Elti kisisi

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Dun esime eltim mesaj atip abisinin dogum gunu oldugunu soyleyip , buyurun gelin demis. Banada hic mesaj atip gelmemi soylemedi. Ben herzMan birsey olunca kus oldugum zamNlarda bile, ona mesaj atip davet ediyordum. Suanda aramizdaki iletisim cok guzel olmasada boyle davranmasi hosuma gitmedi. Yani bu bana gore beni adam yurduna koymamasi oluyor. Sizce gitmelimiyim kayinimin dogum gunune esimin hatri icin yoksa devet edilmedigim yere gitmemelimiyim?

Tabiki oylede , ben herzaman ona yaziyordum. Bu sefer beni secip boyle davranmasi hos olmadi. Benimde telefonum vardi onda beni secipte boyle davranmasi olmadi
Bu sefer öyle olmuş .
Kafaya takılcak bişey değil .
Gitmek istiyorsan git .
Bu kadar buluttan nem kapcaksan gtme . Bence

Amann ya...Bir çok samimi olmak istersiniz, bir mesafeli olmak istersiniz. Karar verin. Bence ne farkeder eşini aramış sonuçta. Herkesi tek tek araması saçma olur zaten.Evden birisini aramış.
Ama ben ona mesaj atip soyluyordum her seferinde.boyle seylerde kadinlar evin hanimiyla iletisime gecmez mi. Ben mi tersim ben oyle yapiyorum cunku

Ama ben ona mesaj atip soyluyordum her seferinde.boyle seylerde kadinlar evin hanimiyla iletisime gecmez mi. Ben mi tersim ben oyle yapiyorum cunku
Eğer her zaman çok sıkı fıkıysanız. Herzamanda sana mesaj atıo ve bu seferlik atmadıysa bir tavır almış olabilir. Ama olsa ne olmasa zaten aranız çok iyi değilmiş.

Aileden bir kişiyi aramak yeterli. Kimi aradığının ne önemi var? Bu kadar ayrıntılara takılırsanız mutsuz olursunuz.
Ama esimin teli yoktu onda sirf mesaji ona atmak icin esinin telinden bulmus. Hani yazip yazmamasi onemli degil. Sanki beni esimin hatrina cagirmis gibi oldu. Bennim bildigim evin hanimiyla iletisime gecilir

Senin ki yine iyi
Benim ki fesatlığın kraliçesi sayılır.
Hamile oluyorum herkes beni arıyor. Elti kişisi yüzsüz yüzsüz eşimi arayıp tebrik ediyor. O doğuracak ya.
Fesatlığından her türlü meziyetsizlik, iftira mevcut bizimkinde. 5 ayda iki kere gördüm yüzünü üstelik.

Kasıtlı yapmamışsa gidin normal davranın, hani birinizi aramak isteyip kardeşi diye eşinizi aradıysa. Yok kasıtlıysa daha önceki vukuatları varsa inada gidin, mutlu mesut onu takmadanz adam yerine koymadan kaynınızın doğum gününü kutlayıp gelin.

Eğer her zaman çok sıkı fıkıysanız. Herzamanda sana mesaj atıo ve bu seferlik atmadıysa bir tavır almış olabilir. Ama olsa ne olmasa zaten aranız çok iyi değilmiş.
Evet kendisi surekli sorun yaratmak pesinde oldugu icin gidip gelmiyorum. Sadece boyle ozel gunlerde konusuyoruz. Siz olsaniz ne dusunurdunuz eltiniz size degilde esinize mesaj atip cagirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…