Elti sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

endoles2001

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
31
-33
1
24
Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..

Kadın 3.ye hamile kalmış sizin ilk galiba..kaynananız ikinize eşit davranacağını söylemiş ...sizde bu duruma bozulmuşsunuz çünkü sizin ilk o sebeple itina bekliyorsunuz
Boşuna beklemeyin itina falan...kaynanalar böyledir akıl sır ermez yaptıklarına...belki siz eltinizden daha iyi bir gelinsiniz onlara karşı daha hürmetli saygılısınız bilemem...ama ne olursa olsun deveye diken insana si...n...yaranır demişler
Ben 17 yıllık evliyim eltim 20 ..onun çocuğu yok benim bir kızım var..eltim kaynanamlara bir barsak su vermez kaynım selam bile vermez bu ailede kimseye düşman gibiler herkese,ama onun çocuğu olsun dünyayı önüne sereceğim der kaynanam benim çocuğum olduğunda hiç umursamadılar sezeryandım eve çıktıktan sonra 2 gece kaldı kaynanam aynı binadayız üstelik 3.gün ben evimde yatacağım dedi..annemde gelemedi tadilat vardı evinde ..
Çocuğa doğum alışverişini annem yaptı kaynanam çeyrek bile takmadı sadece beşik aldı annem bilezik taktı bana kızıma altın falan....neyse o çok önemli değil ...şu an kızım 15 yaşında kaynanam kıyafet alır harçlık verir falan esirgemez yani...ama bebekken umurunda değildi ..eltim e doktora gitsin diye varını yoğunu döküyordu oda onu kandırıp alıp parasını yiyor (karı koca çalıştıkları halde üstelik,) doktora gitmiyordu...Bende kızıma istediği oyuncağı bile alamıyordum yoktu durumumuz...o zamanlar benimde zoruma gidiyordu benim çocuğum var görmezden geliyor ama onun olsun diye herşeyi yapıyor..
Kaynanalar istedikleri kadar adaletsiz davransınlar ama Allahın adaleti hiçbir zaman şaşmaz ..bunu unutmayın lütfen

Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
Sinir olacak ne var ki bunda kaynaniz eşit davranacakmis sonuçta torunu oluyor ilkte olsa 3. de olsa torunlarini aynı sever ne ayrımı yapabilir ki .

Kadın 3.ye hamile kalmış sizin ilk galiba..kaynananız ikinize eşit davranacağını söylemiş ...sizde bu duruma bozulmuşsunuz çünkü sizin ilk o sebeple itina bekliyorsunuz
Boşuna beklemeyin itina falan...kaynanalar böyledir akıl sır ermez yaptıklarına...belki siz eltinizden daha iyi bir gelinsiniz onlara karşı daha hürmetli saygılısınız bilemem...ama ne olursa olsun deveye diken insana si...n...yaranır demişler
Ben 17 yıllık evliyim eltim 20 ..onun çocuğu yok benim bir kızım var..eltim kaynanamlara bir barsak su vermez kaynım selam bile vermez bu ailede kimseye düşman gibiler herkese,ama onun çocuğu olsun dünyayı önüne sereceğim der kaynanam benim çocuğum olduğunda hiç umursamadılar sezeryandım eve çıktıktan sonra 2 gece kaldı kaynanam aynı binadayız üstelik 3.gün ben evimde yatacağım dedi..annemde gelemedi tadilat vardı evinde ..
Çocuğa doğum alışverişini annem yaptı kaynanam çeyrek bile takmadı sadece beşik aldı annem bilezik taktı bana kızıma altın falan....neyse o çok önemli değil ...şu an kızım 15 yaşında kaynanam kıyafet alır harçlık verir falan esirgemez yani...ama bebekken umurunda değildi ..eltim e doktora gitsin diye varını yoğunu döküyordu oda onu kandırıp alıp parasını yiyor (karı koca çalıştıkları halde üstelik,) doktora gitmiyordu...Bende kızıma istediği oyuncağı bile alamıyordum yoktu durumumuz...o zamanlar benimde zoruma gidiyordu benim çocuğum var görmezden geliyor ama onun olsun diye herşeyi yapıyor..
Kaynanalar istedikleri kadar adaletsiz davransınlar ama Allahın adaleti hiçbir zaman şaşmaz ..bunu unutmayın lütfen
Demek istediğim bu evde her işi ben yaparım ama o sevilen gelin anlamıyorum gerçekten yazdiklarinla beni anlatmışsın

İlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
Benim kaanatimce aynı olur şöyle düşünüyorum benim ilk cocugumdq olsa beşinci çocuğumda olsa asla ayrım yapamam aynı derecede severim torunlar içinde aynı şekilde düşünüyorum benim görüşüm bu şekilde

Kıskançlıktan nasıl hamile kalınıyor 🙄Öyle ha deyince kalınıyor mu ? veren Allah değil mi ? Kaynananız haklı her iki taraf ta aynı anda hamile kaldıysa aynı şeyleri yapmak en doğrusu.Bunları düşünüp kendinizi strese koymayın.Önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı 😊
Canım çok sinsi ben evlendiğimden beri günüm geçiyor diyip diyip kayinvalidemlere yag yapıyor iki çocuğuna isim koymamis diyor ki kayınvalidemin ismini koyucam kız olursa erkek olursa kayınbabamın Allah aşkına yanı tuhaf bir kızı bir oğlu var kayinvalidemlerde diyor seni kıskandı yaptı diye

İncir kürü çörekotu kürü duydum da kıskançlık kürü duymamıştım bak ilk ay etki etmiş eltide demek ki :confused:
Ayrıca ilk çocuk son çocuk ne farkeder kv için torun torundur kimse imparator dünyaya getirmiyor herkesin yavrusu kendine özel
Herkesten bu muameleyi beklemek absürd

yargılamak istemiyorum neler yaşıyorsunuz bilemiyorum ama hamile kaldığınıza şükredeceğiniz yere saçma sapan şeylere alınganlık yapmışsınız. Rabbim bana bir evlat nasip etsinde isterse çocuğum kimsenin umrunda, ilgisinde olmasın mühim değil. Bence boşverin bu konuları rabbimin nasip ettiği güzelliğe verin kendinizi. Yatın kalkın şükredin halinize.

Keşke hamile kalsam da kaynanam eltimin ayaklarının altına dünyayı serse. İnanın umrumda olmaz. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Hem eltinizin çikola kisti varmış geçmiş ve hamile kalmış onun adına mutlu olun boşverin bu dünyevi işleri ya. Hayatı zorlaştırmayın kendinize. Hamilesiniz tadını çıkarın 💐

Düşük sonrası yeniden hamile kalmışsınız ne güzel, hayırlı olsun.

Elti iki çocuklu bir kadın olarak sırf sizi kıskandığı için hamile kalacak değildir, oyuncak bebek değil bu değil mi? Diyelim o sebeple hamile kaldı, böyle biri ciddiye alınmaz

Kayınvalide için ilk torun, ikinci torun farketnez ayrıca, onun ne yapıp yapamayacağınin da çok önemli olmaması lazım.

Siz keninize bakın. 😑

Bence sen kıskançsın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X