- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Ben konuşkan biriyim ve inanın kin bile tutamayan bir insanım. Yanlıs anlamayın burda amacım kendimi övmek değil fakat sürekli bir araya gelmesek de memlekete gittiğimİzde 10-15 gün aynı evde kalıyoruz 3 tane de çocugu var onlara hizmet etmekten tatilden bile birşey anlamıyorum.
Ayol ne yolu izleyecen mis gibi engellemiş işte sıfır irtibat.
Sana ne kaynanan ne düşünüyorsa sana ne kocası ağzına burnuna bakıyorsa.
Öyle küçük dağları ben yarattım modunda takılan biriyse uzak durmak en güzeli.
Sende kendine dert mi arıyorsun nedir.
tatile gidip de eltinize ve 3 çocuğuna hizmetçilik mi yapıyosunuz? sebep?
Ne olursa olsun.İnanın 1,5 yıldır evliyim ve bu anlattıklarım sadece en basit örnek
Memlekette bir evimiz var. Evimiz dediysem bizim herşeyimiz ortak. Orda Bayram'larda hep birlikte gidiyoruz kaynanamlar falan. Benim de henüz çocuğum yok. Kendisi çocukluyum diye elini doğru düzgün birşeye sürmüyor o ben utanıyorum herkes yemek bekliyor çay bekliyor bende kalkıp yapıyorum
Memlekette bir evimiz var. Evimiz dediysem bizim herşeyimiz ortak. Orda Bayram'larda hep birlikte gidiyoruz kaynanamlar falan. Benim de henüz çocuğum yok. Kendisi çocukluyum diye elini doğru düzgün birşeye sürmüyor o ben utanıyorum herkes yemek bekliyor çay bekliyor bende kalkıp yapıyorum
Siz ben olabilirmisiniz.? :) biraz saçma oldu ama sanki benim yaşadıklarına benzer şeyler yazmissiniz da
Konusurken size bakmamasi, engellemesi gibi hareketleri sizi cekemedigi, kiskandigi anlamina geliyor. Hic kafaniza takmayin siz de ona mümkün oldugunca umarsizca davranin. Inanin kendi kendine hasetinden catlar :) Eger tartismaya, ya da onunla konusmaya kalkisirsaniz ekmegine yag sürmüs olursunuz. Inanin bu tür insanlara hic bir sey anlatamazsiniz. Anlatmaya calisirken sizi daha cok asaglar, yorar.
Tatilde cocuklarina bakmaniz ise sizin hataniz hatta saflik. Eger koca, kk vesayre bunu size zorluyorsa onlarla güzelce konusun, yapmak istemediginizi anlatin. Kendi cocugunuz disinda hic kimsenin cocuguna bakmak zorunda degilsiniz. Yardim etmek ile kendini kullandirmak arasinda ince bir cizgi vardir. Iste siz o cizgiyi asmissiniz. Inanin eltiniz gibi birisi ileride size cocuklarima bakti sagolsun demeyecek, bir de ona icerleneceksiniz.
Ne güzel engellemiş sizi mesafe koymak için çok güzel bir firsat yaratmış.Siz de hal ve tavırlarından şikayetçiyken uzak durun gitsin.
Yazlara gelince, bazı şeyleri göreviniz olarak düşünmeyin.En maharetli, en çalışkan gelin olmayın da en iyi dinlenmiş gelin olun kendiniz için. Emin olun kimse aç filan kalmaz.
niye? kusura bakmayın da enayilik bu. 3 çocuk var diye iş yapmıyor ama çocuklara da siz hizmet ediyosunuz. ay valla ben anlamıyorum bu 'gelin'lerdeki hizmet etme merakını. çay bekliyosa millet kalkıp yapsınlar senin görevin mi? evlenirken sözleşme mi imzaladın tüm tatillerde herkese hizmet edicem, çay koycam vs diye. gerçekten inanılmaz yani.
Bilmem belki de :) tek değilmişim demek
Benimde boyle bir eltim var eşlerimiz beraber çalışırlar bir bakarım ara ara beni siler eşimden durum falan gözükür benden gözükmez birkac kere mesaj attim cuma mesajlari gibi oda karşılık verip bir iki gun sonra silip sonra yine kaydetmişti bazı manyaklar var boyleBenimde umrum degil hiçbirşey olmamış gibi güler konuşurum emin olun ki daha cok koyar bu karşı tarafa yok beni niye sildin gibi şeyler belli ederseniz onu onemsediginizi herzaman takipte olduğunuzu göstermiş olursunuz salağa yatmak bazen cok ıyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?