Elti sorunsalı..

Farklı zaman farklı olayları.. Esasen kaza yaptığında eşim ara büyüklük sende kalsın VS dediği için onun hatırına annesinde de sağlık dedim..
Normalde alışmıştım ama insanlar içinde yine gerdi beni sanırım..
Teşekkürler
Farklı zamanlarda olsa, arayıp,. açmayan sonra da geri dönmeyen insan tekrar tekrar aranmaz, çünkü gerek yok. Kaldı ki bu kişi kanımız, canınız değil ki eltiniz sadece.

Onunla karsilasmamak icin kendinizi kisitlamayin. Sonra kendinizi disarida kalmis bulabilirsiniz. Ziyretinize de gidin, yemeklere de katilin. Ona ozel mesaj atmayi, aramayi birakin ama. Insan icinde bir sey sordugunuzda cevap vermezse "Duymadin galiba" diyin ya da yanindaki baska birine sorun. Siz sakin ve olumlu davranin. Yorucu evet, ama sadece eltiyle degil diger insanlarla olan iliskinizi dusunun. Zaman icinde onu da oyle biri diye kabul edip takmamaya baslarsiniz.

Benim birazda aptallığıma kendime kızgınlığım sanırım..
O kadar irdeledi oğlumu sustum ama kötülük olmasın diye şimdi bakınca
Onunla karsilasmamak icin kendinizi kisitlamayin. Sonra kendinizi disarida kalmis bulabilirsiniz. Ziyretinize de gidin, yemeklere de katilin. Ona ozel mesaj atmayi, aramayi birakin ama. Insan icinde bir sey sordugunuzda cevap vermezse "Duymadin galiba" diyin ya da yanindaki baska birine sorun. Siz sakin ve olumlu davranin. Yorucu evet, ama sadece eltiyle degil diger insanlarla olan iliskinizi dusunun. Zaman icinde onu da oyle biri diye kabul edip takmamaya baslarsiniz.

Yorucu ve üzücü oğlum olana kadar farklıydı bana çünkü ister istemez sorguladım kendimi bişey mi yaptık diye ama baktım herkese öyle benden değil diye rahatladım sanırım biraz
Bu anlatabildiğim kısmı ve gerçekten yoruyor ama haklısınız

E konuşmak zorunda degilsiniz. Tatki var mi diye sormak yerine bakin varsa koyun bulamazsanız koymayin kv sorun yada neden hala umursuyorsunuz kadını ve neden cekiniyorsunuz daha mı çok karışır her sey diye. Esiniz kv yanınızda ise neden karissin.

Bendede aynı model eltiden bir tane var .
İnanın aynen anlattıgınız tarzda
İnsan gibi iki laf edemezsiniz. Daha ilk tanıltıgımız gün eşimle nişanlandıktan sonra gördügüm o gün başladı afra tafraya.
Sürekli iyi niyetle yaklaştım ama kayınpeder ve kaynana görümceye varana kadar hepsi durumu farketmiş
Neden bizim küçük geline böyle yapıyor vs sürekli aralarında konuşuyorlarmış.
Şükür ki ben bu konulara çok takılmıyorum artık .
Sıradan bir insan gibi bir topluma girerse herkese nasılsam onada öyle davranıyırum. Hiçbir tavrını ve laf sokmasını duymazdan geliyorum yine gülümsüyorum .
ben iyi oldukça ona iyi davrandıkca daha sinirleniyor zannımca ama ne yapayım bende kötüdavranırsam saçma bir savaşa girmiş oluruz ki hiç geregi yok hayatta ugraşacak başka mühim konular var var Elti kim ki

Bu arada bazen kayın valide eltimle alakalı bir konu acar hiç yorum yapmam .
Zira insanların arkasından konuşmayı da karakterime yakıştırmıyorum..
Bizim avantajımız eltilerin ne oldugunu herkesin bilmesi .
İnan böyle oldugu müddetçe hiçbir sıkıntı etmeye gerek yok.

Sanada tavsiyem asla onun hakkında dedikodu yapma kimseyle yapma .
Eşinin abisiyle arasının bozulmaması için gayet anlayışlı ol.
Eşine bile yansıtma .
Gelecekte bebeklerinizin kavgalı amcaları olsun istemezsiniz herhalde .

Haydi kazanız mübarek ola.
Uzunnnnn bir yola çıkmışız ve istesekte istemesekte onlar artık bizim ailemiz 😊

Son düzenleme:
E konuşmak zorunda degilsiniz. Tatki var mi diye sormak yerine bakin varsa koyun bulamazsanız koymayin kv sorun yada neden hala umursuyorsunuz kadını ve neden cekiniyorsunuz daha mı çok karışır her sey diye. Esiniz kv yanınızda ise neden karissin.

