- 8 Ağustos 2011
- 12.627
- 14.942
- 498
Şimdi kızacaksınız ama, bence böyle olması normal.İçimi dökmek için yazıyorum. Lakin çok üzülüyor ve kimseye bir şey diyemiyorum ve de tepkimi de gösteremiyorum. Derdim ona yapılmasın değil ama bana neden yapılmadı. İşleri gelirleri bir kayınpederin işinde çalışıyor 2 kardeş. Ben o kadar istemezken gündüz düğünü normal salon düğünü yapıldı bizde böyle dendi. Şimdi kaynıma lüks hotelde düğün yapılacak yemekli . Çok merak ediyorum akıllarının ucundan geçiyor mı ya biz bu kıza bir şey yapmadık diye .kızın ailesi zengin diyeyse tüm bunlar bu ayrım değil mi. Takmıyım diyorum tutamıyorum kendimi daha çok şey var da işte içine at at nereye kadar. Lanet olsun!!!
Ben kendime fırsat bilirdim böyle bir şey olsa. Bırak yapsınlar tek laf etme yarın kötü olur da sana gelirse ona herşeyin iyisini yaptınız ettiniz şimdi kapıma gelmeyin dersiniz ihihihi temelli kurtulursun yaniben mi yanlış düşünüyorum moralim çok bozuk. Eşimin ailesinin maddi durumu iyi ama benim kaynanamın alt katına gitmemi çöm istediler ben kabul etmedim o yüzden aramıza soğukluk girdi. Alt kata gel idare et dediler gitmedim.
Neyse şu an kaynım çok zengin bir kızla çıkıyor görümcem şimdiden annemlere söyliyeyim de kıza lüks bir siteden ev alsınlar diyor alt katın lafı bile açılmıyor. Şimdiden anladım ki her şey benim zamanıma göre daha lüks olacak kız zengin diye bir ayrım olacak bir şey söylesem kıskanıyor diyecekler. Kıskanmak da istemiyorum ne olacak bilmiyorum var mı benim durumumu yaşayan ne yapmalıyım bilmem
Yo Benim ailem de o kadar fakir değil ama zengin de değil. İnan nişanım daha iyiydi ailem her şeyimi layığınla yaptıŞimdi kızacaksınız ama, bence böyle olması normal.
Ben de evlenirken sürekli örnek verilirdi 'bak ona yapılmadı sana yapılıyor' diye sinir olurdum.
Şimdi o kızın adına konuşayım böylelikle.
O kocasına belki 10-20 bin tl değerinde saat takacak, kalkıp da kıza 2 bilezik takamazlar.
O kız belki düğün gibi bir nişan yapacak otelde vs de, şimdi ona gündüz düğünü yapılamaz.
Kız bir yemek takımı alacak salon takımı parasına, ona yine düşük seviyede mobilya alınamaz.
Damatlığı alacak bilmem kaç bine, o kızın gelinliği elbette ki ünlü markalardan olacak.
Her zaman için bu böyledir, sizinle alakası yok.
Kendinizi kötü hissettirecek bir durum da yok.
Çok para harcanması ya da en iyisinin alınması, ona verilen değerle değil, ortaya koyduğu ürünle alakalıdır.
Yanlış anlamayın, zengin fakir ayrımı yapmadım.Yo Benim ailem de o kadar fakir değil ama zengin de değil. İnan nişanım daha iyiydi ailem her şeyimi layığınla yaptı
Kesinlikle öyle değil böyle anlaşılmaktan korktuğum için konuşamıyorum. Herkesin en iyisi olsun yapılsın ona yapılmasın değil. Aöa benim hiç bir isteğim dikkate alınmadı şimdi yapabilecek durumlarının olduğunu görünce üzülüyorum çokBende evin küçük geliniyim. Henüz evlenmedim.
Farkımız elbette olacak eltimle.
Benim isteklerimle onun istekleri farklı.
Herkesin kısmeti farklı.
Zaman değişiyor fikirler, beğeniler değişiyor.
Kimse eşit değil ben bana yakışanı istediğimi yaparım eltide kendine yakışanı istediğini yapmıştır.
Kızın ailesi zengin diye yapılmıyordur. Kız öyle istiyordur ve kızın aileside yardım ediyordur
Demek büyük gelinler bana bu yapıldı diğerine daha iyisi yapılıyor modundalar.
Kesinlikle öyle değil böyle anlaşılmaktan korktuğum için konuşamıyorum. Herkesin en iyisi olsun yapılsın ona yapılmasın değil. Aöa benim hiç bir isteğim dikkate alınmadı şimdi yapabilecek durumlarının olduğunu görünce üzülüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?