• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti konusunda fikirlerinizi almak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo gayet oluyor 2 mantıklı insan olursanız saçma sapan ben üstünüm olaylarına girmezseniz çiçek gibi olursunuz ;)
Çok nadir oluyor o dediğiniz ben daha görmedim iki evlilik yaptım ilk evliligimde yaşım küçük su ve çok severdim eltimide arkadaş gibi sohbet ederdik ama sonuç olarak hep yara aldım demekki bana denk gelmedi ben arkadaşlık da akrabalikda ne olursa olsun insanların size anlattığı şeyleri bir baskasina anlatmasını yanlış buluyorum ve böyle insandan arkadaş olmaz..ve rahatça sohbet edip her derdimi paylaşmadigim bir kişi de arkadaşın olamayacağına göre bence olmaz eğer siz öyle bir eltiniz varsa çok şanslısınız demekdir...bu ikinci evliligimde de analiz ettiğim sürekli yeni aldiklari şeyleri anlatıp durur ve kendini üstün muş gibi gösterir oyna maddi şeyler ve eşyaların benim için bir önem teşkil etmediğini beni tanıyan bilir umursamam ben evime alacağım çok pahalı birşey yerine yeni bir yer görüp gezmeyi tercih ediyorum..ama işte bu seferki evliligimde de böyle insanlar tanıdım bana denk gelmedi..

Arkadaşlar akraba akrepdir ne zaman sizi sokar bilinmez kimseden beklentiye girmemek lazım önüne bakıp birşeyleri başarmaya çalışmak lazım benim önceliğim çocuğum ve eşim diğerleri kim oldukları umrumda bile olmaz

Bakış açınızı takdir ettim. Çok doğru söylüyorsunuz. Kimse benim doğrumda olmak zorunda değil belki de bana doğru gelen bir başkası için yanlıştır. Herkesi kendi karakterinde değerlendirirsem eltimin de karakteri bu demekki, üstüne gittikçe zarar görebilirim çünkü ben zarar vermekten ve kötülükten beslenemiyorum evin içinde azıcık huzursuzluk olsa çözmeden konuşmadan bile durabilen birisi değilim kafamda da küçük bir sorun kırıntısı kalınca böyle içimde büyütüp dağ ettim sanırım. Kendimi çekip gereken mesafeyi koymam yeterli olacaktır önümüzde daha uzun yıllar var kavgaya gürültüye gerek yok ben sade bir dille bile bunu neden yaptığını sorsam belki beklemediğim bir tepkiyle karşılaşacağım ve iş uzadıkça uzayacak. Derdim de konuşup çözülsün iyi olalım da değil açıkçası öyle bir karakter benim hayatımda bulunsun istemiyorum. En güzeli yokmuş gibi hayatıma devam etmek.
Kv kp konusunda da çok haklısınız kendileri için hesap sormamışlar benim küçücük sorunum için neden kötü olmayı seçsinler, zaten beni gerçekten sevdiklerini biliyorum Eltim hakkında düşüncelerini de biliyorum ama tabiki oğulları için onunla da iyi olmaları gerekiyor kendi düşüncelerine göre, ben nasıl bir insan olduğumu kanıtlamışım zaten üsteleyip olay çıkarmak beni düşürür bu saatten sonra, size çok teşekkür ederim tüm kalbimle çok sağolun
Konudaki ilk mesajınız üslup olarak biraz sert ve dışarıya grandiyöz/büyüklenmeci bir bakış açısıyla yazılmış gibi yansıyor o yüzden biraz tepki çekmişsiniz. Muhtemelen olayı anlatırken zihninizde tazelenmesi ve o anki gazla öyle ifade ettiniz çünkü gelen cevaplardaki farklı bakış açılarına karşı tavrınız bana eleştiriye açık, farkındalık sahibi, çözüm odaklı ve özeleştiri yapabilen birisi gibi geldi o yüzden ben bu meseleyi hem kendi içinizde hem dışarıya karşı çözebileceğinize inandım, yolunuz açık olsun🙏 ben de ikizlerim bu arada söylemiş olayım🙈

