- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
Kızlar merhaba,
Yazıp yazıp sildim esasen anlatsam çok uzun olur.
Kıssadan hisse yapayım soru olursa yazayım
Bir eltim var çalışıyor şehir dışında bayramdan bayrama görüştüğümüz ama o bile yeten..
Kendisi ilk zamanlar gayet iyi abla gibi olan biriydi benim için
Oğlum doğduğunda çok eleştirdi oğlumu çok bağırarak konuşuyor çok konuşuyor VS vs büyüyene kadar
Ben iki doğumumda da evimde eşimle baktım çocuklara ilkinde normal olarak acemi stres VS baya stresyliydim felan
Gelip eşime eşin ne kadar stresli iyi dayanıyorsun ben dayanamam dedi sustum
Çocuğu olduktan sonra daha çekilmez hal aldı sürekli oğlumu eleştirdi sus sus VS
Doğum yaptı aradım konuşmadı kaza yaptılar aradım açmadı eşime gördüğünü kızla uyudukları için açamadığını söyledi vs
En son annesi rahatsızdı aradım yine açmadı
Eşimin dedesi vefat etti geldiler ortamdaki herkesle tokalaştı bana uzaktan selam verdi felan
Son olarak bugün kayınvalideye gittik kadın sorduğuma bile cvp vermedi kızını bizim çocuklardan kaçırıyor sanki hastalıklıyız gibi vss..
Eşim bırak kafayı yemiş diyor kayınvalide de aynı şekilde söylüyor
Şimdi bende artık bu nedir derdi ne sorsun annen öğrensin daha o geldiğinde gitmeyim gerilmeye gerek yok dedim eşime
Ama Bi yandan acaba daha mı karışır herşey bilemedim
Anlaşılır yazdın mı bilemiyorum toparlayamamış olabilirim kusura bakmayın
Sizce beni yok sayan elticiğimin derdi ne öğrenmeli miyim yoksa ne hali varsa görsün deyip o geldiğinde gitmemeli miyim
Yazıp yazıp sildim esasen anlatsam çok uzun olur.
Kıssadan hisse yapayım soru olursa yazayım
Bir eltim var çalışıyor şehir dışında bayramdan bayrama görüştüğümüz ama o bile yeten..
Kendisi ilk zamanlar gayet iyi abla gibi olan biriydi benim için
Oğlum doğduğunda çok eleştirdi oğlumu çok bağırarak konuşuyor çok konuşuyor VS vs büyüyene kadar
Ben iki doğumumda da evimde eşimle baktım çocuklara ilkinde normal olarak acemi stres VS baya stresyliydim felan
Gelip eşime eşin ne kadar stresli iyi dayanıyorsun ben dayanamam dedi sustum
Çocuğu olduktan sonra daha çekilmez hal aldı sürekli oğlumu eleştirdi sus sus VS
Doğum yaptı aradım konuşmadı kaza yaptılar aradım açmadı eşime gördüğünü kızla uyudukları için açamadığını söyledi vs
En son annesi rahatsızdı aradım yine açmadı
Eşimin dedesi vefat etti geldiler ortamdaki herkesle tokalaştı bana uzaktan selam verdi felan
Son olarak bugün kayınvalideye gittik kadın sorduğuma bile cvp vermedi kızını bizim çocuklardan kaçırıyor sanki hastalıklıyız gibi vss..
Eşim bırak kafayı yemiş diyor kayınvalide de aynı şekilde söylüyor
Şimdi bende artık bu nedir derdi ne sorsun annen öğrensin daha o geldiğinde gitmeyim gerilmeye gerek yok dedim eşime
Ama Bi yandan acaba daha mı karışır herşey bilemedim
Anlaşılır yazdın mı bilemiyorum toparlayamamış olabilirim kusura bakmayın
Sizce beni yok sayan elticiğimin derdi ne öğrenmeli miyim yoksa ne hali varsa görsün deyip o geldiğinde gitmemeli miyim