- 28 Haziran 2025
- 1.769
- 468
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Evlilik meselesi değil ama ben de öyleyim genelde herşeyi kendim yaparım yardım almam asla belki de bu yüzden tuhaf geliyor allah kimseyi kimseye muhtac etmesinBende bu evliliğime kadar kimseden yardım almamıştım taşınırken vs
Bu eşimle evlenip ev taşıyacağımiz gün eşimi arayıp geldiler yeğeni poğaça kek yapmış diğeri kahvaltılık birşeyler getirmiş eltim çay simit hemen geldiler 2 3 saate evi topladık kimseden kendi ailemden bile görmemiştim bu desteği çok duygulandım bilmiyorum mesele benle değil eşimle ilgili idi yani sevilmeyen gelin değil sevilmeyen evlat vardır sözü gibi
Ben de onlara gittim tabi bu sene
Bu muhtaclik değil bence insan insana bazen ihtiyaç duyuyor bazen yoruluyoruz düşüyoruz
Ben çok yoruldum çok düştüm kimseleri bulamadım herkesin herşeyine koştuğum hâlde
AminEvlilik meselesi değil ama ben de öyleyim genelde herşeyi kendim yaparım yardım almam asla belki de bu yüzden tuhaf geliyor allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Bende bu evliliğime kadar kimseden yardım almamıştım taşınırken vs
Bu eşimle evlenip ev taşıyacağımiz gün eşimi arayıp geldiler yeğeni poğaça kek yapmış diğeri kahvaltılık birşeyler getirmiş eltim çay simit hemen geldiler 2 3 saate evi topladık kimseden kendi ailemden bile görmemiştim bu desteği çok duygulandım bilmiyorum mesele benle değil eşimle ilgili idi yani sevilmeyen gelin değil sevilmeyen evlat vardır sözü gibi
Ben de onlara gittim tabi bu sene
Bu muhtaclik değil bence insan insana bazen ihtiyaç duyuyor bazen yoruluyoruz düşüyoruz
Ben çok yoruldum çok düştüm kimseleri bulamadım herkesin herşeyine koştuğum hâlde
Anladım haklısınız onlar bana yardıma gelmesede giderdimYok ben kimseyle ugraşmak istemem kimse karsiliksiz bisey yapmaz kendiniz diyorsunuz ben de onlara gittim diye.
Biri yardim ediyor sonra o kişinin ihtiyaci olduğunda gidebilirsen iyi ama tut ki hastasin, psikolojin musait degil ya da baska planin var musait olamadin vs iste o gün yandınArtik yedi düvele konuşulur. Senden kotusu olmaz.
Kimse isimi yapti diye de duygulanmam sonradan kafamin agrimasi riskini almamak huzurlu bisey
Üzülme canım insan unutamıyor evet ama en azından minnetin olmuyor ben kırılmıyorum yardım edende razı olsun etmeyenden de zararı olmasındaAmin
Hani tırnağı kırılınca ağlayan değil diğerlerini de kesen kadınlar varya onlardanım işte bende
Ama hoşuma gitti ne bileyim 6 yıl oldu tabi bu olaya gelip yardım etmelerine ama bak bugün bile unutmadım
Teşekkür ederim üzgün değilim çok şükür onlar bana yardıma gelmesede giderdimÜzülme canım insan unutamıyor evet ama en azından minnetin olmuyor ben kırılmıyorum yardım edende razı olsun etmeyenden de zararı olmasında
Ben çok kötüydüm geçen hafta o yüzden alınmış da olur eltim ağır bi enfeksiyon atlattım doktorlar bulamadı idrar yolu kanamam ağrım oldu durmadı kanamam belki gidemedim ondan alındı emrivaki yaptı diye düşündüm bilemiyorumYok ben kimseyle ugraşmak istemem kimse karsiliksiz bisey yapmaz kendiniz diyorsunuz ben de onlara gittim diye.
Biri yardim ediyor sonra o kişinin ihtiyaci olduğunda gidebilirsen iyi ama tut ki hastasin, psikolojin musait degil ya da baska planin var musait olamadin vs iste o gün yandınArtik yedi düvele konuşulur. Senden kotusu olmaz.
