- 23 Nisan 2018
- 332
- 280
- 53
Bunun böyle olmasını nasıl isterim, o noktada eşime kıyamıyorum, anne babası diyorum ama haklısınızda her gidisimde dediklerinizi söyleyerek dönüyorum, aile tam bir kısır döngüEvet tabi ki zorunda değilsiniz, o yüzden toplamayın sizde. Annesi yapmıyormuş madem sis neden yapıyorsunuz, yapıp yapıp sonra da yapmak zorunda mıyım diyorsunuz. E yapmayın. Tatillerde birlikte zaman geçirmek zorunda da değilsiniz madem rahatsızsınız geçirmeyin. Kavga mı çıkartıyor huzur mu bozuyor niye altta kalıyorsunuz versin cevabını, deli deliyi görünce değneğini saklarmış derler, usulüne göre verin cevabı. Baktınız yine olmuyor çok mu lazım kayınvalidenize gitmeniz eltim varken istemiyorum gelmek diye kestirip atın, kayınvalideniz istiyorsa sizi görmek kendi gelsin
40 yaşında ve 3 çocuklu olunca basit mi olunuyor?Siz olayı hic anlamamıssınız. 40 yasında 3 cocuklu bir ev hanımını kıskancak kadar basit bir hayatım yok, sürekli basit seylerden kavga cıkaran eltimle sorunum var bu
İllaki ama bende ayda yılda bir gitmisken huzursuz olmak istemiyorum hepsi buEvde sorunlari vardir sahsi algilamayin. Eltiyiz diye tum tavirlar bize yapiliyor degildir.
Sonuçta eşinizin ailesi yine ailesi, o görüşsün etsin ama siz mecbur değilsiniz. Hiç vicdan yapmayın, bu sorun yarın bir gün evliliğinize sıçrarsa daha kötü olur. Eşiniz de farkındadır herhalde yengesiyle aranızdaki durumun. Size anlayış göstermeliBunun böyle olmasını nasıl isterim, o noktada eşime kıyamıyorum, anne babası diyorum ama haklısınızda her gidisimde dediklerinizi söyleyerek dönüyorum, aile tam bir kısır döngü
Hayır benim hayatım basit değil bide onu kıskanmaya yerim yok40 yaşında ve 3 çocuklu olunca basit mi olunuyor?
Bütün aile farkındayız evet belkide tavrım tek eltime değilde komple gitmeyerek kökünden çözmek olmalıydı şimdiye kadarSonuçta eşinizin ailesi yine ailesi, o görüşsün etsin ama siz mecbur değilsiniz. Hiç vicdan yapmayın, bu sorun yarın bir gün evliliğinize sıçrarsa daha kötü olur. Eşiniz de farkındadır herhalde yengesiyle aranızdaki durumun. Size anlayış göstermeli
İç gecirirsiniz ama öyle oldukları icin olay cıkarmazsınız. Onlaeın yaptığını yapmaya calısmaz cokta takılmazsınız herhalde ben böylesi birseyden bahsetmiyorumHa o sizi kıskanıcak kadar boş yani!!
Kadın kayınvalide ile yaşıyor 3 tane de çocuğu var. Sizi düşünücek kadar vakti olduğunu sanmıyorum. Biraz empati yapın!
Belki özeniyordur. Bende yeni evli çocuksuz birilerini görünce iç geçiririm bazen. “Ohh ne güzel rahat hayatları var” diye
Size karşı yapılan bir cümle yada davranış yoksa hiç üstünüze alınmayın bence. Yoksa kendi huzurunuzu kaçırırsınız.İç gecirirsiniz ama öyle oldukları icin olay cıkarmazsınız. Onlaeın yaptığını yapmaya calısmaz cokta takılmazsınız herhalde ben böylesi birseyden bahsetmiyorum
KesinlikleSizinde çok gergin bir tavrıniz olduğunu düşünüyorum. Uslubunuzdan ben gerildim okurken, azarlar gibi ifade ediyorsunuz çoğu şeyi.
