Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşılıklı olarak sevmiyoruz birbirimiziVer kız alırım belki o da seni birine vermek istiyordur![]()
Gitmemezlik etme. Git. Ama onunla ilgilenme. İlk girdiğinde meraba meraba o kadar. Diğer herkese ilgili ol onu görmezden gel. Çıkıp giderse de hiç nişanlına falan sorma. Çok mu lazım sanki sonra kulağına falan gider kendini çok önemli zanneder. Bi yandan iyi de aslında soğuk olması. Kafan rahat olur, evine gel git yapmaz.
Ne bu içli dışlı olma isteği bırak muhatap olmasın sende olma bi ben mi sevmiyorum gitmeler gelmeler aramalar falan![]()
Ben kimseye birşey hissetmiyorum illa içli dışlı olucaz diye uğraşmıyorum benimde 2 tane eltim var aramız iyidir konuşanla konuşurum konuşmayanın keyfi bilirben de sendenim. nefret ederim gerçekten hiç sevmem. ne misafir severim ne misafirliğe gitmeyi severim. hele o telefon görüşmesi dünyanın en zor şeyiymiş gibi asla arayamam.
Ben kimseye birşey hissetmiyorum illa içli dışlı olucaz diye uğraşmıyorum benimde 2 tane eltim var aramız iyidir konuşanla konuşurum konuşmayanın keyfi bilirama telde kimseyle konuşmayı sevmem :)
elti dedin mi yilandan ciyandan kacar gibi kacilir bunu bildiklerinden boyle davraniyorlardir siz de bizden duymus olun ve kacinMerhaba arkadaslar, malumunuz 9 aydir nisanliyim.
Nisanlimin 2 abisi dolayisiyla 2 eltim var. Her ikisi de sehir dışındalar..
Büyük eltimler Türkiye'nin diger ucundalar ancak nisanimizda ve bayramda geldiklerinde baya güzel vakit gecirdik. Alisveris, gezme tozma, evde birlikte temizlik yemek vs.. telefonla da cok cok nadiren görüşürüz.
Onlar geldiklerinde muhakkak bize gelirle cayimizi icerler yemegimizi yerler bende onlar buraya gelince ziyaretlerine giderim. Muhabbetli ama mesafelerimizi bildigimiz bir iliskimiz var yani.
Simdiii diger küçük eltimler yasadigimiz sehre cok yakinlar ancak ilk zamanlarimizda cok sık buraya gelmis olmalarina rağmen bize hic gelmediler. Benimle inanilmaz mesafeli idi. Ilk kez nişanda karsilastik ama o gün bile tavirliydi gibi hissediyorum. Soguk ve tepeden..
(Abi tek basina geldiğinde görüştük bize geldi bende nisanlimlara kahvaltiya gitmistim baya muhabbetli bir aile oturmasi oldu yani)
Yaz dönemi baya sıkıntılı bir süreçleri oldu. Bayrama dahi gelmemislerdi buraya.
Bugün geldiler bizim buraya süpriz yapıp gelmisler, bende yarin kayinvalideme kısa bir ziyarette bulunacaktim. Ancak eltim gelince bütün isteğim gitti. Acikcasi gitmeyi pek düşünmüyorum.
O geldi de gidiyormusum gibi olacak diye sırf. Çünkü gercekten benimle konusmak bile istemiyormus gibi hissediyorum. Bir kac kez buradayken kayinvalideme gidecegimde hep alisveris vs diye bir yere çıktı. Karsilasmamak icin yapıyor gibi hissediyorum adeta birden fazla olunca.
Onu da bir kac kere aradim. Bayramda, doğum gününde, birde o sıkıntılı dönemlerinde aramistim. Yani diğer eltimi aradigimla neredeyse ayni. Ama büyük sagolsun arada bir mesaj atar hani maksat küçükte olsa hatır saymak..
Ben en küçük olarak hatirlarini saydim aradim sordum. Geldiklerinde davet ettim. Sonucta aileye yeni giren birisiyim. Ailenin hepsinde o sıcaklığı görüp bir kişide gormeyince cok belli olup rahatsız kalıyorum.
Daha yolun basindayiz ancak yolun basi sonunu gösterir diyorlar. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Kiskanacagi hic bir sey yok benimle ilgili. Hem evde adaletli davraniliyor hemde birbirimizden artimiz eksimiz varsa da birbirmizi dengeleyecek sekilde.