- 29 Mayıs 2021
- 14.362
- 93.429
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 cocuklu elti ve kaynanaya yaranmaya çalışan eltiler mi ,konu cingen mahallesinde geçiyor sanırımMerhabalar.. benim bı eltim var hep bir numara en iyi olmak isteyen bı insan biz ne zaman kaynanam gile gittiğimiz duysa hemen onalrda toplanıp gelirler.bugune gelelim bugunde geldiler kaynanamla börek yapacaktık berabar hazirladik ben pisirp kaynnam acakti bununda üç aylık bebeği var toplamda da beş çocuğu ocağın başına bu geçti bebekte kardeşlerinin elinde tamam o pisirsin dedim benim derdim yarışmak falan değil neyse bebek agliyordu bende dedim istersen bebeğe ben bakayım yada sen bak ben börek piseyeyim dedim oda duymamziktan geldi cevap bile vermden çocuğu aldı gitti.ben geçtim bu kezde ocağın başına bu sferse çocuğu yerek erkeklerin yanına bırakıp gelmiş şöyle posr böyle post diye başımda durdu al sen yap o dedi dışarı çıktım bu kez de çocuğu durmayınca kaynnam cahridi gel yardım et diye orda eltimle tartima başladı bianda agalmaya basladi inkar etti duymamazlıktan geldiğini (bazılarına saçma sapan gelevlir ama dugusal olarak çok kötüyüm eşimle tartistis benj anlamak yerine hala bana kızdı ben insanlarla baş edemiyorum ve haksızlığa gelemiyorum bide bana yürü git falan diyor kadın sanki babasin evi yaptığı bütün iyililelri başıma kalkmaya başladı bu seferde abarttım sizec verdiğim tepkide
Yabancimisiniz bazi kelimeler Türkçe değil gibiMerhabalar.. benim bı eltim var hep bir numara en iyi olmak isteyen bı insan biz ne zaman kaynanam gile gittiğimiz duysa hemen onalrda toplanıp gelirler.bugune gelelim bugunde geldiler kaynanamla börek yapacaktık berabar hazirladik ben pisirp kaynnam acakti bununda üç aylık bebeği var toplamda da beş çocuğu ocağın başına bu geçti bebekte kardeşlerinin elinde tamam o pisirsin dedim benim derdim yarışmak falan değil neyse bebek agliyordu bende dedim istersen bebeğe ben bakayım yada sen bak ben börek piseyeyim dedim oda duymamziktan geldi cevap bile vermden çocuğu aldı gitti.ben geçtim bu kezde ocağın başına bu sferse çocuğu yerek erkeklerin yanına bırakıp gelmiş şöyle posr böyle post diye başımda durdu al sen yap o dedi dışarı çıktım bu kez de çocuğu durmayınca kaynnam cahridi gel yardım et diye orda eltimle tartima başladı bianda agalmaya basladi inkar etti duymamazlıktan geldiğini (bazılarına saçma sapan gelevlir ama dugusal olarak çok kötüyüm eşimle tartistis benj anlamak yerine hala bana kızdı ben insanlarla baş edemiyorum ve haksızlığa gelemiyorum bide bana yürü git falan diyor kadın sanki babasin evi yaptığı bütün iyililelri başıma kalkmaya başladı bu seferde abarttım sizec verdiğim tepkide
