elti(m) beni whatsaptan silmiş ya da engellemiş

Aaa napti o kadar ya, cok ozel degilse merak ettim.

anne-oluyorum umursamamak, yok saymak en guzeli. Sakin sorma bile niye sildin diye.

Şöyle söyleyeyim o zaman. En basiti Bende en görürse aynısını alıyor, sonra da kızı var bi tane, atıyorum Merve istedi diyor. Makyaj yapıyorum yok seni makyajla tanıyamıyoruz diyor. Pantolon giymeyen kadın pantolon giymeye başladı. Benim aldığım kıyafetlerin tarzların sadece farklı renklerini alıyor. Bunu sadece ben değil, başkaları da farketmiş. Eşim bekarken eşimle konuşmuyormuş. Daha yeni yeni hosgeldin demeye başladı. Sakın yanlıs anlamayın beni bunlar sadece en basitleri

Para giderleriniz ortakmi canim muhtemelen arada bi gecimsizlik var boswer sildiyse sende muhattap olmazsan daha iyi olms bence senin icin

Bilmem belki de :) tek değilmişim demek
Valla okurken ben mi konu actim dedim ama benimki daha fena benden 6 yas kucuk wp durumlarinda surekli bana laf sokuyor cok kiskanc cahil terbiyesiz bi insan agzinin ayari yok herkes yaka silkiyor ondan kacmaya calisiyor okadar pis agzi kalbi var benimkini yaptiklarini anlatsam kendi eltinize sukur edersiniz

İnanırım Can'ım cahille cahil olmamak en iyisi belki de

İnanırım Can'ım cahille cahil olmamak en iyisi belki de
Sende gormezden gel o belkide sen kavga cikart beni sildin engelledin de demeni bekliodur sirf kvga esnasinda sana icini rahat etmek icin ben eltime hic cevap vermiyorum gormezden geliyorum iyice deliriyor beni kiskirtmaya calisiyor kavga edelimde iyice agzina geleni saysin die ama ben icinde patlaticam onun seviyesine dusmem

En doğrusunu yapıyorsun Can'ım bende bundan sonra takmıcam hiç onu

Aaa napti o kadar ya, cok ozel degilse merak ettim.

.
Söylemediğim lafları ben söylemişim diye insanlara anlattı. Tabi insanlar ona inanmıyor çünkü beni biliyorlar kocası da dahil ve büyük ihtimalle boşanacaklar zaten ayaklı yalan makinası. Bana takmış durumda. Ne yaparsam aynısını yaptı, terbiyesiz, özel hayatını utanmadan herkesin yanında anlatıyor. Bana takmış durumda, annesi bile kendisine dedi ki bu kadın senin Kuman mı onunla derdin ne diye. Bayramlarda bile suratına bakmıyorum, fakat her bayram neden suratıma bakmıyorsun, ben sneinle konuşmak gezmek istiyorum diye kıyametleri koparıp 4 saat boyunca anırıyor, tüm mahalleyi üstümüze topladı, artık bayramlarda kvdeme gitmeyeceğim onun yüzünden. Çekemem ben bu rezili dedim herkese. Yani daha çok var da ay Allah düşmanımın başına böyle bir insan vermesin.

15 gün aynı evde kalınca ister istemez bunun farkına varıyorsunuz inanın. Ayrıca bunun farkına varan tek kişi ben değilmişim bunu öğrendim
Tamamda bu cok normal.esler birbirinin dedigine sizin tabirinizle agzinin icine bakmayacakta kime bakacak.
Neyse silmissede bu bir sorun olmamali.mesafe koymak istedi belki

Ouuu fitne fesat, en tehlikeli insan tipi. Yalniz bu kadar hakarete ragmen sizden kopamamasi cok ilginc. Kiskanclik ve hayranlik arasinda gidip geliyor demek.

Seninki benimkinden bile betermiş Can'ım Allah islah eylesin böyle insanları

Bence sizde onu engelemeye alin eger ilerde engelemeyi kaldirisa oda sizin yasadiklarinzi yaşar mesafeli olmaniz en iyisi olacak

Ouuu fitne fesat, en tehlikeli insan tipi. Yalniz bu kadar hakarete ragmen sizden kopamamasi cok ilginc. Kiskanclik ve hayranlik arasinda gidip geliyor demek.
İşte ben de onu anlamıyorum. Ya hu görüşmek istemiyorum diyorum, benden uzak dur, evime gelme diyorum, sen yalancısın yalancılardan uzak dururum bile dedim ama yok yok herkese gidiyor bizim aramızda bir şey yok diyor. Tatlı atışıyoruz diyor daha da çıldırıyorum. Nasıl kurtulurum bilmiyorum o yüzden ben de eşime havale ettim. Direk kaynıma diyorum görüşmek istemiyorum lütfen eşin beni aramasın diye.

Görme duyma ilgilenme engellerse engellesin saçmalık yaptığı çocuk değilsiniz sonuçta ama taktığını belli edersen daha çok tavır yapmaya devam eder.

Ay hakkaten sinir bozucu. Ya kendi yaptigi rezaletin farkinda, iliskinizi normallestirip elaleme kendini aklayacak ya da dedigim gibi hem kiskaniyor hem etrafinizda olmayi seviyor.

Yaw takılacak bişey değil engellemesi. Şahsen eltim olsa beni wptan engellese rahatlarım bi oh beee çekerim

Ay hakkaten sinir bozucu. Ya kendi yaptigi rezaletin farkinda, iliskinizi normallestirip elaleme kendini aklayacak ya da dedigim gibi hem kiskaniyor hem etrafinizda olmayi seviyor.
Artık bilmiyorum. Eşim onun eşi gibi değilmiş, evim güzelmiş, onun evi kötü yerdeymiş, Of o kadar cahil ki yani suratını dahi görmeye tahammülüm yok. Şimdi hamileyim ve bunu kullanarak yakınlaşmaya çalışıyor. Neymiş rüyasında görüyormuş ben onun bebeğimi sevmesine izin vermiyormuşum. Hayır yok bi de verecektim :)) yani kurtulamıyorum en son kocamla aramı bozuyorsun her gün senin yüzünden kavga ediyoruz dedi bana. Ben kendisini 6 aydır görmüyorum konuşmuyorum bile düşünün artık :) zaten kendisi de 1 yıllık evli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…