Kızlar merhaba, ben henüz 1 senelik evliyim. Eşimin ailesiyle aram iyidir kendi halinde insanlar bir kötülüklerini görmedim severim. Aynı şekilde çok şükür eşimle de bir sorunum yok şu 1 senede büyük kavgamız hiç olmadı diyebilirim. Ama bir elti meselem var ve beni içten içe yeyip bitiriyor bu konu.
Eltimle kayınvalidemler aynı şehirdeler ben başka şehirdeyim. Geçen sene balayı dönüşü kayınvalidemlere uğradık sonra eltimlere de gittik. Tek evine gittiğim gün ve muhabbet ettiğimiz gün o gündü kızlar aramızda ne bir husumet geçti ne kötü bir an geçti. Eltim de 4 senelik evli ilk evlendiğinde eşimin ailesiyle sorun yaşamışlar deprem zamanı eşimin ailesinin evi yıkılınca, çok şükür can kaybı olmamış, bir süreliğine eltime gelmişler eltim de kabul etmemiş falan daha bir kaç olay daha var uzatmayayım böyle sorunlar yaşamışlar geçmişte, eşimin annesi de babası da biraz pasif insanlar hepsini sineye çekmişler. Ama işin şu tarafı var ki ben asla pasif birisi değilim ve ben en ufak bir saygısızlığa haksızlığa gelemeyen bir insanım. Tam bir aslan burcuyumdur kızlar gerçekten. Ben öğreniyorum ki sadece bir defa vakit geçirdiğim eltim arkamdan konuşmuş eşimin akrabalarından birisine, konuştuğu laf da şu ki düğünümüzde kavga çıkarmaya çalışan kuzeninden için özür dilemezse bir daha muhatap olmam demiştim keza öyle de yaptım hiç muhatap olmadım ve haklıydım düğünümü batırmaya çalışamazdı kimse bu lafı gitmiş o kişiye söylemiş o kişide babasına söylemiş o kişinin babası da kaynanamlara küsmüş oğluma böyle denmiş diye. Bu da kayınvalidemin de kulağına gitmiş bana haber verdi ve ben çok sinirlendim aileden görüp konuşmuştum dedim bu ne demek oluyor dedim. İstedim ki kayınvalidem kayınbabam da benim hakkımı savunsun çünkü haksızlığa uğrayan benim ama bunda da pasif kaldılar oğullarını uyarmışlar sadece dikkat etsin artık kendine diye ama neden gelininizi karşınıza alıp hesap sormuyorsunuz yani bu beni deli ediyor. Eşim de bana dedi ki sen canını sıkma ben onun hesabını karı koca ikisine de soracağım yüz yüze gelmeyi bekliyorum dedi eşim fazlasıyla pişman eder kendisi de bir aslan burcudur bu arada burçları niye belirtiyorum bilmiyorum ama ben biraz ilgiliyimdir :) ben kayınvalidemlerin bir şey olmamış gibi o kızla muhatap olabileceklerini de hazmedemiyorum yani bu kadar da pasif olunmaz kendimi onlardan da çektim normalde daha sık arar daha uzun konuşurdum aramalarımı azalttım konuşmayı da kısa tutuyorum elimde olmadan yapıyorum bunu.
Bu arada eltimin ilk vukuatı da değil bu, kaynanamları bu sene ziyarete gittiğimizde aynı şehirde olmamıza ve bizim geldiğimizi bilmesine rağmen arayıp evlerine çağırmadılar bile, buna da bozulmuştum ama tek bu olsa çok da olay yapmazdım. Bu arada inanın ki ben hiçbir şey yapmadım sebebi yok yani bunu hazmedemiyorum zaten nasıl durduk yere bunları hakedebilirim ben.
Size sorum şu kızlar eşim gemileri yakacak, doğru olan bu mudur tecrübeli hanımlardan fikir almak istiyorum ben karakter olarak pire için yorgan yakan bir insanım çünkü bu kadar sessiz kalmam bile bi mucize, eşimi kendi hırslarım için kullanmak istemiyorum ama bana doğrusu da bu gibi geliyor bu durumun hesabını kim olsa sorardı diye düşünüyorum. Sizce ne yapılmalı ben ne yapmalıyım?
Bence siz beni ezemezler şimdiden herkesin haddini bildireyim moduna girmişsiniz ama bu uzun vadede yorar , kulağınada gittiyse o kişinin gayet iyi karşılıklı muhatap olmazsınız eltiye kurulmanınızı fazla buldum açıkçası sonuçta söylediğiniz bir lafı iletmiş sizde onun tanında yorum yapmamanız gerektiğini anlamışsınzdır ,eşinizle iyi olun gerisi mühim değil eş ailesi ile(ana-babayı ayrı tutuyorum) mesafe en iyisi, ne hesablar sorulsun nede samimi olunsun

