Elti sorunsalı..

Bizimki de başta çok iyiydi annem nişanımda geldiğinde yabancı gibi durdu geldi yanıma sadece elini uzattı gitti sevemedi onu bende hep iyi diyordum kadın haklı çıktı
Sonradan kızı olunca gösterdi esas yüzünü

inan ki hiç takılacak birşey değil.. boşver takma umursama sana zarar.. o öyleyse sen de arana mesafe koy arama sorma... sende onunla bir ortama gelince uzaktan selam ver...

Buna bu sefer emin oldum kızım 4 yaşında bu sefer onun kızıyla anlaştılar biraz oyuncaklarını istedi bende dedim kuzeninden izin al izin aldı gitti oyuncakları almaya kadın eliyle tutuyor oyuncakları git önce kızımdan izin al diye aldı zaten dedim hiç al oyna bile demedi dengesiz
Karşındaki çocuk yani neyin havası bu

ay valla ben bu kadarına dayanmazdım sanırım kavga laf falan ederdim herhalde.. ama siz cevap vermeyip böyle kafaniza takarsanız size zarar diyeyim ben size ya cevabınızı verin ya da umursamayın...

Ayni tepkiyi verin size nasil davraniyorss bi kere aynisini yasatin illaki hemen tepki verecekdir size sizde ozaman senin davrandigin gibi yapiyorum hak edene dersiniz

ay valla ben bu kadarına dayanmazdım sanırım kavga laf falan ederdim herhalde.. ama siz cevap vermeyip böyle kafaniza takarsanız size zarar diyeyim ben size ya cevabınızı verin ya da umursamayın...

Evet kendime zarar bunun farkındayım bundan sonra artık olduğu ortama girip kendimi germiyeceğim hareketleri deli ediyor insanı

Ayni tepkiyi verin size nasil davraniyorss bi kere aynisini yasatin illaki hemen tepki verecekdir size sizde ozaman senin davrandigin gibi yapiyorum hak edene dersiniz

Bir kere yaptım kızını yanımızda yalnız bırakmaz çocuklar oynasın diye bile oğlum 8 yaşında şöyle yap böyle yap yönlendiriyor onu o. Yüzden seviyor Bi yere gidiyordum sürekli yanımıza gel dedim oğluma biz bakamıyor muyuz dedi sert Bi şekilde delirdi

üzerine gitmeyin ne hali varsa görsün
kendi kendine kurulmuş kıskanmış ve tavır yapmış
boşverin.. sizi ezmeye çalışırsa da herhangi bir ortamda hakkından gelin

Baktığın zaman iyi. Bir işi olan eşi de lafını dinleyen Bi kadın baştan beri çocuğunu sakındı herkesten sevdirmedi ben sakınmadım hiç millet çocuğunu sevmeyince bu sefer bana sardı halbuki kendi engelledi

Bayramlarda o varken gitmeyeceğim diyorsunuz bence bu düşünceniz çok hatalı.Sonuçta orası kv nizin evi sizin yapmanız gereken tek şey eltinizi yok saymak.Normal davranışlarınıza devam edin neşeli olun yani takmadığınızı belli edinBir de şu var belki de sizin kvnizle aynı şehirde olmanızı kıskanıyo eğer olaylar anlattığınız gibiyse kesinlikle bir kıskançlık mevzusu var.Mesela size daha çok şey mi yapıldı düğün zamanı yani kadın kendini haksızlığa uğramıs filan mı hissediyor bunları bilemiyoruz anlattıklarınızdan.Eğer eşinizin ailesi iki geline de eşit davranıp maddi olarak eşit imkanlar sunduysa ve eltiniz buna rağmen size böyle davranıyorsa zaten hastalıklı bir kişilik demektir.Önce gerçekten eşit davranıldı mı bunlardan da bahsedin

Bende de vardı aynısından.

Daha yeni evliyim evde suratı beş karıs dolaşmalar herkese hosgeldin diyip bana dememeler sorularıma kısa net cevaplar.

Esimde farkinda ben hic üstelemedim kimseyede bunun derdi ne demedim. ne hali varsa görsun dedim icimden ve bende ona o yokmus gibi davrandım.

Sonra sinir küpü olmus arkamdan konusmus. inan bana sizofren gibi kafasından olmayan seyler uydurup ondan bana öyle davrandığımı idda etmis.

Hatta nisanımda benim akrabalarıma tuvaleti sormuşda akrabaları göstermemismiş:KK70:sebep olarak bunu bile saymıs.

