Boşver ya soğuk olsun daha iyi. Napıcan burda okuyoruz başına dert falan olur sonra. Bence mesafeli olmak daha iyi.
Aman boşver valla.mesafe her zaman iyidir.
Birde bazı insanların yapısı öyle oluyor.benim gorumcemde öyledir çok soğuk durur. Hickimse ile sıcak olduğunu görmedim zaten.Belki oda öyledir.
kiskaniyor belki. hic ugrasma htta sen daha hahaha kayinvaldenlerde olinca yaninds o oyle kala kalsin. özel günerdede ne ara ne sorYok hic öyle bir yapısı yok. Cok aşırı kahkahali bir karakterdir. Yillardir biliyorum uzaktan da olsa videolarda vs..
Bana özel yapmasa zaten hic sorun etmem bile..
Ben çok fesat bi kızım ya .
konuyu okumadan şunu diyebilirim gereğinden fazla abartılan ilişki durumu
eltilik
Merhaba arkadaslar, malumunuz 9 aydir nisanliyim.
Nisanlimin 2 abisi dolayisiyla 2 eltim var. Her ikisi de sehir dışındalar..
Büyük eltimler Türkiye'nin diger ucundalar ancak nisanimizda ve bayramda geldiklerinde baya güzel vakit gecirdik. Alisveris, gezme tozma, evde birlikte temizlik yemek vs.. telefonla da cok cok nadiren görüşürüz.
Onlar geldiklerinde muhakkak bize gelirle cayimizi icerler yemegimizi yerler bende onlar buraya gelince ziyaretlerine giderim. Muhabbetli ama mesafelerimizi bildigimiz bir iliskimiz var yani.
Simdiii diger küçük eltimler yasadigimiz sehre cok yakinlar ancak ilk zamanlarimizda cok sık buraya gelmis olmalarina rağmen bize hic gelmediler. Benimle inanilmaz mesafeli idi. Ilk kez nişanda karsilastik ama o gün bile tavirliydi gibi hissediyorum. Soguk ve tepeden..
(Abi tek basina geldiğinde görüştük bize geldi bende nisanlimlara kahvaltiya gitmistim baya muhabbetli bir aile oturmasi oldu yani)
Yaz dönemi baya sıkıntılı bir süreçleri oldu. Bayrama dahi gelmemislerdi buraya.
Bugün geldiler bizim buraya süpriz yapıp gelmisler, bende yarin kayinvalideme kısa bir ziyarette bulunacaktim. Ancak eltim gelince bütün isteğim gitti. Acikcasi gitmeyi pek düşünmüyorum.
O geldi de gidiyormusum gibi olacak diye sırf. Çünkü gercekten benimle konusmak bile istemiyormus gibi hissediyorum. Bir kac kez buradayken kayinvalideme gidecegimde hep alisveris vs diye bir yere çıktı. Karsilasmamak icin yapıyor gibi hissediyorum adeta birden fazla olunca.
Onu da bir kac kere aradim. Bayramda, doğum gününde, birde o sıkıntılı dönemlerinde aramistim. Yani diğer eltimi aradigimla neredeyse ayni. Ama büyük sagolsun arada bir mesaj atar hani maksat küçükte olsa hatır saymak..
Ben en küçük olarak hatirlarini saydim aradim sordum. Geldiklerinde davet ettim. Sonucta aileye yeni giren birisiyim. Ailenin hepsinde o sıcaklığı görüp bir kişide gormeyince cok belli olup rahatsız kalıyorum.
Daha yolun basindayiz ancak yolun basi sonunu gösterir diyorlar. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Git.
Onunla fazla ilgilenme.
Yani sen nasılsın vs diye hic sorma. Kayinvaliden ile birebir muhabbette ol.
Gözlerine bakma.
O yokmuş gibi.
İnsanlar bazen hislerinde yanılmaz. Demek ki size karşı var bir sıkıntı.
kiskaniyor belki. hic ugrasma htta sen daha hahaha kayinvaldenlerde olinca yaninds o oyle kala kalsin. özel günerdede ne ara ne sor
Benimkini verebilirimHep eltim olsun istedim boş kaldığımda onunla uğraşırdım diye
Ver kız alırım belki o da seni birine vermek istiyordurBenimkini verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?