- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Tabiki oylede , ben herzaman ona yaziyordum. Bu sefer beni secip boyle davranmasi hos olmadi. Benimde telefonum vardi onda beni secipte boyle davranmasi olmadiEşiniz demek siz demek .
Bu kadarda olayları çarpıtmayın yaaaa ..
Bu sefer öyle olmuş .Tabiki oylede , ben herzaman ona yaziyordum. Bu sefer beni secip boyle davranmasi hos olmadi. Benimde telefonum vardi onda beni secipte boyle davranmasi olmadi
Ama ben ona mesaj atip soyluyordum her seferinde.boyle seylerde kadinlar evin hanimiyla iletisime gecmez mi. Ben mi tersim ben oyle yapiyorum cunkuAmann ya...Bir çok samimi olmak istersiniz, bir mesafeli olmak istersiniz. Karar verin. Bence ne farkeder eşini aramış sonuçta. Herkesi tek tek araması saçma olur zaten.Evden birisini aramış.
Eğer her zaman çok sıkı fıkıysanız. Herzamanda sana mesaj atıo ve bu seferlik atmadıysa bir tavır almış olabilir. Ama olsa ne olmasa zaten aranız çok iyi değilmiş.Ama ben ona mesaj atip soyluyordum her seferinde.boyle seylerde kadinlar evin hanimiyla iletisime gecmez mi. Ben mi tersim ben oyle yapiyorum cunku
Ama esimin teli yoktu onda sirf mesaji ona atmak icin esinin telinden bulmus. Hani yazip yazmamasi onemli degil. Sanki beni esimin hatrina cagirmis gibi oldu. Bennim bildigim evin hanimiyla iletisime gecilirAileden bir kişiyi aramak yeterli. Kimi aradığının ne önemi var? Bu kadar ayrıntılara takılırsanız mutsuz olursunuz.
Buyun gelin yazmis. Ama ben kasitli oldugunu dusunuyorum 2 senedir hic mesaj atmayan esime mesaj atip bizi cagiriyorEşinize buyur gel değil de buyrun gelin dedıyse bence gıtmelısın ..dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumu olmasın.
Evet kendisi surekli sorun yaratmak pesinde oldugu icin gidip gelmiyorum. Sadece boyle ozel gunlerde konusuyoruz. Siz olsaniz ne dusunurdunuz eltiniz size degilde esinize mesaj atip cagirsaEğer her zaman çok sıkı fıkıysanız. Herzamanda sana mesaj atıo ve bu seferlik atmadıysa bir tavır almış olabilir. Ama olsa ne olmasa zaten aranız çok iyi değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?