ah ah ne eltimden nede görümcemden yana sansim varmis meger.Her ikisindende nefret ediyorum.Ama ortayi bulan yokki.Ben görümcemle ayni yasit olmama ragmen kaynanam kizina toz kondurmus her zaman kizim sen yapma yengen yapar kizim git dinlen yengen yaper kizim yengenden izin aldim gec sen odana allahim ya bide agzimi acsamya bisey dedigim yok oysa.Valla ne olursa olsun hic kimse kizinla gelinini ayni tutamaz bu mümkün degil ama orta yolu bulabilir.Is byüklerden bitiyor ben evin ilk geliniyim esim evin en büyügü sonra erkek bide olamaz olasica kiz kardesi var.Allahim ya bi insan bu kadar kiskanc olur resmen insan hissediyor bunu resmen cekemiyor beni cünkü kendi beceriksizin teki.O dert bitmeden bide elti cikti.Kaynanam bana yapmadigi herseyi ona yapti benim aileme cen cen ceneleri durmuyodu aman bunda mum yutmus gibiydi.Hakkim olsun.bende hep borclulardi hic para yoktu eltim geldi paralandilar masallah.ama rabbim görüyo öbür dünyada hesabibi ona verecek ben artik sineye cekiom.Cok konustum ama insan yagmasa bile gürler.Ona ragmen ben eltime herseyi yaptim kaynanama sacimi süpürge ettim ama nerdeeeeeeeee.Onun herseyini düsünüyo kizim sunun yok bunun yok yazik mazik neymis bana hevesleniyomus falanda eee ben???insan derki kizim sanada zamaninda yapamadim ama seninde begendigin seyler varsa sanada alim ama nerdeeeeeeeeeeeeeee eben anca söför gibi onlari getir götür biktim ya resmen artik allahtan biraz uzak oturuyom eltimle altli üstlü yesinler birbirlerini insallah benim yaptiklarimi odana hic göremedi göremesinde eltim cok yapmacik agzi yagli oldugundan kazaniyo.ama ben neysem o yum oymanaya gerek yok.Allah o görümcemde bana ne yaptiysa gittigi kapida tek tek aynisini yasasin ve ben aklina gelim.Ama o cadi o kadar akilliki belli etmez.ama bunlara ragmende kocam dünyalar iyisi o yüzeden katlaniyorum degerimi bilo cünkü.Offfffff ne doluymusum be eeee kolay degil 3bucuk yildir ayni tas yni hamam.
Bir eltim bile yok..kaydirigubbakcemile3
Aynı benim elti bende sevmem çıkarcı şeytan dedikoducu domuz fesat orospu karıben hıc sevmem.yalancının tekı.herseyı esıne yalan atarak alatıyor.abı kardeın arasını bozdu.gorusmuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?