bu ne ön yargı bölee olmayan birine imdat dedirtecek :)başlığı görünce dayanamadım
benim daha eltim yok şimdiden korkuyorum
şimdiye kadar hiiiiç kimseden benim eltim iyidir ,severim ,anlaşırız ,diyeni duymadım yaaaa
bide kaynım evlennce altlı üstlü oturcaz:bbo:
o yetmezmiş gibi bide eşimle kaynım ortak çalışıyolar:bbo:
imdaaaaaaaatt
benim ex eltim cok iyiydi simdiki cook gicik..hic sevmiyorum...kendini beyenmis..ukala ac gözlü..umursamaz..tembel..misafirden nefret eder...surati asik....ihhh aklima geldikce sinirlerim bozuluyo kadina ...iyiki kendisi benden uzakta...:sinifsinif:
Merhaba arkadaşlar.Benim 5 tane eltim var.1 yıllık evliyim.1 tanesini bile sevm,yorum.Ben anlaşıyorum diyenlerede insanmıyorum.Onlaar rol yapıyodur.Ben rol yapmam yapamam da ....
benim şu anda bir eltim var. eltim tanıştırdı nişanlımla. öncesinde 4-5 aylık arkadaşlığımız oldu. fakat şimdi aramız bozuk.sözden sonra muhabbet kesildi nedendir bilmiyorum. ilerde işimiz zor valla 4 tane geliniz. nişanlım 4 erkek
Merhaba arkadaşlar.Benim 5 tane eltim var.1 yıllık evliyim.1 tanesini bile sevm,yorum.Ben anlaşıyorum diyenlerede insanmıyorum.Onlaar rol yapıyodur.Ben rol yapmam yapamam da ....
aycacım siz aynı yerde mı oturuyosunuz kıskançlık gibi mi sorunlar oluyo
Eltilerle ilgili bir konu vardı, şimdi bulamıyorum. Sinirli bir anımda yazmıştım o başlığa eltimle ilgili derin duygularımı oraya. Hiç baştan yazıp da kendimi germeyeyim akşam akşam. :)) Anlaşıldı herhalde kendisini ne kadar sevdiğim.
Anlaşıldı merak etme bu kadarını yazarken bile gözlerin parlamış :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?