- Konu Sahibi endoles2001
diyelim ki haklısınız elti kıskanç işte yıllardır tek gelindi ilgi istiyor vs vs 
kv de eltiyi tanıyor yıllardır olay çıkartacağını biliyor ikinize de aynı şeyi yapacağım dedi ne desin kadın
şöyle düşünelim
sizin ilk çocuğunuz sağlıkla kucağınıza alın
kv bir hırka ördü bir de yarım altın taktı
eltiye de dönüp bu üçüncü sana yelek yeter çeyrek yeter mi diyecek
sonuçta o doğan da 3. olsa da bir bebek
ya da şöyle düşünün
bunlar doğdu kv atıyorum beşik aldı, çeyrek aldı
3 yıl sonra siz ikinciyi doğurduğunuzda ilk çocuğa aldım zaten dese bozulmaz mısınız bu yavrumun öbüründen farkı ne demez misiniz
hem eltinin 3. ye ne yaparsa ileride sizinkilere de yapar
ha bu arada kv den bir şey beklemeyin hatta ikinize aynı şeyi yapacağım deseydi de boş ver yapma bir şey derdim ben

kv de eltiyi tanıyor yıllardır olay çıkartacağını biliyor ikinize de aynı şeyi yapacağım dedi ne desin kadın
şöyle düşünelim
sizin ilk çocuğunuz sağlıkla kucağınıza alın
kv bir hırka ördü bir de yarım altın taktı
eltiye de dönüp bu üçüncü sana yelek yeter çeyrek yeter mi diyecek
sonuçta o doğan da 3. olsa da bir bebek
ya da şöyle düşünün
bunlar doğdu kv atıyorum beşik aldı, çeyrek aldı
3 yıl sonra siz ikinciyi doğurduğunuzda ilk çocuğa aldım zaten dese bozulmaz mısınız bu yavrumun öbüründen farkı ne demez misiniz
hem eltinin 3. ye ne yaparsa ileride sizinkilere de yapar
ha bu arada kv den bir şey beklemeyin hatta ikinize aynı şeyi yapacağım deseydi de boş ver yapma bir şey derdim ben

Eee diyelim kıskançlıktan hamile kaldı ne olacak. Tek başınıza hamile kalmış olsaydınız sultan olacağınızı falan mı düşünüyorsunuz anlamadım. Şehzade falan doğurmayacaksanız milyonlarca kadının her gün doğurduğu gibi doğurup anne olacaksınız alt tarafı. Taht kavgası var gibi saçma sapan triplere girip komik duruma düşürmeyin kendinizi. Çok boş vaktiniz varsa çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar okuyun.
 Eee diyelim kıskançlıktan hamile kaldı ne olacak. Tek başınıza hamile kalmış olsaydınız sultan olacağınızı falan mı düşünüyorsunuz anlamadım. Şehzade falan doğurmayacaksanız milyonlarca kadının her gün doğurduğu gibi doğurup anne olacaksınız alt tarafı. Taht kavgası var gibi saçma sapan triplere girip komik duruma düşürmeyin kendinizi. Çok boş vaktiniz varsa çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar okuyun. 

kayınvalidenizin eşit davranması niye gücünüze gidiyor? Bence kıskanan taraf elti değilde sizsiniz.
 kayınvalidenizin eşit davranması niye gücünüze gidiyor? Bence kıskanan taraf elti değilde sizsiniz. 

Elti de ona göre önlemini alırdı
 Elti de ona göre önlemini alırdı