Konu sahibi dünya sizin etrafınızda dönmediğini önce bir kabul edin,kayinaileniz neden siz sorun yaşadınız diye eltinize karşı masefe koyacak, geçmişte yaşanmış etmiş olaylar bu sizi hiç ilgilendirmiyor, ozman sorun yaşamışlar ki her ailede olur zamnlada düzelmiş araları.sizde maşallah aileye daha gireli ne kadar olmuş ortalığı karıştırmaya başlamissiniz daha dur ayol dün bir bugün iki siz böyle Fevri olursanız daha çok sorun yaşarsınız biraz astigim astık kestiğim kestik olmayin...

Benim egomu sorgularken sen de epey iddialı konuşuyorsun. Biraz empati yapmadan sadece eleştirmek kolay olan zaten. Konuşmadığım lafı konuşmadığım bir zaman diliminde taşıyan eltime sinirlenmiş olmam bu kadar da manasız değil bence. Ayrıca yerine göre yeterince olgun düşünebilen birisiyim kimse dört dörtlük değil bu mevzuda yanlış düşüncelere de kapılmış olabilirim bu beni toksik yapmaz. En azından kimsenin aklını küçümseyecek kadar daha düşmedim ama sanırım sen küçümsemeyi tercih etmişsin
Laf taşıma olayına sinirlenmenizi manasız bulmadım; insanlardan (elti, kayınvalide, kayınpeder) astronomik beklentiler içinde olmanızı ve insanları hizaya sokma çabanızı manasız buldum.
Aklınızı değil, meziyet gibi dile getirip övündüğünüz huyları eleştirdim ve dışarıdan nasıl göründüğünü söyledim, küçümsemek öyle bi şey değil, kavramları araştırın bence bi.
Düşmek derken de şu takıntı hâli, hırs, gerginlik, agresiflik yeterince düşük işler diye düşünüyorum. İnsanların sınırlarını hafife almak, yok saymak da keza öyle.

Sanırım elti sizi pek takmıyor diye zorunuza gitmiş , gorusmeyin olsun bitsin.
Dipnot ; oğlak burcuyum , doğruları hiç çekinmeden söylerim 😶
Hsskskls beğendim, geri çektim, bi daha beğendim 😄 iyi güldürdünüz gece gece 😁

Konu sahibi aksiyon arama, kocanı kardeşine ailesine karşı doldurma, belli ki canın sıkılıyor, için eltiler savaşı çekiyor ama aşırı derecede gereksiz. Sorun çıkaran sen olursun, huzurunun kaçtığıyla kalırsın.