İyi ki tek gelinim gerçekten. Ama eltim olsa ve iş yapmak için yarışsa bırakırım yapsın hatta bana da hizmet etsin. Çünkü ne kadar kendini paralarsan paralara kaynanalar hep en sevdikleri oğullarının karılarını üstün tutarlar. Kendi annemden biliyorum hangi çocuk daha çok seviliyorsa onun eşi daha kıymetlidir. Sana tavsiyem kaynanangile gittiğinde elini bi işe sürme, bırak 5 çocuğuyla hizmet etsinMerhabalar.. benim bı eltim var hep bir numara en iyi olmak isteyen bı insan biz ne zaman kaynanam gile gittiğimiz duysa hemen onalrda toplanıp gelirler.bugune gelelim bugunde geldiler kaynanamla börek yapacaktık berabar hazirladik ben pisirp kaynnam acakti bununda üç aylık bebeği var toplamda da beş çocuğu ocağın başına bu geçti bebekte kardeşlerinin elinde tamam o pisirsin dedim benim derdim yarışmak falan değil neyse bebek agliyordu bende dedim istersen bebeğe ben bakayım yada sen bak ben börek piseyeyim dedim oda duymamziktan geldi cevap bile vermden çocuğu aldı gitti.ben geçtim bu kezde ocağın başına bu sferse çocuğu yerek erkeklerin yanına bırakıp gelmiş şöyle posr böyle post diye başımda durdu al sen yap o dedi dışarı çıktım bu kez de çocuğu durmayınca kaynnam cahridi gel yardım et diye orda eltimle tartima başladı bianda agalmaya basladi inkar etti duymamazlıktan geldiğini (bazılarına saçma sapan gelevlir ama dugusal olarak çok kötüyüm eşimle tartistis benj anlamak yerine hala bana kızdı ben insanlarla baş edemiyorum ve haksızlığa gelemiyorum bide bana yürü git falan diyor kadın sanki babasin evi yaptığı bütün iyililelri başıma kalkmaya başladı bu seferde abarttım sizec verdiğim tepkide
Eşinizle en son boşanma aşamasında olduğunuzu yazmıştınız. Sorunlarınızı çözebildiniz mi ? Sizin de en az 2 çocuğunuz var sanırım; bırakın eltiniz yapmak istiyorsa yapsın. Sonra eşiniz tüm tartışmalardan sizi sorumlu tutuyor, ne gerek var.Merhabalar.. benim bı eltim var hep bir numara en iyi olmak isteyen bı insan biz ne zaman kaynanam gile gittiğimiz duysa hemen onalrda toplanıp gelirler.bugune gelelim bugunde geldiler kaynanamla börek yapacaktık berabar hazirladik ben pisirp kaynnam acakti bununda üç aylık bebeği var toplamda da beş çocuğu ocağın başına bu geçti bebekte kardeşlerinin elinde tamam o pisirsin dedim benim derdim yarışmak falan değil neyse bebek agliyordu bende dedim istersen bebeğe ben bakayım yada sen bak ben börek piseyeyim dedim oda duymamziktan geldi cevap bile vermden çocuğu aldı gitti.ben geçtim bu kezde ocağın başına bu sferse çocuğu yerek erkeklerin yanına bırakıp gelmiş şöyle posr böyle post diye başımda durdu al sen yap o dedi dışarı çıktım bu kez de çocuğu durmayınca kaynnam cahridi gel yardım et diye orda eltimle tartima başladı bianda agalmaya basladi inkar etti duymamazlıktan geldiğini (bazılarına saçma sapan gelevlir ama dugusal olarak çok kötüyüm eşimle tartistis benj anlamak yerine hala bana kızdı ben insanlarla baş edemiyorum ve haksızlığa gelemiyorum bide bana yürü git falan diyor kadın sanki babasin evi yaptığı bütün iyililelri başıma kalkmaya başladı bu seferde abarttım sizec verdiğim tepkide
Kaynambami yada kayinvaldemi arıyorlar napiyorsunuz diye ordan haberleri oluyorNe tepki verdiğiniz anlaşılmıyor ki tam olarak.
Eşinizin sizi suçlaması da şaşırtıcı değil ne yazık kı.
Her seferinde nasıl haberleri oluyor gittiğinizden?
