- 4 Ağustos 2010
- 757
- 1.112
- 313
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Aaa napti o kadar ya, cok ozel degilse merak ettim.Ben de eltimi engelledim her yerden. Ama kendisi virüs gibi. Benim, cahil görgüsüz pis insanlara tahammülüm yok. Benden uzak dur lanet pislik bile dedim ama yok ben sana yaptım uzak durmak istemiyorum diye ağlıyor Allahım sabır! bu sefer kayınvalideme whatsapp açıp bana bakıyor tabi kayınvalidemi de engelledim. :) Tahammülüm yok ona.
Ne güzel engellemiş boşverin :)
İyi de hiç örnek vermeden şöyle bencil böyle kötü diye yazmışsınız. Bir de eşi için dediğiniz şey... bundan daha normal ne olabilir ki?
Neyse madem engellemiş salla gitsin madem. Düşünecek bişey yok. Ne diyecek “o beni engellemiş” falan demez artık
Para giderleriniz ortakmi canim muhtemelen arada bi gecimsizlik var boswer sildiyse sende muhattap olmazsan daha iyi olms bence senin icinMerhaba KK,
Bir eltim var, benden yaklaşık 10 yaş büyük ve ben henüz 24 yaşındayım. O kadar insan gördüm, tanıdım ama onun gibisine ilk defa rast geliyorum. Neyse, kendisini çok beğenen, kıskanç ve bencil. inanın hakaret olarak algılamayın çünkü o gerçekten böyle birisi ve bunu kaynanam da eşim de herkes biliyor. Fakat herkes bilmiyormuş gibi yapıp görmezden geliyor. Anlatacak o kadar çok şeyim var ki inanın düşünmek beni bitiriyor. Geçenlerde fark ettim ki whatsappta profil resmi ve durumu bende görünmüyor. Bende şüphelendim ve görümcemin telinden onun nosuna baktım ama onda görünüyor. Sanırım beni ya sildi ya da engelledi. Eşlerimizin işleri ortak. Aynı Zaman'da Bende orda çalısıyorum. Esasında aile şirketi. Hayır ben ona hiç yanlıs birşey yapmıyorum saygıda kusur etmiyorum ama o sürekli ben ne giymişim, ne marka eşarp takmışım hep bunun derdinde. Yüzüme bakmadan konuşmalar, tınlamıyor gibi hareketler, ama ben bakmayınca baştan aşağı beni süzmeler. İnanın bu hareketleri beni çok yordu ve üzüyor. Eşim takma kafana görmezden gel diyor ama alttan alan taraf hep mi ben olucam. Kocası desen karısının ağzına bakıyor hep. Kaynanama bile aylarca küs kaldığı günler olmuş hem eltimin hem abimin. Biraz uzun oldu Hakkı'nızı helal edin lütfen. Sizce benim Nasıl bir yol izlemem lazım?
Aaa napti o kadar ya, cok ozel degilse merak ettim.
anne-oluyorum umursamamak, yok saymak en guzeli. Sakin sorma bile niye sildin diye.
