• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ile iliski.

Tüm mesajlari alintilayamadim kisaca söyle diyeyim.
Gercekten ayy sunu kiskanayim modunda bir kadin degil hele ki su kadar altin su perdeydi modunda biri hic değil. Kimseyi umursamaz biraz kibri var.

Açıkçası bende ayy ne güzel samimi kardes gibi sürekli görüşelim moduna hic girmedim.
Kayinvalidemle anneme kalsa ooo baya sürekli arayio sorup sürekli görüşmemizi istediklerini biliyorum.
Her türlü bende mesafeleyim. Birbirimize isindigim eltimle bile öyle..
Sadece birisinin bana karsi böyle kötü biriymisim gibi davranmasindan bu yüzden gorusmuyormus gibi hissettirmesinden rahatsiz kaldim.

Tüm mesajlari alintilayamadim kisaca söyle diyeyim.
Gercekten ayy sunu kiskanayim modunda bir kadin degil hele ki su kadar altin su perdeydi modunda biri hic değil. Kimseyi umursamaz biraz kibri var.

Açıkçası bende ayy ne güzel samimi kardes gibi sürekli görüşelim moduna hic girmedim.
Kayinvalidemle anneme kalsa ooo baya sürekli arayio sorup sürekli görüşmemizi istediklerini biliyorum.
Her türlü bende mesafeleyim. Birbirimize isindigim eltimle bile öyle..
Sadece birisinin bana karsi böyle kötü biriymisim gibi davranmasindan bu yüzden gorusmuyormus gibi hissettirmesinden rahatsiz kaldim.

Dediğim gibi, sizin bir yanlışınız olmasın yeter ki. Onun tavrı da kendi bileceği iş. Siz kendi hareketlerinizden emin olun, onunkileri kafaya takmayın.

Yok hic öyle bir yapısı yok. Cok aşırı kahkahali bir karakterdir. Yillardir biliyorum uzaktan da olsa videolarda vs..
Bana özel yapmasa zaten hic sorun etmem bile..
bende arkadaş gibi düşünüyordum şimdi iş değişti Zeyno
o zaman git kv ne onunla pek muhattap olma görmezden gel
bigün kv falan sorarsa da söylersin
ama sakın trip falan yapma normal dur

sen ne kadar çabalarsan çabala karşı taraf istemiyorsa yapacak şeyin yok sende öyle davran :kahve:

Hiç istifini bozma. Sizle konuşmak istemiyorsa kendi bilir.
Sizde düşünmeyin. Kaynanızada gidin bence.

Merhaba arkadaslar, malumunuz 9 aydir nisanliyim.
Nisanlimin 2 abisi dolayisiyla 2 eltim var. Her ikisi de sehir dışındalar..

Büyük eltimler Türkiye'nin diger ucundalar ancak nisanimizda ve bayramda geldiklerinde baya güzel vakit gecirdik. Alisveris, gezme tozma, evde birlikte temizlik yemek vs.. telefonla da cok cok nadiren görüşürüz.
Onlar geldiklerinde muhakkak bize gelirle cayimizi icerler yemegimizi yerler bende onlar buraya gelince ziyaretlerine giderim. Muhabbetli ama mesafelerimizi bildigimiz bir iliskimiz var yani.

Simdiii diger küçük eltimler yasadigimiz sehre cok yakinlar ancak ilk zamanlarimizda cok sık buraya gelmis olmalarina rağmen bize hic gelmediler. Benimle inanilmaz mesafeli idi. Ilk kez nişanda karsilastik ama o gün bile tavirliydi gibi hissediyorum. Soguk ve tepeden..
(Abi tek basina geldiğinde görüştük bize geldi bende nisanlimlara kahvaltiya gitmistim baya muhabbetli bir aile oturmasi oldu yani)
Yaz dönemi baya sıkıntılı bir süreçleri oldu. Bayrama dahi gelmemislerdi buraya.

Bugün geldiler bizim buraya süpriz yapıp gelmisler, bende yarin kayinvalideme kısa bir ziyarette bulunacaktim. Ancak eltim gelince bütün isteğim gitti. Acikcasi gitmeyi pek düşünmüyorum.
O geldi de gidiyormusum gibi olacak diye sırf. Çünkü gercekten benimle konusmak bile istemiyormus gibi hissediyorum. Bir kac kez buradayken kayinvalideme gidecegimde hep alisveris vs diye bir yere çıktı. Karsilasmamak icin yapıyor gibi hissediyorum adeta birden fazla olunca.

