- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
Yakın değiliz keşke kv gelip gitse biz her tatil onları ziyaret etmek zorunda kalıyoruz malesefValla, eltinin ne demek olduğunu ben de evlendikten sonra öğrendim ne yazık ki. Çok sikayetçiyseniz, eşinizin ailesini kendi evinizde agirlayin. Zoraki görüşmeler sizi daha fazla nefret ettirecek eltinizden.
Biz eltimle yanyanayiz, duvarımiz bile bir ama ben görüşmüyorum. Çünkü iyi de olsam, kadının beni düşmanı gibi gördüğünü ve gram sevmediğini gördum. Bu nefreti bile bile sırf elti diye görüşmeye de devam etmedim. Siz de görüşmeyin, kaynananizi evinize çağırın, bu kadar basit.
Ahhh o eltiler yok mu o eltiler birtanede benim basimda var en iyisi gorusmemek ben coUmu oyle buldum esim abisiyle istesigi gibi gorusuyot disarda ama bi gorusmuyoruz insan evdeki cay barsaginina varana kadar kiskanirmi hersey sorun istemeden bu tarafa ayni baktim ben huzursu oluyorum koydum tavrimi sizde oyle yapin yoksa vasa cikmazsaniz
Yakın değiliz keşke kv gelip gitse biz her tatil onları ziyaret etmek zorunda kalıyoruz malesef
Allahinizi severseniz şu başliklara sorunsal yazmayin lütfen ya. Sorun yazinca sorununuz anlaşilmiyor mu?arkadaslar merhaba, 28 yaşında yeni evli sayılırım, 40 yaşında bir eltim var ilk tanıstıgımız zamanlar sessiz sakin biri gibiydi meğer içten içe kıskanırmıs beni, daha sonrakş zamanlarda her gittiğimizde sacma salak olaylar cıkardı, 3 tane cocugu var hic biriyle dogru dürüst ilgilenmez, mıy mıy zar zor ev işi yapar, kayınvalidemle yaşıyor, ben ayrıyım, sanırım bunun acısıda var ama o sonucta yıllsr önce evlenmis ve böyle kabul etmiş, en son cıkardıgı olayda üzerine yürüdüm fena patladın bidaha da barış tavırlarına yanıt vermedim artık konusmuyoruz ama kayınvalidemlere her gittiğimde yüzünü görmek zorundayım nefret ediyorum kendisinden o derece, abartmı bu bilemedim içimi dökmek istedim
Kaynanan bi süre sana taşınsa da mıymıy eltin başının çaresine bakıp kaynananın önemini anlasa. Sen de kaynanayla yaşamanın keyfini sürersin ne güzelarkadaslar merhaba, 28 yaşında yeni evli sayılırım, 40 yaşında bir eltim var ilk tanıstıgımız zamanlar sessiz sakin biri gibiydi meğer içten içe kıskanırmıs beni, daha sonrakş zamanlarda her gittiğimizde sacma salak olaylar cıkardı, 3 tane cocugu var hic biriyle dogru dürüst ilgilenmez, mıy mıy zar zor ev işi yapar, kayınvalidemle yaşıyor, ben ayrıyım, sanırım bunun acısıda var ama o sonucta yıllsr önce evlenmis ve böyle kabul etmiş, en son cıkardıgı olayda üzerine yürüdüm fena patladın bidaha da barış tavırlarına yanıt vermedim artık konusmuyoruz ama kayınvalidemlere her gittiğimde yüzünü görmek zorundayım nefret ediyorum kendisinden o derece, abartmı bu bilemedim içimi dökmek istedim
40 yaşında ve 3 çocuklu olunca basit mi olunuyor?
Bende aynı şeyi yazdım. Türkçe de öyle bir ek bile yok.Allahinizi severseniz şu başliklara sorunsal yazmayin lütfen ya. Sorun yazinca sorununuz anlaşilmiyor mu?
Konuyu okumadim bile ama su sorunsal kelimesi inanilmaz itici yaBende aynı şeyi yazdım. Türkçe de öyle bir ek bile yok.
Ayrıca konu sahibi kendini çekemediğine çok odaklanmış kendisinin davranışlarının da bu durumu pekiştirdiğini kabul etmiyor.
Üniversite hocam Türkçeyi sala bindirip sele verdiler tabirini kullanmıştı bu durum için.Konuyu okumadim bile ama su sorunsal kelimesi inanilmaz itici ya
Birazda kendi baksa anlayacak aslında uzaktan ona kolay.Bir kadın 40 yaşına kadar kv ile yaşamayı başarmışsa prenses gibi bakılmalı, el üstünde tutulmalı, pamuklara sarılmalı.Mıy mıy bile yapması çok.
Yaşadıkları onu gergin yapabilir, biraz empati yapın ciddiye almayın siz de.Zarar vermiyor anlattığınız kadarıyla, kendi kendine alınıyor falan..
Çok anlam yüklemişsiniz siz de ona bence.Üstüne yürümek nedir ergen gibi..
Kaynanan bi süre sana taşınsa da mıymıy eltin başının çaresine bakıp kaynananın önemini anlasa. Sen de kaynanayla yaşamanın keyfini sürersin ne güzel
O bir siz de iki bence. Siz de kıskanç, geçimsiz ve saldırgan birisiniz.
Ailede pek sözünüz geçmiyor anlaşılan. Bir de kadın nazlandırılıyor diye kıskanıyorsunuz.
Kadın 3 tane çocuğu var, ev hanımı, 40 yaşında diye neden değersiz oluyor? Cevabı sizde. Kendiniz de basitsiniz, karşınızdakini de öyle görüyorsunuz.
Ne karşı taraf masum ne de siz. Eviniz barkınız ayrı susup oturun.
Ay cok güzel bir sözmüş, gercekten bayildim buna.Üniversite hocam Türkçeyi sala bindirip sele verdiler tabirini kullanmıştı bu durum için.
Hiç aklımdan çıkmaz bu söz .Ay cok güzel bir sözmüş, gercekten bayildim buna.
Ben başlığında 'sorunsal' yazan hiç bir konuda fikir beyan etmiyorum artık.Konuyu okumadim bile ama su sorunsal kelimesi inanilmaz itici ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?