Valla okurken ben mi konu actim dedim ama benimki daha fena benden 6 yas kucuk wp durumlarinda surekli bana laf sokuyor cok kiskanc cahil terbiyesiz bi insan agzinin ayari yok herkes yaka silkiyor ondan kacmaya calisiyor okadar pis agzi kalbi var benimkini yaptiklarini anlatsam kendi eltinize sukur edersinizBilmem belki de :) tek değilmişim demek
Para giderleriniz ortakmi canim muhtemelen arada bi gecimsizlik var boswer sildiyse sende muhattap olmazsan daha iyi olms bence senin icin
Valla okurken ben mi konu actim dedim ama benimki daha fena benden 6 yas kucuk wp durumlarinda surekli bana laf sokuyor cok kiskanc cahil terbiyesiz bi insan agzinin ayari yok herkes yaka silkiyor ondan kacmaya calisiyor okadar pis agzi kalbi var benimkini yaptiklarini anlatsam kendi eltinize sukur edersiniz
Sende gormezden gel o belkide sen kavga cikart beni sildin engelledin de demeni bekliodur sirf kvga esnasinda sana icini rahat etmek icin ben eltime hic cevap vermiyorum gormezden geliyorum iyice deliriyor beni kiskirtmaya calisiyor kavga edelimde iyice agzina geleni saysin die ama ben icinde patlaticam onun seviyesine dusmemİnanırım Can'ım cahille cahil olmamak en iyisi belki de
Sende gormezden gel o belkide sen kavga cikart beni sildin engelledin de demeni bekliodur sirf kvga esnasinda sana icini rahat etmek icin ben eltime hic cevap vermiyorum gormezden geliyorum iyice deliriyor beni kiskirtmaya calisiyor kavga edelimde iyice agzina geleni saysin die ama ben icinde patlaticam onun seviyesine dusmem
Söylemediğim lafları ben söylemişim diye insanlara anlattı. Tabi insanlar ona inanmıyor çünkü beni biliyorlar kocası da dahil ve büyük ihtimalle boşanacaklar zaten ayaklı yalan makinası. Bana takmış durumda. Ne yaparsam aynısını yaptı, terbiyesiz, özel hayatını utanmadan herkesin yanında anlatıyor. Bana takmış durumda, annesi bile kendisine dedi ki bu kadın senin Kuman mı onunla derdin ne diye. Bayramlarda bile suratına bakmıyorum, fakat her bayram neden suratıma bakmıyorsun, ben sneinle konuşmak gezmek istiyorum diye kıyametleri koparıp 4 saat boyunca anırıyor, tüm mahalleyi üstümüze topladı, artık bayramlarda kvdeme gitmeyeceğim onun yüzünden. Çekemem ben bu rezili dedim herkese. Yani daha çok var da ay Allah düşmanımın başına böyle bir insan vermesin.Aaa napti o kadar ya, cok ozel degilse merak ettim.
.
Tamamda bu cok normal.esler birbirinin dedigine sizin tabirinizle agzinin icine bakmayacakta kime bakacak.15 gün aynı evde kalınca ister istemez bunun farkına varıyorsunuz inanın. Ayrıca bunun farkına varan tek kişi ben değilmişim bunu öğrendim
Ouuu fitne fesat, en tehlikeli insan tipi. Yalniz bu kadar hakarete ragmen sizden kopamamasi cok ilginc. Kiskanclik ve hayranlik arasinda gidip geliyor demek.Söylemediğim lafları ben söylemişim diye insanlara anlattı. Tabi insanlar ona inanmıyor çünkü beni biliyorlar kocası da dahil ve büyük ihtimalle boşanacaklar zaten ayaklı yalan makinası. Bana takmış durumda. Ne yaparsam aynısını yaptı, terbiyesiz, özel hayatını utanmadan herkesin yanında anlatıyor. Bana takmış durumda, annesi bile kendisine dedi ki bu kadın senin Kuman mı onunla derdin ne diye. Bayramlarda bile suratına bakmıyorum, fakat her bayram neden suratıma bakmıyorsun, ben sneinle konuşmak gezmek istiyorum diye kıyametleri koparıp 4 saat boyunca anırıyor, tüm mahalleyi üstümüze topladı, artık bayramlarda kvdeme gitmeyeceğim onun yüzünden. Çekemem ben bu rezili dedim herkese. Yani daha çok var da ay Allah düşmanımın başına böyle bir insan vermesin.