Laf taşıma olayına sinirlenmenizi manasız bulmadım; insanlardan (elti, kayınvalide, kayınpeder) astronomik beklentiler içinde olmanızı ve insanları hizaya sokma çabanızı manasız buldum.
Aklınızı değil, meziyet gibi dile getirip övündüğünüz huyları eleştirdim ve dışarıdan nasıl göründüğünü söyledim, küçümsemek öyle bi şey değil, kavramları araştırın bence bi.
Düşmek derken de şu takıntı hâli, hırs, gerginlik, agresiflik yeterince düşük işler diye düşünüyorum. İnsanların sınırlarını hafife almak, yok saymak da keza öyle.
İddialı eleştirilerinizin aslında kendi yorum ve bakış açınızdan ibaret olduğunun farkındasınızdır umarım. Benim hayatımda neyi ‘hiza’ olarak gördüğümün ya da neyi ‘astronomik beklenti’ saydığımın kıstasını siz belirleyemezsiniz. Kendi sınırlarımı korumam, başkalarının sınırlarını yok saydığım anlamına gelmez. Bu farkı görememenizi de hoş karşılarım zira bana göre de bu durum sizin empati eksikliğinizden kaynaklanıyor olabilir. Bakın olabilir diyorum, siz şöylesiniz böylesiniz demiyorum. Çünkü sizi tanımıyorum? Düşme kısmını siz bir daha düşünün :)
Kavram araştırma dersi vermenize de gerek yok, ne yazdığınızı bilmemenizin aksine ben ne okuduğumu gayet iyi biliyorum.
Bir huyu eleştirirken küçümseme ile yapıcı yorum arasındaki çizgiyi aşmamak da önemli ama sizin kelimeleri seçme biçiminiz zaten küçümsemeyi yeterince ortaya koyuyor. Ben kendimi geliştirmeye, yanlışımı görmeye açığım hatasızım ve doğruyum demiyorum ve bunu karşısındakini küçültmeye çalışarak ve hiç tanımadığı bir insanı olmadığı biri gibi yaftalayarak değil, eşit bir diyalog kurarak yapan insanlardan öğrenmeyi tercih ederim. Hak verirsiniz ki bu sebeple sizi daha fazla muhatap alamayacağım. O yüce fikirlerinize ve size 👋

Kendi sınırlarımı korumam, başkalarının sınırlarını yok saydığım anlamına gelmez.
Kayınvalide kayınpederin sınırını yok sayıyorsunuz. Laf onlardan çıkmamış, size bir şey yapmamışlar söylememişler ama eltiye haddini bildirsinler diyorsunuz. Durduk yere niye gerilsinler tartışsınlar? Siz bir oğullarının eşisiniz elti de diğer oğullarının eşi. Siz bizzat kendiniz çözeceksiniz, eşinizi bile taraf yapmayacaksınız. Siz sorun yaşadınız ama kaç kişiyi dahil ediyorsunuz. Sizi de eltinizi de tanımıyoruz, konu açtığınız için tecrübelerimizi aktarıyoruz. Benim eltim yok ama olsaydı beni davet etmiş etmemiş umurumda bile olmazdı. Aile toplantısında düğün dernekte merhaba der geçerdim. Siz davet etmemesini bile kafaya takmışsınız. Ona sınır çizerim, buna had bildiririm şunun için gemileri yaktırırım... Şundan emin olun kocanız ve ailesi kendilerinin sebep olmadığı sorunları tartışmaları bir dinler iki dinler hak verir, üçüncüde yeter be der. Kimse sizinle samimi olmak gelip gitmek istemez. Lafını tartarak, aman bir şey söylerim ters algılar diye yüzeysel konuşur. Bana uyar, eşimin taraftan kimseyle işim olmaz diyorsanız tamam ama uzun vadede elti orada durur siz dışlanırsınız.