Ben konuyu bana açanlara hep kısa kestim konusmak istemiyorum beni ilgilendirmiyor dedim. nisanda herkes cok mutluydu birtek sorun yasayan oysa kendi bilir dedim.

simdi bende ona aynıyım. kaynimda zaten aynı kafada oda düğünde bilmem nerede beklemis diye sudan bir bahaneyle esime kustu.

Hicte yuz yuze gelip derdiniz ne demedik. biz kendimizden eminiz. ne halleri varsa görsünler.

Duyduguma gore kari koca aralarinda da anlasmazlık varmıs zaten bizim düğünümüz olduğu zaman. onlar kendi yuvalrında mutlu olsun biz kendi yuvamızda mutlu olalım varsın uzak olsunlar.

Al
Eşimin abisi iyidir ama bende ona karşı iyi oldum saygımı bozmadım herkes kendine göre iyi sonuçta
Valla artık bende de bitti abisi umrum değil
Ben bu zamana kadar aman kötülük olmasın dedim herşeyi yaptım sustum
Bundan sonrasını o düşünsün birkaç güne tekrar gelecekler ne giderim ne çocukları gönderirim ne halleri varsa görsünler

Abisi yeteri kadar iyi olsaydı, karısını firenlerdi. Sana insan gibi davranmasını sağlardı. Ben kaynim bana iyi olsaydı onun hatırına eltiyi gormezden gelirdim mesela. ama hurra karı koca cullandilar üzerime. :)

Her seferinde takmıyorum diyorum ama insan içinde olmuyor bugün tabak hazırlıyoruz tatlı var mı diye en basit soruya bile cvp vermiyor kadın 🤦🏻olmuyor yani
Sizde onu yok sayin,yokmuş gibi davranın,birşey dediğinde duymamış gibi yapın bulunduğunuz odadan ayrılın. Onun olduğu yerlerde bol bol çocuklarınizla gulun oynayın.Bakalim ozaman kendi çocuğunu nasıl tutacak yanınıza göndermemek için.

Benim ki, eskiden zoraki konuşurken, oğlum çocuğunun oyuncağını aldı, al senin olsun dedi. Baktım, oğlumun diğer oyuncağını çocuğuna alıyor, ben de hiç al senin olsun demedim. Giderken ne goreyim, verdiği oyuncağı da götürmüş. :)))

Bayramlarda o varken gitmeyeceğim diyorsunuz bence bu düşünceniz çok hatalı.Sonuçta orası kv nizin evi sizin yapmanız gereken tek şey eltinizi yok saymak.Normal davranışlarınıza devam edin neşeli olun yani takmadığınızı belli edinBir de şu var belki de sizin kvnizle aynı şehirde olmanızı kıskanıyo eğer olaylar anlattığınız gibiyse kesinlikle bir kıskançlık mevzusu var.Mesela size daha çok şey mi yapıldı düğün zamanı yani kadın kendini haksızlığa uğramıs filan mı hissediyor bunları bilemiyoruz anlattıklarınızdan.Eğer eşinizin ailesi iki geline de eşit davranıp maddi olarak eşit imkanlar sunduysa ve eltiniz buna rağmen size böyle davranıyorsa zaten hastalıklı bir kişilik demektir.Önce gerçekten eşit davranıldı mı bunlardan da bahsedin

Ben kimsenin çocuğuna bişey demem ama kadın sürekli çocuklarımı eleştiriyor konuşmuyorum konuşsam ağır konuşurum çünkü en fazla misafir gibi gider gelirim
Normalde k. Valide de onlar gelince kahvaltıya alırdı kadın onlar gittikten sonra çağırdı bizi o da farkında
Ondan farklı hiç bişey yapılmadı bana çünkü abisi kendi aldı herşeyin eşimde bende herşeyi mi kendim yapıcam dedi 1 sene borç ödedik bizde aileden bişey kabul etmedik yani
Onu başta istememiş ler ailesi bize uygun değil demişler oğullarına ama evlendikten sonra kötü davranmadılar biz nişanlıyken bile k. Valide adını dilinden düşürmezdi
Çocuklar konusu sorun onun için topluluk içinde de söyler hep onun çocuklarıyla ilgileniyor diye
Ama kendi bırakmıyor ki sevsinler kızı daha düne kadar amcasına yaklaşmıyordu
Hem kayınvalideye laf ediyor oğlun aynı o şöyle yapıyor böyle yapıyor diyor hem bırakmıyor sevsin millet hem de benim ki sevilmiyor gibi Bi havalara giriyor
Burda anlattığım küçük Bi bölüm ü ve yoruluyorum gerçekten anlatırken bile

