Elti kisisi

Ama esimin teli yoktu onda sirf mesaji ona atmak icin esinin telinden bulmus. Hani yazip yazmamasi onemli degil. Sanki beni esimin hatrina cagirmis gibi oldu. Bennim bildigim evin hanimiyla iletisime gecilir
Bu konuya hiç katılamıyorum malesef. Size geleceklerse belki hazırlığı siz yapacağınız için size sormak gerekebilir ama çağırırken ister erkeği arasınlar ister kadını. Üstelik eşinin kardeşini aramış.

Buyun gelin yazmis. Ama ben kasitli oldugunu dusunuyorum 2 senedir hic mesaj atmayan esime mesaj atip bizi cagiriyor
Canım art niyet olabilir olmaz demiyorum herkesin hukuku farklıdır şuan için arada bir kusluk durumu yoksa bana sorarsan git bir köşede otur bundan sonrada mesafeyi 10 na çıkar aynı durum gerçekleştiğinde de sende aynısınj yap..şimdi gıtmessen haklıyken haksız duruma düşme gibi olacak ....

Ne yazikki onceden boyle birsey olmadigi icin kasitli yaptigini dusunuyorum. Ama gidince davet edilmedigim yere esimin hatri icin geldim. Esimde abisinin hatri icin geldi. Bidahaki sefere benim davet edilmedigim yere esimde gelmez demeyi düşünüyorum. Bende anlamadim surekli beni sinir edip sorun cikarma pesinde

Bu sitede o kadar çok elti soruları okuyorum ki bazen şu dünyada tek annemle yengem mi iyi anlaşıyor biz mi anormaliz diye düşünmüyor değilim. Acaba siz mi çok alıngansınız hiç bilmiyorum. Takılmayın bu kadar gidin.

Ama ben kesinlikle kasitli oldugunu dusunuyorum. Oncedende boyle seylerde bana yaziyordu. Hani esim cvp bile vermemis sana yazmadimi dedi. Hani ablalarim bile benim eltim bana degil esime yazsaydi gitmezdim diyorlar. Ben hakli oldugumu dusunuyorum

Öyle bir şey söyleme bence.
Hiç takmadan mutlu, neşeli ve güler yüzlü ol. Ama eltinle muhatap olmadan. Onun evine gidip onu takmamak gibi. Kasıtlı yaptıysa. Bu onu daha çok bozar.

eltimin bir planı olursa bana yazar
kocama yazmaz çünkü kocamın onunla bir samimiyeti söz konusu değildir abisinin hanımıdır bu nedenle saygı duyar hürmet eder severiz kusur etmeyiz ama bu tür işler kadınlar arasında döner
benimle arası limoniyken eşimle çok iyi olamaz

davet etmiş iste ev halkını ayrı ayrı mı davet edecek. ki kadının yaptığı çok normal benimde eltim aram limoni olsa tabiki kaynıma yazarım belkide hiç davet etmem... sizin ki anormal küs olunca bile onunla dialog halinde olmanız kusura bakmayın da bu da dert mi şimdi iyi doğmuş kaynın mutlu yıllar onaaaaa şak şak şak hep beraberde kutladık iyi oldu gitmene gerek yok bence

Öyle bir şey söyleme bence.
Hiç takmadan mutlu, neşeli ve güler yüzlü ol. Ama eltinle muhatap olmadan. Onun evine gidip onu takmamak gibi. Kasıtlı yaptıysa. Bu onu daha çok bozar.
Birsey demezsemde bu surekli beni takmaz herseyde sen kimsin ki demeye getirir. Diye dusunuyorum. Zaten beni takmayani bende takmayi dusunmuyorum.

O seni yoksaydıysa sende onu yoksay. Aslanlar gibi git kayninin dogumgununu kutla cocuk vs varsa sev, eltin orda degilmis gibi davran. Gitmeyerek onu fazla onemsedigini gosterirsin, giderek "çokta tın"ı gosterirsin oraya gidip boynun bukuk oturmanla gitmemen ayni sey. Git ve yoksay

Haha gitmeme gerek kalmadi. Ya hakikaten siz boyle hissetseniz gidermiydiniz. Yani bana ister gel ister gelme der gibi oldu

Tamm yok sayicam ama sizce birsey soylemelimiyim. Hani boyle davranilirsa bida esimde bende gelmiycem gibi. Yoksa bu boyle beni sen kimsinki demeye getirmeye devam eder

Sizi araması daha şık olurdu elbet ama bu kez de böyle olmuş,ne çıkar?
Eşinizden ayrı mısınız da ayrı davet bekliyorsunuz.Abartmayın bu kadar da.

Gidin elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…