Kızlar merhaba, ben henüz 1 senelik evliyim. Eşimin ailesiyle aram iyidir kendi halinde insanlar bir kötülüklerini görmedim severim. Aynı şekilde çok şükür eşimle de bir sorunum yok şu 1 senede büyük kavgamız hiç olmadı diyebilirim. Ama bir elti meselem var ve beni içten içe yeyip bitiriyor bu konu.
Eltimle kayınvalidemler aynı şehirdeler ben başka şehirdeyim. Geçen sene balayı dönüşü kayınvalidemlere uğradık sonra eltimlere de gittik. Tek evine gittiğim gün ve muhabbet ettiğimiz gün o gündü kızlar aramızda ne bir husumet geçti ne kötü bir an geçti. Eltim de 4 senelik evli ilk evlendiğinde eşimin ailesiyle sorun yaşamışlar deprem zamanı eşimin ailesinin evi yıkılınca, çok şükür can kaybı olmamış, bir süreliğine eltime gelmişler eltim de kabul etmemiş falan daha bir kaç olay daha var uzatmayayım böyle sorunlar yaşamışlar geçmişte, eşimin annesi de babası da biraz pasif insanlar hepsini sineye çekmişler. Ama işin şu tarafı var ki ben asla pasif birisi değilim ve ben en ufak bir saygısızlığa haksızlığa gelemeyen bir insanım. Tam bir aslan burcuyumdur kızlar gerçekten. Ben öğreniyorum ki sadece bir defa vakit geçirdiğim eltim arkamdan konuşmuş eşimin akrabalarından birisine, konuştuğu laf da şu ki düğünümüzde kavga çıkarmaya çalışan kuzeninden için özür dilemezse bir daha muhatap olmam demiştim keza öyle de yaptım hiç muhatap olmadım ve haklıydım düğünümü batırmaya çalışamazdı kimse bu lafı gitmiş o kişiye söylemiş o kişide babasına söylemiş o kişinin babası da kaynanamlara küsmüş oğluma böyle denmiş diye. Bu da kayınvalidemin de kulağına gitmiş bana haber verdi ve ben çok sinirlendim aileden görüp konuşmuştum dedim bu ne demek oluyor dedim. İstedim ki kayınvalidem kayınbabam da benim hakkımı savunsun çünkü haksızlığa uğrayan benim ama bunda da pasif kaldılar oğullarını uyarmışlar sadece dikkat etsin artık kendine diye ama neden gelininizi karşınıza alıp hesap sormuyorsunuz yani bu beni deli ediyor. Eşim de bana dedi ki sen canını sıkma ben onun hesabını karı koca ikisine de soracağım yüz yüze gelmeyi bekliyorum dedi eşim fazlasıyla pişman eder kendisi de bir aslan burcudur bu arada burçları niye belirtiyorum bilmiyorum ama ben biraz ilgiliyimdir :) ben kayınvalidemlerin bir şey olmamış gibi o kızla muhatap olabileceklerini de hazmedemiyorum yani bu kadar da pasif olunmaz kendimi onlardan da çektim normalde daha sık arar daha uzun konuşurdum aramalarımı azalttım konuşmayı da kısa tutuyorum elimde olmadan yapıyorum bunu.
Bu arada eltimin ilk vukuatı da değil bu, kaynanamları bu sene ziyarete gittiğimizde aynı şehirde olmamıza ve bizim geldiğimizi bilmesine rağmen arayıp evlerine çağırmadılar bile, buna da bozulmuştum ama tek bu olsa çok da olay yapmazdım. Bu arada inanın ki ben hiçbir şey yapmadım sebebi yok yani bunu hazmedemiyorum zaten nasıl durduk yere bunları hakedebilirim ben.
Size sorum şu kızlar eşim gemileri yakacak, doğru olan bu mudur tecrübeli hanımlardan fikir almak istiyorum ben karakter olarak pire için yorgan yakan bir insanım çünkü bu kadar sessiz kalmam bile bi mucize, eşimi kendi hırslarım için kullanmak istemiyorum ama bana doğrusu da bu gibi geliyor bu durumun hesabını kim olsa sorardı diye düşünüyorum. Sizce ne yapılmalı ben ne yapmalıyım?
Pardon da siz kimsiniz ki kaynananız kaynatanız sizin eltinizle olan probleminiz için eltinizi karşısına alıp hesap soracaklar, sizin diliniz yok mu? Kendinizi bu kadar abartmayın vizyonunuzu genişletin. Yoksa ölene kadar akraba kaosundan beslenen bir insan olarak devam edersiniz bu şekilde

