elti sonunda beni de gerdi...

Ben ne olursa olsun eşin ailesiyle maddi konulara girmeme taraftarıyım ki kendim de hiç girmem,karışmam,yorum yapmam..eltisiyle anlaşabilen var mı acaba çok merak ediyorum uzakta olsalar bile can sıkmaya sinir bozmaya yetiyorlar..bence sizde hiç karışmayın bu tarz konulara eşiniz elbet hakkını arayacaktır.yoksa sizde mal meraklısı,miras peşine düştü izlenimi bırakabilirsiniz

kvalide oğluna bişi demiyor iki dakika oturayım konuyu açıyor hemen..

mesafeli olmak mı karşılıklı dairelerde ben beceremedim yahu ....evet canım merhametim çok maalesef kvalide arada kalmasın diye duymadım görmedim alttan aldım baktım kvalide karşı tarafta çokca
Yapabilirsin kuzucum neden olmasin mesafeli olmak nedir biliyor musun esinle aranda olan olumlu olumsuz hicbir seyi paylasmamaktir sizli bizli konusmaktir anne diye hitap etmemektir ve bence bunu yapabilirsin yani basinda bile otursalar

kv kp mirasından hak talep etmek verilmediği takdirde tavır yapmak ne senin ne eltinin hakkı üstelik ayıp eşleriniz konuyu konuşur kv kayın ya da eltinizle bu konuyu konuşmayın

kv kp mirasından hak talep etmek verilmediği takdirde tavır yapmak ne senin ne eltinin hakkı üstelik ayıp eşleriniz konuyu konuşur kv kayın ya da eltinizle bu konuyu konuşmayın

ben konuşmuyorum konuşsam ben öyle olmaz zaten elti arıyor kvalideyi hak istiyorum deyip duruyor kvalide bize söylüyor..kardeşler bir kere konuştu ondada kavga ettiler..bizde yaptıgınız ayıp daha anne sağ ne mirası diyoruz..annede bir öyle bir böyle..anne içten içe verilsin istiyor ama verilince bizim ayağımız kesilir diye de korkuyor gibi malum diğerleri sene de bir kere geliyor..ben de diyorum evleride olmasın kendileride hayatımızda..

Yapabilirsin kuzucum neden olmasin mesafeli olmak nedir biliyor musun esinle aranda olan olumlu olumsuz hicbir seyi paylasmamaktir sizli bizli konusmaktir anne diye hitap etmemektir ve bence bunu yapabilirsin yani basinda bile otursalar

çok isterdim öyle bir gelin olmayı çoookkk bir de çalışıyorum yani..

allahım inanamıyorum şu muhabbetlere. benim kv kp de eşimin abisine daire verdiklerini iddia ettiler. abi ve eltimde yalanlıyor. birgün olsun sormadım verdiler mi vermediler mi diye. banane beni ilgilendirmez. benden önce eşim var o konulara girmem. siz de öyle yapın karışmayın. yüz göz olmayın. biz eşimle kendimiz kredi çekip aldık evimizi. şimdi kp in oturduğu dairesi var sadece elinde, 4 tane de çocuğu var. eşimde dahil hepsi bu dairenin muhabbetini yapıyor sanırsınız ki yat kat var bölüşemiyorlar. allah kimseyi böyle durumlara düşürmesin. alt tarafı tek bir daire yani.

girmek istiyorum mu sanıyorsun bu muhabbetlere ama kvalide oğluyla kötü olmamak için bana anlatıyor sürekli ben nasıl bıktım midem bulandı artık..benim kendi ailemde istese bölüşülür lafını bile yapmıyoruz..benim kızdıgım tek konu var bakmaya gelince elti hanım ortada yok miras bölüşülecek kaynanda kendine bana baktıracak...ben bölüşülsün istiyorum bir daha da elti gibi senede bir kere yüzünü görmek istiyorum benim avantajım olacak...

