ELTİ MESELESİ kızlar fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yardım ettim inşaat temizledim benim evime gelene ben kallk yemek ısıt demem hamile olsam doğuruyor olsam bile ben öyle görmedim annemden ikincisi de sizi ilgilendirmiyor bebek isteyip istememem tedavimi oluyorum şükürler olsun konu bebek değil neden bu kadar takıldınız anlamadım

İnsanların sorumsuzluğu hoşuma gitmiyor da ondan.

Rica etsem konuyu kapatır mısınız burası insanların dertleşip fikir aldığı biryer olmalı ego tatmin ettikleri ego savaşı yaptıkları bir yer olmamalıydı Mune
Ego ne alaka? Rahatsız oluyorsan yardım etme diyor insanlar daha ne dicez? Niye rahatsız oldun bu kadar anlamadim

Hep insanlar tarafından kullanıldığım için önyargılı yaklaşıyorumdur belki bilemezsiniz kimin ne yaşadığını teşekkürler yorumunuz için
İnsanlar kullanmasına siz izin vermişsiniz ama.

Sınırınız koruyamamışsınız bu yaşa kadar. Şimdi insanları suçlamayın. Hem her şeye atlıyorsunuz hem de kurbanı oynuyorsunuz.

İnsanlar kullanmasına siz izin vermişsiniz ama.

Sınırınız koruyamamışsınız bu yaşa kadar. Şimdi insanları suçlamayın. Hem her şeye atlıyorsunuz hem de kurbanı oynuyorsunuz.
Neye atlamışım afedersiniz ben burda konu açıyorum başına gelen vardır diye fikir alamak için burası öyle bir platform siz benim nasıl karakterde olduğumu bilemden atlıyorsunuz bence de neyse

Evet bende öyle düşünüyorum elimden geldiğinde destek olurum ama beni kullanıyor diye de korkuyorum açıkcası ben çok tepki veremem ne yazık ki kullansa bile gıkım çıkmaz

Lütfen destek olmayın. Böyle yapıp yapıp arkasından dedikodu edecekseniz hiç anlamı yok. Yapmayın içinizden gelmiyorsa. Çağırmayın ağırlamayın. Size gelmediği zaman açlıktan ölmüyordur evinde.

Ben olsam manti yapmaz oladar meyve falan hizmet etmezdim isit ye nedir hizmeti azaltin yardim edicem diye kosmayin ozaman

Neye atlamışım afedersiniz ben burda konu açıyorum başına gelen vardır diye fikir alamak için burası öyle bir platform siz benim nasıl karakterde olduğumu bilemden atlıyorsunuz bence de neyse
Herkesin sizi kullandığını yazmışsınız. Bu cümlenize istinaden bence çok doğru bir şey yazdım.

Herkes sizi kullanıyorsa sorun sizdedir. Başkalarına da bana cevap verdiğiniz şekilde davranırsanız, sizi kimse kulllanamaz. Bu da size benden abla tavsiyesi olsun.

Sadece etkiye tepki verdim yazılanlardan ötürü affet ablacım
Eltimde de veririm merak etmeyin

Fazla iyi niyetli olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…