Kayınvalide kayınpederin sınırını yok sayıyorsunuz. Laf onlardan çıkmamış, size bir şey yapmamışlar söylememişler ama eltiye haddini bildirsinler diyorsunuz. Durduk yere niye gerilsinler tartışsınlar? Siz bir oğullarının eşisiniz elti de diğer oğullarının eşi. Siz bizzat kendiniz çözeceksiniz, eşinizi bile taraf yapmayacaksınız. Siz sorun yaşadınız ama kaç kişiyi dahil ediyorsunuz. Sizi de eltinizi de tanımıyoruz, konu açtığınız için tecrübelerimizi aktarıyoruz. Benim eltim yok ama olsaydı beni davet etmiş etmemiş umurumda bile olmazdı. Aile toplantısında düğün dernekte merhaba der geçerdim. Siz davet etmemesini bile kafaya takmışsınız. Ona sınır çizerim, buna had bildiririm şunun için gemileri yaktırırım... Şundan emin olun kocanız ve ailesi kendilerinin sebep olmadığı sorunları tartışmaları bir dinler iki dinler hak verir, üçüncüde yeter be der. Kimse sizinle samimi olmak gelip gitmek istemez. Lafını tartarak, aman bir şey söylerim ters algılar diye yüzeysel konuşur. Bana uyar, eşimin taraftan kimseyle işim olmaz diyorsanız tamam ama uzun vadede elti orada durur siz dışlanırsınız.
Ay eltimden daha çok yordunuz gidip kıza sarılasım geldi valla. Aklı başında yazan insanların söylediklerini zaten dikkate aldım ve Kv kp konusunda hak verdim roman yazana kadar bi göz atsaydınız keşke. Eltimin çağırmama konusuna da sandığınız gibi büyük takmadım hatta kayınvalidem benden özür diledi çağırmadığı için ben mahcup oldum dedi aman anne buna mı üzülüyorsun tarzında cevap verdim güldüm geçtim ama evet ayıptı ve ayıpladım kendimce çünkü bana öğretilen değerler bu şekilde değil. Size normal gelebilir bana göre bu ayıptır bana ayıp geldiği için suçlu hissetmeyeceğim kendimi. Çok şükür kocam beni tanıyor ve her durumda yanımda oldu olacağını da hissettiriyor kendime de dert aramayı bıraktım hesap dahi sormaktan vazgeçtim bi rahatlayın sizde artık

Pardon da siz kimsiniz ki kaynananız kaynatanız sizin eltinizle olan probleminiz için eltinizi karşısına alıp hesap soracaklar, sizin diliniz yok mu? Kendinizi bu kadar abartmayın vizyonunuzu genişletin. Yoksa ölene kadar akraba kaosundan beslenen bir insan olarak devam edersiniz bu şekilde
Yo kendimi abartıcam

Burclara inanilmaz guldum 😂 Burc ben ne alaka hdhrhhr . Neyse bence cok abarti ve gereksiz yere takintili dusunceleriniz

Ay eltimden daha çok yordunuz gidip kıza sarılasım geldi valla. Aklı başında yazan insanların söylediklerini zaten dikkate aldım ve Kv kp konusunda hak verdim roman yazana kadar bi göz atsaydınız keşke. Eltimin çağırmama konusuna da sandığınız gibi büyük takmadım hatta kayınvalidem benden özür diledi çağırmadığı için ben mahcup oldum dedi aman anne buna mı üzülüyorsun tarzında cevap verdim güldüm geçtim ama evet ayıptı ve ayıpladım kendimce çünkü bana öğretilen değerler bu şekilde değil. Size normal gelebilir bana göre bu ayıptır bana ayıp geldiği için suçlu hissetmeyeceğim kendimi. Çok şükür kocam beni tanıyor ve her durumda yanımda oldu olacağını da hissettiriyor kendime de dert aramayı bıraktım hesap dahi sormaktan vazgeçtim bi rahatlayın sizde artık
Size öğretilen değerler evrensel değil. Herkes sizin gibi düşünmek davranmak zorunda değil. Aksi olunca kötü olunmuyor. Balayı dönüşü eltinin evine gitmek mesela bir değer değil. Size öyle mi öğretildi? Size ayıp başkasına normal olabilir, başkasına ayıp da size normal olabilir. Kocanız sizi tanıyor ama anne babasını kardeşini de tanıyor. Kaos üstüne kaos yaşatmaya devam ederseniz onları da haklı bulacağı bir an olacaktır. Koğuşa yeni ağa geldi gibi herkesi hizaya çekmeye çalışmaya devam edin. Siz eltiye kızdınız diye eşiniz de kardeşine kızsın yükselsin siz de mutlu olun. Kocanız hep yanınızda olsun hiç ayrılmayın, sizi kızdıranı söyleyin kocanız halletsin. Keşke düğünde olay çıkarmaya çalışan kişi konusunu da eşiniz halletseydi, onun da düğünüydü sonuçta.