Al

Abisi yeteri kadar iyi olsaydı, karısını firenlerdi. Sana insan gibi davranmasını sağlardı. Ben kaynim bana iyi olsaydı onun hatırına eltiyi gormezden gelirdim mesela. ama hurra karı koca cullandilar üzerime. :)

Valla artık benimde gözümde değil abisi bende ona karşı hep iyi oldum çünkü ama hiç demedi gördü de çocuklara müdahale etmedi ya da dargınlık olmasın gibi Bi derdi olmadı demekki eşi böyle tavırlar yapabiliyor
Daha da ağzıyla kuş tutsa yoruldum artık umrum değil

Benim ki, eskiden zoraki konuşurken, oğlum çocuğunun oyuncağını aldı, al senin olsun dedi. Baktım, oğlumun diğer oyuncağını çocuğuna alıyor, ben de hiç al senin olsun demedim. Giderken ne goreyim, verdiği oyuncağı da götürmüş. :)))
Valla böylelerine müstehak🤦🏻

Sizde onu yok sayin,yokmuş gibi davranın,birşey dediğinde duymamış gibi yapın bulunduğunuz odadan ayrılın. Onun olduğu yerlerde bol bol çocuklarınizla gulun oynayın.Bakalim ozaman kendi çocuğunu nasıl tutacak yanınıza göndermemek için.

Yazık kız istiyor oynuyorlar felan arada derede gelip yine almaya çalışıyor ya çocuk o kadar sindirilmiş ki 5 yaşında sürekli dibinde düşecek edecek VS diye çocuğu seni bırakıp giderim diye sindiriyor çocuk annesinin dediğinden çıkmıyor

Ona,aynı onun size davrandığı gibi davranın.
O sizi aramıyorsa siz de aramayın.
O size uzaktan selam veriyorsa siz de öyle yapın.
O çok mu değerli hayatınızda olmazsa olmaz mı
Anlıyorum eş dost yanında kötü görünmek istemiyorsunuz ama soran olursa onun nasil bir ukala olduğunu anlatırsınız

Yazık kız istiyor oynuyorlar felan arada derede gelip yine almaya çalışıyor ya çocuk o kadar sindirilmiş ki 5 yaşında sürekli dibinde düşecek edecek VS diye çocuğu seni bırakıp giderim diye sindiriyor çocuk annesinin dediğinden çıkmıyor
Siz iyi niyetinizden onun çocuğuna kıyamıyorsunuz ama o hem kendi çocuğuna hemde sizinkilere kıyıyor.Ne olursa olsun sizde kendi çocuklarınızı ezdirmeyin.Yok öyle bir dünya ben hançerinin keyfine göre hadi çocuğum oyna bak kuzenin üzülüyor diye oynatıp sonra yenge hanım kendi çocuğunu oyundan çekip alıyorsa kendi cocuklarimi o duruma düşürüp onlara göre hareket ettirmem.
Onun ki kıymetliyse sizinkilerde kıymetli.Bundan sonra asıl siz kendi çocuklarınizi yanınıza alın birlikte oynayın eğlenin gülüşün muhattap olmayin bisey dediginde duymamis gibi davranin gerisini kendisi düşünsün.

Siz iyi niyetinizden onun çocuğuna kıyamıyorsunuz ama o hem kendi çocuğuna hemde sizinkilere kıyıyor.Ne olursa olsun sizde kendi çocuklarınızı ezdirmeyin.Yok öyle bir dünya ben hançerinin keyfine göre hadi çocuğum oyna bak kuzenin üzülüyor diye oynatıp sonra yenge hanım kendi çocuğunu oyundan çekip alıyorsa kendi cocuklarimi o duruma düşürüp onlara göre hareket ettirmem.
Onun ki kıymetliyse sizinkilerde kıymetli.Bundan sonra asıl siz kendi çocuklarınizi yanınıza alın birlikte oynayın eğlenin gülüşün muhattap olmayin bisey dediginde duymamis gibi davranin gerisini kendisi düşünsün.

Ahhh işte salaklığın doymayım çok haksızlık ettim çocuklarıma kendime de kızıyorum
Ama inşallah bu saatten sonra öyle olmayacak

Ona,aynı onun size davrandığı gibi davranın.
O sizi aramıyorsa siz de aramayın.
O size uzaktan selam veriyorsa siz de öyle yapın.
O çok mu değerli hayatınızda olmazsa olmaz mı
Anlıyorum eş dost yanında kötü görünmek istemiyorsunuz ama soran olursa onun nasil bir ukala olduğunu anlatırsınız

Olmazsa olmaz değil kesinlikle ama aileyiz muhabbetine böyle süregeldi haklısınız bazende söylemek lazım

Back
X