Şehir dışından geldiği için orda kalıyor kaç gündür tatlıyı getiren de o Bi kişinin eksik kaldı var mı başka Bi yerde diye sordum

Değişik tepkileri var bilmiyorum kardeşler kötü olmasın koskoca kadın şikayet etmek hoş olmaz eşine diye bilmiyorum işte öyle

Şehir dışından geldiği için orda kalıyor kaç gündür tatlıyı getiren de o Bi kişinin eksik kaldı var mı başka Bi yerde diye sordum

Değişik tepkileri var bilmiyorum kardeşler kötü olmasın koskoca kadın şikayet etmek hoş olmaz eşine diye bilmiyorum işte öyle
Bilmem şikayete lüzum neden olsun ki?
Bana cevap vermeycek msjlarima aramalarıma ben ona soru soracgim😃

Bendede aynı model eltiden bir tane var .
İnanın aynen anlattıgınız tarzda
İnsan gibi iki laf edemezsiniz. Daha ilk tanıltıgımız gün eşimle nişanlandıktan sonra gördügüm o gün başladı afra tafraya.
Sürekli iyi niyetle yaklaştım ama kayınpeder ve kaynana görümceye varana kadar hepsi durumu farketmiş
Neden bizim küçük geline böyle yapıyor vs sürekli aralarında konuşuyorlarmış.
Şükür ki ben bu konulara çok takılmıyorum artık .
Sıradan bir insan gibi bir topluma girerse herkese nasılsam onada öyle davranıyırum. Hiçbir tavrını ve laf sokmasını duymazdan geliyorum yine gülümsüyorum .
ben iyi oldukça ona iyi davrandıkca daha sinirleniyor zannımca ama ne yapayım bende kötüdavranırsam saçma bir savaşa girmiş oluruz ki hiç geregi yok hayatta ugraşacak başka mühim konular var var Elti kim ki

Bu arada bazen kayın valide eltimle alakalı bir konu acar hiç yorum yapmam .
Zira insanların arkasından konuşmayı da karakterime yakıştırmıyorum..
Bizim avantajımız eltilerin ne oldugunu herkesin bilmesi .
İnan böyle oldugu müddetçe hiçbir sıkıntı etmeye gerek yok.

Sanada tavsiyem asla onun hakkında dedikodu yapma kimseyle yapma .
Eşinin abisiyle arasının bozulmaması için gayet anlayışlı ol.
Eşine bile yansıtma .
Gelecekte bebeklerinizin kavgalı amcaları olsun istemezsiniz herhalde .

Haydi kazanız mübarek ola.
Uzunnnnn bir yola çıkmışız ve istesekte istemesekte onlar artık bizim ailemiz 😊

Bizim de biliyor diye düşünüyorum herkes yengesi mesela ben artık aramıyorum onu arıyorum açmıyor diyor demekki herkese öyle
Abisini severim candandır kırgınım bu kadar zaman en azından o çocuktur diyemediği sürüsüne olaya binaen..
Ama kötü olmalarını istemem biz iyi olmasak da önemli olan kardeşleri. Görüşmesi bizimki önemli değil bunu kayınvalideye de söyledim
Onlarda görüyor kadın zoruma gidiyor çocuklara öyle davranması diyor
Malesef yapacak bişey yok ama

Valla ben olsam ne ararım ne muhattap olurum soruma cevap mı vermiyor sağırlık mi var sende der olay çıkartırım terbiyesiz kadınmış kendini bisey sanıyor sende çok iyisin alttan alma artık arama da

Kibir canim kibirden öyle davraniyor benim eltimde aynı model kapıdan girişte selâmlasiriz ondan sonra milletin içinde yüzüme dahi bakmaz geçende instada takipten çıkarmış beni bende onu çıkardım baktım birde yeniden eklemiş bende kabul etmedim o seni yok sayıyor sende onu yok sayacaksın hepsi bu

Kızlar merhaba,
Yazıp yazıp sildim esasen anlatsam çok uzun olur.
Kıssadan hisse yapayım soru olursa yazayım
Bir eltim var çalışıyor şehir dışında bayramdan bayrama görüştüğümüz ama o bile yeten..
Kendisi ilk zamanlar gayet iyi abla gibi olan biriydi benim için
Oğlum doğduğunda çok eleştirdi oğlumu çok bağırarak konuşuyor çok konuşuyor VS vs büyüyene kadar
Ben iki doğumumda da evimde eşimle baktım çocuklara ilkinde normal olarak acemi stres VS baya stresyliydim felan
Gelip eşime eşin ne kadar stresli iyi dayanıyorsun ben dayanamam dedi sustum
Çocuğu olduktan sonra daha çekilmez hal aldı sürekli oğlumu eleştirdi sus sus VS
Doğum yaptı aradım konuşmadı kaza yaptılar aradım açmadı eşime gördüğünü kızla uyudukları için açamadığını söyledi vs
En son annesi rahatsızdı aradım yine açmadı
Eşimin dedesi vefat etti geldiler ortamdaki herkesle tokalaştı bana uzaktan selam verdi felan
Son olarak bugün kayınvalideye gittik kadın sorduğuma bile cvp vermedi kızını bizim çocuklardan kaçırıyor sanki hastalıklıyız gibi vss..
Eşim bırak kafayı yemiş diyor kayınvalide de aynı şekilde söylüyor
Şimdi bende artık bu nedir derdi ne sorsun annen öğrensin daha o geldiğinde gitmeyim gerilmeye gerek yok dedim eşime
Ama Bi yandan acaba daha mı karışır herşey bilemedim
Anlaşılır yazdın mı bilemiyorum toparlayamamış olabilirim kusura bakmayın
Sizce beni yok sayan elticiğimin derdi ne öğrenmeli miyim yoksa ne hali varsa görsün deyip o geldiğinde gitmemeli miyim
Yok sayın...gördüğünüz ve görmediginiz her yerde yok sayın.bitti gitti.