Konuyu açan sizsiniz, üyeler istediği kadar yorum yapabilir. İstemiyorsanız yorumlara kapattırabilirsiniz.

Size öğretilen değerler evrensel değil. Herkes sizin gibi düşünmek davranmak zorunda değil. Aksi olunca kötü olunmuyor. Balayı dönüşü eltinin evine gitmek mesela bir değer değil. Size öyle mi öğretildi? Size ayıp başkasına normal olabilir, başkasına ayıp da size normal olabilir. Kocanız sizi tanıyor ama anne babasını kardeşini de tanıyor. Kaos üstüne kaos yaşatmaya devam ederseniz onları da haklı bulacağı bir an olacaktır. Koğuşa yeni ağa geldi gibi herkesi hizaya çekmeye çalışmaya devam edin. Siz eltiye kızdınız diye eşiniz de kardeşine kızsın yükselsin siz de mutlu olun. Kocanız hep yanınızda olsun hiç ayrılmayın, sizi kızdıranı söyleyin kocanız halletsin. Keşke düğünde olay çıkarmaya çalışan kişi konusunu da eşiniz halletseydi, onun da düğünüydü sonuçta.

Konuyu açan sizsiniz, üyeler istediği kadar yorum yapabilir. İstemiyorsanız yorumlara kapattırabilirsiniz.
Eşim zaten halletti o mevzuyu halletmedi nerede demişim😂 koğuş ve ağa bana uygun tabirler değil ama teşbihte hata olmaz diyelim. Yok yazın özellikle siz yazın eğlenmeye başladım 😂😂 balayı dönüşü evine gitmeyi bile eleştirmeniz falan komik shshhssv aynı şehirdeyken tanıdığımız insanlara çay içmeye de olsa uğrarız evet bana böyle öğretildi. İnanır mısınız balayı dönüşü o şehirde yaşayan üni arkadaşıma bile uğradım bi roman da buna yazın bekliyorum 😂😂

Büyük oyunu nasıl çözdün helal 😂 Şu an Serdar Ortaç Mikrop dinleyerek derdimi atmaya çalışıyorum
Serdar Ortaç deyince akan sular durur benim için 😂 Şu şekil umursamadığın gibi akrabaları da umursamayacaksın işte tüm olay bu. Boşver kim ne demiş ne yapmış. Onlar da öyle insanlar deyip geç çok takılma,beklentiye girme

Bende aslan burcuyum onemsedigim insanlar tarafindan onemsenmek isterim
Onemsenmezsem de siler gecerim😄
Yani baska sehirde yasayan ayda yilda bir gordugum elti bana soguksa iletisim kurmuyorsa o onun kaybidir ya da tercihidir hic umrumda olmaz
Kaynanam konuyu acsa bile "aa eltim vardi benim dimi hahah" der gecerim
Cagirmasini falan da beklemem
Hatta cagirmiyor diye sevinirim
Dedikodumu yapmasina bile guler gecerim evleneli 50 yil oldu hala dugunum mu konusuluyor az vizyon derim yani🥴

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X