- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.768
- 358
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Bu konuya hiç katılamıyorum malesef. Size geleceklerse belki hazırlığı siz yapacağınız için size sormak gerekebilir ama çağırırken ister erkeği arasınlar ister kadını. Üstelik eşinin kardeşini aramış.Ama esimin teli yoktu onda sirf mesaji ona atmak icin esinin telinden bulmus. Hani yazip yazmamasi onemli degil. Sanki beni esimin hatrina cagirmis gibi oldu. Bennim bildigim evin hanimiyla iletisime gecilir
Canım art niyet olabilir olmaz demiyorum herkesin hukuku farklıdır şuan için arada bir kusluk durumu yoksa bana sorarsan git bir köşede otur bundan sonrada mesafeyi 10 na çıkar aynı durum gerçekleştiğinde de sende aynısınj yap..şimdi gıtmessen haklıyken haksız duruma düşme gibi olacak ....Buyun gelin yazmis. Ama ben kasitli oldugunu dusunuyorum 2 senedir hic mesaj atmayan esime mesaj atip bizi cagiriyor
Ne yazikki onceden boyle birsey olmadigi icin kasitli yaptigini dusunuyorum. Ama gidince davet edilmedigim yere esimin hatri icin geldim. Esimde abisinin hatri icin geldi. Bidahaki sefere benim davet edilmedigim yere esimde gelmez demeyi düşünüyorum. Bende anlamadim surekli beni sinir edip sorun cikarma pesindeSenin ki yine iyi
Benim ki fesatlığın kraliçesi sayılır.
Hamile oluyorum herkes beni arıyor. Elti kişisi yüzsüz yüzsüz eşimi arayıp tebrik ediyor. O doğuracak ya.
Fesatlığından her türlü meziyetsizlik, iftira mevcut bizimkinde. 5 ayda iki kere gördüm yüzünü üstelik.
Kasıtlı yapmamışsa gidin normal davranın, hani birinizi aramak isteyip kardeşi diye eşinizi aradıysa. Yok kasıtlıysa daha önceki vukuatları varsa inada gidin, mutlu mesut onu takmadanz adam yerine koymadan kaynınızın doğum gününü kutlayıp gelin.
Ama ben kesinlikle kasitli oldugunu dusunuyorum. Oncedende boyle seylerde bana yaziyordu. Hani esim cvp bile vermemis sana yazmadimi dedi. Hani ablalarim bile benim eltim bana degil esime yazsaydi gitmezdim diyorlar. Ben hakli oldugumu dusunuyorumBu konuya hiç katılamıyorum malesef. Size geleceklerse belki hazırlığı siz yapacağınız için size sormak gerekebilir ama çağırırken ister erkeği arasınlar ister kadını. Üstelik eşinin kardeşini aramış.
Öyle bir şey söyleme bence.Ne yazikki onceden boyle birsey olmadigi icin kasitli yaptigini dusunuyorum. Ama gidince davet edilmedigim yere esimin hatri icin geldim. Esimde abisinin hatri icin geldi. Bidahaki sefere benim davet edilmedigim yere esimde gelmez demeyi düşünüyorum. Bende anlamadim surekli beni sinir edip sorun cikarma pesinde
Ben sizden daha iyi taniyorum karekterini. Neyin kasitli neyin normal bir tavir oldugunu anliyorumKusura bakmayın ama sizin gibi her şeyden anlam çıkaran insanlarla ilişkileri yürütmek çok zor oluyor.
davet etmiş iste ev halkını ayrı ayrı mı davet edecek. ki kadının yaptığı çok normal benimde eltim aram limoni olsa tabiki kaynıma yazarım belkide hiç davet etmem... sizin ki anormal küs olunca bile onunla dialog halinde olmanız kusura bakmayın da bu da dert mi şimdi iyi doğmuş kaynın mutlu yıllar onaaaaa şak şak şak hep beraberde kutladık iyi oldu gitmene gerek yok benceDun esime eltim mesaj atip abisinin dogum gunu oldugunu soyleyip , buyurun gelin demis. Banada hic mesaj atip gelmemi soylemedi. Ben herzMan birsey olunca kus oldugum zamNlarda bile, ona mesaj atip davet ediyordum. Suanda aramizdaki iletisim cok guzel olmasada boyle davranmasi hosuma gitmedi. Yani bu bana gore beni adam yurduna koymamasi oluyor. Sizce gitmelimiyim kayinimin dogum gunune esimin hatri icin yoksa devet edilmedigim yere gitmemelimiyim?
Bize neden soruyorsunız biliyorsanız?Ben sizden daha iyi taniyorum karekterini. Neyin kasitli neyin normal bir tavir oldugunu anliyorum
Birsey demezsemde bu surekli beni takmaz herseyde sen kimsin ki demeye getirir. Diye dusunuyorum. Zaten beni takmayani bende takmayi dusunmuyorum.Öyle bir şey söyleme bence.
Hiç takmadan mutlu, neşeli ve güler yüzlü ol. Ama eltinle muhatap olmadan. Onun evine gidip onu takmamak gibi. Kasıtlı yaptıysa. Bu onu daha çok bozar.
Haha gitmeme gerek kalmadi. Ya hakikaten siz boyle hissetseniz gidermiydiniz. Yani bana ister gel ister gelme der gibi oldudavet etmiş iste ev halkını ayrı ayrı mı davet edecek. ki kadının yaptığı çok normal benimde eltim aram limoni olsa tabiki kaynıma yazarım belkide hiç davet etmem... sizin ki anormal küs olunca bile onunla dialog halinde olmanız kusura bakmayın da bu da dert mi şimdi iyi doğmuş kaynın mutlu yıllar onaaaaa şak şak şak hep beraberde kutladık iyi oldu gitmene gerek yok bence
O konuşmayı yaparak takmış oluyorsun. Takmadan rahat davranmak daha çok sinirlerini bozuyorBirsey demezsemde bu surekli beni takmaz herseyde sen kimsin ki demeye getirir. Diye dusunuyorum. Zaten beni takmayani bende takmayi dusunmuyorum.
Tamm yok sayicam ama sizce birsey soylemelimiyim. Hani boyle davranilirsa bida esimde bende gelmiycem gibi. Yoksa bu boyle beni sen kimsinki demeye getirmeye devam ederO seni yoksaydıysa sende onu yoksay. Aslanlar gibi git kayninin dogumgununu kutla cocuk vs varsa sev, eltin orda degilmis gibi davran. Gitmeyerek onu fazla onemsedigini gosterirsin, giderek "çokta tın"ı gosterirsinoraya gidip boynun bukuk oturmanla gitmemen ayni sey. Git ve yoksay
Haklisiniz da. O zamanda hep boyle davranir. Hani kendi kendine oh davet etmedim ona tenezzul edip yazmadim bile ana o cikti geldi demezmiO konuşmayı yaparak takmış oluyorsun. Takmadan rahat davranmak daha çok sinirlerini bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?