Arayanı arayın , aramayanı aramayın...
Konuşanla konuşun , konuşmayanla konuşmayın. Bence bu kadar basit

Aynen öyle yapıyorum aslında ama hem mecburiyet durumu verdiğim soruya cevabı hışımla yanımdan geçmedi hem de önceden oğluma takık Dı şimdi büyüdü o akıllı oldu ona göre bu seferde kızıma taktı o sinir bozucu 4 yaşında bir çocuk yani kuzeniyle oynasın tek kuzen zaten biz anlaşamayabiliriz o bile düşünün benden önce gitti oraya çocuk kuzeni oynayalım demiş ama annen kızar demiş

Kızlar merhaba,
Yazıp yazıp sildim esasen anlatsam çok uzun olur.
Kıssadan hisse yapayım soru olursa yazayım
Bir eltim var çalışıyor şehir dışında bayramdan bayrama görüştüğümüz ama o bile yeten..
Kendisi ilk zamanlar gayet iyi abla gibi olan biriydi benim için
Oğlum doğduğunda çok eleştirdi oğlumu çok bağırarak konuşuyor çok konuşuyor VS vs büyüyene kadar
Ben iki doğumumda da evimde eşimle baktım çocuklara ilkinde normal olarak acemi stres VS baya stresyliydim felan
Gelip eşime eşin ne kadar stresli iyi dayanıyorsun ben dayanamam dedi sustum
Çocuğu olduktan sonra daha çekilmez hal aldı sürekli oğlumu eleştirdi sus sus VS
Doğum yaptı aradım konuşmadı kaza yaptılar aradım açmadı eşime gördüğünü kızla uyudukları için açamadığını söyledi vs
En son annesi rahatsızdı aradım yine açmadı
Eşimin dedesi vefat etti geldiler ortamdaki herkesle tokalaştı bana uzaktan selam verdi felan
Son olarak bugün kayınvalideye gittik kadın sorduğuma bile cvp vermedi kızını bizim çocuklardan kaçırıyor sanki hastalıklıyız gibi vss..
Eşim bırak kafayı yemiş diyor kayınvalide de aynı şekilde söylüyor
Şimdi bende artık bu nedir derdi ne sorsun annen öğrensin daha o geldiğinde gitmeyim gerilmeye gerek yok dedim eşime
Ama Bi yandan acaba daha mı karışır herşey bilemedim
Anlaşılır yazdın mı bilemiyorum toparlayamamış olabilirim kusura bakmayın
Sizce beni yok sayan elticiğimin derdi ne öğrenmeli miyim yoksa ne hali varsa görsün deyip o geldiğinde gitmemeli miyim

benim de iki tane yengem var abimi eşleri... diğerinden büyük ama sonradan evlenen yengem de aynen böyleydi annemlerin evi üç katlıydı.. 2 ve 3. katta gelinler giriş katta da annemler otururdu.. çocuğu yokken sürekli annemdeydi yengemle ablamla geçinirlerdi.. sürekli.. önce evlenen yengemin oğlunu sürekli severdi.. sonra çocuğu oldu kimseyi beğenmez oldu evini beğenmez oldu.. yengemin cocuklarina yaklastirmaz oldu.. evden gitmek için bin türlü yalanlar söyledi abimin aklını doldurdu kavga bagirisla kalkti annesinin yanina taşındı.. çocuğu burdayken 2 3 yaşlarına kadar kaldı bir kere hastaneye yüzü görmedi çok sağlıklıydı masALLAH ama gittiğinden beri hastaneden çıkmaz oldular.. bir de bizi beğenmiyorlardı annemler yengemin yaptigi ettigi seyleri takmıyorlar huzurlular mutlular.. sende öyle yap takma umursama bana ne böyleyse de geç sen ve kayinvaliden biliyor ya herşeyi boşver.. o kayinvalidenizdeyken gitmeyin oraya o gidince gidersiniz cagirlarsa huysuzlasti çocuk bir yere çıkamıyoruz dersiniz onunla aynı ortamda bulunmayın.. benim eltimde bazen telefonlarımi açmazdı ben aramazdım bayramda bile arayıp bayramını kutlamadım.. sorarsa telefonu actigin yok derim..

Hiç sormayın ve hiçbir şey yokmuş gibi davranın ona da herkese davrandığınız gibi davranın. Üstüne gittikçe kendini değerli hissetcek çünkü aranızda bi şey geçmediyse zaten sorasınız ya da onla kavga edin diye yapıyordur.
O öyle insanların içinde sizi cevaplamadığında ya da selam vermediğinde falan alaycı bi şekilde tebessüm edin diğerlerine bakarak DELİ BU der gibi :KK48:

Back
X