Söylemediğim lafları ben söylemişim diye insanlara anlattı. Tabi insanlar ona inanmıyor çünkü beni biliyorlar kocası da dahil ve büyük ihtimalle boşanacaklar zaten ayaklı yalan makinası. Bana takmış durumda. Ne yaparsam aynısını yaptı, terbiyesiz, özel hayatını utanmadan herkesin yanında anlatıyor. Bana takmış durumda, annesi bile kendisine dedi ki bu kadın senin Kuman mı onunla derdin ne diye. Bayramlarda bile suratına bakmıyorum, fakat her bayram neden suratıma bakmıyorsun, ben sneinle konuşmak gezmek istiyorum diye kıyametleri koparıp 4 saat boyunca anırıyor, tüm mahalleyi üstümüze topladı, artık bayramlarda kvdeme gitmeyeceğim onun yüzünden. Çekemem ben bu rezili dedim herkese. Yani daha çok var da ay Allah düşmanımın başına böyle bir insan vermesin.
İşte ben de onu anlamıyorum. Ya hu görüşmek istemiyorum diyorum, benden uzak dur, evime gelme diyorum, sen yalancısın yalancılardan uzak dururum bile dedim ama yok yok herkese gidiyor bizim aramızda bir şey yok diyor. Tatlı atışıyoruz diyor daha da çıldırıyorum. Nasıl kurtulurum bilmiyorum o yüzden ben de eşime havale ettim. Direk kaynıma diyorum görüşmek istemiyorum lütfen eşin beni aramasın diye.Ouuu fitne fesat, en tehlikeli insan tipi. Yalniz bu kadar hakarete ragmen sizden kopamamasi cok ilginc. Kiskanclik ve hayranlik arasinda gidip geliyor demek.
Ay hakkaten sinir bozucu. Ya kendi yaptigi rezaletin farkinda, iliskinizi normallestirip elaleme kendini aklayacak ya da dedigim gibi hem kiskaniyor hem etrafinizda olmayi seviyor.İşte ben de onu anlamıyorum. Ya hu görüşmek istemiyorum diyorum, benden uzak dur, evime gelme diyorum, sen yalancısın yalancılardan uzak dururum bile dedim ama yok yok herkese gidiyor bizim aramızda bir şey yok diyor. Tatlı atışıyoruz diyor daha da çıldırıyorum. Nasıl kurtulurum bilmiyorum o yüzden ben de eşime havale ettim. Direk kaynıma diyorum görüşmek istemiyorum lütfen eşin beni aramasın diye.
Yaw takılacak bişey değil engellemesi. Şahsen eltim olsa beni wptan engellese rahatlarım bi oh beee çekerimŞöyle söyleyeyim o zaman. En basiti Bende en görürse aynısını alıyor, sonra da kızı var bi tane, atıyorum Merve istedi diyor. Makyaj yapıyorum yok seni makyajla tanıyamıyoruz diyor. Pantolon giymeyen kadın pantolon giymeye başladı. Benim aldığım kıyafetlerin tarzların sadece farklı renklerini alıyor. Bunu sadece ben değil, başkaları da farketmiş. Eşim bekarken eşimle konuşmuyormuş. Daha yeni yeni hosgeldin demeye başladı. Sakın yanlıs anlamayın beni bunlar sadece en basitleri
Artık bilmiyorum. Eşim onun eşi gibi değilmiş, evim güzelmiş, onun evi kötü yerdeymiş, Of o kadar cahil ki yani suratını dahi görmeye tahammülüm yok. Şimdi hamileyim ve bunu kullanarak yakınlaşmaya çalışıyor. Neymiş rüyasında görüyormuş ben onun bebeğimi sevmesine izin vermiyormuşum. Hayır yok bi de verecektim :)) yani kurtulamıyorum en son kocamla aramı bozuyorsun her gün senin yüzünden kavga ediyoruz dedi bana. Ben kendisini 6 aydır görmüyorum konuşmuyorum bile düşünün artık :) zaten kendisi de 1 yıllık evli :)Ay hakkaten sinir bozucu. Ya kendi yaptigi rezaletin farkinda, iliskinizi normallestirip elaleme kendini aklayacak ya da dedigim gibi hem kiskaniyor hem etrafinizda olmayi seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?