Elti sorunsalı

Benimle eltimin arasında yaş farkı aşağı yukarı sizinki kadar.. ama beni kıskandığını hiç düşünmedim.. Kendine yapılan haksızlık için gösterdiği tepkileri şahsi algılıyor olabilirsiniz.. Ayrıca sizin programlarınıza dahil olmak istemesi sizinle iletişim kurmak yanı arkadas olmak istediğindendir belkide.. Geçinmeye calısmak / farklı bişey yapmak istiyordur. Direkt olarak beni kıskanıyor yaftası yapıstırmanız da ...

Yorumunuza katılıyorum.Bende saf gibi eltiden arkadaş ve dost olacağını sandım ama geri tövbe ettim.Kaynanam beni çağırınca hemen sorarım kim var diye,elti yoksa giderim varsa gitmem.En basiti niye gidipte sinir olup geleyim.Kiza laf yetiştirmekten yoruluyorum.Herseyiyle resmen beni mukayese eder.Cocuklarima bile eleştiri yapmaya çalışır ben lafı veririm ağzına.Amannnn napicakksin oda olgunlaşır insAllah.Ama sinirim geçince çok komik geliyor hareketleri

Yuh 40 yasında kadın kaç senelik evli hala yeni gelini kıskanıyor demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…