmez. Ha iki geline de almak zorunda değiller ama birine alınıyorsa diğerine de alınmalı durum varsa

şimdi kız zengin olduğu için çok şey gördüğünden kolay beğenmeyeceğini düşünüyor olabilirler.araları bozulmasın diye bu şekilde davranıyor olabilirler.bir de erkek tarafı iç güvesi gibi olmasın diye.

Bence zengin olmasıyla alakalı değildir
Eşinizin ve kaynınızın farkındandır

Benim ailemin durumu da çok iyi çok şükür
Eltinin ailesi krediyle giriş kattan yeni daire almışlardı

Ama ben şuan kiradayım
Eltiye ise düğünden aylaaarr önce sıfır evi alındı.

Sebep : eşim kimsenin 5 kuruşuna tenezzül etmez. Üstüne çalıştığını hep ailesine harcamış

Kayın ise hep ailesini sömürmüş , işe de nişanlanacağı zaman girdi , nişanlısıyla yediler maaşı yetmiyor diyip kp den aldılar.

Oğulları baştan ailesini böyle alıştırdığı için ailesi de haksızlık yaptıklarını düşünmüyor.
Çünkü bir oğlunu sömürmeye alışmışlar , diğer oğlununsa sömürmesine !

Tabi bu arada olan bana oldu herşeyi görüp geçiren ben , hiçbir şey yapılmayan yine ben oldum. Eşim biriktrdiğini de düğün öncesi babasına verdiği için kendisi de hiç bir şey yapamadı. Yaşadıklarımı / yaşattıklarını anlatsam halinize şükredersiniz.

Ama eden bulur. Kötülük eden kötülük , iyilik eden iyilik .. Bu rahatlatıyor beni

Benzer durum bizde de var anlatmadığım çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…