- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
- 18
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Kocası desen karısının ağzına bakıyor hep.
Narsist ve kompleksli insanlara karşı maalesef konuşmamaktan başka bir yol izleyemezsiniz gibi gözüküyor ..
Bence sizin görmezden gelmeniz lazım. Belli ki siz de pek hazzetmiyorsunuz kendisinden. E, yakın arkadaş olmadığınıza göre whatsapptan konuşmuyorsunuzdur da normalde. Engellese ne, engellemese ne...
Ayol ne yolu izleyecen mis gibi engellemiş işte sıfır irtibat.
Sana ne kaynanan ne düşünüyorsa sana ne kocası ağzına burnuna bakıyorsa.
Öyle küçük dağları ben yarattım modunda takılan biriyse uzak durmak en güzeli.
Sende kendine dert mi arıyorsun nedir.
kocası kimin ağzına bakacak ki başka? sizin mi?
görmeyin duymayın. takıntı yapmışsınız.
Kazanç durumunu önemli.Genelde kavgalar aile şirketlerinde ortak keseden harcadıklarında tartışmaşar da bu yüzden çıkıyor.Eğer kazanılan para tüm kardeşlere eşit bölünüyorsa ve eltiniz size buna rağmen fesatlık yapıyorsa haklısınız ancak harcamalar ortak hesaptan yapılıp siz de ordan çalısıp şirketten harcama yapıyorsanız bu durumda bir de eltinizi dinlemek lazım.
Ben konuşkan biriyim ve inanın kin bile tutamayan bir insanım. Yanlıs anlamayın burda amacım kendimi övmek değil fakat sürekli bir araya gelmesek de memlekete gittiğimİzde 10-15 gün aynı evde kalıyoruz 3 tane de çocugu var onlara hizmet etmekten tatilden bile birşey anlamıyorum.
Hiiiç dert etme kendine. En huzurlu böyle olursunuz. Beni de görümcem WhatsApp durumlarında engellemiş. Bi de utanmadan ara ara durumunda ne paylaştığını telefonundan gösteriyo.O sana nasıl davranıyorsa sen de öyle ol. Bi bakmışsın dert tasa kalmamış.
+1[/QUO
Eltiniz diye saygı çerçevesinde belli bir yer kadar , hizmet etmek hürmettir normaldir .
Fakat iyiliğinizi suistimal ettirmeyin .
Tmm belli yere kadar hürmet fakat evin küçük gelini benim diye kendi çamaşırlarını çocuklarının yediği bulaşığı da ben mi yıkamak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?