Elti sorunsalı..

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Kızlar merhaba,
Yazıp yazıp sildim esasen anlatsam çok uzun olur.
Kıssadan hisse yapayım soru olursa yazayım
Bir eltim var çalışıyor şehir dışında bayramdan bayrama görüştüğümüz ama o bile yeten..
Kendisi ilk zamanlar gayet iyi abla gibi olan biriydi benim için
Oğlum doğduğunda çok eleştirdi oğlumu çok bağırarak konuşuyor çok konuşuyor VS vs büyüyene kadar
Ben iki doğumumda da evimde eşimle baktım çocuklara ilkinde normal olarak acemi stres VS baya stresyliydim felan
Gelip eşime eşin ne kadar stresli iyi dayanıyorsun ben dayanamam dedi sustum
Çocuğu olduktan sonra daha çekilmez hal aldı sürekli oğlumu eleştirdi sus sus VS
Doğum yaptı aradım konuşmadı kaza yaptılar aradım açmadı eşime gördüğünü kızla uyudukları için açamadığını söyledi vs
En son annesi rahatsızdı aradım yine açmadı
Eşimin dedesi vefat etti geldiler ortamdaki herkesle tokalaştı bana uzaktan selam verdi felan
Son olarak bugün kayınvalideye gittik kadın sorduğuma bile cvp vermedi kızını bizim çocuklardan kaçırıyor sanki hastalıklıyız gibi vss..
Eşim bırak kafayı yemiş diyor kayınvalide de aynı şekilde söylüyor
Şimdi bende artık bu nedir derdi ne sorsun annen öğrensin daha o geldiğinde gitmeyim gerilmeye gerek yok dedim eşime
Ama Bi yandan acaba daha mı karışır herşey bilemedim
Anlaşılır yazdın mı bilemiyorum toparlayamamış olabilirim kusura bakmayın
Sizce beni yok sayan elticiğimin derdi ne öğrenmeli miyim yoksa ne hali varsa görsün deyip o geldiğinde gitmemeli miyim

Kızlar merhaba,
Yazıp yazıp sildim esasen anlatsam çok uzun olur.
Kıssadan hisse yapayım soru olursa yazayım
Bir eltim var çalışıyor şehir dışında bayramdan bayrama görüştüğümüz ama o bile yeten..
Kendisi ilk zamanlar gayet iyi abla gibi olan biriydi benim için
Oğlum doğduğunda çok eleştirdi oğlumu çok bağırarak konuşuyor çok konuşuyor VS vs büyüyene kadar
Ben iki doğumumda da evimde eşimle baktım çocuklara ilkinde normal olarak acemi stres VS baya stresyliydim felan
Gelip eşime eşin ne kadar stresli iyi dayanıyorsun ben dayanamam dedi sustum
Çocuğu olduktan sonra daha çekilmez hal aldı sürekli oğlumu eleştirdi sus sus VS
Doğum yaptı aradım konuşmadı kaza yaptılar aradım açmadı eşime gördüğünü kızla uyudukları için açamadığını söyledi vs
En son annesi rahatsızdı aradım yine açmadı
Eşimin dedesi vefat etti geldiler ortamdaki herkesle tokalaştı bana uzaktan selam verdi felan
Son olarak bugün kayınvalideye gittik kadın sorduğuma bile cvp vermedi kızını bizim çocuklardan kaçırıyor sanki hastalıklıyız gibi vss..
Eşim bırak kafayı yemiş diyor kayınvalide de aynı şekilde söylüyor
Şimdi bende artık bu nedir derdi ne sorsun annen öğrensin daha o geldiğinde gitmeyim gerilmeye gerek yok dedim eşime
Ama Bi yandan acaba daha mı karışır herşey bilemedim
Anlaşılır yazdın mı bilemiyorum toparlayamamış olabilirim kusura bakmayın
Sizce beni yok sayan elticiğimin derdi ne öğrenmeli miyim yoksa ne hali varsa görsün deyip o geldiğinde gitmemeli miyim
Ya kendini bi halt zanneden insanlardan bıktık artık ... eşin ve kv ne olduğunu biliyormuş zaten hiç takma bile

Eltinizin derdi; ortadan ikiye ayrilmasi..