Kimse isimi yapti diye de duygulanmam sonradan kafamin agrimasi riskini almamak huzurlu bisey. Kimseye gebe kalmamak daha rahat
Çok haklısın vallaTeşekkür ederim üzgün değilim çok şükür onlar bana yardıma gelmesede giderdim
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versinBen çok kötüydüm geçen hafta o yüzden alınmış da olur eltim ağır bi enfeksiyon atlattım doktorlar bulamadı idrar yolu kanamam ağrım oldu durmadı kanamam belki gidemedim ondan alındı emrivaki yaptı diye düşündüm bilemiyorum
Ben çok kötüydüm geçen hafta o yüzden alınmış da olur eltim ağır bi enfeksiyon atlattım doktorlar bulamadı idrar yolu kanamam ağrım oldu durmadı kanamam belki gidemedim ondan alındı emrivaki yaptı diye düşündüm bilemiyorum
Teşekkür ederim allah razı olsunGeçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin
İyi bir enerji almıyor iseniz mesafe koyunÇok haklısın valla
Aynen öyle valla haklısınız ben istemem öyle kurulsun ama nedense oldu aramızda plan yapıyordu gezelim diye onuda iptal etti hiç aramıyor artık naptım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimiİste ben de onu diyorum. O hesapliyor, siz hesapliyorsunuz sonra kuruluyorsunuz. Kimse kimseye gercekten sevdiginden karsiliksiz bisey yapmiyor. Karsilik gelmeyince idrar yolunuzmuş, hastalikmis psikolojiymis kimsenim umrunda olmaz gelmediniz mi bitti olay. Bu kadar samimi olmayin ya da oluyorsaniz hesap kiyap yapmayacaksiniz o da olmuyor goruldugu uzere herkes kendini dsuunuyor cunku
Çok haklısınızAnacım mesafe candır senin içinde onun içinde
Kimsenin işini yapmak zorunda değilsiniz yapmayın yaptıysanız konuşmayın kendinizi kullandırmayın
Bilmem anlatabildim mi
Eşimde öyle söyledi görüşmek zorunda değilsin diyeİyi bir enerji almıyor iseniz mesafe koyun
Neyin kuruntusunu yaptın anlamadım alt tarafı 1,2 günlük yardım etmişsin görende hep oluyor sanacak. Yardım ettiğin için sevaba girdin ayrıcaMerhaba hanımlar ben gurbete gelin geldim kimsem yok yalnızım diye eltimle samimi oldum mecburen kendinisi benden küçük 6 yaş falan neyse bu bana geliyor hizmetini ediyorum misafiri güzel ağırlarlar bizde saygıda kusur etmiyorum derken ben ona gidemiyorum çünkü anksiyete panik atak hastasıyım dışarda kötü olduğum için o geliyordu konuyu anlatayım.
Kayınbabanın evine taşındılar geçen hafta bende hastaydım yardım edemedim hamile şuan doğumuna az kaldı aramızda samimiyet var diye yardım etmek istedim olmadı eşimin izin gününde bir gidelim dedim gittik kayınbaba biz gelcez diye yemek yap demiş ama bizim derdimiz yemek değil biraz yardım etmekti bende banyosunu balkonunu yıkadım çok bir iş kalmamış başka işin var mı dedim yok dedi 5 dakka sonra yemekleri ısıt ta yiyin dedi bana bende şaşırdım hamile de olsa ev sahibi o ben asla öyle birşey söylemem neyse ben cevap verdim yemek yemeye gelmedik yardıma geldik dedim eşimde yemem dedi neyse hazırlandık gelirken eve eltimin oğlu amcamda kalcam diye ısrar etti bizde getirdik akşam beraber kaldık sabah kayınbabam aradı kahvaltıya gelecez diye eltimle yani neyse ben hazırladım yediler meyveler çaylar mısırlar derken akşama kadar bizdelerdi geldi yanıma canım mantı istedi dedi dolapta vardı bende pişirdim koydum önüne asla yârdım etmedi etsin diye de beklemedim ama kullanmaya başladı sanki beni diye hissetmeye başladım tavırlarından kaç gündür sinir oldum içten içe anksiyete den de çok taktım kafama sizde nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinizi bekliyorum mesafe koymak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?