Elti sorunsalı

Ahhh o eltiler yok mu o eltiler birtanede benim basimda var en iyisi gorusmemek ben coUmu oyle buldum esim abisiyle istesigi gibi gorusuyot disarda ama bi gorusmuyoruz insan evdeki cay barsaginina varana kadar kiskanirmi hersey sorun istemeden bu tarafa ayni baktim ben huzursu oluyorum koydum tavrimi sizde oyle yapin yoksa vasa cikmazsaniz

Ayyy yok artık yaa tıpkı benim eltim:))) Oda 31 yaşında 2 çocuğu var ama çocuklarla alakası yok kayınvalidem olmazsa o çocukların vay halinr kendisi kayınvalide ile oturuyor ben ayrı oturacağım acayip mıymıntı birşey ama henüz birşeyini görmedim inşallah o da sizinki gibi çıkmaz :))

Siz mi onu kıskanıyor sunuz, o mu sizi.. çözmek zor.

Siz olayı hic anlamamıssınız. 40 yasında 3 cocuklu bir ev hanımını kıskancak kadar basit bir hayatım yok, sürekli basit seylerden kavga cıkaran eltimle sorunum var bu

Onun da 28 yaşında, hayatı ile uzaktan yakından alakası olmayan birini kıskanacak hali yoktur sanırım Sizin patladım dediğiniz şeylerden daha basit olduğunu sanmıyorum taktığı şeylerin.

Sizin bize anlatmak istediğiniz "ay ben kocamla geziyorum, o 40 yaşında KIRK ( k-ı-r-k) 3 çocuğu var gezemiyor işte, kıskanıyor benle kocamı" bu mudur?

Abartı olmayabilir. Biraz mizacla alakali. Birinden nefret ettigimde bitiyor bende. Yuzunu gormek istemem ve hayatta benim kinimden Allah insanlari korusun derim. Boyleysen unutman icin Alzheimer falan olman lazim. Bu coiiyi bir sey sey degil ama can cikar huy cikmaz misali.

Zaten bu sitede bütün kadınları eltisi, kaynanası, görümcesi kıskanıyor.
O yüzden bunu geçelim.

Verdiğiniz örneklerde kıskançlık filan göremedim. Alıngan olabilir, geçimsiz denilebilir, ama kıskançlık ne alaka örneklerinizde? Kendisini hafife alan sizsiniz bence. Onu kıskanacak kadar basit hayatınız yokmuş ama buralarda konusunu açıp sayfa sayfa yazışacak kadar varmış demek ki. Enteresan.
Üstüne de yürümüşsünüz bu kişinin, tebrikler. Siz birbirinizin hakkından zaten geliyorsunuz, dert etmeyin bence.

Evet geliyorum herkes gibi benim de sınırlarım var fazla üzerime oynandıgında elbette cevabını veriyorum, hayatta hic kızgınlık yasamamıs gibi polyannacılık oynar gibi boş yazmayın, dert ettiğime gelince evet artık nefret ettiğim biriyle karsı karsıya kalmak canımı sıkıyor bunun adı kıskanclık değil. Adı alıngan geçimsiz olsun ne değişiyor ota ... alınıp sıkıntı cıkarması hakkını mı veriyor ??

Ayy ne var yani 1 yada 2 günlüğüne gidiyorsunuz çocuklarının arkasını da azıcık toplayın ne var yani.belki evde sıkıldı.sizinle yakınlık kurmaya çalışıyor.O da gezmek istiyor arada yapın elti diye hemen şöyle böyle. Kayinvalidenize gittiğinizde misafir gibi de oturuyorsunuz valla bende patlarim.tabii belki böyle değilsiniz.biraz anlayış gösterin.

Abartı...
Çünkü karşınızdaki insanın ne yaşadığını bilmeniz mümkün değil.
Bir defa yeni evlisiniz, ben 6 senelik evliliğimde benden daha önce evlenmiş olan eltimin bir çok şeyini yeni yeni öğreniyorum.
2 çocuk annesiyim ve malesef bende mıy mıy iş yapar duruma geldim.
ki 3 çocuklu bir anne, iş yapıyorsa öpüp başa koyulmalı bence.

Nitekim, bu kadar peşin fikirli olmayın.
Garezi size değil, belki yaşadıklarınadır.
Bilemezsiniz.

Kim ne derse desin bence eltin seni kıskanıyor bu konuda hislerinde yaniliyo olamazsın. Zamanında ben de eltimle ilgili bi konu açtım hic tanımadıkları eltimi yere göğe sığdıramadı bazi kişiler sag olsunlar. eltim burayı okusa gözleri yaşarırdı kadinin zor bi hayati olabilir 3 çocukla ve kvalideyle yasamak kolay olmasa gerek. Muhtemelen seni de yeni evli ayri ve rahat oluşun nedeniyle kıskanıyor ama bunu belli etmesi laf sokması hic hos degil. Yalniz ustune yürümen de hic hos olmamış.bu kdr yuz goz olunduktan sonra eskiye dönmek zor

Gercekten hic istemiyorum eskisi gibi olmak, acaba yine nerden ne cıkarıcak diye düşümmek, üzerine yürüdüğüm icin tabiki iyi yaptım demiyorum, ama sınırlarını zorladı ve ben hep sen kücüksün ne olur sus olay büyümesin diye susturuldum hep

Her seye el atarım evde ne yapılcaksa da önce ona sorarım düzen onun diye bunlara ragmen sıkıntı cıkarması gercekten can sıkıcı yani bahsettiğim seyler ipe sapa alınmayacak bir sürü seyler hepsi birikincede..

Bu bi kac olaydan sonra sürekli sustugum icin patladım diyebilirim, onu duydugum halde benden yakınıyordu bende daha fazla tahammül edemedim

Şu hayatta birilerinin üstüne yürüyen insanlar kadar saygısızını görmedim. çekip gitmek, çok isteniyorsa kv ile kendi evinizde görüşmek gibi seçenekler var ama siz fenalığınızdan eltinizin üstüne yürüyorsunuz.
siz hiç mi dedikodusunu yapmadınız? gelip o da sizin üstünüze yürüsün o zaman!

Aa olur mu? Toplayamaz o onun seçimiymiş. Ama ilerde miras kalınca hepsi eşit ister. Banane banane der. Kayınvalidenin her işini yapan gelin de yaptığıyla kalır.

Kadın 12 yaş büyük, abla sen otur bir kahve yapayım yoruluyorsun falan desek ölür müyüz anlamıyorum ben. Nedir bu elti meselemiz.

Bunu en iyi annemlerde yaşadığım için bilirim uzaktakine söylemesi söylenmesi kolay geliyor tabi.

Ya sacmalamak icin konusmayın lütfen büyükleri kendi ayagıma cagırıcam o orda diye oraya gitmicem, o dedikodumu yapacak bişi de demicem !! bırakın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…