Elti sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
diyelim ki haklısınız elti kıskanç işte yıllardır tek gelindi ilgi istiyor vs vs

kv de eltiyi tanıyor yıllardır olay çıkartacağını biliyor ikinize de aynı şeyi yapacağım dedi ne desin kadın

şöyle düşünelim

sizin ilk çocuğunuz sağlıkla kucağınıza alın

kv bir hırka ördü bir de yarım altın taktı

eltiye de dönüp bu üçüncü sana yelek yeter çeyrek yeter mi diyecek

sonuçta o doğan da 3. olsa da bir bebek

ya da şöyle düşünün

bunlar doğdu kv atıyorum beşik aldı, çeyrek aldı

3 yıl sonra siz ikinciyi doğurduğunuzda ilk çocuğa aldım zaten dese bozulmaz mısınız bu yavrumun öbüründen farkı ne demez misiniz

hem eltinin 3. ye ne yaparsa ileride sizinkilere de yapar

ha bu arada kv den bir şey beklemeyin hatta ikinize aynı şeyi yapacağım deseydi de boş ver yapma bir şey derdim ben

İnanamıyorum gerçekten bi düşük yapmışsınız yeniden hamile kalmışsınız tek düşünceniz sağlıklıca bebeğe kavuşmak olmalıyken eltim kıskançlıktan hamile kaldı diye dert bulmuşsunuz kendinize🤦🏻‍♀️ Eee diyelim kıskançlıktan hamile kaldı ne olacak. Tek başınıza hamile kalmış olsaydınız sultan olacağınızı falan mı düşünüyorsunuz anlamadım. Şehzade falan doğurmayacaksanız milyonlarca kadının her gün doğurduğu gibi doğurup anne olacaksınız alt tarafı. Taht kavgası var gibi saçma sapan triplere girip komik duruma düşürmeyin kendinizi. Çok boş vaktiniz varsa çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar okuyun.

Siz 2.3. Çocuğunuzu ilk çocuğunuzdan dahamı az seveceksiniz. ? Düşünceleriniz saçma ve ayıp bence. Bol bol dua edip ruhunuzu bu kirli düşüncelerden arındırın. Böyle ömür geçmez. Kadın ne yapsın seninki ilk diye mehter takimi mı getirsin.

Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..

images - 2021-02-06T135011.391.webp

İlkle üçüncü aynı mi olur peki ?
Niye sizin ilk olduğu için kakasında boncuk mu bulacaksınız?
Siz ailenizin kaçıncı çocuğusunuz, 2 yada 3. kez doğurduğunuz da o çocukların kıymeti mi düşecek?
Kv neden sizin bebeklerinize bir şeyler yapmak zorunda. Anne baba olan sizler değil misiniz?

Ayrıca hamilelik haset, fesat kıskançlıktan değil. Sevişme sonucu spermin yumurtayı döllemesi ile olur....

Niye sizin ilk olduğu için kakasında boncuk mu bulacaksınız?
Siz ailenizin kaçıncı çocuğusunuz, 2 yada 3. kez doğurduağunuzda o çocukları kıymeti mi düşecek?
Kv neden sizin bebeklerinize bir şeyler yapmak zorunda. Anne baba olan sizler değil misiniz?

Ayrıca hamilellik haset, fesat kıskançlıktan değil. Sevişme sonucu spermin yumurtayı döllemesi ile olur....

Yok yaw. Yeterli kadar kiskancsan, ovulasyon gününü bile eltininkinle ayni yapabiliyorsun, bilmiyormuydun? Demek ki yeterli kadar fesat degilsin sekerim :KK55:

Yok yaw. Yeterli kadar kiskancsan, ovulasyon gününü bile eltininkinle ayni yapabiliyorsun, bilmiyormuydun? Demek ki yeterli kadar fesat degilsin sekerim :KK55:
Hadi fesatlık seviyemizi artırdık diyelim, sperme nasıl söz geçiriyorlar "o yumurtayı döllemeden dönersen, şaplağı yersin" falan mı diyorlar ki :KK70:

bu gerçek ama

ben bir makale okumuştum kız yurdunda aynı odada kalan kızlarla ilgili

yani tüm adet döngüleri aynı hale geliyor

hatta bizim işyerinde de öyleydi bir ara, hatta yeni bir kız geldi, sonra o da tüm ofisin döngüsüne uydu

(koca ofisteki muhabbete bakın, 25-27 yaş aralığında 10-15 kadın)

bu gerçek ama

hatta bizim işyerinde de öyleydi bir ara, hatta yeni bir kız geldi, sonra o da tüm ofisin döngüsüne uydu

Evet doğru ünide ev arkadaşımla biz de öyleydik

Çok farklı açılardan da yorum yapabilirdim, ama yapmayacağım. Başkalarını bırakıp hamileliğinize odaklansanız, güzel geçirmeye çalışsanız daha güzel olmaz mı? Kafanızda kurmayın lütfen. Bence birinci hamilelikte birdir, beşinci de... Ortada mukayese edilecek bir durum yok, ben doğum yaptığım sene bütün kardeşlerimin çocuğu oldu, biriyle aramızda 15 gün var, şimdi beni kıskandılar mı diyeceğim, kafanızda kurmayın lütfen. Kayın validenizin yaptığına teşekkür etmelisiniz, bence surat falan yapmayın aynı muamele yapılıyor diye, kadın tabiki aynı davranacak, ayrım yapmayacak (kadın aynı davransa da suçlanacak, eşit davransa da, Allah sabır versin :)) Eşinize ve eş ailesine gereksiz yere dolmanıza gerek yok. Hamilesiniz, hassas olabilirsiniz ama lütfen yanlış adımlar atmayın, bu negatif düşüncelerin bebeğinizi etkileyeceğini de unutmayın. Hayırlı doğumlar dilerim.

bu gerçek ama

O ama beraber yasayan kadinlar icin gecerli. Konu sahibi eltisi ile bu kadar yakin temasda oldugunu zannetmiyorum..öyleyse ama elti arkasini iyi kollasin, zehirli tatli yiyen hürrem.sultan aklima geldi🤯

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X