Elti kisisi

Evet kendisi surekli sorun yaratmak pesinde oldugu icin gidip gelmiyorum. Sadece boyle ozel gunlerde konusuyoruz. Siz olsaniz ne dusunurdunuz eltiniz size degilde esinize mesaj atip cagirsa
Bence dün ki konuyada bakarsak sorun yaratan kişi sensin. Sen terssin diye belki kadına ters davranıyorsun diye eşine yazmıştır

Şimdi şöyle bir durum var; zaten aranız limoniymiş. İnsanların arası bozukken zaten birbirlerinin arayıp sormazlar. Sizin de aramamanız gerekir, siz öyle yapmıyorsanız hata ediyorsunuz.
Benim annem de eltisiyle küs şu anda, araşmıyorlar. Bir şey olursa babama haber ediyorlar, annem gerekliyse gidiyor ve yengemle hiç konuşmadan geri dönüyor. Siz bu kadar küs değilsiniz anladığım kadarıyla ama çok da farklı değil. Samimiyet yoksa, ona göre davranılır. Akşam giderim ama eltimle samimiyet kurmam. Ya samimi olun ya olmayın. Değilseniz değilsinizdir. Ana baba değil ya kabul edemiyorsunuz. İster arasın ister aramasın çok da şeydi yani diyip geçin.

Haklisiniz ama davet edilmedim ama yinede esim hatrina geldim demek geciyor icimden yoksa catliycam

Haha gitmeme gerek kalmadi. Ya hakikaten siz boyle hissetseniz gidermiydiniz. Yani bana ister gel ister gelme der gibi oldu
benim eşim çok gitmek isterse giderim ki davet etmiş zaten eşi vasıtasıyla.. yada baştan tam mesafemi koyardım eşim bile gidemezdi. ne sankı koca adam doğduysa doğdu der evimizde otururduk başka türlüsü olamazdı yani. sende hiç üzme eşini git çatır çatır ye iç şak şak la iyi doğdun de gel aman ne olmuş sanki ölmezsin.. hayat nekadar kısa ve bunlar nekadar boş işler ilerde anlarsın da geç olur... dert ettiğine değmeyecek birdurum bence

Buyurun gelin demiş ama..

Şahsen ben organizasyon yapıyorsam direk eltimi arardım. Kayınbiraderim yaparsa abisini araması daha doğru olur diye düşünüyorum.
Ama eltiniz arada bu şekilde yapıyorsa normal kabul edin.

Haklisiniz da. O zamanda hep boyle davranir. Hani kendi kendine oh davet etmedim ona tenezzul edip yazmadim bile ana o cikti geldi demezmi
Hayır. Sen orda, onun evinde onu takmayarak, sen kimsin ki davet etmesen de geldim havasında davranabilirsin. Kaynının doğum gününğ kutlar, neşeli mutlu aile pozları verir dönersin. Biter gider. Diğer türlü onu haklı çıkartırsın. Ay ben ne yaptım ki ikinizi davet ettim der çıkar. Zaten kasıtlı yaptıysa senin sinir olmadan onu sinir etmen ona oturur.

Bence dün ki konuyada bakarsak sorun yaratan kişi sensin. Sen terssin diye belki kadına ters davranıyorsun diye eşine yazmıştır
Ne alakasi var ya dunki konuyla esimle iletim oyle diye herkeslemi oyle burada ters olan o olmasaydi evin hanimina yazip cagirirdi. Benim esimde benim gibi dusunmeseydi cvp verirdi. Goruldu yapip cvp bile vermemis

Önceki konuları bilmiyorum benim elti gibi düşündüm tüm eltilere düşman oldum resmen, sinirlerimi bozdu
Ama kadın kasıtlı yapmadıysa yorumlarım geçersiz

Tamam haklisiniz ofkeyle oturup zararla kalmayim. Kesin oyle der cikar. En iyisi gulucuk dolu gecirip onu kaale almamak.

Eşinizin abisinin doğum günü olduğu için eşinizi aramış.Ne var ki bunda.
Gitmek istemezseniz ne diyeceksiniz? "Beni aramadığın için küstüm" mü diyeceksiniz.
Valla burada insanların uğraştığı dertleri görmüyorsunuz herhalde ki lüzumsuz bir şeyi dert etmişsiniz kendinize.

Bence burdan yorum beklemekle hata ediyorsun canm.Çünkü eltini en iyi sen biliyorsun.Bizler bilemeyiz sonuçta.O yüzden o davet etme olayında aranızdaki diyaloga göre acaba sana bir tepkisi var mı yok mu o şekilde anlaşılabilir. Kötü niyetli olabilir de olmayabilir de yani.

Hayir herzaman bana soyluyordu. Bunun kasitli olduğu asikar

Bence sana söylemeliydi,böyle durumlarda kadın kadınla erkek erkekle muhatap olur,ben olsam gitmezdim.
Iste bende boyle dunuyuyordum. Ama suan gitmeye karar verdim. Ozamanda ne farkeder ha o ha esi der beni hatali cikartmaya calisir. Sanki oda bunu istiyor. Istedigini yapmayim. Ozaman mutlu olur

Haaaa esin haaaaa sen bacim
Ama bu kadar kucuk olay canini siktiysa gitme.
orda da bi atisma olur, sorun cikar yani.
Esimi aradi beni aramadi demek cok sacma! Esin komsun mu hayir degil

Hayir anlamadigim aramiz limoni bana cuma mesaji atmis nezaketen bende ona yolladim. Boyle seylerde bana gore kadin kadinla erkek erkekle muhatap olur. Yani evin hanimi benim. Esim bile cvp vermemiski bana yazmadigi icin

Haaaa esin haaaaa sen bacim
Ama bu kadar kucuk olay canini siktiysa gitme.
orda da bi atisma olur, sorun cikar yani.
Esimi aradi beni aramadi demek cok sacma! Esin komsun mu hayir degil
Iste sorun cikarmiyim. Gideyip suslenip esimle mutluluk pozlari verip onuda hic kaale almayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…