Onu da bir kac kere aradim. Bayramda, doğum gününde, birde o sıkıntılı dönemlerinde aramistim. Yani diğer eltimi aradigimla neredeyse ayni. Ama büyük sagolsun arada bir mesaj atar hani maksat küçükte olsa hatır saymak..

Ben en küçük olarak hatirlarini saydim aradim sordum. Geldiklerinde davet ettim. Sonucta aileye yeni giren birisiyim. Ailenin hepsinde o sıcaklığı görüp bir kişide gormeyince cok belli olup rahatsız kalıyorum.

Daha yolun basindayiz ancak yolun basi sonunu gösterir diyorlar. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?

Peki bu iki elti anlaşabiliyor mu? Aralarında sorun varsa belki o yüzden sana da soğuk davranıyordur??

niye gitmeyeceksin ki.
hem eline koz vermiş olursun hem de onu gerçekten önemsediğini düşünüp havalara girer.
ben olsam gayet bakımlı ve enerjik bir şekilde gider o yokmuş gibi ailenin diğer ferterleriyle muhabbete girerim.
soru falan sorarsa da gayet önü kapalı cevaplar veririm kısa ve net.
ee ne kadar ekmek o kadar köfte.
mesafe her zaman iyidir.küçük eltin her ne kadar biraz abartmış olsa da...sizde nabza göre şerbet verin.

Belki sizden hoşlanmamıştır, sevmemiştir. Saygısızlık etmiyorsa gerisi önemli değil.
Zorla sıkı fıkı olacak haliniz yok ya. Kadın belliki mesafe koyuyor araya. Siz de öyle davranın.

boş ver

hem de başka şehirdeki elti için düşünmeye bile değmez

bak eltim evime araba ile 5-6 dakika mesafede 10 yıllık evliyim toplam 10 kere görüşmedik kv de karşılaşma da buna dahil

çok mu önemli

hayır

bana küs mü bilmiyorum

umurumda mı hayır

bebeği oldu gelelim dedik gelmeyin demiş en son eşimin abisi, gitmedik

çok mu tın, hayır bebeğin altını şifonyerde duruyor

görüşseydik hayatım daha mı güzel olurdu, sanmam yani eksikliğini hissetmiyorum

canını sıkmaya değmez sana adım atmayana hiç adım atma zira sen henüz o aileden bile değilsin

mesafeni koru iyi davranana iyi davran yeter, gerisini yok say

Büyük eltin ile yaşadıkların gayet güzel.
İletişimini bu seviyede tutman senin hayrına olacaktır.
Mesafeli ama tatlı bir muhabbetiniz var. Umarım hiç bozulmaz.

Küçük elti içten pazarlıklı geldi bana.
Mesafeni koru, bırak o görüşmek istemiyorsa sen hiç zaten zorlama.
Sen de mümkün mertebe bir araya gelmemek için çabala.
İllaki ilerde bir araya geleceğiniz durumlar oluşacaktır, o zaman da tanımadığın yabancı biri gibi davran.
Ancak bu şekilde seviyeyi tutabilirsin.
Aksi halde işler çok sarpa sarıyor.

Benim 1 tane eltim var.
Dalgalı bir ilişkimiz var. O yüzden ben de mesafemi koruyorum artık.

Ya az konuşsa dert edersiniz ,çok konuşsa dert edersiniz.neyini gördün eltinin?arkandan mı konuşmuş,malına mı göz dikmiş ? Seni sevmek zorunda mı? Elektrik alamadı belki.belki zamanla ısınacak.önyargılı olup yapıştırmayın hemen damgayı.bazı insanlar hemen birine ısınamaz.belki oda senin için aynını düşünüyor.yani sana manevi anlamda zarar vermediği sürece ister uzak soğuk olur ister yakın ve sıcak.herkes bir olamaz.olmamalıda zaten

Istesemde mesafeleri asamam yapım geregi.
Ancak rahatsiz edici bir hali oldugu icin acabalarim oluyor. Bundan sonrasinda nasil olmali nasil olacak
arkadaşım elti nedir? senin hayatındaki yeri nedir? dış kapının dış mandalları bunlar. görüşürse görüşürsün yoksa görüşmezsin. hayatında bir önem arz edecek insanlar değillerdir. kötü manada demiyorum. bunları kafaya takmanın gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
benim eşimin de kardeşi ağustosta evlendi. eşine elti diye bakmam bile. seversek birbirimizi arkadaş oluruz sevmezsek uzaktan akraba ilişkisi gibi olur. bu kadar basit.
hayatlarımız o nasıl davrandı bu ne dedi diye düşünmekle geçirilmeyecek kadar önemli aslında. bunu kavrasan bu gereksiz şeyleri dert etmeyeceksin.

Back
X