Eşinizle en son boşanma aşamasında olduğunuzu yazmıştınız. Sorunlarınızı çözebildiniz mi ? Sizin de en az 2 çocuğunuz var sanırım; bırakın eltiniz yapmak istiyorsa yapsın. Sonra eşiniz tüm tartışmalardan sizi sorumlu tutuyor, ne gerek va
Genelde öyle yaparım ama bugün çok üstüme gelinde yürü git ve defol falan diyor kadın çok sinirlendimİyi ki tek gelinim gerçekten. Ama eltim olsa ve iş yapmak için yarışsa bırakırım yapsın hatta bana da hizmet etsin. Çünkü ne kadar kendini paralarsan paralara kaynanalar hep en sevdikleri oğullarının karılarını üstün tutarlar. Kendi annemden biliyorum hangi çocuk daha çok seviliyorsa onun eşi daha kıymetlidir. Sana tavsiyem kaynanangile gittiğinde elini bi işe sürme, bırak 5 çocuğuyla hizmet etsin
O da ayrı bı mesele zaten kadınların hayatları hakkında karar verme hakkı yok maalesef benim için öyle yada yasalar hakklarim hepsini biliyorum ama el mahkumEşinizle en son boşanma aşamasında olduğunuzu yazmıştınız. Sorunlarınızı çözebildiniz mi ? Sizin de en az 2 çocuğunuz var sanırım; bırakın eltiniz yapmak istiyorsa yapsın. Sonra eşiniz tüm tartışmalardan sizi sorumlu tutuyor, ne gerek var.
Ben galiba kriz yönetimiyorum ve hassasım ne yazikki en ennn iyisi uzak durmakElti, görümce, kaynana ciddiye alıp kavga etmeye değmeyen insanlar grubuna girer bana göre.. He diyip geçin, kendi çalsın, kendi oynasın..
Aynen öyle, güzel güzel geçinmek varken fesatlık düşünüyorsa mesafe en güzelidir..Ben galiba kriz yönetimiyorum ve hassasım ne yazikki en ennn iyisi uzak durmak
Cok samimi soruyorum cunku bilmiyorum.bu sferse çocuğu yerek erkeklerin yanına bırakıp gelmiş şöyle posr böyle post diye başımda durdu
Sinirle elllerim titreyerk yazdım görmedim bile yazdığımı tekrar okumama ragmenCok samimi soruyorum cunku bilmiyorum.
Yerek erkekler ve şöyle post böyle post ne demek? Yoresel kelimeler mi?
Asagida kalınlaştırdım.Sinirle elllerim titreyerk yazdım görmedim bile yazdığımı tekrar okumama ragmen
Merhabalar.. benim bı eltim var hep bir numara en iyi olmak isteyen bı insan biz ne zaman kaynanam gile gittiğimiz duysa hemen onalrda toplanıp gelirler.bugune gelelim bugunde geldiler kaynanamla börek yapacaktık berabar hazirladik ben pisirp kaynnam acakti bununda üç aylık bebeği var toplamda da beş çocuğu ocağın başına bu geçti bebekte kardeşlerinin elinde tamam o pisirsin dedim benim derdim yarışmak falan değil neyse bebek agliyordu bende dedim istersen bebeğe ben bakayım yada sen bak ben börek piseyeyim dedim oda duymamziktan geldi cevap bile vermden çocuğu aldı gitti.ben geçtim bu kezde ocağın başına bu sferse çocuğu yerek erkeklerin yanına bırakıp gelmiş şöyle posr böyle post diye başımda durdu al sen yap o dedi dışarı çıktım bu kez de çocuğu durmayınca kaynnam cahridi gel yardım et diye orda eltimle tartima başladı bianda agalmaya basladi inkar etti duymamazlıktan geldiğini (bazılarına saçma sapan gelevlir ama dugusal olarak çok kötüyüm eşimle tartistis benj anlamak yerine hala bana kızdı ben insanlarla baş edemiyorum ve haksızlığa gelemiyorum bide bana yürü git falan diyor kadın sanki babasin evi yaptığı bütün iyililelri başıma kalkmaya başladı bu seferde abarttım sizec verdiğim tepkide
Ne demek istediniz bende sizi anlamadimAsagida kalınlaştırdım.
Ne kadar saygısız ya gerçekten Allah size sabır versin görüşseniz bi dert görüşmeseniz bi dert.Genelde öyle yaparım ama bugün çok üstüme gelinde yürü git ve defol falan diyor kadın çok sinirlendim