Elti geliyor bizimkilerin adaletsizliği

sen kendine göre haklısın canım insan sinir olur ama boşver naparlarsa yapsınlar sen kendi mutluluğuna bak huzursuzluk çıkmasın

Asıl kocanı düşün sen. Sen el kızısın senin için birşey yapmak zorunda degiller. Kocana almamışlar kardesine alıyorlar asıl o bozulmustur.

Kiz zenginmis kendiniz diyorsunuz
Belki evi arabasi yazligi vssi vardir sizinkiler de ondan boyle davraniyorlardir
Gorumceniz sizi kizdirmak icin soylemis de olabilir. Yerinizde olsam hiiiiic orali olmam bana ne kime ne alirlarsa alsinlar

Zaten basta sorun kocanin ailesiyle birlikte is yapması
Ailesine boyun egmek yerine kendi ayaklari üzerinde durabilen güçlü bir birey olsaydı, gider baskasinin isinde maasli.calisirdi ama gelir-gider belli olurdu

Boşver, takilma arana mesafe koy var böyleleri bir gelinine köle gibi davranıp varlıklı olan diğeri evlerine gelecek diye mobilyalarını değiştiren aileler tanıyorum, o onların görgüsü degistiremezsin ama ona göre davranabilirsin.

Aynen öyle şu an eve gelmediler tanışmaya kaynanam şimdiden tasalı duvar boyatmam lazım mutfak dolaplarımı yaptırmam lazım diye.

Zaten basta sorun kocanin ailesiyle birlikte is yapması
Ailesine boyun egmek yerine kendi ayaklari üzerinde durabilen güçlü bir birey olsaydı, gider baskasinin isinde maasli.calisirdi ama gelir-gider belli olurdu
Ah sorma aynen gelir gider belli değil bizimkinin 5 kuruş koyduğunu görmedim beni de üzen o şartlar eşlerde aynı ama durum bu

Bence sadece sizi sinir etmek için söylemişler .

Kendi kendinize şimdiden boşuna doldurmayın. Belki dediklerini yapmayacaklar görümceniz kendi kendine senaryo yazıyor olabilir.

Ona ayrım yapmak değil kaz gelecek yerden tavuk esirgememek deniyor canım. O kazı yolacaklarının hayali ile yatırım yapıyorlar sadece...
Hiç bişey yapmayın zaten yapmanız gerekeni alt katlarına gitmeyerek zamanında yapmışsınız...

Sizinki biraz kıskançlığa girmiş sanki, sizden istenileni yapmamış kendi yolunuza bakmışsınız ne güzel. bundan sonra alt kata kim girdi kim ne yaptı yeni eltiye bişey denildi mi denilmedi mi sizi neden ilgilendirsin ki?

Bosverrr kiyas yapmamaya calis kendini yipratma eğer çok bariz bir ayrım yapilirsa esinin görmesini sağla sadece bisi belli etme gayet rahat ve kendine güvenen bir imaj ciz bence ...

Kendinizi yemeyin eşyanız kötü olmuş kirada olmuşsunuz bunlar hiç önemli değil allah ağız tadı versin. Ama görümceniz öyle bişey derse önce bize alalım sonra onlar dersiniz. Madem ortak iş yapıyorlar. Para ortak alttan almanızı gerektirecek bi durum yok ev konusunda. Size teklif ettiler kabul etmediniz kaynınızın ve nişanlısının da kabul etmeyeceğini tahmin etmişlerdir. Buna takılmayın

Sizi de düşünmüşler ama ne yapsınlar? Adalet de elbet yerini bulur kendinize niçin bu kadar dert ediyorsunuz? Hiç vermese onu da laf ederdiniz sanırım... Herkes kısmetini yer..

Cabuk gaza geliyosunuz sanirim, gorumce sizi sinir etmek icin iskembeden sallamis.
Ayrica kiskaniyorum, engel olmak istiyorum ne demek, nasil bir kiskanclik bu, hasetlik resmen yaptiginiz, kendi evliliginize bakin, baskalarinin yasantisindan size ne, size almak isteselerdi daha kaynin evlenmeye cikmadan alirlardi.

Kv ve takımının genel halleri bunlar ..Benimde eltime benden çok şey yaptılar-ki ben onlardan bişey de istemedim;beklemedim.Ama icraata gelince benden bekliyorlar.Bana geliyorlar bende artık mesafe aldım sana da tavsiye ederim :)

Işin ortak oldugunu baştaki yorumda söyleseydin yorumlar farklı olurdu, kusura bakmasın kimse ortak bir işte ben kirada oturarak diğer geline lüks ev alınıyorsa orda ipler kopar bu kıskançlık değil hakkaniyetli olmak lazım alt kata gelmeyebilir gelin ama ortak bir işte kızın ailesi zengin diye muamele farklı olamaz.. Haklısınız

Anladığınız için teşekkürler alelacele pek açıklayamadım kendimi. Bekleyip görecem neler olacak beni bol sabırlı günler bekliyor

Valla kv onunla aynı binada oturmadik diye dünyayı bize zehir etti. Elinden dilinden ne gelirse yapti. Hala da yapıyor, mübarek kadının tek amacı bu. Diger yandan kaynım geçen sene evlendi. Eltim için bir kere dahi bu ihtimal konuşulmadi. Eltim annesine iki dk mesafede ev tuttu. Kv nin yorumu, tabi kaç senedir orada yaşıyor çevresi orda, zaten çalışıyor işi de o tarafta. nfk çalışmıyor diye bize yakın otursun demiştik. Duy da inanma :) Oysa ne bana ne eltime meftun. Açık konuşmak gerekirse o kaynimdan manen madden bi menfaati yok. Eltim de kimsenin ağzıyla is yapmaz. Hele kv nin işine hiç bulasmaz.. Ama eşim baska. Butun ailesi uzakta olsun, bir tek eşim dibinde olsun yeter. Hani reklamdaki gibi, bi tek o oğlum olsun, bana bi şey olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…