- 7 Mayıs 2020
- 3.675
- 9.314
- 158
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Onlar gelmesede ben giderdim müsait oldumsaYok ben kimseyle ugraşmak istemem kimse karsiliksiz bisey yapmaz kendiniz diyorsunuz ben de onlara gittim diye.
Biri yardim ediyor sonra o kişinin ihtiyaci olduğunda gidebilirsen iyi ama tut ki hastasin, psikolojin musait degil ya da baska planin var musait olamadin vs iste o gün yandınArtik yedi düvele konuşulur. Senden kotusu olmaz.
Kimse isimi yapti diye de duygulanmam sonradan kafamin agrimasi riskini almamak huzurlu bisey. Kimseye gebe kalmamak daha rahat
Elti kayinpederin evine taşınmış hamile üstelik kadin da bence kolay şeyler yaşamıyor ev üstüne evi kolay kolay herkes kabul etmez eşimi baskı yaptı maddi çaresizlik mi bunların stresi hamilelik taşınma yorgunluğu herşey üst üste gelmiş olabilirKayınvalideniz yok mu eltinizden istenmiş yemek. Şimdi ne kadar olsa orası baba evi. Siz eltiye yardıma gittiniz ama eltide yabancı evde değilsiniz muamelesi yapmış diye okudum. Sonraki gidişlerinizde 'sende bu evin gelinisin' gibi hizmet, yardım bekliyor mu, emrivaki yapıyor mu ona bakın.
Kayınvalidem vefat etmiş yıllar önce ben çekinirim pek karışamam eve başkasının evine yani mutfağa girdim hatta bulaşıkları koyayım mı diye izin alıp yerleştirdim onun düzenine karışmak istemedim babayla ayrılar bir odayı ayırdılar babaya dışardan kapı çıkardılar birlikte değiller tam olarakKayınvalideniz yok mu eltinizden istenmiş yemek. Şimdi ne kadar olsa orası baba evi. Siz eltiye yardıma gittiniz ama eltide yabancı evde değilsiniz muamelesi yapmış diye okudum. Sonraki gidişlerinizde 'sende bu evin gelinisin' gibi hizmet, yardım bekliyor mu, emrivaki yapıyor mu ona bakın.
Onlar gelmesede ben giderdim müsait oldumsa
Kendisi istedi çalışıyor bu arada ama aynı evi istedi babaya oda yaptılar dışarıdanElti kayinpederin evine taşınmış hamile üstelik kadin da bence kolay şeyler yaşamıyor ev üstüne evi kolay kolay herkes kabul etmez
DoğrudurYa gecen nikah sahitliği konusu vardi orda bile konu sahibi sirf gelin arkadasina yardimci oldu, gelin almaya gitti vs diye nikah sahitliginin kendisine verilmemesine bozulmustu. Insan bu illa bisey bekliyor.
Ama sorsan karşilik beklemeden yapti o da, icinden geldi yapti. :)))) derdi yardim etmiş olmasi degilmiş.
O işler oyle olmuyor yani kime sorsan karsilik beklemedim der hatta karsiliksiz da yapar ama sonunda bazi seyler olmayinca bozuluyor insan. Ben inanmiyorum o yuzden bana gercekten karsiliksiz bir sey yapacak tek insan annemdir.
Bu konuda kimsenin o kadar yuce gonullu olduguna inanmam.
Teşekkür ederim inşallah düzeliriz düzelmezsek te mecbur mesafeli olucazAma kayınpederiniz yinede eltinize iş buyurmuş. Onun yemeğiyle, ona gelen misafirle bir yerde karı koca(?) ilgilenecekler. Size gelirken hep beraber gelmişler.
Bazı insanlarda oluyor böyle beklentiler. En azından burada birkaç konu okudum.
Ki sizde kafaya takmışsınız mesafe koyun en iyisi.
Elti kayinpederin evine taşınmış hamile üstelik kadin da bence kolay şeyler yaşamıyor ev üstüne evi kolay kolay herkes kabul etmez eşimi baskı yaptı maddi çaresizlik mi bunların stresi hamilelik taşınma yorgunluğu herşey üst üste gelmiş olabilir
Kendisi istedi çalışıyor bu arada ama aynı evi istedi babaya oda yaptılar dışarıdan
Bence mesafe en güzeliBen empat biriyim. Normalde bu ihtimallerin hepsini tek tek düşünüp ona göre davranırdım. Ama şöyle bir gerçek var başkalarının problemlerinin sorumluluğu veya çözümü bizim üzerimize vazife değil.
Sorunları olabilir ama birbirimize düzgün davranmaya devam etmek zorundayız. Alttan aldığımız hiçbir konu ilişkinin devamında bize ödül olarak geri dönmez. İnsanların kime ne kadar yanlış davranabileceklerine dair ölçüleri vardır.
Evet haklısınız bende çok enpati yaparım ama gün geçtikçe benim üzerimde baskı kuruyor gibi hissetmeye başladım tabi hamile ona saygım var can taşıyor ama zamanla düzelmezse benim yapacağım birşey yok aslında görüşmemek en doğrusu olur ikimiz içindeBen empat biriyim. Normalde bu ihtimallerin hepsini tek tek düşünüp ona göre davranırdım. Ama şöyle bir gerçek var başkalarının problemlerinin sorumluluğu veya çözümü bizim üzerimize vazife değil.
Sorunları olabilir ama birbirimize düzgün davranmaya devam etmek zorundayız. Alttan aldığımız hiçbir konu ilişkinin devamında bize ödül olarak geri dönmez. İnsanların kime ne kadar yanlış davranabileceklerine dair ölçüleri vardır.
Evet çok haklısın hamile kadın diyip linçlendim ama yaptığı şeyi düşündüm oturup bence en güzeli mesafe yoksa zaman geçtikçe daha da üste çıkıyor gibiBence mesafe en güzeli
Kendinize hobi edinin parka kısa yürüyüşler e çıkınEvet çok haklısın hamile kadın diyip linçlendim ama yaptığı şeyi düşündüm oturup bence en güzeli mesafe yoksa zaman geçtikçe daha da üste çıkıyor gibi
Çok şey deniyorum inşallah atlatırımKendinize hobi edinin parka kısa yürüyüşler e çıkın
Odak noktanızı değiştirin bu size iyi gelecektir
Tedavi oluyorum zaten ama bebek için küçük doz alıyorum zulüm oluyorMesafenı şimdiden koy. Alışmasınlar, kadın hamıle oldugu ıcın anlayıs gosterın. Elalemin tuvaletını temızleyecegıne gıt panık atak hastalıgına çozum bul. Çok zor bır hastalık
Yorucuymuş evet bende yeni öğrendim ne yazık kiBu kadar içli dışlı olmak yorucu değil mi ya
Önce iyiles de bebeği sonra düşünürsün bu haldeyken mantıklı mı evden tek başına çıkamıyorsun.Evet ilaç kullanıyorum düşük dozda bebek düşündüğüm için dozunu en aza indirdim daha kötüyüm ama başka çaresi yok dedi doktor ne yazık ki idare etmeliymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?