Elti sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu gerçek ama

ben bir makale okumuştum kız yurdunda aynı odada kalan kızlarla ilgili

yani tüm adet döngüleri aynı hale geliyor

hatta bizim işyerinde de öyleydi bir ara, hatta yeni bir kız geldi, sonra o da tüm ofisin döngüsüne uydu

(koca ofisteki muhabbete bakın, 25-27 yaş aralığında 10-15 kadın)
Konu sahibi o yurtta kalsa tüm kızlar beni kıskandı! ben regl oldum diye regl oldular! şeklinde kendine pay çıkarırdı sanırım :KK70:
Yemin edebilirim lakin ispat yok

Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
dunyanın kendısının etrafında dondugunu sanmak :

kıskanclıgından hamıle kalmıs oyle mı :KK70: hadı kıskandı esıyle ılıskı yasadı :KK70: hamıle kalabılmesı ıcın yumurtalıgı rahmı esının spermı falan da kıskanmıs olmalı kı hemen tutuvermıs
belkı cok daha oncesınden berı ılıskı yasıyorlardı da sımdı tuttu hamılelıgı
bu durumda nasıl karsılastırma olacak ılk sevısmeye kım basladı daha dogrusu ılk kım evlendı :KK70: ona gore mı karar verıcez

kayınvalıde haklı adaletlı nıye sıze daha baska yapsın bır ayrıcalıgınız varsa bılelım de sıze haksızlık yapmayalım burada da grı uyelık taktımı yapılsın
sız bılır mısınız buralarda grı renk onemlıdır :)

Demek istediğim bu evde her işi ben yaparım ama o sevilen gelin anlamıyorum gerçekten yazdiklarinla beni anlatmışsın
o eltının nıye daha cok sevıldıgı anlasılıyor aslında
bı melısa cayı falan mı ıcsenız ?

Demek istediğim bu evde her işi ben yaparım ama o sevilen gelin anlamıyorum gerçekten yazdiklarinla beni anlatmışsın

Demek ki ev işi yapmak sevilmek için yeterli değilmiş. Bana biraz fesat geldiniz. Ayrıca çok mu önemli bir detay hangi gelinin daha çok sevildiği? Kafası onunla bekli daha iyi uyuyordur, belki daha iyi anlaşıyorlardır. Ne var bunda?

İlkle üçüncü aynı mi olur peki ?

İsterse 10. Olsun neticede ikisi de kayınvalidenizin torunu. Elbette hiçbir fark yok

Hmm eltiniz 3. Çocuğa hamile kalacak siz ilk oldugu için bu sekılde sinir oldunuz. Her şeyine koşturmazsınız siz de olur biter böylelikle kendinizi geri çekersiniz . İster aynı yapsın ister farklı herkesin çocuğu kendine kıymetli boşverin şükredin

Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
Çocuk yaparken sizden izin mi alacaktı? Kıskanç olan sizsiniz.

nıye ucuncu olunca su bıdonu muamelesı mı yapılmalı oda cocuk ılk de cocuktu hepsı torun ?
İlk torun ya bır burma takmalı 3. çocuğa da bir çeyrek yeter:olamaz: hayır kv isterse yapmaz neyin beklentisi kıskançlığı çözemedim. Kadın 3. çocuğunu doğurcak konu sahibini kıskanıpta bunu göze alabilceği düşünceside ayrı absürt

Bazı insanların hayatlarında bir zevkleri olmaz ya hani, sürekli birilerinden onay beklerler falan. Konu sahibinin gerçekten bir insan yetiştirmek istediği için değil de birileri başını okşasın diye hamile kaldığını düşünüyorum. Karşılığında özel hissetmemiş olacak ki eltiyi kötüleyip rahatlamaya çalışıyor. 1.torun 3.torun nedir ama... Umarım bebeğiniz sağlıklı bir çocuk olur ne diyeyim.

İlk torun ya bır burma takmalı 3. çocuğa da bir çeyrek yeter:olamaz: hayır kv isterse yapmaz neyin beklentisi kıskançlığı çözemedim. Kadın 3. çocuğunu doğurcak konu sahibini kıskanıpta bunu göze alabilceği düşünceside ayrı absürt
boyle kompleksı olan ınsanlar gıdecegı evın ılk gelını olacak sekılde ayarlasınlar kendılerını :D
ayy dusundum de sonra kı gelecek gelıne yazık
en ıyısı tek gelın olacaksa evlensınler hatta en ıyısı hıc evlenmesınler kesın cozum :)

Vallaha bende kiskandim simdi. 3.ye hamile kalmaya karar verdim🤪 eltim olmadigi icin kv hep bana yapacak :D

konu sahıbı sız aılenın kacıncı cocugusunuz merak ettım
bır cocuklugunuza ınmek lazım sızın

boyle kompleksı olan ınsanlar gıdecegı evın ılk gelını olacak sekılde ayarlasınlar kendılerını :KK70:
ayy dusundum de sonra kı gelecek gelıne yazık
en ıyısı tek gelın olacaksa evlensınler hatta en ıyısı hıc evlenmesınler kesın cozum :)
Aaaa ben tek gelin olucam şimdi bütün altınlar bana takılcak sanırsam kendimden iğrendim tövbe tövbe 😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X