ölen öldüğüyle kalıyor herzaman..miras olayına çok sinir oluyorum..anlamıyorum bir türlü kardeşler bile düşman oluyor...eşinle konuş bence git derse git...çünkü sizin işler karışık..

fırsatçılık yapıyor eltin ve açtığı konular çok yanlış. kaynın ne diyor peki, yoksa kendi konuşamıyor da karısını mı öne sürüyor. nasıl aile bunlar, yatları katları olsa nasıl bölüşecekler acaba. konuya giriyorsunuz demedim size bu arada, konu açılınca hiç karışmayın. eşinize de açıkça söyleyin beni ilgilendirmez diyin. ben öyle yapıyorum şahsen.

ahh işte anne 2 evlat büyütür yetiştirir emek verir ama 2 evlat bir anneye bakamaz onun eşi der o baksın öteki der o baksın... umarım siz böyle olmazsınız... çünkü hepimiz bir gün onun yerinde olucaz..

eşimle konuşuyoruz zaten eşim şokta yıllarca ona yapılana sesim çıkmadı diyor .ama o ne yaptı diyor kesinlikle görüşmek istemiyor...ne düşmanlık ne düşmanlık sorma

ben zaten ah almak istemediğim ipleri kopartmadım.. ama kayınvalidem de hatalı bizi yumuşak bulup neler demiyor ki ama öteki oğlu sindirmiş ağzını açamıyor..kimse kimseye muhtaç değil..anne ağırlıgını koymak istemiyor sadece, bana yaptıgı masrafları oturup bana tek tek sayar..ama onlarada bunuyapmışsın desem o zaman varmış yapmışım der beni tersler laf sokar ama eltimin çocuğuna ağzını bile açamaz kızar der...

Arkadaşım siz gerçekten konu açma hastalığına yakalanmışsınız her gün sürekli konu açıyorsunuz ve bebeğiniz var nasıl zaman buluyorsunuz burada bu kadar takılmaya merak ettim saçma sapan konularınız var geçmişte de. Neyse..

Konunuzda kayınpeder vefat etti demişsiniz ama daha geçtiğimiz yaz kayın pederden çekenler diye konu açmışsınız bilgilenmek istiyorum demişsiniz.

Siz kaynananızın evinde oturuyorsunuz onlar sadece peşinat almışlar bu durumda karda olan sizsiniz hatta satıp başka yere taşınmayı kira bile vermeyi düşünmüşsünüz sizin olmayan evi. Ayrıca eltin neden bunları desin ki o bunları söylerken kaynın nerede o neden müdahale etmiyor. Ne alaka ev istiyoruz filan daha kaynana sağ iken açıkçası inandırıcı bulmadım hangi koca karısının bu dediklerini kabul eder ki daha annem ölmedi ne oluyor demez yani. Daha önce de çocuğu olmayanlar altın topu olmayanlar yok amaçsız evliliğinde mutsuz kişiler olarak değerlendirdiniz bir iki kelimelik konular açmışsınız eğlencesine yani hiç mi işiniz yok eğlenmeye yer mi arıyorsunuz her gün konu açıp gitmek istemezseniz gitmeyin alla alla.

eşimle konuşuyoruz zaten eşim şokta yıllarca ona yapılana sesim çıkmadı diyor .ama o ne yaptı diyor kesinlikle görüşmek istemiyor...ne düşmanlık ne düşmanlık sorma
ozaman görüşme sende..eşini dinle vardır bir bildiği..

aradaki dengeyi kuramamış kayınvalideniz şimdi sana laf söyleyip ona söyleyemem kızar derse ayı ediyor tabiki iyi niyeti suistimal etmek bu..

otuza yakın çalışıyorum annem çok destekçim hadi dua alayım ah almiyim diyorum
Kiyamam sanabenim de yas 31 oldu 8aylik evliyim annem her haftasonu yemek yapar gel al der hadi beraber senin eve gidelim temizlik yapalim der hayat cok zor ama iyi ki annelerimiz var allah uzun omurler versin basimizdan eksik etmesin

ugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun.. konunun başında yazıoyr dimi..özgürüm okur geçersin...hem benim konuarım çevremdeki insanların dertleri farklı bakış açısına hep ihtiyaç duyarım...
konumu saptırmayın by...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…