ELTİ MESELESİ kızlar fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlar gelmesede ben giderdim müsait oldumsa

Kayınvalideniz yok mu eltinizden istenmiş yemek. Şimdi ne kadar olsa orası baba evi. Siz eltiye yardıma gittiniz ama eltide yabancı evde değilsiniz muamelesi yapmış diye okudum. Sonraki gidişlerinizde 'sende bu evin gelinisin' gibi hizmet, yardım bekliyor mu, emrivaki yapıyor mu ona bakın.

Elti kayinpederin evine taşınmış hamile üstelik kadin da bence kolay şeyler yaşamıyor ev üstüne evi kolay kolay herkes kabul etmez eşimi baskı yaptı maddi çaresizlik mi bunların stresi hamilelik taşınma yorgunluğu herşey üst üste gelmiş olabilir

Kayınvalidem vefat etmiş yıllar önce ben çekinirim pek karışamam eve başkasının evine yani mutfağa girdim hatta bulaşıkları koyayım mı diye izin alıp yerleştirdim onun düzenine karışmak istemedim babayla ayrılar bir odayı ayırdılar babaya dışardan kapı çıkardılar birlikte değiller tam olarak

Onlar gelmesede ben giderdim müsait oldumsa

Ya gecen nikah sahitliği konusu vardi orda bile konu sahibi sirf gelin arkadasina yardimci oldu, gelin almaya gitti vs diye nikah sahitliginin kendisine verilmemesine bozulmustu. Insan bu illa bisey bekliyor.
Ama sorsan karşilik beklemeden yapti o da, icinden geldi yapti. :)))) derdi yardim etmiş olmasi degilmiş.
O işler oyle olmuyor yani kime sorsan karsilik beklemedim der hatta karsiliksiz da yapar ama sonunda bazi seyler olmayinca bozuluyor insan. Ben inanmiyorum o yuzden bana gercekten karsiliksiz bir sey yapacak tek insan annemdir.
Bu konuda kimsenin o kadar yuce gonullu olduguna inanmam.

Doğrudur

Ama kayınpederiniz yinede eltinize iş buyurmuş. Onun yemeğiyle, ona gelen misafirle bir yerde karı koca(?) ilgilenecekler. Size gelirken hep beraber gelmişler.

Bazı insanlarda oluyor böyle beklentiler. En azından burada birkaç konu okudum.
Ki sizde kafaya takmışsınız mesafe koyun en iyisi.

Teşekkür ederim inşallah düzeliriz düzelmezsek te mecbur mesafeli olucaz

Ben empat biriyim. Normalde bu ihtimallerin hepsini tek tek düşünüp ona göre davranırdım. Ama şöyle bir gerçek var başkalarının problemlerinin sorumluluğu veya çözümü bizim üzerimize vazife değil.

Sorunları olabilir ama birbirimize düzgün davranmaya devam etmek zorundayız. Alttan aldığımız hiçbir konu ilişkinin devamında bize ödül olarak geri dönmez. İnsanların kime ne kadar yanlış davranabileceklerine dair ölçüleri vardır.

Kendisi istedi çalışıyor bu arada ama aynı evi istedi babaya oda yaptılar dışarıdan

Bence mesafe en güzeli

Evet haklısınız bende çok enpati yaparım ama gün geçtikçe benim üzerimde baskı kuruyor gibi hissetmeye başladım tabi hamile ona saygım var can taşıyor ama zamanla düzelmezse benim yapacağım birşey yok aslında görüşmemek en doğrusu olur ikimiz içinde

Evet çok haklısın hamile kadın diyip linçlendim ama yaptığı şeyi düşündüm oturup bence en güzeli mesafe yoksa zaman geçtikçe daha da üste çıkıyor gibi
Kendinize hobi edinin parka kısa yürüyüşler e çıkın
Odak noktanızı değiştirin bu size iyi gelecektir

Mesafenı şimdiden koy. Alışmasınlar, kadın hamıle oldugu ıcın anlayıs gosterın. Elalemin tuvaletını temızleyecegıne gıt panık atak hastalıgına çozum bul. Çok zor bır hastalık
Tedavi oluyorum zaten ama bebek için küçük doz alıyorum zulüm oluyor

Evet ilaç kullanıyorum düşük dozda bebek düşündüğüm için dozunu en aza indirdim daha kötüyüm ama başka çaresi yok dedi doktor ne yazık ki idare etmeliymişim
Önce iyiles de bebeği sonra düşünürsün bu haldeyken mantıklı mı evden tek başına çıkamıyorsun.

Hamile kaldin mı daha önce bilmiyorum ama mutfağa bile yaklasamaz bazıları. İnsanın midesi bulanıyor. Kullanılıyor muyum diye düşüneceksen gidip milletin banyosunu temizlemeyeceksin bu kadar basit. Kadının canı çekmiş bir şey istemiş olayı buyutuyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…