ELTİ MESELESİ kızlar fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik meselesi değil ama ben de öyleyim genelde herşeyi kendim yaparım yardım almam asla belki de bu yüzden tuhaf geliyor allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

Evlilik meselesi değil ama ben de öyleyim genelde herşeyi kendim yaparım yardım almam asla belki de bu yüzden tuhaf geliyor allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Amin
Hani tırnağı kırılınca ağlayan değil diğerlerini de kesen kadınlar varya onlardanım işte bende
Ama hoşuma gitti ne bileyim 6 yıl oldu tabi bu olaya gelip yardım etmelerine ama bak bugün bile unutmadım

Yok ben kimseyle ugraşmak istemem kimse karsiliksiz bisey yapmaz kendiniz diyorsunuz ben de onlara gittim diye.
Biri yardim ediyor sonra o kişinin ihtiyaci olduğunda gidebilirsen iyi ama tut ki hastasin, psikolojin musait degil ya da baska planin var musait olamadin vs iste o gün yandın Artik yedi düvele konuşulur. Senden kotusu olmaz.
Kimse isimi yapti diye de duygulanmam sonradan kafamin agrimasi riskini almamak huzurlu bisey. Kimseye gebe kalmamak daha rahat

Anladım haklısınız onlar bana yardıma gelmesede giderdim

Üzülme canım insan unutamıyor evet ama en azından minnetin olmuyor ben kırılmıyorum yardım edende razı olsun etmeyenden de zararı olmasında

Ben çok kötüydüm geçen hafta o yüzden alınmış da olur eltim ağır bi enfeksiyon atlattım doktorlar bulamadı idrar yolu kanamam ağrım oldu durmadı kanamam belki gidemedim ondan alındı emrivaki yaptı diye düşündüm bilemiyorum

Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin

İste ben de onu diyorum. O hesapliyor, siz hesapliyorsunuz sonra birbirinize kuruluyorsunuz. Kimse kimseye gercekten sevdiginden karsiliksiz bisey yapmiyor. Karsilik gelmeyince idrar yolunuzmuş, hastalikmis psikolojiymis kimsenim umrunda olmaz gelmediniz mi bitti olay.
Bu beklentilere girilecek kadar samimi olmayin ya da oluyorsaniz hesap kitap yapmayacaksiniz o da olmuyor goruldugu uzere herkes kendini dsuunuyor cunku

Aynen öyle valla haklısınız ben istemem öyle kurulsun ama nedense oldu aramızda plan yapıyordu gezelim diye onuda iptal etti hiç aramıyor artık naptım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

Düşünmeyin başka şeylere odaklanın sonuçta hiç bir bağ yok aranızda merhaba merhaba o kadar

Neyin kuruntusunu yaptın anlamadım alt tarafı 1,2 günlük yardım etmişsin görende hep oluyor sanacak. Yardım ettiğin için sevaba girdin ayrıca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…