Elti sorunsalı

Valla, eltinin ne demek olduğunu ben de evlendikten sonra öğrendim ne yazık ki. Çok sikayetçiyseniz, eşinizin ailesini kendi evinizde agirlayin. Zoraki görüşmeler sizi daha fazla nefret ettirecek eltinizden.

Biz eltimle yanyanayiz, duvarımiz bile bir ama ben görüşmüyorum. Çünkü iyi de olsam, kadının beni düşmanı gibi gördüğünü ve gram sevmediğini gördum. Bu nefreti bile bile sırf elti diye görüşmeye de devam etmedim. Siz de görüşmeyin, kaynananizi evinize çağırın, bu kadar basit.

Yakın değiliz keşke kv gelip gitse biz her tatil onları ziyaret etmek zorunda kalıyoruz malesef

Ben de evlendiğimde, eltiyle kardeş gibi gecinecegiz sanıyordum ta ki bu kiskancliklar işin içine girinceye kadar. Kadın biz evlendikten sonra tüm eşyalarını değiştirdi. Eşyaları eskiymis. Biz yeni eşyalarda oturuyormuşuz. : ) Bu en hafifi, daha neler neler. Ben de görüşmüyorum, hatta kaynanayla da görüşmüyorum. Kaynana bir keresinde, abisiyle eşimi birbirine dusurdugumu söylemişti. Halbuki araları çok iyi. Asla karışmam, sen görüş, evlerine git derim. Neymis, illa ben de gorusecekmisim. Abisinin de eltimden aşağı kalır yani yok, dedikoducunun biridir. Eltiden, hatta kayindan dost olmuyormuş malesef. En iyisi görüşmemek.

Yakın değiliz keşke kv gelip gitse biz her tatil onları ziyaret etmek zorunda kalıyoruz malesef

Kotu bir durum. Ama soyle düşünün, ben kaynana ile de çok büyük bir ayıp yapmasına rağmen, bu bayram görüşmek zorunda kalacağım. Konularına bakabilirsiniz. O evde sevdiğim bir kişi var o da kayınpeder. Konuşmadığım elti, görumceler, kayinlar hepsi ikiyuzleriyle orda olacaklar. Ben ne yapayım: )

Allahinizi severseniz şu başliklara sorunsal yazmayin lütfen ya. Sorun yazinca sorununuz anlaşilmiyor mu?

Kaynanan bi süre sana taşınsa da mıymıy eltin başının çaresine bakıp kaynananın önemini anlasa. Sen de kaynanayla yaşamanın keyfini sürersin ne güzel

Sizin şartlarınıza eltiniz sahip değil ve kayınvalideyle yaşamak gerçekten çok çok zor olmalı kendim yaşamıyorum ama tahmin edebiliyorum... bu sebepten biraz daha ılımlı davransanız belki o da size aynı şekilde yanıt verecek... siz baştan beri kendi evinizde istediğiniz gibi giyinip istemediğiniz zamanlarda işlerinizi yapmamışsınızdır mesela ama onun öyle bir lüksü yok asla da olmamıştır bu da onu hırçın yapıyor olabilir..

O bir siz de iki bence. Siz de kıskanç, geçimsiz ve saldırgan birisiniz.

Ailede pek sözünüz geçmiyor anlaşılan. Bir de kadın nazlandırılıyor diye kıskanıyorsunuz.

Kadın 3 tane çocuğu var, ev hanımı, 40 yaşında diye neden değersiz oluyor? Cevabı sizde. Kendiniz de basitsiniz, karşınızdakini de öyle görüyorsunuz.

Ne karşı taraf masum ne de siz. Eviniz barkınız ayrı susup oturun.

Allahinizi severseniz şu başliklara sorunsal yazmayin lütfen ya. Sorun yazinca sorununuz anlaşilmiyor mu?
Bende aynı şeyi yazdım. Türkçe de öyle bir ek bile yok.
Ayrıca konu sahibi kendini çekemediğine çok odaklanmış kendisinin davranışlarının da bu durumu pekiştirdiğini kabul etmiyor.

Bir kadın 40 yaşına kadar kv ile yaşamayı başarmışsa prenses gibi bakılmalı, el üstünde tutulmalı, pamuklara sarılmalı.Mıy mıy bile yapması çok.
Yaşadıkları onu gergin yapabilir, biraz empati yapın ciddiye almayın siz de.Zarar vermiyor anlattığınız kadarıyla, kendi kendine alınıyor falan..
Çok anlam yüklemişsiniz siz de ona bence.Üstüne yürümek nedir ergen gibi..

Konu sahibi işine gelene yorum yazıp gelmeyene yazmıyorsunuz. İnsanları evinde ağırlamak ayağına çağırmak anlamına gelmez. Madem huzursuzluk var zaten ev ev üstüne olmuş bide siz gidip daralmak yerine onları size getirinde yazık yüzleri gülsün bir gelinlik yapın. Hani hiç yüzleri gülmemiş ya diğer gelinden yazık sevaptır siz güldürün. Kalsınlar 1 hafta 15 gün. Yiyorsa tabi (!)

Birazda kendi baksa anlayacak aslında uzaktan ona kolay.

Kaynanan bi süre sana taşınsa da mıymıy eltin başının çaresine bakıp kaynananın önemini anlasa. Sen de kaynanayla yaşamanın keyfini sürersin ne güzel

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…