Elti sorunsalı

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
34
arkadaslar merhaba, 28 yaşında yeni evli sayılırım, 40 yaşında bir eltim var ilk tanıstıgımız zamanlar sessiz sakin biri gibiydi meğer içten içe kıskanırmıs beni, daha sonrakş zamanlarda her gittiğimizde sacma salak olaylar cıkardı, 3 tane cocugu var hic biriyle dogru dürüst ilgilenmez, mıy mıy zar zor ev işi yapar, kayınvalidemle yaşıyor, ben ayrıyım, sanırım bunun acısıda var ama o sonucta yıllsr önce evlenmis ve böyle kabul etmiş, en son cıkardıgı olayda üzerine yürüdüm fena patladın bidaha da barış tavırlarına yanıt vermedim artık konusmuyoruz ama kayınvalidemlere her gittiğimde yüzünü görmek zorundayım nefret ediyorum kendisinden o derece, abartmı bu bilemedim içimi dökmek istedim

yüzünü hep görmek çok zzor bir şey eltiden dost olmuyor

Onada zor yilarca kv ile yaşamak sizin ayrı olmanizi kiskanmis olabilir ama size patlamak zorunda tabiki değil çünkü kiskanclik yaşadığı şeyler sizin sucunuz değil çok gitmeyin en iyisi

Olaylar çok soyut bu şekilde abartıp abartmadığınızı anlamak mümkün değil
Mesela benim henüz cocugum yok rahat cıkıp dolasabiliyorum eşimle ama o istiyorki onu da dahil edeyim her yaptıgıma onu da davet edeyim illa ben söyliyim falan sacma salak tavırlar koca kadın mesela en basit bi düğünde kuzenlerle oturduk ya o benden daha önce girdi o aileye davet etmeme gerek yok dimi herkesi biliyor tanıyor ama yok ben onu cagırmamısım da dıslamısım olay çıkardı

Onada zor yilarca kv ile yaşamak sizin ayrı olmanizi kiskanmis olabilir ama size patlamak zorunda tabiki değil çünkü kiskanclik yaşadığı şeyler sizin sucunuz değil çok gitmeyin en iyisi
Kayınvalidem olmasa hayatına idam ettiremez o derece uyusuk cocuklar ev hep kayınvalidem de aslında ben en cok onlara üzülüyorum kimse sesini cıkarmıyor, olay cıkmasın diye bana da hep sen küçüksün deniyor cok sinir bozucu

Konu o kadar yüzeysel ki yorum yapılamıyor.
Ama üzerine yürümek ne demek, nasıl yaptınız böyle bişeyi?
Bu bi kac olaydan sonra sürekli sustugum icin patladım diyebilirim, onu duydugum halde benden yakınıyordu bende daha fazla tahammül edemedim

E Küçük'sun diye kendini ezdirecek halin yok ya canım ben olsam araya mesafe koyarimm

Ben anlamadım tam olarak eltiniz size ne yapmış? Bu arada eltinizin çocuğuyla ilgilenmemesi, mıy mıy ev işi yapması ne sizi ne bizi ilgilendirir
Tatillerde birlikre vakit geciriyoruz hanımefendi, onun çocuklarının arkasını ben toplama zorunda değilim diyimi, bunlar bana sıkıntı vermezse benim dilime de gelmez napıyosa yapsın, ama ben ne zaman eşimle oraya gitsem mutlaka kavga cıkarıyor bütün evi gerim gerim geriyoe

küçük olabilirsin ama önemli olan kocanı ve evini idare etmen

Siz olayı hic anlamamıssınız. 40 yasında 3 cocuklu bir ev hanımını kıskancak kadar basit bir hayatım yok, sürekli basit seylerden kavga cıkaran eltimle sorunum var bu

Evet tabi ki zorunda değilsiniz, o yüzden toplamayın sizde. Annesi yapmıyormuş madem sis neden yapıyorsunuz, yapıp yapıp sonra da yapmak zorunda mıyım diyorsunuz. E yapmayın. Tatillerde birlikte zaman geçirmek zorunda da değilsiniz madem rahatsızsınız geçirmeyin. Kavga mı çıkartıyor huzur mu bozuyor niye altta kalıyorsunuz versin cevabını, deli deliyi görünce değneğini saklarmış derler, usulüne göre verin cevabı. Baktınız yine olmuyor çok mu lazım kayınvalidenize gitmeniz eltim varken istemiyorum gelmek diye kestirip atın, kayınvalideniz istiyorsa sizi görmek kendi gelsin

Anladim 40 yaşındaki insan yarı yaşındaki insandan ne ister acaba insanlar bi değişik
Bende bunu anlamıyorum, her yaptıgımıza özellikle benim onu cagırmamı bekliyor Kayınvalidem dese de yok illa ben dicem sunu anlamadı yeni evliyim yas olarakta aramızda fark malum ona uyum saglamamı beklememeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…