Biz kayınvalide ile aynı şehirdeyiz oğlum ilk torun hiç sakınmadım o eşine bile rahat sevdirmedi kızını ama sırf huzırsuzluk olmasın diye ilgilendim oynattım kızını
O benim çocuklarıma hastalıklı muamelesi yaptı olduğu odadan kaçırdı kızını
10 gün önce ameliyat oldum katarakt bu kadar mı merhametsiz 7 yabancı geçmiş olsun dedi kadın diyemedi
Ayy ne dertliymişim 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

Biz kayınvalide ile aynı şehirdeyiz oğlum ilk torun hiç sakınmadım o eşine bile rahat sevdirmedi kızını ama sırf huzırsuzluk olmasın diye ilgilendim oynattım kızını
O benim çocuklarıma hastalıklı muamelesi yaptı olduğu odadan kaçırdı kızını
10 gün önce ameliyat oldum katarakt bu kadar mı merhametsiz 7 yabancı geçmiş olsun dedi kadın diyemedi
Ayy ne dertliymişim 🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Siz fazla iyi niyetlisiniz ama oda alismis sizin onun ustune dusmenize. Bence onu gormezden gelin ve onun yaptigi gibi davranmaya baslayin hemen degisecektir. Mesela ortamda herkeslw tokalasip ona elle isaret yapin bakalim o nasil tepki vericek:)

Her seferinde takmıyorum diyorum ama insan içinde olmuyor bugün tabak hazırlıyoruz tatlı var mı diye en basit soruya bile cvp vermiyor kadın 🤦🏻olmuyor yani
Hic sonra bisey dedim bacim esekmi ... diye sormadinizmi azcik arsizligi ele alin :rolleyes: bozun yani onu bidaha oyle bisey yapmasin

Hic sonra bisey dedim bacim esekmi ... diye sormadinizmi azcik arsizligi ele alin :rolleyes: bozun yani onu bidaha oyle bisey yapmasin
Ya yeni ameliyat oldum benim yapmam yasak zaten kayınvalide söyledi diye girdim mutfağa o da ona diyemiyor garip😅
Benden büyük desem olmayacak açılırsa dilim de durmaz🙈

Bu kadar düşmeyin üstüne sizde. Belliki mesafeli olmak istiyor. Aramayın sormayın. Bir araya gelince uzaktan merhabalaşın.

Bu kadar düşmeyin üstüne sizde. Belliki mesafeli olmak istiyor. Aramayın sormayın. Bir araya gelince uzaktan merhabalaşın.

Esasen uzun zamandır öyle zaten Benim sorunum bugün akrabalar VS vardı en azından toplumun içerisinde mecburiyet durumunda insan olması

Niye u kadar takiyorsunuz. Benim annemde böyle şu şöyle yappti bu böyle yaptı diye kendini yiyo vermesin selam onun selamiylami selam olacak. Herkesle nerabalasin sonra o derseki bana selam vermedi" aaa sendemi burdaydin" deyin😁

Bir aradınız açmadı iki aradınız açmadı daha niye arıyorsunuz ki? Sizi geri aramayıp eşinize açıklama yapıyor birde. Toplum içinde uzaktan konuşması da kendi ayıbı. Hiç kafanıza takıp sıkmayın canınızı.

Bir aradınız açmadı iki aradınız açmadı daha niye arıyorsunuz ki? Sizi geri aramayıp eşinize açıklama yapıyor birde. Toplum içinde uzaktan konuşması da kendi ayıbı. Hiç kafanıza takıp sıkmayın canınızı.

Farklı zaman farklı olayları.. Esasen kaza yaptığında eşim ara büyüklük sende kalsın VS dediği için onun hatırına annesinde de sağlık dedim..
Normalde alışmıştım ama insanlar içinde yine gerdi beni sanırım..
Teşekkürler

Back
X