Elti sorunsalı..

Sorunsal
1 . Çözümü belli olmayan.
2 . Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik.
Yani sorunsal değil sorun...

Kızlar merhaba,
Yazıp yazıp sildim esasen anlatsam çok uzun olur.
Kıssadan hisse yapayım soru olursa yazayım
Bir eltim var çalışıyor şehir dışında bayramdan bayrama görüştüğümüz ama o bile yeten..
Kendisi ilk zamanlar gayet iyi abla gibi olan biriydi benim için
Oğlum doğduğunda çok eleştirdi oğlumu çok bağırarak konuşuyor çok konuşuyor VS vs büyüyene kadar
Ben iki doğumumda da evimde eşimle baktım çocuklara ilkinde normal olarak acemi stres VS baya stresyliydim felan
Gelip eşime eşin ne kadar stresli iyi dayanıyorsun ben dayanamam dedi sustum
Çocuğu olduktan sonra daha çekilmez hal aldı sürekli oğlumu eleştirdi sus sus VS
Doğum yaptı aradım konuşmadı kaza yaptılar aradım açmadı eşime gördüğünü kızla uyudukları için açamadığını söyledi vs
En son annesi rahatsızdı aradım yine açmadı
Eşimin dedesi vefat etti geldiler ortamdaki herkesle tokalaştı bana uzaktan selam verdi felan
Son olarak bugün kayınvalideye gittik kadın sorduğuma bile cvp vermedi kızını bizim çocuklardan kaçırıyor sanki hastalıklıyız gibi vss..
Eşim bırak kafayı yemiş diyor kayınvalide de aynı şekilde söylüyor
Şimdi bende artık bu nedir derdi ne sorsun annen öğrensin daha o geldiğinde gitmeyim gerilmeye gerek yok dedim eşime
Ama Bi yandan acaba daha mı karışır herşey bilemedim
Anlaşılır yazdın mı bilemiyorum toparlayamamış olabilirim kusura bakmayın
Sizce beni yok sayan elticiğimin derdi ne öğrenmeli miyim yoksa ne hali varsa görsün deyip o geldiğinde gitmemeli miyim

Sizin peki bu eltiye düşkünlüğünüz nedir? 50 kere aramışsınız ama kadın neredeyse hiç birini açmamış. sizi yok sayıyor, küçümsüyor vb. Kadın sizi sevmiyor belli yani. Daha ne yapsın suratınıza mı söylesin...

Biz kayınvalide ile aynı şehirdeyiz oğlum ilk torun hiç sakınmadım o eşine bile rahat sevdirmedi kızını ama sırf huzırsuzluk olmasın diye ilgilendim oynattım kızını
O benim çocuklarıma hastalıklı muamelesi yaptı olduğu odadan kaçırdı kızını
10 gün önce ameliyat oldum katarakt bu kadar mı merhametsiz 7 yabancı geçmiş olsun dedi kadın diyemedi
Ayy ne dertliymişim 🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Sadece eltiniz değil ,insanlar size nasıl davranıyorsa siz de aynını iade edin ve hiicc takılmayın.Hıc kimseyi hizaya sokamaz psikolojisini düzeltemezsiniz.Bazı insanlar ,bazı insanları bir sebep yokken de sevmezler.Enerji meselesi diyorum ben.Eltiniz sizi sevmiyor dolayısıyla da önemsemiyor.Aynını iade edin

Sizin peki bu eltiye düşkünlüğünüz nedir? 50 kere aramışsınız ama kadın neredeyse hiç birini açmamış. sizi yok sayıyor, küçümsüyor vb. Kadın sizi sevmiyor belli yani. Daha ne yapsın suratınıza mı söylesin...

Çok düşkünüm sormayın
Benim için sevme ile alakalı değil aramalarım AA hadi canım sıkıldı arayayım gibi durumlar değil yani
Hayatta herşeyi sevdiği için yapmıyor malesef insanoğlu
Evet sevmiyor olabilir bende öyle ama saygı aile görgü bana göre önemli

Evet kendime zarar bunun farkındayım bundan sonra artık olduğu ortama girip kendimi germiyeceğim hareketleri deli ediyor insanı

sizde çocuğunuzu ona onun çocuğuna yaklastirmayin hasta olursun deyip çocuğunuzu kendinize çekin... eğer birşey derse 'senin üstü kapalı söylemek istediğini ben üstü açık söylüyorum' deyip susun bence ben aynen öyle yapardım...

Benim ki, eskiden zoraki konuşurken, oğlum çocuğunun oyuncağını aldı, al senin olsun dedi. Baktım, oğlumun diğer oyuncağını çocuğuna alıyor, ben de hiç al senin olsun demedim. Giderken ne goreyim, verdiği oyuncağı da götürmüş. :)))

benim 4 tane eltim var ben 5. gelinim bir tane de bekar kaynim var bakalım o nasıl olacak ama benim 4 eltime hiç birşey yapmadılar dugunde mobilya bile alinmadi bir tek yatak odasi...sadece bana yaptılar herseyim alindi niye benim cevabim hazırdı gözüm açıktı.. mobilya almaya gideceğimiz zaman en başta hepsi konuşuldu sonra görümcelerim diyor ki ece sadece yatak odası al, dedim kusura bakmayın ne konuşulduysa o alınacak.. başka eltiler olsa kıskanır kudururdu ama benim eltilerim hiç konuya bile getirmezlerdi.. hep abla gibi davranırlar.. eve gelseler gitmeyin diye yalvarırdım.. ben oraya gitsem aynen o şekilde onlarda.. bana gelseler bırakmazlar ben is yapayım ben oraya gitsem aynı şekilde yine bırakmazlar.. hepimiz aynı 5 kız kardeş gibiyiz masALLAH.. ne bilim bunları görünce bir tuhaf geliyor konuşmalar ki ben hayatta kafaya takmam ya lafımı veririm ya alaycı gülüşle cevap vermeden umursamadan otururum yerimde.. gerek yok yani böyle insanlar yüzünden kafaya takmaya hiç ama hiç gerek yok.. oyuncağı mı götürmüş boşverin siz oğlunuza en güzellerini alırsınız.. gerek yok yani umursamaya.. sonra bunu takarsınız hayat bu ne olacağı belli değil belki daha büyük bir olay oldu o zaman ne yapacaksınız esinizle bile kafaniza taktığımız için aranızda sorun bile çıkabilir...

Back
X