Çok sorun varsa ortada görmezden gelin. Ama arkanizdan yakındı diye üstüne yürümek demek en az o kişi kadar gerginlik oluşturuyorsunuz demek.
Valla fazlasıyla zamanı var 3 tane cocukla zerre ilgilendiğini görmedim,Ha o sizi kıskanıcak kadar boş yani!!
Kadın kayınvalide ile yaşıyor 3 tane de çocuğu var. Sizi düşünücek kadar vakti olduğunu sanmıyorum. Biraz empati yapın!
Belki özeniyordur. Bende yeni evli çocuksuz birilerini görünce iç geçiririm bazen. “Ohh ne güzel rahat hayatları var” diye
Surat yapıyor genelde kayınvalideme söylüyor işte beni cagırmadı gitti yok işte hep ayrı takılıyor vs, halbuki gündüzleri evdeyiz sohbet edecek vakit var aksamlarıda mutlaka 1-2 fün ayırıyoruz hatta eşime amcasın cocuklar bekler diyorım beraber de geziyoruz, yani en son artık koptugumuz dönemlerde yine bir yere gideceğiz kayınvalidem icin bitane gelini var alsın gitsin vs diyordu ki kac kişi hazırlan gidicez dedi, bide bunu ben duyuyorum yani sırf bende ona prim vereyim diye yaptıgına eminim artık dayanamadım actım agzımı yumdum gözümü yaniSize karşı yapılan bir cümle yada davranış yoksa hiç üstünüze alınmayın bence. Yoksa kendi huzurunuzu kaçırırsınız.
Kızgınım konu beni geriyor bahsederken cümlerime yansıması cok anormal gelmiyor. Ben duyuyordum söylenenleri bu arada arkamdan dediysemde daha önce söylediği konuştuğu birseyi duyup yapmadım öyle olsa...Sizinde çok gergin bir tavrıniz olduğunu düşünüyorum. Uslubunuzdan ben gerildim okurken, azarlar gibi ifade ediyorsunuz çoğu şeyi.
Çok sorun varsa ortada görmezden gelin. Ama arkanizdan yakındı diye üstüne yürümek demek en az o kişi kadar gerginlik oluşturuyorsunuz demek.
Neden istediğini yaptınız ki? Keşke hiç karşılık vermeseydiniz. Siz oraya kayınvalideniz için gidiyorsunuz. Üçüncü kişiler için aranızı bozmayın. Çünkü her gittiniz de bu şekilde tavır sergilerseniz siz geçimsiz olarak anılırsınız.Valla fazlasıyla zamanı var 3 tane cocukla zerre ilgilendiğini görmedim,
Surat yapıyor genelde kayınvalideme söylüyor işte beni cagırmadı gitti yok işte hep ayrı takılıyor vs, halbuki gündüzleri evdeyiz sohbet edecek vakit var aksamlarıda mutlaka 1-2 fün ayırıyoruz hatta eşime amcasın cocuklar bekler diyorım beraber de geziyoruz, yani en son artık koptugumuz dönemlerde yine bir yere gideceğiz kayınvalidem icin bitane gelini var alsın gitsin vs diyordu ki kac kişi hazırlan gidicez dedi, bide bunu ben duyuyorum yani sırf bende ona prim vereyim diye yaptıgına eminim artık dayanamadım actım agzımı yumdum gözümü yani
Pişman olmadım dersem yalan olur o duruma düşmekte ayrıca istediğini yapmış olmakta aleyhime oldu gercektenNeden istediğini yaptınız ki? Keşke hiç karşılık vermeseydiniz. Siz oraya kayınvalideniz için gidiyorsunuz. Üçüncü kişiler için aranızı bozmayın. Çünkü her gittiniz de bu şekilde tavır sergilerseniz siz geçimsiz olarak anılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?