Benzer durum bizde de var anlatmadığım çok şey var. Bunların işi aynı. ben yeni yeni çözüyorum bazı şeyleri biz evlenirken eşimin hiç parası yoktu ben birikim yapamam ticaret yapıyorum bizde gelen yatırılır diyordu. Şimdi kaynanam diyor kaynım yüklü miktarda para biriktirmiş. Bu Nasıl oluyor dediğiniz gibi sanırım biri daha uyanık.. Ben altınları bozdurup bir de borca gireceğim kiraya evleniyorum diye Adam akıllı eşya almadım. her şeyim eksik yarım oldu insan geçmişe bakınca üZülüyor. Sesim çıkarmadan izleyeceğim burda beni haksız gören çok olmuş bir şey desem ben suçlu ve kıskanç olacağım Allah'a havale etmek mantıklısı sanırım
Aynen öyle şu an eve gelmediler tanışmaya kaynanam şimdiden tasalı duvar boyatmam lazım mutfak dolaplarımı yaptırmam lazım diye.Boşver, takilma arana mesafe koy var böyleleri bir gelinine köle gibi davranıp varlıklı olan diğeri evlerine gelecek diye mobilyalarını değiştiren aileler tanıyorum, o onların görgüsü degistiremezsin ama ona göre davranabilirsin.
Ah sorma aynen gelir gider belli değil bizimkinin 5 kuruş koyduğunu görmedim beni de üzen o şartlar eşlerde aynı ama durum buZaten basta sorun kocanin ailesiyle birlikte is yapması
Ailesine boyun egmek yerine kendi ayaklari üzerinde durabilen güçlü bir birey olsaydı, gider baskasinin isinde maasli.calisirdi ama gelir-gider belli olurdu
ben mi yanlış düşünüyorum moralim çok bozuk. Eşimin ailesinin maddi durumu iyi ama benim kaynanamın alt katına gitmemi çöm istediler ben kabul etmedim o yüzden aramıza soğukluk girdi. Alt kata gel idare et dediler gitmedim.
Neyse şu an kaynım çok zengin bir kızla çıkıyor görümcem şimdiden annemlere söyliyeyim de kıza lüks bir siteden ev alsınlar diyor alt katın lafı bile açılmıyor. Şimdiden anladım ki her şey benim zamanıma göre daha lüks olacak kız zengin diye bir ayrım olacak bir şey söylesem kıskanıyor diyecekler. Kıskanmak da istemiyorum ne olacak bilmiyorum var mı benim durumumu yaşayan ne yapmalıyım bilmem
Cabuk gaza geliyosunuz sanirim, gorumce sizi sinir etmek icin iskembeden sallamis.Kaynıma niye kızayım kıza niye kızayım Zengin diye mi. Sorun şu işleri ortak o Zaman ev konusunda çok üstüme gittiler her şeyi mahvettiler dediğiniz gibi belki de akıllandılar. Ama biz hala kiradayken görümcem en lüks yerden ev alma muhabbeti yapıyor kaynanam ne düşünüyor bilmiyorum. Ama her şey zengin geline göre lüks yapılırsa şimdiden kendimi hazırlamak istiyorum. Sanki azcık da kıskanıyorum bunu engellemek istiyorum kıskanmam normal mi kendimi de çok eleştiriyorum bana ev konusunda çok çektirdiler bu konuda hala hassasım
Kv ve takımının genel halleri bunlar ..Benimde eltime benden çok şey yaptılar-ki ben onlardan bişey de istemedim;beklemedim.Ama icraata gelince benden bekliyorlar.Bana geliyorlar bende artık mesafe aldım sana da tavsiye ederim :)ben mi yanlış düşünüyorum moralim çok bozuk. Eşimin ailesinin maddi durumu iyi ama benim kaynanamın alt katına gitmemi çöm istediler ben kabul etmedim o yüzden aramıza soğukluk girdi. Alt kata gel idare et dediler gitmedim.
Neyse şu an kaynım çok zengin bir kızla çıkıyor görümcem şimdiden annemlere söyliyeyim de kıza lüks bir siteden ev alsınlar diyor alt katın lafı bile açılmıyor. Şimdiden anladım ki her şey benim zamanıma göre daha lüks olacak kız zengin diye bir ayrım olacak bir şey söylesem kıskanıyor diyecekler. Kıskanmak da istemiyorum ne olacak bilmiyorum var mı benim durumumu yaşayan ne yapmalıyım bilmem
Işin ortak oldugunu baştaki yorumda söyleseydin yorumlar farklı olurdu, kusura bakmasın kimse ortak bir işte ben kirada oturarak diğer geline lüks ev alınıyorsa orda ipler kopar bu kıskançlık değil hakkaniyetli olmak lazım alt kata gelmeyebilir gelin ama ortak bir işte kızın ailesi zengin diye muamele farklı olamaz.. HaklısınızKaynıma niye kızayım kıza niye kızayım Zengin diye mi. Sorun şu işleri ortak o Zaman ev konusunda çok üstüme gittiler her şeyi mahvettiler dediğiniz gibi belki de akıllandılar. Ama biz hala kiradayken görümcem en lüks yerden ev alma muhabbeti yapıyor kaynanam ne düşünüyor bilmiyorum. Ama her şey zengin geline göre lüks yapılırsa şimdiden kendimi hazırlamak istiyorum. Sanki azcık da kıskanıyorum bunu engellemek istiyorum kıskanmam normal mi kendimi de çok eleştiriyorum bana ev konusunda çok çektirdiler bu konuda hala hassasım
Anladığınız için teşekkürler alelacele pek açıklayamadım kendimi. Bekleyip görecem neler olacak beni bol sabırlı günler bekliyorIşin ortak oldugunu baştaki yorumda söyleseydin yorumlar farklı olurdu, kusura bakmasın kimse ortak bir işte ben kirada oturarak diğer geline lüks ev alınıyorsa orda ipler kopar bu kıskançlık değil hakkaniyetli olmak lazım alt kata gelmeyebilir gelin ama ortak bir işte kızın ailesi zengin diye muamele farklı olamaz.. Haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?